{ kartellia ja korallia }

07.6.2012

Hui, mikä viikko! Ihmeellistä kiirettä joka päivälle, ja iltaisin olen kaatunut puolikuolleena sänkyyn. Olen tosin mahduttanut vielä kaiken kiireen keskelle hurjan määrän treeniä, ja nyt olen suoraan sanottuna aika piipussa. Loput viikkosta leppoisammin, näin olen suunnitellut. 
Tänään onkin tallattu Turkua ristiin rastiin. Ajatus oli käväistä Sisustuksen Koodissa lahjaostoksilla, mutta Koodin lisäksi tuli kierrettyä kyllä paljon muutakin. Ihana ilma, eikä kiirettä oikeastaan minnekään. Verkkaisaan tahtiin kotiin pikkuteitä pitkin, ja kauniita taloja katsellen. Se on muuten meidän harrastus. Katsellaan, ja poimitaan niitä parhaita paloja; kattoa, kuisteja, ikkunoita. No, eipä se talokuumetta laske, mutta onpahan ajanvietettä 🙂
Kotimatkalla poikkesimme vielä sotkun munkeille. Ai että, mutta maistuivat muuten hyvälle. Itse söin kaksi (!) sellaista sokerikuorrutettua jättimunkkia ihan vain korvatakseni ne kaikki sotkussa viettämäni tunnit, jotka nuoruudessani laihdutin. (Tuli muuten hurjasti parempi olo!) Muisteltiin menneitä, ja kauhisteltiin hiukan tulevaakin. Tosin, ehkä viidessätoista vuodessa munkinsyönnin ja monen muunkin taidon vielä ehtii oppia 🙂


Ai niin, ja löysin Essien koralliin kynsilakkaan täydellisesti mätsäävät pöksyt! Syötävän hyvän väriset. Muistattehan vielä osallistua Wishwear-arvontaan, jossa joku onnekas voittaa kolme Essien lempparisävyään!

Huomiseen. Aurinkoa teille ihanat!

 


9 Responses to “{ kartellia ja korallia }”

 1. Ulrikah says:

  Onko se tuoli vai onko se pöytä? Lisää kuvia, kiitos. 😀

 2. M says:

  Sisustuksen Koodi on mahtava liike, jo pelkästään sen takia kannattaa käydä Turussa, toki monen muunkin jutun… 🙂 Hyvä Anne ja Tomi!

 3. Teija says:

  Ihana toi Niilon villuri tuossa alempana. Kyllä Saila osaa! Vautsi mitä läpinäkyää sä oot ostanut 🙂

 4. Minna says:

  Ihanat pöksyt. Ovatko Maison Scotchin?

  • Ei kun löytyi ihan zaran teiniosastolta 🙂

   Koitin niitä Maisonin, mutta olivat enemmän “löysemmän” malliset, ja hain tyköistuvia. Muuten oli nekin ihanat, jos siis puhutaan samoista housuista 😀

 5. […] viime keväänä hankkimani korallit pöksyt? Ne zaran nuortenosastolta ostetut. No nää on ne samat pöksyt yhden pesun jäljiltä. Että […]

Kommentoi