{ wishwear }

06.4.2012

 

Pääsiäisen kunniaksi Wishwear haluaa tarjota teille rakkaat lukijani 15%:n alennuksen nettikaupassaan. Sekös ihanaa, koska puoti on pullollaan suloisia kevätihanuuksia. Omia suosikkejani mainitakseni; Odd Molly, Cream, Chill Norway, Calou, Ilse Jacobsen, Essien kynsilakat jne…. No tiedätte varmaan, ja kokosinpa suosikeistani myös kollaasin teille, jotta ei jää epäselväksi.
Alennuksen saat koodilla Uusikuu. Aktivoi koodi ostoskorissa, ja saat alennuksen automaattisesti. Koodi on voimassa koko pääsiäisen, eli perjantai – maanantai. Wishwearin väki, ja minä, toivottelemme teille kaikille mukavaa pääsiäisen aikaa!

***

6 Responses to “{ wishwear }”

  1. anrinko says:

    >Kiva tarjous! Kävin katsomassa, mutta nyt ei tarttunut mitään mukaan.Kiva kun laittelet kanssa näitä tänne blogiisi. Iloista muuttoa!

  2. Bikke says:

    >En voi näköjään toivottaa aurinkoisia muutto kelejä ((Onnistunutta muuttoa kuitenkin..ja kitos vinkistä::pyykkipojat killuvat nyt lankakorissaan jonka Minnan kutsuilta ostin:))

  3. Uuden Kuun Emilia says:

    >Kiitos, koitetaan pysyä iloisina :)Alennuskoodit on aina kivoja, itse koitan parhaani mukaan hyödyntää niitä. Jopa siihen malliin, että tulee kuulemma kalliiksi ;D

  4. Uuden Kuun Emilia says:

    >Pääsi muutama voimasana aamulla kun taivaalta sateli karvalakkeja. Miten voikin olla näin huono tuuri!Toivottavasti pääset pian ripustamaan pyykkiä ulos. 🙂 Mun on muuten ne mukit vielä Minnalla. Ihan hyvä, jos vaikka ei vanhoja löydy mistään. Ei sitten joudu vallan sumpitta olemaan, tai suoraan pannusta juomaan 🙂

  5. Laura-Leena says:

    >Kiitos! Täytyykin käydä selaamassa :))

  6. tromssantuulia says:

    >Noi saappaat näyttää ihanilta ja on varmasti lämpimät, mutta valitettavasti ne on jalassa tosi huonot. Oon niitä kokeillut monta kertaa kaupassa, kun ne niin himottaa, mutta kumi on tosi löysää, ne ovat lestiltään tosi leveät ja nilkassa ei ole yhtään tukea 🙁 Valitettavasti, uskon että niillä kävellessä saa jalat tosi kipeiksi, kun joutuu puristamaan varpailla, ettei kanta nouse ja jalka heilu.

Kommentoi