>Taidan olla rakastunut!

19.2.2011

>Jos se nyt voi olla mahdollista rakastua tapettiin. Mutta kuvitellaan ainakin että on!
Sandbergin ihana Liljekonvalj! Ikuinen kesä ja kielon tuoksu! Tätä on pakko saada makkariin.
Tummapohjainen on ihana, vaan meille ei taida sopia noin tumma. Matala huone jne. Mutta eipä tossa vaaleassakaan mitään vikaa ole.
Täällä ei tapahdu kummempia. Minä jatkan haaveiluja ja suunnitteluja, ja mies käy välillä kotona muistuttamassa, että mikään ei tapahdu hetkessä, ja tarvitsen kärsivällisyyttä. Hitsi kun olisikin väärässä! Tuntuu, että pitkästä aikaa olen innoissani jostain. Meinaan vallan pakahtua! Toisaalta odottaminen ja suunnittelu on parasta. Kun kaikki on valmista, jää vain nautiskelu, ja siinä olen huono.

Nyt sukellan peiton alle. Mukavaa lauantai iltaa, ja kauniita unia!

                                                                                        Photos from Sandberg

***

37 Responses to “>Taidan olla rakastunut!”

 1. Johanna says:

  >Onpas vaan todella kaunis. Vaikka kuvioa on paljon ja se on pientä niin tapetti ei silti pompi silmille. Todella raikkaan näköistä tuossa makkarissa.

 2. Ansku says:

  >Kaunis on tuo tapetti, näyttää kaempaa katottuna mintunvihreeltä :)Samaa vikaa minussakin..ei malttas mitään odottaa ja sitten ku pitäs valmiista jutusta nauuutiskella nii ei osaa 😀 … se suunnittelu on nii jänskää!

 3. - Sari - Kaunista Elämää says:

  >Samalla otsikolla olen minäkin postannut, silloin puhuttiin TV-kaapista! ;)Tiedän, että tapettiinkin voi rakastua. Oma suhteeni eli seurusteluvaihetta vuosia ja nyt se on jo muuttanut meille. Molempi parempi!Haaveet on ihmiselle hyviä, niitä täälläkin. Kauniita unia!

 4. Anonymous says:

  >Ihana, molemmat värit 🙂

 5. Sannu says:

  >Oi miten hieno tapetti! Mä olen sellanen pähkääjä noissa tapsu hommeleissa.Mies haluaa ottaa kiurut pois seiniltä koska ei kuulemma jaksa katsoa sitä enää.Sanoin että hän saa sitten valita siihen jonkun tapettitalon tapsun.Mä haluan ja noita Amyn kankaita ja ompelukoneen.Laatikoista tuli ihan mielettömän kivat.Öitäpöitä:)

 6. Pieni Pitsinenäliina says:

  >Aivan ihana, samaa olen ihastellut itsekin. Juu, ja samaistun tuohon odottelu-asiaan niiiiin vahvasti… Odottelua piisaa täälläkin, mutta kun ei nytkähdä niin ei. Hiivatti, kun on jotkut asiat miehestä kiinni. Olispa kiva kun osais itse tehdä ihan kaiken. :)Sari

 7. Miia says:

  >Tuo on hieno, katselin sitä itsekin yksi päivä ja yritin kuvitella sitä milloin mihinkin huoneeseen… mutta ehkä ei sitten kuitenkaan meille. Kiva nähdä se teidän seinällä, kunhan se sinne päätyy! Olen varma, että hyvä tulee! Ja odottaminen, voi miten se voikaan olla tuskallista. Nähdä kodin eri tilat mielessään valmiina ja tiedostaa, että vielä menee vuosia, ennen kuin ollaan siinä pisteessä. Puhumattakaan monista muista asioista, joita pitää odottaa. Ja sitten taas toisaalta, kun haluaisi nauttia juuri tästä hetkestä eikä odotella jotain. 🙂 Mutta mukavaa viikonlopun jatkoa ja haaveilua sinne!

 8. Leena says:

  >Joo tää on ihana! Menee samaan sarjaan BB:n syreeni-tapetin kanssa. Värimaailma ja aihekin hyvin samanlainen.

 9. Arja says:

  >Minäkin olen aina kovin kärsimätön…mutta odotus palkitaasn :-))Mukavaa viikonloppua<3

 10. selma says:

  >Ymmärrän sua tosi hyvin, kun oon itsekin tosi kärsimätön. Mun mies on tosi mukava, mutta me tarvittais ainakin kerran kuussa ostopalveluna "vara avio-mies" , joka tekis mun määräämät hommat! Siis eräänlainen remontti-reiska! kaunis tapetti!Ps. kiitos kauniista sanoistasi, ne on tosiaan merkinnyt mulle paljon:) Ite oot niin ihana!

 11. akissfromthepast says:

  >Kielo on tyylikäs ja herkkä. hieno tapetti. riippuu niin tilasta miltä se näyttää. tuossa tummassa tulee kukat esille mutta on aika voimakas… toi vaalea näyttää tosi kivalle tuossa kuvassa! melkein kuin perhosia, noin etäältä katsottuna.

 12. Aseman laidalla says:

  >Vaalea on ehdottomasti sinun tyyliäsi! Hyvää kannattaa odottaa ja kärsivällisyys palkitaan, vai miten ne nyt menikään?!? Joten, tiedän tunteen…miten ne miehet pärjäävät ;DAurinkoista sunnuntaita!

 13. Anne says:

  >Nätti! Jännästi muuten tuossa huonekuvassa näyttää aika vaaleansiniselle pohjavärille, mutta tapettinäytteessä melkein harmaalle.Tapettia mä metsästän, tahdon saada hienon… (myös tapetti-ideat hakusessa täällä)

 14. Hanna says:

  >Ompa kaunis tapetti, ikuisen kevään tunnelma. Kauniita tapetteja on niin paljon, että niistä on vaikea valita vain muutama ihana seinälle.

 15. Petriina says:

  >Ihana otsikko 🙂 Tykkään tuosta tapetista paljon ! Molemmat ovat nättejä, mutta matalaan tilaan saattaa tosiaan tuo vaalea olla parempi.Mukavaa sunnuntaipäivää sinne !

 16. Piupau says:

  >Ihana tapetti! Kyllä tapettiin voi rakastua 🙂 ja ihanaa että niin tapahtui. Mukavia suunnitteluhetkiä sinne, nauti niistä.Mukavaa sunnuntaita!

 17. Saska says:

  >Aivan ihana tapetti! Kielot ovat niin hauraan kauniita!

 18. Päivi says:

  >Toi on ihan hurjan kaunis tapetti. Ja mä rrrrrakastan kieloja! Makuuhuoneeseen täydellinen. <3Miehet ei aina tajua, että haaveilu ja suunnittelu on se paras ja ihanin osa… itse toteutus sitten vaan kirsikkana kakun päällä. ;)-Päivi-

 19. Anonymous says:

  >Rakkaus, mikä ihana asia! Ei sen väliä mikä tai kuka kohteena on. Antaa rakkauden vain kukkia, kuten tuon ihanan tapetin :)-Ulla

 20. Sissi says:

  >Kyllä tuo on ihana! Mua ihastuttais se tinttitapetti, mut mallikirja on karkuteillä edelleen eikä meidän entiset tapetit oo inahtaneetkaan makkarista. No, kaikki kai aikanaan…

 21. Ainosofia says:

  >Haaveilu on ihanaa kun on rakastunut <3Jospa toive toteutuu 😉

 22. Anonymous says:

  >Mikä sattuma, luin juuri tänä aamuna melkein vuoden vanhaa Kotivinkkiä ja siellä oli juurikin tämä tapetti. On suunniteltu prinssi Danielin kunniaksi, kielo kun on Danielin kotimaakunnan Gestriklannin maakuntakukka.Kiitos mukavista lukuhetkistä. Kommentoin varmaankin vasta ensimmäistä kertaa, mutta käyn kurkkaamassa lähes joka päivä. Meillä täällä luetaan ajatuksiasi monen naisen voimalla, monessa polvessa..Aurinkoista sunnuntaita!

 23. Anu says:

  >Heippa pitkästä aikaa!Ihana tapetti ja haaveet on tärkeitä!Oma haaveeni lifestyle-kivijalkaliikkeestä on nyt enemmän kuin haave:)Ihanaa keväänodottelua…käyn aina silloin tällöin kurkkaamassa kuulumiset, vaikka oman bloggaamiseni lopetinkin.

 24. kerttu says:

  >ihana tuo mustapohjainen! siinä on vähän sellaista "vanhan ajan koulutaulu" -fiilistä.

 25. Teija says:

  >Kielot on ihania! Eka (äitin) hajuvesi, johon joskus lapsena ihastuin, oli joku kielontuoksuinen 🙂 Kaunis tapsu!

 26. ANNAO says:

  >Kaunis tapetti ♥Minä olen sellainen kaikki-tänne-heti-mulle-tyyppi ja kärsivällisyys ei todellakaan ole hyveeni 😀

 27. Aamunkukka says:

  >Juu, mä ymmärrän täysin;-) valkopohjaisena tapetti saa haaveilemaan kuulaista kesäilloista, linnun laulusta, puiden huminasta ja ennenkaikkea kielon huumavasta tuoksusta. Tuosta tulee taatusti upea seinä!Iloista pakkasviikkoa, pysykäähän lämpöisinä!

 28. Sini says:

  >Tapetti on kiva ja persoonallinen! Kukka-aiheet sopivat hyvin makkariin. Tekevät siitä romanttisen ja ikuisen kesä -fiiliksen. Ja se on ihana tunne, kun on rakastanut! Ihan vaikka vain tapettiinkin. Kaikki käy. Se tunne on niin ihana 😀 Kauniita unia sinne!

 29. Villa Kajava says:

  >No on ihana tapetti, tykkään kieloista :)! Meilläkin suunnitelmissa, jess sain siis mieheni suostutelluksi tapetinvaihtoihin!!Tosihommiin ei kyllä varmaan ainakaan kuukauteen päästä, kun eräs juttu auki. Mutta ehdinpä katselemaan valikoimia :).Aurinkoista viikkoa Emilialle ja Niilolle :)!t.Minna

 30. Minni says:

  >Tuo vaalea tapetti saisi heti muuttaa meillekin! Todella kaunis!Mä olen aina ollut vähän huono tapetoimaan, ja meillä onkin aina vaan maalattu seiniä. Tapetoiminen tuntuu niin lopulliselta ja mä olen armoton jahkaaja. Maalin päälle voi vedellä heti kohta uuden sävyn, jos edellinen ei miellytäkään. Mutta tämä kielotapetti saisi kyllä jäädä paikoilleen. 🙂

 31. Milla says:

  >On kyllä ihana tapetti!!Tosi fressi.Muuten hei, mites tukka? Soitikko kampaajalle/jätitkö palautetta vai onko väri hyvä kun on hetken sitä kattellu? :)Mää oon niin monesti lähteny suurin piirtein itku kurkussa kampaajalta.. En ikinä uskalla sanoo jos ei oo hyvä! Todella aikuismaista 🙂

 32. Sanna-Pauliina says:

  >Toi on ihana tapetti! Itse ihastuin siihen muistaakseni viime vuonna kun näin mainoksen Gård och Torp lehdessä. Mulle vanha maalaistalo tänne heti, nyt!!! Ois niin ihana päästä sisustamaan, maalaamaan tapetoimaan… Haluaisin myös uusia huonekaluja tuunattavaksi, mutta mulle ei enää ihan oikeasti mahdu :/

 33. Villa Kajava says:

  >PST. Ehtiskös se rakastunut ja hurmioitunut käymään mun luona kylässä noutamassa jotakin…?t.Minna 🙂

 34. Ylva says:

  >love these! just got two rolls of the black one. Browsing through your blog made me smile, I share your taste: )/Ylva

 35. Anonymous says:

  >Minkähän hintasta tuo mahtaa olla ja saako sitä suomesta?? Oisin niiiiin kiitollinen tiedosta :D-Helena

 36. Miia - Miian unelmia says:

  >Ihana tapetti, kerrassaan! Molemmat sävyt ovat ihania, mutta tuo tumma on kyllä jotenkin satumainen… Vaikea väri sinänsä tapettina.

 37. Miia - Miian unelmia says:

  >Olen miettinyt tätä tapettia nyt kaksi päivää, ja minäkin taidan olla rakastunut..!

Kommentoi