{ saa tulla }

05.3.2012

 

Kevät nimittäin. Paras vuodenaika, ehdottomasti. Henkilökohtainen kevääni alkaa maaliskuussa, ja tänä vuonna se taisi saada lisävauhtia jo helmikuun puolella. Rakastan aurinkoa, tippuvia räystäitä ja linnun laulua. Sitä, että jokainen päivä on askel lähempänä kesää, luonto muuttuu ja herää henkiin. Ei lannista edes tämänpäiväiset pakkaset, viime viikolla ulkoilin takki auki ja kevät tuntui melkein iholla. Se on ihan nurkan takana!
Valmistautuminen kevääseen on myös aloitettu hyvissä ajoin. Tänään sain viimeisen naulan keväiseen arkkuuni, nimittäin uudet Toryt! Ihanat! Vitsi, miten odottelen baltsukelejä. Ja trenssikelejä myös. Kevättä ylipäätään.
Talven vaihtuminen kevääseen antaa lisähaastetta myös muuttopakkaamisille. Molempien kausien vaatteita ei voi millään ottaa väliaikaismajoitukseen mukaan, joten on karsittava. Ja arvaatte varmasti kummasta päästä karsimisen teen. No talvivarusteista tietenkin! Ajattelin, että mustalla parkatoppiksella ja muutamalla parilla kenkiä pärjäisin lopun talvea. Ainakin Uggit ja mustat nahkaiset ratsusaappat pitää olla vielä käsillä. Nilkkurit ja talviset asusteetkin (lähinnä kaulahuivit) pakkaan vielä mukaan. Kaikki muu saa mennä varastoon odottamaan ensi talvea. Mukaan lähtee ballerinoja, avokkaita ja kevättakkeja. Sandaalit ja shortsit pitää sijoitttaa jonnekin helposti saataville. Huh, mikä miettiminen!
Kengät tulivat Shopbopilta. Otin tällä kertaa puoli numeroa isommat, koska jouduin laittamaan ruskeat Toryni liian pieninä eteenpäin. Lämmin sää ja pitkät kaupunkikävelyt turvottavat jalkojani sen verran, että siihen on parasta varautua. Jo maaliskussa.
Aurinkoista maanantaita!



***


22 Responses to “{ saa tulla }”

  1. Lumo says:

    >Kevät on ihanaa aikaa. Eilen kuuntelimme jo miltei kesäisiä ääniä, kun selän puolella meri oli jo pitkälle sulanut ja aallot löivät laiskasti rantakiviin! No, toisella puoella saarta kävelimme kyllä vielä jäällä aivan rannan tuntumassa… muta kyllä se kevä ttulee sieltä, hanget painuvat ihan silmissä!

  2. Marja says:

    >Niin mun lempparikengät 🙂 Paitsi hopean värisellä plakaatilla 😀 Pitäisi varmaan tilata itselleenkin toiset uudet jotta raaskisin käyttää edellisiä… Ainiin, tuli näistä kengistä mieleen kevät ja se takki… maksan sulle hetikohtapian!

  3. Uuden Kuun Emilia says:

    >Kevät on ihanaa! Vaikka kesäkin on kiva, keväässä on silti aina enemmän. Keältä odotetaan lämmintä ja poutaa, hellettäkin. Kun niin ei ole, kesä on "huono". Keväällä on sellainen hassu lupa olla oikukas ja hidas. Se on pitkä ja palkintona on sitten se kesä. Vähän kuin perjantai, kun koko viikonloppu on vasta edessä.Meillä ei meri pauhaa, mutta linnut laulavat ja katuihin aukeaa koko ajan suurempia sulia kohtia. Ihanaa!

  4. Uuden Kuun Emilia says:

    >Ai se olit sä 🙂 En tajunnut! :)Mulla oli ruskeat sillä nahkaisella plakaatilla, mutta nyt ajattelin repäsitä ja kokeilla koreampaa sorttia. Tykkään 😀

  5. Kirsi says:

    >Täällä odotetaan myös lämpimämpiä keleja, tahtoo uuden ihanan valkoisen kevättakin päälle ja korkkarit jalkaan. Tykkäisin myös kovasti ballerinoista, mutta selkä on sitä mieltä, että ovat liian matalat mulle.Ihanaa kevättä!Kirsi

  6. Uuden Kuun Emilia says:

    >Voi, mä tiedän ton selkäjutun. Mun selkä on myös sitä mieltä, että kengissä pitäisi olla korot. Samoin ajattelevat polvet yliliikkuvine nivelineen. Yritän opetella korkkareiden käyttöä. Ei siis kävely ole se ongelma, vaan muuten. Sitä kun on helposti parimetrinen kunnon koroissa, niin tuntee olevansa kävelevä huomiomerkki :DToivotaan valkoisen takin kelejä. Ja pian! 🙂

  7. Anttis says:

    >Täältä löytyy toinen kevätfani -paras vuodenaika ehdottomasti!

  8. lattenainen says:

    >mä odotan kanssa kevättä. JA samat pakkausoperaatiot mullakin.. Tosin mä joudun miettimään vaan kevätvaatteiden esille jättämistä.. Kesäkamat saa laittaa suoraan kaappiin ja talvikamat vintille!!! Tsemppiä muuttoruljanssiin!!

  9. hennan says:

    >Söpöt baltsut. Ihanaa kun saa kohta kulkea vähän kevyemmissä kengissä.

  10. Uuden Kuun Emilia says:

    >Nautihan auringosta ja linnunlaulusta! Mä ainakin tarvin tätä kevättä nyt pitkän, mustankin, talven jälkeen!

  11. Uuden Kuun Emilia says:

    >Voimia sinnekin pakkailuun! Huh, kun olisi joskus joku kaappi, minne tavaransa sulloa 🙂

  12. Uuden Kuun Emilia says:

    >Todella. Eikä joka kerta ulos astuessaan tarvitse vetää montaa kerrosta vaattetta itselleen tai lapselleen 🙂

  13. hietzu says:

    >Olen täydellisesti ja ehdottomasti myös kevätihminen. Tänään kyllä pelotti ajella pyörällä yliopistolle, kun tiet olivat jäätyneet jäämurskalle,vaikka paljaita asfalttipaikkojakin oli. Aurinko ja kesän odotus on parasta. Tykkään varsinkin kun puut alkaa vihertää ja kaikki on vielä erisävyistä vihreää; kesällä sitten kaikki onkin tasaista tummanvihreää. Leskenkehdet ja linnunlaulu,AH!

  14. Uuden Kuun Emilia says:

    >Hui, sinä rohkea tyttö! Itse en näillä keleillä uskaltaisi pyörän selkään!Ihan totta tuo kevään vehreys. Kesällä kaikki on tasaisen vihreää ja siihen hiukan turtuu. Mikään ei ole kauniimpaa, kuin koivun pienet kirkkaan vihreät pikkulehdet. Kevät on ihanaa odotusta ja luonnon seurailua!

  15. Katinka says:

    >Hei!Kerroit, että otit baltsuissa hiukan isomman koon. Mitä kokoa käytät normaalisti? Mietin vain, että suhteutan omaan 38 kengänkokooni 😉 Kiitos ihanasta blogista!Aurnkoterkuin, Kati

  16. Uuden Kuun Emilia says:

    >Joo, eli ei ne mun edellisetkään olleet pienet. Siis ne alkoi tuntua pieniltä vasta sellaisen pitkän kuuman päivän jälkeen. Toisaalta aika normaalia, mutta jotenkin en vaan saanut sen jälkeen kenkiä pidettyä.Ekat kengät olivat eurokooltaan 39 ja nyt ostin 39,5 (US 9 ja 9,5). Hiukan pelkäsin, että nämä sitten tippuvat jalasta, ja hiukan isoiltahan ne tuntuivat, kun sujautin paleleviin jalkoihini heti aamulla. Mutta hiukan aikaa "sisäänajoa" ja kengät oli tosi hyvät.Eli kooltaan nämä pitävät varmaan tosi hyvin kutinsa. Itse joudun usein arpomaan 39 ja 40 välillä. Mutta näihin pätee se sama kuin muihinkin kenkiin; Sovita illalla! Mutta, jos shopbopilta tilaat, niin onneksi palautus on helppo ja nopea!

  17. Katja says:

    >Ihanat kengät! Ja pakkaa hieman molempien sesonkien vaatteita… Minä pakkasin tammikuussa vain talvivaatteita ja meillä Ruotsissa alkaakin jo olla ihania kevät päiviä ja mulla ei ole mitään kevät-vaatteita ja väliaikaisasuminen pitkittyikin huhtikuulle!!

  18. lisbet says:

    >Ihanat kengät, Toryt ovat mullakin haaveissa. Ehkä hopeanvärinen metalliosa mulle.Itse pakkailin "väliaikaisasuntoon" lähtiessä kamoja viime toukokuussa ja kohta on vuosi mennyt. Muutaman kerran olen joutunut käymään kellarikomerossa pelaamassa laatikkotetristä… Et ole ilmeisesti vielä (?) valottanut täällä blogissa tarkempia suunnitelmianne asumisen suhteen, mutta seuraan mielenkiinnolla ja vähän myös sympatialla:)

  19. Uuden Kuun Emilia says:

    >Huh, tsemppiä sinne kevätaurinkoon.:) Voi kun tulisi meillekin jo pian! En edes uskalla arvata, että kuinka pitkään "väliaikaiseen" tässä pitäisi oikein varautua 🙂

  20. Uuden Kuun Emilia says:

    >Kulta ja hopea, ne jakavat :)Koitan valottaa tilannetta myös blogin puolella. Kaikki on ollut viime tippaan asti tosi auki 🙂 Mutta ihanaa kun on kohtalotovereita. Toivottavasti teidän väliaikainen ei vierähdä toiselle vuodelle!

  21. kata/sunells says:

    >On tosiaan ihanaa, kun lumi sulaa ja aurinko lämmittää jo niin. Meillä täällä saarella odotellaan jäiden lähtöä…Mullakin ballerinat on kesän ehdottomat suosikit!Mukavaa viikonloppua ja pakkausintoa:)

  22. Uuden Kuun Emilia says:

    >Voi, miten onnessani olen kun asfaltti alkaa pilkistää lumen ja jään alta. Tietää ballerinakelejä! Vielä vihreää ja auringonpaistetta ja kevät on selvä :)Ihanaa viikonloppua!

Kommentoi