{ jotakuinkin }

09.4.2012

 

Työntäyteinen pääsiäinen, muuta ei oikein voi sanoa. Muuttolaatikkoa muuttolaatikon perään. Kuukausi sitten luulin muistavani hyvin, mihin mitäkin pakkasin, vaan enpä muistanutkaan. Hyvin kelmutetut laatikot on melkein kaikki pitänyt avata ja kelmuttaa uudelleen. Jotakuinkin alkaa kuitenkin tarvittavat tavarat olla kasassa. Paljon jää yhä varastoon, huonekaluja lähinnä. Antiikki- ja kirjakaapit, kirjat, osa astioista ja paljon muuta. Mutta haetaan sitten jos tarvitaan. Paljon tuli karsittua pakatessa, ja toinen kierros on mennyt tässä purkaessa. Ottaa kuitenkin aikansa, ennen kuin arki saadaan kunnolla rullaamaan, ja kaikki paikalleen. Rehellisesti sanottuna en ole muutamaan päivään kovin ahkerasti selannut myytävien talojen ilmoituksia. Alkaa olla mitta täynnä muuttamista. Vaikka totta kai odotan, että se oma jostakin ilmestyy.
Muutama pikaräpsy teille. Sohva puuttuu, joitakin tuoleja, lelukaappi Niilolle jne… Ikeaan pitäisi päästä, kauppaan ylipäätään. Huono aika muuttamiselle tämä pääsiäinen, kun jääkaapissakin loistaa lähinnä valo. Kaikenlaista pientä pitää kuitenkin vielä hankkia, kuten vessaharjaa ja jatkojohtoa. Niin, ja uudet pääliset sohvaan ja divaaniin. Puuhhh. Levollisempaa pääsiäisen loppua teille!
***

14 Responses to “{ jotakuinkin }”

  1. MRS JONES says:

    >Onnea uuteen kotiin! Toivottavasti saat kodista oman oloisen ja yhtä nätin kuin edellisestä…vaikka onkin väliaikainen. Terkkuja ja aurinkoa!!! Jonna

  2. Ansku says:

    >Hyvältähän siellä jo näyttää. Onneksi on pitkät ja valoisat päivät puuhailla 🙂

  3. cathrines hjerterom says:

    >Nice pictures! 🙂

  4. Anne says:

    >Kauniilta näyttää jo kuvissa! Ja vuokrakämpäksi ilmeisen hyväkuntoinen ja mukavan oloinen… onnea uuteen kotiin! 🙂

  5. Kalamuija ja lappilifestyle says:

    >Onnea uuteen kotiin!

  6. Hannis says:

    >Ihanan mustavalkoista 🙂 Näyttää kivalta näiden kuvienkin perusteella jo! Toi lattia jotenkin kauhean kotoisa!

  7. Maria says:

    >Niin kaunista sinulla siellä!Toivon kaikkea hyvää uuteen kotiin♥

  8. Pieni Lintu says:

    >Onnea uuteen kotiin! 🙂

  9. Uusi kaunis päivä says:

    >Kaunista ja kotoisaa! Onnea uuteen kotiin!

  10. AnuElina says:

    >Onnea uuteen kotiin! Kyllä se uurastus aina palkitaan! 🙂

  11. Hanna says:

    >Onnea uuteen kotiin:)

  12. Kotivalo says:

    >Jestas, että olette tehokkaista muuttajia. Tauluja seinillä ja lamput katossa!! Ei voi kuin ihailla = ) Sitä paitsi, tosi mukavan näköinen vuokrakämppä, siisti ja valoisan näköinen…Onnea uuteen kotiin!

  13. Milla says:

    >Ootte ollu reippaita :)Tulin just ikeasta, ahdisti jotenkin käydä siellä!Päässä vaan pyöri että "sitten uuteen kotiin tarvitaan tämmönen ja tämmönen ja tämmönenkin" aaargghht..Parempaa ikea reissua sulle! Siellä olikin ektorpit tarjouksessa, en huomannu kattoo että oliko ne päällisetkin..

  14. Pampuliina says:

    >Onnittelut uuteen kotiin ja kuten aikisemminkin on mainittu, niin kauniilta näyttää!

Kommentoi