{ lastenhuoneen sisustusta }

18.9.2012

Pikkuhiljaa alkaa mielessä hamottua joitakin tulevia sisustusjuttuja. Keittiön pohjaa on tullut pyöriteltyä Ikean suunnitteluohjelmalla, mutta koska kaikki nuo isommat hommat vaativat vielä jonkun viisaamman (putkimies, sähkömies jne…) siunauksen, olen rentouttanut mieltäni miettimällä ihan vain pinnallisia sisustus- ja somistusjuttuja. Koska omaan kotiin pääseminen on iso juttu paitsi meille aikusille, niin ehdottomasti se on suuri tapahtuma myös Niilolle, joka saa vihdoin kaipaamansa kalusteet ja omat tavaransa varastosta. Uutta lastenhuonetta onkin kiva suunnitella nyt kaikessa rauhassa.
Väriskaala on aika musta-valko-harmaa, se kun istuu oikein hyvin jo olemassa oleviin, eri harmaan ja valkoisen sävyin maallattuihin, huonekaluihin. Koska huonekalut edustavat vanhempaa talonpoikaistyyliä, niiden rinnalle on kiva lisätä joitakin selkeämpiä linjoja. Niin, ja mikäli joku on huolestunut värittömästä lapsuudesta, niin muistetaan Legot ja muut kaverit, jotka lisäävät aivan takuulla lastenhuoneen väriskaala lojumalla milloin missäkin!

Kerrossängyn päiväpeitteiksi katselin H&M Homen mallistosta kahtakin vaihtoehtoa. Onnekseni juuri tuo edullisempi näyttää paremmalta! Vaaleat harmaat peitteet sopivat kaveriksi oikeastaan värille kuin värille. Oravatyyny löytyi mummulareissun yhteydessä tehdyllä pikaiskulla Jyskistä. Kuva miellytti sekä äitiä, että poikaa, ja tyyny olikin varmaan ensimmäinen ostos “uuteen kotiin”. Jokin hauska liitutauluyksityiskohta huoneeseen tehdään varmasti. Valmis tarra löytyy Ferm Livingin valikoimista, mikäli oma taiteellisuus ei kanna toteutukseen asti.

Jo jonkin aikaa käyttöä on odottanut myös blogin kautta saatu lahjakortti Room21-nettikauppaan; Kodinsisustus kun ei ole ollut päälimmäisenä mielessä pitkiin aikoihin. Eilen näppäilin tilaukseen harmaan String Pocket -hyllyn. Lastenhuoneessa hylly on kiva taso pienille aarteille, ja vaikka iltasatukirjoille. Toisaalta ajattelin, että design hylly, ja jo olemassa oleva Eamesin hang it all -naulakko, ovat aikanaan kiva lisä vaikka opiskelija-asuntoon muuttaessa. Mutta hui, ei ajatella tuollaisia vielä!

Ferm Livingiltä löytyy myös Harlequin-tapetti, joka on ollut mieleeni aina. Koko huonetta en haluaisi kuviolliseksi tapetoida, mutta esimerkiksi yhden seinän tehostaminen ruutukuviolla piristäisi varmasti. Anttilasta bongasin edullisen Joker-puuvillamaton, joka istuisi sekin hauskasti värimaailmaan ja tapetin kuvioon.

Pieniä yksityiskohtia kokonaisuutta täydentämään löytyisi esimerkiksi Clasulta valosarjan muodossa. Koska hetki parvekkeella-postauksessa näkyvä Luhdan musta köysirahi on osoittautunut juurikin lasten mieleen, haikailen nyt hiukan samasta tuotteesta harmaana. Ainakin Hobby Hall myy vielä rahia, vaikken onnistunut sitä enää Luhdan sivuilta bongaamaan. By Nordin pussilakanaseteistä olen haaveillut jo pitkään. Oikeastaan haaveilen setistä sekä Niilolle, että vauvalle. Yksinkertaisesti vain niin suloisia!

Simmoisia. Mutta kaikkea muuta kuin harmaata päivää teille!

 

 


32 Responses to “{ lastenhuoneen sisustusta }”

 1. Muumimamma says:

  Ihania ideoita ja aivan toteuttajansa näköisiä.! Leivontaterkkuja Prinsessa Cupcakejen ääreltä 🙂

 2. Pieni lintu says:

  Kauniita ajattomia juttuja ja tosiaan kyllä niistä leluista riittää sitten väriä. 😉

  Tuo oravatyyny on aivan ihana..melkein tekisi mieli itselle sellaista! 😀

  Mukavaa päivää sinnekkinn – täällä paistaa aurinko yöllisen myrskyn jälkeen. 🙂

  • Joo, mä näen tuon sellaisena selkeänä pohjana lapsen omille tavaroille ja värikkäille jutuille. Neutraalit värit on lisäksi aika kätevät, ei sido liikaa ikään.

   Hui, ai siellä on se myrsky riehunut. Uutisista aamulla kuuntelin. No, onneksi teillä on vissiin sähköt 🙂 Nautihan nyt auringosta!

 3. Hanna says:

  Kivat suunnitelmat! Se Niilon kerrossänky on söpö ja sopii noihin kyllä hienosti. Meillä on pojalla tuota mintunvihreää harlequinia yhdellä seinällä. Muut ovat maalattu maalarinvalkoisella (hailakka vihreäkin olisi käynyt ihanasti). Tapetti on yksi ihanimmista ja tykkään siitä hurjasti! Blogistani löytyy kuvia, jos haluat kurkata. Poika on pian 5 v ja ajatus oli tehdä huone joka menee kivasti myös koululaisena. “Pienten jutut” on helppo sitten päivittää koulumoodiin sopiviksi 🙂 String on minunkin klassikko haaveeni ryhdittämään näitä “lahojaromuja”talonpoikaisia. Juuri pojan huoneeseen olen sitä miettinyt. Jielde on toinen. Ja voin kertoa, kaiken kirjavia legoja, autoja ja automattohirvityksiä on lattiat täynnä 😀

  • Pitääkin kurkkia inspiskuvia 🙂
   Ajattelin myös, että tuo ei nyt sitten olisi liian lapsellinen pohjaväritys huoneeseen, joten se on helposti muunnettavissa isommankin pojan käyttöön. Toisaalta, voi olla, että lastenhuone tulee tavallaan jaetuksi jokiskin aikaa kahdelle, joten eipä riitele värit sitten minkään muunkaan kanssa.
   Jees, meilläkin on junarataa ja legoja ja aitoja ja kaikkea mahdollista kivaa nykyisin lattiat täynnä, eli väriä ja elämää on taatusti jatkossakin tiedossa 😀

 4. Mari says:

  Ihania sisustussuunnitelmia! Kateellisena täällä katselen, miten ihanaa se vielä tuohon aikaan on, kun äiti saa päättää aika pitkälti lapsen huoneen sisustusratkaisut; meillä täällä ekaluokkalaisella on jo sen verran omaa tahtoa, etteivät mene enää peuralakanat sun muut “lapsekkaat” jutut läpi, vaan pitää olla jo vähän sitä, mitä luokkakavereidenkin huoneista löytyy – ja valitettavan usein se on jotakin sellaista, mistä äiti saa oksennusrefleksin 😉

  • Voi, Mari mä niin pelkään noita aikoja! Nyt pitää tehdä suunnitelmat tarkkaan, kun poika ei vielä itse puutu asioiden kulkuun 😀
   Sun pitää varmaan alkaa käännyttään niitä luokkakavereita ja niidenkin vanhempia ;D Mutta joo, mä tiedän ton refleksin. Se tulee usein kun on liian suurta disney-printtiä 😀

 5. Anu says:

  Nyt vasta huomasin lukea taaksepäin ja näin postauksen jossa kerroit talon löytymisestä!! En malta odottaa että laitat kuvia!!!
  Ihania nuo kuvissa olevat jutut,erityisesti haluasin tuollaiset valot . Vaikka Happy lightsit taidan ensin hankkia.
  Meillä taitaa silti kestää kauemmin ennen kuin pääsen sisustamaan kun vauhti on edelleen tasaisesti yhden miehen hommaa.
  Voimia muuttoon vaikka se kivaa onkin niin vauvamahan kanssa väsyttää varmasti, tiedän koska olen muuttoa tehnyt ison vatsan kanssa minäkin.
  -Anu

  • Kiitos Anu 🙂
   Kamalint akai on, että pitää ihan itseään toppuutella, minä kun olen tottunut normaalisti kantamaan siinä missä muutkin. Mutta nyt pitää vain ottaa kohtalaisen rauhallisesti, ja keskittyä siihen pienempien juttujen (joita itse asiassa omaisuudesta suurin osa on) pakkaamiseen ja purkamiseen. Onneksi tällä kertaa suuri osa tavaraoista on valmiiksi pakattuna, ja odottaa vain kotiin pääsyä.
   Ei meilläkään ole remontin kanssa niin kamala kiire. On sitten loppu elämä aikaa laittaa kotia 🙂

 6. Suunnitelmat näyttävät kyllä tosi hyvältä! Itsekin olen hieman ajattellut meidän pojille kerrossänky ratkaisua kun pienempi ei enää nuku pinnasängyssä. Aikaisemmin ajattelin, että kerrossänky on ehdoton ei (ajatuksissa varmaankin 90-luvun mäntyhirvitykset), mutta pikkuhiljaa olen lämmennyt ajatukselle! :oD

  Olen hyvin samaa mieltä, että suuret linjat saavat lastenhuoneessa olla hyvin neutraaleja, koska lelut tuovat väriä huoneeseen (joskus liiankin kassa….niistä suurista Disney-printteistä puhumattakaan!! :oD). Vielä toistaiseksi olen onnistunut puhumaan meidän 6-vuotiaan ympäri, ettei kaikkia “Autot”-juttuja tarvitse olla koko huone täynnä. :oD Oli kerran niin virhe ottaa hänet mukaan kangaskauppaan, josta hän (tietenkin) bongasi “Autot”-kankaan, josta olisi pitänyt tulla verho hänen huoneeseen. Siis ehdoton ei. Olen onnistunut kieltäytymään hänen – ei niin ihanista – ehdotuksista sillä varjolla pahoittamatta hänen mieltään, että kun pikkuvelikin on samassa huoneessa niin hän ei välttämättä ole vielä niin suuresti kiinnostunut kaikista jutuista mistä isoveli on. :o)))

  • Meillä kerrossänky osoittautui todella käteväksi myös yövieraiden majoittamisessa. Sänky on minun ja siskoni vanha, mäntyä kyllä materiaaliltaan, mutta kaunis versio, ja siniharmaalla maalilla siitä tuli minulle todella rakas. Tällä hetkellä pojalla on käytössään vain sängyn puolikas, koko kerrossänkyä kun ei voinut tänne kantaa.
   Mä olen aika tarkka noissa printeissä. Mutta sen verran joustan, että sukat, kalsarit ja yöpuvut saavat olla cars-kuvia täynnä 😀 Sunnuntaina juuri toin tuliaisiksi uuden autot pyjaman ja smurffisukkia pojalle. Kelpaahan niiden kanssa kömpiä sitten nukkumaan äidinkin valitsemiin lakanoihin 🙂 Tosin onneksi poika kyllä tykkää ihan perinteisistä flanellipyjamistakin, kun pappakin sellaista käyttää 😀

   Voi, mä osaan kuvitella tuon ajatuksen niistä verhoista. Puistattaa oikein sun puolesta 😀 Mutta kaipa se aika joskus on edessä, kun äiti ei enää päätä. Tosin autot voi olla siinä vaiheessa aika out, ja ikkunassa roikkuu pääkallot. Sekään kovin kauniilta kuulosta ;D

 7. Sannu says:

  Kivoja suunnitelmia Niilon huoneeseen!
  Hei ja ihan hurjasti onnea kun ootte talon löytäneet♥
  Mä olen vähä jo kaivannut myös näitä sun sisustus juttuja.
  Varmaan ihana päästä laittamaan uutta kotia:) Pääsettekö muuttamaan ennen vaavin syntymää?
  Meillä muuten Sulolla on kans String hylly.Siinä on tammenkultaiset kirjat ym muut roinat söpösti sulon tapaan järjestyksessä.
  Saako teidän vauva oman huoneen uudessa kodissa?
  Meillä pojat ovat nyt ruusutapeteissa mutta sitten kun ovat koulussa ne saa siirtyy pikku makkariin ja hommataan sinne kerrossänky ja uus tapetti ja pikku taulu telkkari.
  Tämmösiä suunnitelmia jos siis vielä asutaan tässä silloin.
  Meilläkin haaveena joku vanha talo samasta kaupungista mutta sijainti vaikuttaa aika paljon.Mä kun rakastan tätä kaupungissa asumista nyt kun olen aiemmin 20 vuotta asunu lande pöndellä.Mut ei olla valmiita maksamaan melkein 400 000 keskustan 1900-luvun kämpistä.
  Katotaa jos joskus joku kiva koti löytyisi:)

  • Kiitos, Sannu! Olen kyllä itsekin niin odottanut pääseväni jälleen sisustelemaan 🙂
   Muutto olisi ensi kuussa, eli hyvissä ajoin ennen tammikuun laskettua aikaa 🙂
   Uuden kodin yläkerrassa on aulatilan lisäksi vain kaksi makuuhuonetta. Aluksi siis lapset joutuvat jakamaan huoneen, mutta kun meitä aikuisia ei enää tarvita siellä yöjuoksuja hoitamassa, saamme muuttaa alakertaan, ja yläkerta pyhitetään lapsukaisille. Näin olemme siis suunnitelleet 😀
   Muistinkin, että sun blogissa on string lastenhuonekuvissa vilahdellut. Teillä on niin suloiset tilat lapsille, ihan mahtavat!
   Kaupungissa asuminen on tosi kalliimpaa. Täällä elelee tuolla rahalla aika leveästi! Musta teidän koti on niin täydellinen, että jos vaan neliöt antavat myöden, pitäkää se ihmeessä. Ihan mieletön koti!

   • Sannu says:

    Jotenkin vaan omakotitalo olis niin ihana kun olis oma piha ja paljon tilaa.
    Viime viikolla päätin siivota mun astiakaappia .Olin just levittänyt kaikki astiat pöydille jne.Yläkerran remppa miehet remppas kylppäriä niin ei ollu muistanu tukkia jotain niin kaikki paskat tuli meidän keittiöö ja pesuhuoneeseen niitä sitten kaks päivää
    siivosin. No toissa päivänä illalla tulin suihkusta niin naapurin mies oli tullu kapakasta niin järjesti sitten tulipalon.
    Kaikki savut tuli meille.Ja koko kämppä oli sauhussa ja rappukäytävä. Tuuletettiin yötä myöden. Nää on näitä kerrostalo asumisen huonoja puolia.
    Muuten noin tässä asuu ihan mielettömän ihania ihmisiä.
    Meidän koti on siis oikeasti 145 neliöö.Tän on aikoinaan joku lohkonnu.Nyt siis meidän naapurissa asuu se tenukeppi mikä ei tod itse omista huushollia.Ollaan tässä mietitty et jos vaikka ostettais se omaksi jos halvalla sais.Tulis lisä tilaa kivasti kun se siis oikeasti tähän meidän kotiin siis kuuluu.Mutta yhtiövastike olis yli 700€ lainojen päälle.Eli asuminen olis jo kalliimpaa kuin omakotitalossa.Tässä nyt mietitään kaikkia vaihtoehtoja.Nyt on kuitenkin vielä ihan hyvä näin:) Ja kuitenkaan kukaan ei voi ostaa sitä kämppää meidä ohi kun tässä talossa on se omistusosakeoikeus vai mikskä sitä nyt kutsutaan,en tiä:)

    • No joo, toi yhtiövastike on jo aika iso! Eikö se sitten laskettais pienemmäksi jos asunnot taas yhdistettäis, eikä se laskukaava menisi asunto+asunto, vaan vastike olis vaan yhden isomman asunnon osuus. Vai onko se sit just toi 700? Noi on kyllä aika suolaisia hintoja!
     Hitsi kun joka kerrostalossa melkein pitää olla se pakollinen tunnelman latistaja. Aika ikävältä kuulostaa ainakin toi teidän naapuri. Mutta toivottavasti nyt ei ihan jokapäiväistä ole tuokaan käyttäytyminen! 🙂

 8. Tanja says:

  Näyttää niiiin hyvältä, aivan mahtava tuo mattoki! Tuota liitutauluteippijuttuideaa saatan kyllä vähän lainata. Pojan huoneessa meilläkin tuo sama ajatus, tosi neutraalit värit + järjetön laatikollinen legoja ja junarata sievästi levällään väriä tuomassa! Tosin nyt löysin jyskistä aikas värikkään tilkkutäkin sinne ja siinäpä se rauha sitte meniki. Ja hyvältä näytät sinäkin, niin kaunis odottaja. Hyviä vointeja! 🙂

  • Kiitos 🙂
   Joo, musta toi liitaulujuttu on aika kiva. Erilaisia kuvioita voi itse suunnitella, ja niillä saa aika kivan ja käytännöllisen yksityiskohdan!
   Voi, joo ei todella taida olla olemassa väritöntä lastenhuonetta. Kyllä ne lelut ja lasten omat jutut tuovat sävyjä harmaankin keskelle 🙂

 9. Maria says:

  Näyttää tosi hyvältä! Mielenkiinnolla seuraan sisustusprojektiasi, kun meilläkin on ison yhteisen lasten huoneen tuunaaminen keväällä edessä. Huoneessa on tummanharmaat yksiväriset seinät ja pähkinalattia, joten valkoista ja vaaleanharmaata kaipaa varmasti…Meillä lelujen lisäksi verhot ja tyynyt sekä matto tuovat väriä.

  • Lastenhuone ideointi on jotenkin hauskaa. Tavallaan vaikka kuinka suunnittelisi, luo vain pohjan lapsen omalle mielikuvitukselle. Majoja ja viritelmiä syntyy pienissä käsissä 🙂 Ei siis liian totista puuhaa ollenkaan 😀

 10. Tilda says:

  Kivalta näyttää suunnitelmat! Tapetti on aivan ihana, samoin Luhdan rahi. Ja niinhän se on, ei lastenhuoneen huonekalujen tarvitse kovin lapsekkaita olla, leluilla, kirjoilla ym. tavaroilla kyllä saa pirteyttä ja väriläiskiä aikaiseksi, eikä jää epäselväksi, että huonetta asustaa metrin mittainen 🙂

  • Niinpä! Ja tavallaan olisi kovin epätaloudellista ostaa kalusteet ja kaikki muukin muutaman vuoden välein uusiksi, kun lapset kasvavat ja mielenkiinnon kohteet muuttuvat. Kestävät ratkaisut on tässäkin asiassa parempi valinta 🙂

 11. Henni says:

  Oi, mikä orava (ja vielä Jyskistä)…oon ollut jo vuoden päivät aivan heikkona noihin eläinprintteihin…siitä saa kyllä syyttää kaik´kist eniten By Nordia, jolla on kyllä upeita tuotteita!!! Meikeläinen on kuolannut noita “bambi” lakanoita pitkään, niitä ei vaan taida saada tuplapussilakana kokona :/

  Tuo Anttilan matto on kanssa tosi löytis ja tapeetti passaa sen kaveriksi kyllä kuin nenä päähän 😉 String Pocket -hylly on kans aivan huippis ja klassikot passaa aina…itsekin olen miettinyt, että josko joskus saadaan se oma “pikku nyytti”, niin hälle olis kiva alkaa keräämään heti syntämästä lähtien erilaisia käyttisjuttuja tulevaissuutta ajatellen. Varsinkin pieneille miehen aluille, kun ei ne välstysti ite sitten isona miehenä vaan “tajuu” (kaikkea hankkia) :DD

  “Sirkusvalot” on kans ihanat, lähes mihin tilaan tahansa… Meillä semmoiset on roikkunu edelliskesästä lähtien terssia koristamassa. Sopii kauniisti pimeitä iltoja ilostuttamaan 🙂

  Ihania suunnitelmia sulla kyllä, uuden kodin mietiskely on aivan parhautta! Enjoy!!!

  • Joo, toi Jyskin tyyny on kiva lääke by nord kuumeseen. Halpa korvike 😀
   Meillä mies nukkuu tuplaleveällä peitolla, ja nyt on sitten luvannut luopua siitä kun päästään uuteen kotiin. Jotta mä saan jotkut kivat lakanat. Tosin en taida meille aikuisille silti koskaan raaskia noita hankkia! 🙂

   Mustakin on kiva ajatella, että pojalla on sitten joskus joitakin klassikoita mukanaan, ei tarvitse ihan hoopolta näyttää tyttöjenkään silmissä ;D

   Mä kyllä niin nautin nyt tästä suunnittelusta. Siinä vaiheessa kunmelkein kaikki on vielä mahdollista. Kohta joku alkaa tyrmäämään ideoita tai ainakin budjetti kaventaa mahdollisuuksia 🙂

   • Henni says:

    Mä niin muistan ton vaiheen, kun odotettiin reilu puoltoistavuotta sitten omaan, uuteen kotiin pääsyä melkein puoli vuotta…Voi sitä suunnittelun määrää!!!

    Meillä kävi ihan superhyvä tuuri kyllä, kun onnistuttiin löytään omakotitalo, joka miellytti molempien silmää sekä ulkoisesti että sisältäkin niin hyvin, että rempoilta ollaan säästytty tähän asti!

    Nyt tosin on alkanut ilmentyä pieniä ja vähän suurempiakin murheen kryynejä, jotka kaipailisi paikkausta ja siinä samalla olisi kiva uusia joitakin kohtia esim. keittiöstä! Mutta aina täytyy muistaa tuo himputin :/ budjetti, joka monesti pistää miettimään aika monta kertaa uusiksi meikeläisen kaikki “huippu hyvät suunnitelmat” :DD

    • Vaikka me nimenomaan etsittiin taloa, joka olisi sellaisessa kunnossa ja sellaisessa hinnassa, että sen voisi rempata sitten omaan makuun sopivaksi, niin kyllähän tuo budjetti rajoittaa ja paljon. Nyt alussa, kun hommana on lähinnä vanhan purkaminen, on jokainen huone tavallaan yllätys. Mitä löytyy, joudutaanko palkkaamaan ammattilaisia, ja miten paljon, ja missä vaiheessa jne.. Niihin kaikkiin yllätyksiin kun sitten vaan pitää varautua.
     Raha riittää huomattavasti pidemmälle, mikäli purettavat pinnat irtoavat helposti omin avuin, ja alta löytyy käyttökelpoista materiaali. Lattiapinnat on mulle se tärkein, haluan saada ne maalatut puulattiat. Jokainen huone onkin yllätys itsessään, sillä huoneita on sen verran, että jokainen omin avuin valmistuva on selvää säästöä 😀

 12. Elina says:

  Täällä ollaan samoilla linjoilla lastenhuoneen sisustuksen kanssa 🙂 Viime talvena valmistui meidän oma kotimme ja pojan (1,5 v.) huoneeseen valittiin parille seinälle tapetti, jossa valkoisella pohjalla tummanharmaita tähtiä ja yksi seinä maalattiin samalla tummanharmaalla. Vinkistä on kiittäminen tapettikaupan asiantuntevaa myyjää, itse en heti olisi osannut ajatella sellaisia värejä. Olen ollut todella tyytyväinen rauhalliseen ja klassiseen värimaailmaan, siihen pystyy sitten hyvin tuomaan värisävyjä tekstiileillä ja tietenkin niillä ah, niin ihanilla muovileluilla 😉 Jos vaan muuten pysyvät seinät ehjinä ja puhtaina, niin toimii hyvin pojan kasvaessakin.

  • Totta kai kaikki pinnat ovat kuluvaa materiaalia, mutta hyvin pidettynä ajaton värimaailma on kuitenkin pitkäikäisempi vaihtoehto, kuin eri ikäkausille sopivat, ensin pastelliset, myöhemmin rajun kuviolliset tapetit. Kiva siis, että sait noin hyvää palvelua tapettikaupassa! 🙂
   Ja niitä muovileluja kun tulee joka lastenhuoneeseen ihan luonnostaan, ei tarvitse olla huolissaan tuosta värien puuttumisesta 🙂

 13. Haisuvanukas says:

  Olen seuraillut blogiasi jonkin aikaa ja nyt ajattelin ensi kerran uskaltautua kommentoimaan 🙂 Voi että sulla on hyvä maku. Tältä sivulta olen päättänyt poimia useammankin idean omaan kotiin, mutta en lastenhuoneeseen vaan makuuhuoneeseen 🙂 Niin ja paljon onnea tulevan uuden kodin ja perheenlisäyksen johdosta!

  • Sulla on ihana nimimerkki 🙂
   Kiva kun uskalsit jättää merkin itsestäsi, se että kuulee yhdestä lukijastaan lämmittää aina mieltä! Ja kiitos onnitteluista. 🙂

   Hauskaa, jos ideoita on poimimiseen asti! Ja eihän ne nyt ole korvamerkittyjä johonkin tiettyyn huoneeseen 🙂 Hienoa, jos soveltamalla saa ideoita ympäri kotia 🙂

 14. […] Lastenhuoneen sisustusta -postauksessa kerroinkin jo, että käytin blogiyhteistyön kautta saamani lahjakortin harmaaseen String Pocket -hyllyyn, jonka on siis tarkoitus olla laskutaso Niilon pienille aarteille. Koska lahjakorttia jäi kuitenkin vielä hyllyn jälkeen käyttämättä, klikkailin room21 -nettikaupasta muitakin kivoja pieniä juttuja kotiin. […]

 15. […] säilytystilaa! Sitä ei voi lastenhuoneessa olla liikaa! Jossain vaiheessa keräsin inspiraatioita postaukseksikin asti, ja luulenpa, että jonkinlaisena kulmakivenä aion pitää noita aikaisempia […]

Kommentoi