{ happy may day }

30.4.2012

 

Vielä tulin toivottelemaan teillekin hauskat vaput! Mulla on posket kipeänä ilmapallojen puhaltamisesta. Serpenttiiniä roikkuu hiukan siellä täällä kotia. Juhlitaan tänään vappuaatto pojan kanssa kaksin. Syödään pitsaa, poppareita, sipsejä ja juodaan vettä. Katsotaan todennäköisesti Autot-leffaa ja nautitaan auringosta.
Meillä ei ole mitään vapun traditioita, mutta grillikausi on yleensä avattu viimeistään tässä vaiheessa. No, nyt ei oikein partsilla voi käristää, joten ollaan luultavasti  koko kesä muiden grillien armoilla. Suuri foliopallo on luvattu, se kuuluu vappuun ja haetaan huomenna. Marttojen munkit olisin toivonut saavani (tosi haluttuja, kauhea jono = normaalisti olen miehelle nakittanut niiden jonottamisen), ja mikäli ilmat vain sallivat (ja kylästämme sattuisi löytymään jäätelökioski, (meille ei jäänyt edes autoa)) aukeaa myös jätskikausi vappuna.
Huomenna sitten toisenlaiset juhlimiset. Kuohuvaa ajattelin ainakin poksauttaa pullollisen auki. Skoolaan sekä vapulle, että Bellalle. Uudesta osoitteesta minut löytää 3.5. Tulen vielä antamaan teille ohjeistusta blogin seuraamisesta, ja linkitän suoran osoitteen. Nyt kuitenkin juhlitaan vappu ensin alta, ja nautitaan keväästä. Kippis!

***


Kommentoi