{ bikinikesä }

13.6.2012

H&M:n bikinivalikoima ylätti tänä vuonna positiivisesti. Löysin mallistosta itseasiassa useammat rantavetimet; sekä alaosia, että yläosia. Ehdottomasti iso plussa metallihakasista, joiden toivon olevan pitkäikäisempiä, kuin ne inhottavat muoviklipsut.

Hankin jo keväällä parit biksut pöksyineen (nämä ja nämä), ja tänään täydensin sinistä sarjaa vielä yhdellä yläosalla. Enää puuttuu kesäiset hellepäivät – niin, ja se ranta tietenkin. Meillä onnekkailla on onneksi inhimillinen ajomatka Yyterin hiekkarannoilla, joten kesäfiilikseen pääsee koti-Suomessakin, kunhan aurinko jaksaa helliä. Ikuisuuskysymyksenä voisi tietysti ottaa sen “bikinikunnon”, mutta taidan skipata tämän aiheen.

 


14 Responses to “{ bikinikesä }”

  1. Lady G says:

    Wonderful bikinis, I really like the color 🙂

  2. Hanna says:

    Yyterissä käydään monta kertaa aina kesällä, on se vaan upea paikka, kivat bikinit Emilia, mä taidan tyytyä viimekesäisiin vaikka en ihan “bikinikunnossa” olekkaan:)

    • Hei teillä taitaa yyteri-matka olla kadehdittavan lyhyt 🙂 On se vaan ihana paikka. Jos pitää omasta maakunnasta listata hyviä puolia, niin ainahan tuo tulee ekaksi mieleen 🙂

      Äläkä nyt vaan oleta, että uusin biksuvarastoni joka kesä! Noup, kyllä nää menee mulla useamman vuoden. Siis, jos vain mahtuvat ;D

  3. Jonanna says:

    Voi vitsi, ovat kyllä kauniin värisiä 🙂

    • Kivaa vaihtelua ikuisille mustille, turkooseille ja kukikkaille. Tumma sininen ja sinisen sävyt sopii tälläiselle suomalaiselle iholle hyvin. Valkoista en ehkä itselleni pukisi 😀

  4. teija says:

    Huihai bikinikunto mut tänäänkin niissä on terdellä hilluttu 😀 ja just sellasissa muoviklipsullisissa… nää sun on kivan värisiä!

  5. Marja says:

    Rantapallokunto! Ihanaa 😀 Vitsit muistan hipeltäneeni samoja bikineitä – noita harmaamman sävyisiä, ja nyt harmittaa etten niitä tullut hankkineeksi. Tietenkin ovat nyt verkkokaupasta loppu. Mutta ehkä minäkin selviän viime kesäisillä biksuilla – kunhan vaan löytäisin ne jostain. Miten ihmeessä remontin aikana about puolet meidän tavaroista on kadonneet?!

    • Noi harmaat on kyllä kivat. Ei yhtää sellaiset mrs mallorca tyyliset 🙂
      Ai teilläkin on tavarat hukassa. Hitsi mun on yhä kesäkuteet jossain jemmassa, enkä tosiaan enää keksi, että missä. Jopa hiukan jo ketuttaa!

  6. Moana says:

    Onpa tosiaan kivan sävyisiä ikuisten mustien rinnalle, pitääkin käydä tarkastamassa H&M.

  7. Katja says:

    Mä olen asunut Porissa jo 11 v, mutta koko aikana olen ollut varmaan vaan 5 krt Yyterissä, yhtenä syynä se, että joka kerta kun siellä olen ollut, olen herkkähipiäisenä palanut totaalisesti ja se on vienyt intoa koko hommasta. Tänä vuonna olen ollut lasten kanssa jo kahdesti uimassa, kerran Herrainpäivien luontopolulla työkavereiden kanssa ja kerran lasten kanssa ja sitä luontopolkua voin suositella myös lapsellisille, tai eritoten lapsellisille, siellä on sellaista keijumetsän tuntua 🙂 Ja itse on kiva kuvailla kun lasten silmin näkee juttuja eri tavalla kuin aikuisen, sieltä löytyi jos jonkinlaista pikkusittiäistä kuvattavaksi kun katsoi maailmaa 3-, 5- ja 7-vuotiaan tasolta!

    Hienoja biksuja olet löytänyt, itse menen tämän vuoden viime vuotisilla, ne kun ei ole ollut käytössä kuin pari hassua kertaa, ensi kesänä sitten taas. Ehkä.

  8. Petriina says:

    Yyteri on todellakin maineensa veroinen <3 . On oikein ikävä sinne, vaikka vanhaa kotikaupunkia en muuten oikein kaipaa. Mutta Yyteriin kyllä.

Kommentoi