{ ähky }

21.8.2011

>

Ei bloggaamiseen, eikä sisustamiseen, vaan ihan yksinkertaisesti ylensyömisestä!
 Olen kokeillut sekä uudet, että vanhat omenareseptit, maistellut, maistellut lisää ja sitä rataa…
Seuraavan viikon ajan meillä syödään omenat omenana. Päätetty!
Syksyn tullen sunnuntait alkaa taas tuntua sunnuntailta. Viikkoon alkaa pikkuhiljaa muodostua taas arkirutiineja. Pidän siitä.
Ehkä miellyttävin tapa lopettaa viikko, ja alkaa suunnitella uutta, on katsoa telkkarista vanha kunnon Hercule Poirot. Mitäpä jos ottaisi syksyn tavoitteeksi opetella pelaamaan bridgeä!
Ensi viikolla kai ilmestyy kansalaisopiston ohjelma. Tekisi mieli kokeilla jotain uutta, yllättää itsensä ja kehittää uusia taitoja.
Ehdottomasti syksyisiä ajatuksia.
Kaikkea hyvää alkavaan viikkoon!

17 Responses to “{ ähky }”

 1. pioni says:

  >Meillä vastaava kirjanen kolahti postiluukkuun jo viime viikolla. Sen tavallisen jumpan tilalle oli tullut tänä syksynä zumba, ihanaa.Ja muutamaa sellasta lyhytkurssia jäin mietiskelemään, käsillä tekemistä.

 2. Elisabeth says:

  >Hyvää alkavaa viikkoa! Rakastan itse suht laiskoja sunnuntaita. Arjen ohjelmaa olen myös suunnitellut, mutta lasten koulu alkaa vasta syyskuun puolessa välissä, joten loma jatkuu vielä!

 3. minttumaari says:

  >Herkullinen omenapiirakka.Hercule Poirot on suosikkini ja katsoin sen tänäänkin samalla neuloen syyslämmintä.

 4. Annimanni says:

  >Kävin taas ihailemassa kauniita kuviasi (ja kotiasi). Ihana, että tällainen nuhanenäkin sai kanelin tuoksun nenäänsä tuosta kuvasta!

 5. Sari says:

  >Nams. Hyvältä näyttää. :)Täällä on jo kovasti plärätty kansalaisopiston kurssiläpyskää ja taisipa sieltä löytyä jotain kivaa mitä kamun kanssa lähdetään kokeilemaan! Monta vuotta onkin viimeisimmistä kansalaisopiston opinnoista. Silloin harjoiteltiin espanjaa, nyt kokeillaan miten saha pysyy hanskassa. 😀

 6. Liina says:

  >Aah, omenapiirakkaa, nams! Itse en ole tehnyt vielä ainuttakaan, mutta eipä ole omeniakaan omasta takaa…Toivottavasti meidän omppupuu tuottaisi satoa jo ensi vuonna!Kansalaisopistosta valkkasin tälle syksylle keramiikan jatkokurssin, kun viime vuonna suoritin jo alkeet.

 7. Suikka says:

  >Täällä kansalaisopiston kursseihin on osaan ilmoittautumiset menny umpeenkin jo. Hassua miten eri paikkakunnilla on erilaiset ajankohdat näille.

 8. sisko says:

  >Ihanaa, syksy <3 Ja olen kyllä erittäin samaa mieltä noista rutiineista. Uuteen kotiin muutettua ja rempan pikku hiljaa valmistuessa odotan niitä ihan valtavasti. Päätin pitkästä aikaa kommentoida mukavaa blogiasi kun on tullut vaan tuota pikakommentointia käytettyä. Kivaa viikkoa!

 9. Riitta says:

  >Teilläpäin siis omppuja riittää !Kateellisena täällä ;D

 10. Omppu says:

  >Hercule Poirot on meidänkin perheen suosikki 🙂 Parasta sunnuntai-illassa! Sun blogi sai muuten kyseenalaisen (?) kunnian olla ensimmäinen kommentoinnin kohteeni. Tykkään sun tarinoista ja tarinoinnista!

 11. Mrs Jones says:

  >Heips EMilia! Mrs Jones blogissani on sulle tunnustus! Terkuin jonna

 12. Kristiina says:

  >Yks asia mua ärsyttää omenissa on se,että mä en voi syödä niitä raakana,koska olen ihan järkyttäväna allerginen niille. muutamia vuosia söin salaattia ,missä oli omenaa tietämättäni ja pian alkoi jo nielu turpomaan ja henki ei kulkenut. kypsennettynä kyllä menee. mutta kyllä tuore omena olis ihana syödä ja helppo välipala.

 13. AnnaRiikka says:

  >Meillä rymsteerattiin eilinen päivä, sivussa paistui korvapuustit ja iiks, vielä omenapaistosta iltapalaksi Hercule Poirotin ryydittämänä. On se vaan aika ovela kettu :)Minä ilmottauduin reilu viikko sitten huonekalujen entisöintikurssille..odotan jo innolla ja huutis on koluttu etsien "projektia" työstettäväksi.Ihanaa kun teillä riittää omppuja, oletkos harkinnut omenasoseen tekoa? Se on parhautta kaurapuuron kanssa! Täällä "taustalla" ilmoittautuu vakkarilukijasi.

 14. Life On Plate says:

  >Sunnuntait on kyllä ihan parhaita päiviä ja varsinkin just nyt kun on taas palannut lomalta töihin ja elämä on niillä tavallisilla raiteilla …

 15. Milla says:

  >Kai se on pakko uskoo että syksy tulee kun koulukin alkaa ens viikolla.. Pienehkö ahdistus ko. asian suhteen.Joku uus harrastus olis kyllä kiva alottaa! Jos tänä vuonna Neiti Aika olis tänä vuonna vähän armollisempi niin saattais onnistuakin.. Toivottavasti löydät(ja mahdut) jotain kivaa sieltä ohjelmasta 🙂

 16. Uuden Kuun Emilia says:

  >Pioni: Mä en uskalla haalia useaa harrastusta kun nytkin tuntuu aika loppuvan aina kesken. Mutta joku oma hetki viikossa on kyllä pakko saada :)Elisabeth: Ihanaa kesänjatkoa siis sinne. Nauttikaahan vapaudesta :)Minttumaari: Ihanan leppoisan kuulloinen sunnuntai! :)Annimanni: Hih, kiva kuulla 🙂 Toivottavasti nuha on jo menossa pois!Sari: Vau, ihanan kuuloinen harrastussuunnitelma! Ihan varmasti pysyy kädessä :)Liina: Ei meilläkään ole omasta takaa omenaa. Ei edes yhtään puuta :)Keramiikka on kivaa tekemistä. Joskus vuosia sitten olen sitäkin kokeillut, en vaan ole kovin taitava :)Suikka: Me ollaan kai vähän mattimyöhäisiä 🙂 Sisko: Kiva kun jätit kommentin, vaikak sitä vartenhan tuo pikakommenttiboksi on, että helpollakin pääsee :)Syksyllä on kiva käpertyä kotiin (vasta remontoituun tietty aina mukavampi) ja nauttia rutiineista.Riitta: Ei ole omia omenapuita ollenkaan. Varkaissa käydään, luvan kanssa kuitenkin 😀

 17. Uuden Kuun Emilia says:

  >Omppu: Kiitos kunniasta! Otan sen ilolla vastaan :DMrs Jones: Kiitos kovasti! :)Kristiina: Oi, onpas ikävä juttu! Nää kotimaiset varsinkin kun vois syödä suoraan puusta, eikä tarvi pelätä myrkkyjä…Mutta hyvä syy tehdä paistoksia, muffineita ja piirakkaa ;DAnnaRiikka: Joo, mun äiti ja isä on tehnyt sosetta puurolle, ja sitä saadaan sieltä. Lettujenkin kanssa ihan mahtavaa :)Kuulostaa kivalta toi entisöinti. Jotain tuollaista itekin haluisin päästä vielä joskus tekemään!Nam se omenapaistos on hyvää. Hitto kun meninkin lupaamaan viikon ilman omenaherkkuja :DLife On Plate: Hassua, miten tavallinen arki onkin niin rauhoittavaa ja mukavaa. Sunnuntain arvo nousee :)Milla: Kääk, nauti siis tästä viikosta!!!Mullakin tuntuu toi kello juoksevan liian nopeasti ja aika ei aina riitä kaikelle omalle harrastamiselle. Kun olis tolla toisella edes jonkinlainen ssäännöllinen työaika, mutta ei…Kaipa mä valitsen tutun ja turvallisen jumpan ja opettelen uudet taidot sitten joskus myöhemmin 🙂

Kommentoi