{ looking for a place called home }

16.2.2012

 

Jees, voinhan sen nyt teillekin paljastaa; Mikä niin on jännittänyt ja vienyt sisustus inspiraation. Miksi blogissa on koko ajan vähemmän kotia ja sisustusta. Yksinkertaisesti siksi, että tämä alkaa nyt olla meidän entinen koti!
Eilen teimme viralliset kaupat. Siis myytiin tämä. Kuukausi aikaa muutta, mutta minne? Jutun toinen puoli kun on se, että sitä meidän unelmakotia ei ole vielä löytynytkään. Mikä vaan ei enää kelpaa, talon pitää tuntua kodilta. Nyt siis etsitään sitä meidän loppusijoituskohdetta. Edessä väliaikaisasumista ja etsintöjä. Olen kuitenkin positiivinen. Olo on oikeastaan älyttömän vapaa. Tämä on ehkä nykyisen elämäni hurjin seikkailu, hypätä pois turvallisesta ja tutusta, mennä kohti tuntematonta päämäärää ja unelmaa. Rehellisyyden nimissä kauhistuttaakin; Miten selvitä muutosta, miten säilöä omaisuutensa, mitä tarvitaan, ja minkä voi varastoida? Kuinka pitkä on väliaikainen? Sanotaan, että pisin mahdollinen, mutta haraan tässä kohtaa vastaan. No, aika näyttää.

Tästä alkaa siis matka. Elämän mittainen kotia kohti kulkeminen. Saattaa olla pitkä ja kivinenkin tie, mutta onpahan otettu ensimmäinen askel. Ehkä hiukan eri tavalla, kuin olimme suunnitelleet, mutta askel se on silti. Tätä matkaa saatte siis halutessanne kulkea kanssani.
Juhlan kunniaksi piti hiukan herkutella Ja mikäs sen parempaa, kuin kuuma kaakao kera vaahtokarkkejen. Nam!

***


47 Responses to “{ looking for a place called home }”

 1. Stellina* says:

  >Wau jopas repäsitte mutta mihinkäs elämässä pääsisi ilman riskejä 🙂 tsemppiä unelmakodin metsästykseen <3

 2. Tuija says:

  >Onnea uuden kodin etsintään! Ja mukavan jännittävää matkaa sinne asti ;-)-Tuija-

 3. Niina says:

  >Oi, onnea uuden etsimiseen ! :o)

 4. Saila says:

  >Emilia, asioilla on tapana järjestyä!Mukavaa torstaita ! <3

 5. Esmeralda says:

  >Löydätte varmasti jostain vielä ihastuttavan kodin! Onnea etsintään. :)Kivaa päivänjatkoa!

 6. Sanna says:

  >Onnea matkaan! Itse olen huomannut, että tietoisesti tehdyt valinnat johtavat usein tyydyttävään lopputulokseen. Muutossa on hyvä puoli se, että silloin tulee realisoitua omaisuutta ja tosissaan mietittyä, mikä on tarpeellista.

 7. Kaaponkammari says:

  >Ui mitä uutisia! Lämpimät onnittelut teille ja jään innolla odottamaan seuraavia käänteitä. Tuo on paras tilanne ikinä, oma myyty ja voi etsiä rauhassa sitä unelmien kotia. Olet kaakaon ja karkit ansainnut. Kippis, Kaaponkammari

 8. Kati says:

  >Moi Emilia,Onnea –niin se menee ja muutokset vie elämää eteenpäin. Kyllä se oma paikka löytyy!Tee nyt vielä "memory-postaus":)? Terkuin, Kati Grey&Whitesta

 9. Riikka says:

  >Onnea huimasta päätöksestä! En olekaan aikoihin kommentoinut, pistän kaiken suuren unelmamme piikkiin.. Teimme vastaavan päätöksen 1,5 vuotta sitten ja nyt kohta (koputan samalla maalaamatonta puuta…) pääsemme k o t i i n. 0,5 vuotta ehdittiin ahdistua kun mitään kodin kriteereitä täyttävää vaihtoehtoa ei vaan löytynyt. Jotenkin sain houkuteltua miehen katsomaan 80- vuotiasta Nukkumatin taloa, minun unelmaa, ja se oli siinä. Vuosi sitten aloitimme purkutyöt, hirsille raukan jouduimme purkamaan, ja nyt olemme viimeistelyvaiheessa. Pitkä ja rankka tie takana, väitän kuitenkin k o d i n olleen kaiken tämän vaivan arvoinen. Jään mielenkiinnolla odottamaan millaisen unelman te löydätte. Aurinkoa päiviisi, Riikka

 10. Sannu says:

  >Voi miten hieno uutinen:)Onnea tuhannesti♥Niin mä silloin sen jo arvasin kun sanoit että koti pitää olla edustus kunnossa.Olen odottanut tätä uutista:)

 11. Laura says:

  >Onnea kovasti elämänmuutoksesta! 🙂

 12. -sari- kaunista elämää says:

  >Hienoa! Onneksi olkoon Emilia! Unelma löytyy varmasti, iloa ja onnea etsintöihin! 🙂

 13. Kalamuija ja lappilifestyle says:

  >If you can dream it you can do it:)Tsemppia:) Jannityksella odotan minkalainen ja missa uusi kotinne on:) Mista alueelta etsitte kotia. Mun unelmakoti on myynnissa, Lohjalla, mutta valitettavasti me emme ole nyt muuttamassa sinne:)

 14. Satu says:

  >Oi mitä uutisia! Onnea etsintöihin. Oon ihan varma, että SE OIKEA odottelee jossain teitä!! 🙂

 15. Rebecca / Sanctuary says:

  >Onnea! Tiedän kokemuksesta, miten vapauttava tunne tuo on, vaikka ei vielä tietoa tulevasta. Kyllä se oikea vielä tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin!

 16. Heidi says:

  >Oho!! Ja wau…te ootte uskaltaneet, hienoa rohkeutta mennä kohti uutta. Ilmanmuuta ollaan mukana matkassa. ♥

 17. Hanna says:

  >Voi että varmasti ihanaa, kamalaa ja jännittävää,ihanan rohkeaa,oikein paljon onnea etsintään, mukana ollaan!

 18. Kultsin kämppä says:

  >Ihanan freesi ulkoasu! Mä tarvitsen kanssa apua virkistymiseen, sillä omat taidot eivät riitä!

 19. -stine-* says:

  >Ihan samassa veneessä ollaan! 29.2. muutetaan koko kuuden hengen perhe plus pikkupupu pieneen kolmioon, apua apua apua, mut toivottavasti niin teidän kuin meidänkin "loppuelämän koti" löytyy pian!

 20. Hannele says:

  >No vau! Onnittelut rohkeudesta ja onnea myös uuden kodin etsintään 🙂

 21. AnnaRiikka says:

  >Oho! Kuulostaa mukavalle haasteelle! Onnea, kyllä se koti löytyy..:)

 22. Anttis says:

  >Vai tämmöisiä uutisia 🙂 Rohkea veto! Onnea sen oikean etsintään!

 23. Heidi says:

  >Oikein paljon onnea ♥ Ensimmäinen rohkea askel kohti unelmakotia on otettu niin jatkatte yhtä rohkeasti eteenpäin, siellä se unelma jossain odottelee 🙂

 24. Uuden Kuun Emilia says:

  >Hei kaikki te ihanat! Ja kiitos kovasti tsemppauksistanne, ihana jakaa tätä teidän kanssa!Ja kiitos myös teille, jotka kerroitte olevanne samassa veneessä, tai saman matkan kulkeneet. Lisäätte uskoani, en siis ole yksin! :)Ehkä juuri suurin kiitos kaikesta, lähinnä rohkeudesta tähän hypätä, kuuluu blogeille. Olen pienen "blogiurani" aikana nähnyt unelmien toteutuvan ja haaveiden tulleen todeksi. Niin moni on onnistunut tässä samaisessa etsinnässä, vaikka usko on välillä ollutkin koetuksella. Näiden tositarinoiden nojalla jaksan itsekin uskoa, että tämä on mahdollista. Että jossain on juuri se oikea KOTI meille! Ja toki tässä tarvitaan ihanaa perhettäkin, sitä tunnetta, että yhdessä selvitään ja saavutetaan unelmamme!Tätä nykyistä kotia ja sen hankintaa en missään nimessä kadu. Olen oikeastaan onnellinen, ettei silloin 2,5 vuotta sitten löydetty sitä unelmaa. Nyt yhden remontin jälkeen olemme niin paljon viisaampia, ja tiedämme mitä tehdä toisin. Tä oli paras harjoitus ja opetus. Olen oppinut kodin toiminnallisuudesta, töiden delegoinnista ja itse remontoinnistakin. Näillä eväillä on hyvä lähteä aikanaan hiomaan sitä omaa timanttiaan :)Ja vielä suuri kiitos, että (ainakin toistaiseksi) uskotte jaksavanne seurata minua tällä matkalla! Yksi askel kerrallaan! 😀

 25. -A- says:

  >Voi, onnea uuden kodin etsintään!!!

 26. hietzu says:

  >Joskus sitä pitää olla rohkea ja uskaltaa ottaa askelia vaikka tuntuisivat pelottavilta ja vaikeilta. Luulen kuitenkin, että kaikella on tarkoituksensa ja löydätte juuri SEN kodin joka teille on tarkoitettu. 🙂

 27. Piia says:

  >Ah mitä uutisia! Onnea sen oikean etsintään 😉 Tiedän, että törmäätte siihen oikeaan, kun aika on oikea. Tunne on sanoinkuvaamaton, kun ensimmäisen kerran kohtaa "sen oikeaan" kodin, sydän pomppii, happi loppuu ja sitä tietää tulleensa kotiin. Onnea ja iloa edessä olevaan seikkailuun!

 28. Tasaraita says:

  >Oi, onnea rohkeudesta ja onnea matkaan! Uskon että se koti löytyy jostain, se mikä tekee heti sen tunteen kun ovesta astuu sisään, että tämä on meidän uusi koti! Niin kävi itsellenikin 🙂 ♥ ja niin tuntui alusta asti alue sekä asunto kodilta ja on tuntunut koko ajan asuessamme tässä. Sitä samaa löytämisen riemua toivon teille!

 29. Valloittava valkoinen says:

  >Tosi hieno kuulla uutiset! Ja arvaa vaan miten innolla moni odottaa teidän uutta kotia ja sen kaikkia hyviä ja kauniita ideoita.Lämpimin terveisin Anu

 30. anrinko says:

  >Huikea!!!ONNEA!!!Nyt on ihana jäädä odottelemaan teidän unelmatalon löytymistä. =)Kyllä se löytyy ja siitä tulee mielettömän ihana koti teille.Mä rakastan meidän taloa! Mutta tiedätkö, mä silti jo unelmoin toisesta, siitä todellisesti unelmien talosta.Tiedän, että joskus, vuosien päästä se on mahdollista. Nyt tämä on meidän koti siihen asti ja teen tästä niin ihanan kuin voin.Onnea unelmien metsästykseen!

 31. La Petite Princesse says:

  >Oi, onnittelut!Kyllä se KOTI vielä löytyy, sillä ajatuksella jaksaa etsiä ja kun se tulee vastaan, sen vaan tuntee <3

 32. Sari says:

  >Onnea rohkeasta päätöksestä! Ja mitä tulee tuohon väliaikaisasumiseen, sen varmasti jaksaa kun on selvä päämäärä edessä. Niin ja kun sä oot niitä ihmisiä, jotka osaa tehdä vaikka lehtiroskiksessa asumisesta coolia niin varmasti väliaikaiskodistakin tulee tosi ihana. 🙂

 33. Tanja says:

  >Oi, onnea ja tsemppiä oman kodin etsintään!! Me myytiin meidän talo 1v10kk sitten ja vaikka se vähän haikealta ja vaikealta tavallaan tuntui, se todellaki kannatti! Nyt ollaan KOTONA. 🙂

 34. Tiitu says:

  >Oi, hurjan jännää ja tosi ihanaa! Varmasti se Koti teitä jossain odottaa, oikein kutkuttaa omaakin mahan pohjaa pelkkä ajatus. 🙂 Tsemppiä ja muuttointoa! (Ja samalla ilmoittaudun lukijaksi, armottoman laiska kommentoimaan… ;))

 35. Villa Elina says:

  >Hienoa, kun jotkut osaa olla rohkeita! Onnea ja tsemppiä uuteen koitokseen:-) jään mielenkiinnolla odottamaan unelmatalonne löytymistä.Mukavaa tulevaa viikonloppua!

 36. AnnaO says:

  >Kuulostaa jännittävältä, olette rohkeita!Tsemppiä sen oikean kodin etsintään 🙂

 37. Milla says:

  >Oi, paljon paljon onnea!!!Jännää ja ihanaa 🙂 Eiköhän se niin mee että elämänmuutokset, positiivisetkin, vaatii sen yhden ison rohkean askeleen. Hienoo että uskallatte ottaa sen :)Toivottavasti se the KOTI löytyy!!!

 38. Ellis says:

  >Ihanaa! Onnea oman kodin etsintään 🙂 Olet ihanalla asenteella varustettu, seikkailua elämässä pitää vähän ollakin!

 39. Meän Satu says:

  >Oi että! Onnea ja tsemppiä uuen Kodin etsintään! <3

 40. Linnea / pigeonnaire says:

  >Onnea etsintään toivotan minäkin, toivottavasti Koti astuu pian eteenne. Seikkailkaa hyvin! :))

 41. Helene says:

  >Voi että, täälläkin samantapaisia juttuja kuin meilläkin. Tosin meillä se tulee vain hieman pakon sanelemista syistä, ja vielä ihan toiselle paikkakunnalle, mutta silti virkeänä ja avoimin mielin kohti uutta. Onnea teille uuden kodin löytämiseen!

 42. Hannis says:

  >No voihan vitsit 🙂 Tää oli kiva uutinen! Ja kyllä ne haaveet käy toteen kun alkaa vain järjestelmällisesti kulkea niiden saavuttamista kohti! Nimimerkillä 10 vuotta Kannustalosta haaveillut ja nyt se on sitten vihdoin kotina ja talona 🙂

 43. Uuden Kuun Emilia says:

  >Kiitos vielä teille jokaiselle! Ihanaa kun olette niin kannustavia!Sitä pakkaamista pitäisi aloitella. Kamala homma, muttatoisaalta tuntuu ihanalta käydä rankalla kädellä omaisuuttaan läpi ja laittaa turha kiertoon. Vieläkin on edellisen muuton jäljiltä säkkejä ja laatikoita purkamatta 😀

 44. Teija says:

  >No tää oli kyllä ihana uutinen, onnea!!!! <3

 45. Kirsikka says:

  >Onnea etsintään ja varmasti teidän eteen tulee se oikea ennen tai myöhemmin. Minullakin on tosi vahva unne, että tämän kodin kanssa mentiin metsään, huoh! Mutta aika näyttää. Tsemppiä muuttopuuhiin!

 46. Anu says:

  >Onnea!! 🙂 Mistä noin pieniä vaahtokarkkeja voi ostaa? 🙂

 47. Uuden Kuun Emilia says:

  >Pieniä vaahtokarkkeja löytyy prismasta leivontatarvikkeista ja cittarista siitä "amerikan" hyllystä. Samoin K supermarketeista….

Kommentoi