{ casual friday }

04.5.2012

Päivä alkoi tosi kasuaalisti heti aamulla kolmen tunnin reippailulla leikkipuistossa, mutta jotta uskottavuus säilyisi (ja mielenterveys myös) vietetään loppupäivä jossain muussa kuin ulkoiluvaatteissa.
Illan ja iltapäivän ohjelma ei oikeastaan ole vielä edes selvillä, mutta jotain kivaa pitää kehittää, koska päivä on pikkusen spesiaali, ja vaatii jotain erottuakseen eilisestä. Kauppareissut pitää hoitaa joka tapauksessa alta, joten jalkaan huomaamattomat housut (“ai, mä katoin, ettei sulla ole housuja ollenkaan”), ja jälleen tummansinistä kera ruskeiden asusteiden. Uudet Aiglen kengät mätsäävät vanhaan laukkuun just eikä melkein (toisin kuin vyö, jonka olisi voinut vaihtaa), ja olivatkin hankintalistalla juuri sen vuoksi. Järkiostos; Laadukkaat “mukavuuskengät”.

Taustalla näkyy meidän kolkkoakin kolkompi partsi (näyttää lähinnä bunkkerilta tässä vaiheessa), jonka aion viikonlopun aikana taikoa useamman asteen viihtyisämmäksi. Edessä siis reissu puutarhamyymälään ja dekodeeraamista. Kalusteiden hakua, ruukkuistutuksia ja muuta hienosäätöä. Ihan kivaa. Lopputulosta sitten ensi viikolla!

 

 


18 Responses to “{ casual friday }”

  1. Marja says:

    IHANA asu laukkuineen ja vöineen 🙂 Ja nuo kengät… aah, näyttävät hyvältä jalassa! Ihan mun asu – jos olisin kymmenen kiloa hoikempi. Tästä motivaatiota siis!

    Aurinkoista viikonloppua!

    • Uuden Kuun Emilia says:

      Mun oli pakko tarkastaa, että mikä Marja siellä kirjoittelee! Koska siis tämä, joka oletin sun olevan, ja joka olit, ei kyllä tarvi kymmenen kilon painonpudotusta!!! Höpöhöpöhöpö! 😀
      Kenkulit on ihanat. Ja aahh, niin mukavat!
      Aurinkoista viikkistä!

      • Marja says:

        Tarvii se, se on lihonut yli viisi kiloa talven ja kevään aikana (kiitos rempan ja työstressin, mä kun pupennan silloin aina jotain)… 🙁 ja sen huomaa heti, ei voi pukeutua kuten haluaisi.

        • Uuden Kuun Emilia says:

          Mulla on sama tilanne. Varmaan se viisi kiloa tullut, kun elämä on ollut sellasta härdelliä. Jotenkin ei vaan saa otetta itsestäänkään. Muta tänään taas uusi päivä yrittää 😀

  2. Celina says:

    Kiva rento asu ja ihastuin täysin tuohon “keinuun” taustalla 🙂 Aivan ihana olisi omallekkin parvekkeelle, jos vain mahtuisi <3 Mukavaa viikonloppua sinne 🙂

    • Uuden Kuun Emilia says:

      Heippa, Celina!
      Me saatin keinu, kun se jäi sukulaisille ylimääräiseksi. Mun ehdoton lempipaikka jo vanhan kodinkin takapihalla. Siinä on tullut juotua usea muki kahvia ja lasit hyvää punkkua 🙂
      Mukavaa viikonloppua!

  3. hietzu says:

    Kaunis asustus! Ja aivan ihana tuo rottinkinen riippukeinu! <3 Minulla oli lapsena naapurissa tuollainen riippukeinu, johon pääsystä kaveriporukan kanssa taisteltiin 😛 Oletko vaalentanut/värjännyt hiuksiasi? Ne näyttävät säteilevän entistäkin nätimmin. Vai johtuuko se tuosta ihanasta auringonpaisteesta? Virkattu matto on myös upeus, jollaista toivon välillä itsekin omaan käyttööni… Oletko omin käsin virkannut vaiko ostanut?
    Aurinkoista ja lämmintä viikonloppua ja intoa partsin sisustamiseen! 🙂 (kuvia/tunnelmia odotellessa)

    Ps. Seurasin Bellaan siirtymiskeskustelua sivusta ja sanonpa vain että onnea "uuteen kotiin". Sama ihana Emilia olet kuin ennenkin <3 Mukavaa että blogin ulkoasu säilyi "emiliamaisena".

    • Uuden Kuun Emilia says:

      Kiva Hietzu, että poikkesit! Voi toi keinu on ihana! Ja matto kanssa, mun äiti on sen tehnyt, joten kunnia sinne 🙂
      Taitaa tuo hiusten säteily johtua auringosta 🙂

      Aurinkoista viikonloppua sinne, ja kiva, kuulla, ettei muuttoni kaikkia sapeta. 😀

  4. Pieni lintu says:

    Kiva toi matto – itse tehty? 🙂

    Onnea muuten tänne “uuteen” blogiin. 🙂

    • Uuden Kuun Emilia says:

      Heips!
      Äitini teki maton, mulla ei taida kärsivällisyys riittää mihinkään noin suureen 😀
      Kiitos, ja kiva, kun piipahdit 🙂
      Aurinkoa viikonloppuun!

  5. Inanaa says:

    Oi, kun minäkin joskus vielä näyttäisin noin hyvältä! 🙂

  6. viivi says:

    Kiva asu. Mistä ostit kengät?

  7. anne stenvall says:

    Hei kuule, mä tarvitsisin ihan just tuon sävyiset “näkymättömät housut” Vinkkaatko niistä:) Kuvasi ovat NIIN kauniita! Sekä kohteet, että teknisesti. Minkälaisen pitää kameran objektiivin olla, että se pystyy sellaisiin, kuin Sun kuvat? Aurinkoa kevääseesi!

    • Kiitos, Anne 😉
      Housut on vanhat part twot, mutta mulla on lähes identtiset ostettuna myös h&m:n tämän kevään mallistosta. Maksoi muistaakseni 19€ tai sinne päin. Väri on vastaava ja malli myös takataskuja laskematta.
      Mulla on käytössä canonin obiska 1.8/50mm, jolla kuvaan aika paljon. Se on edullinen ja hyvä, suosittelen! 🙂
      Aurinkoa!

Kommentoi