{ family time }

10.3.2013

Hurjasti kiitoksia synttärionnitteluista, ihanat! Blogihiljaisuuteni ei suinkaan ole johtunut rajuista juhlinnoista, vaan puhtaasti ajankäytännöllisistä valinnoista; Aikaa perheen kesken ja yhteistä tekemistä!
Pikku K:n ristiäiskutsutkin ovat vihdoin (lähes) lähetystä vaille valmiina. Toivottavasti posti hoitaa oman hommansa sitten hiukan nopeammin. Ristiäisvalmistelut on muutenkin polkaistu viikonlopun aikana käyntiin, joten eiköhän pikkuiselle parin viikon jälkeen jo saada nimikin.

Family time tarkoittaa tietty myös sitä, että kaikki ovat ruokapöydässä samaan aikaan, ja tämä puolestaan sitä, että ruuaksi laitetaan jotakin, jonka ei tarvitse maistua hyvältä myös lämmitettynä. Rosmariiniperunat on helppo lisä esim. lihalle, mutta miksei kalallekin.

Kuori ja keitä n. puolisen tuntia pieniä tai keskikoisia perunoita. Jauhoinen lajike sopii näihin parhaiten. Höyrytä perunat kuivaksi ja kaada uuninkestävään vuokaan. Valuta päälle oliiviöljyä, ja ripottele sormisuolaa sekä tuoretta rosmariinia. Laita uuniin (n.225°c) ja paista vielä toiset puoli tuntia, tai kunnes perunat saavat kullanruskeaa pintaa. Heitä vielä juuri uunista tulleiden perunoiden päälle hentoja rosmariininlatvoja.

Hurja määrä kommentteja odottaa vastailua. Koitanpas tarttua niihin seuraavaksi!

Leppoisaa sunnuntai iltaa kaikille!


11 Responses to “{ family time }”

  1. naana says:

    Ehditkö vastaamaan mun kysymykseen? 😉

  2. LPP says:

    Ja eihän noita välttämättä tarttis edes lämmittää, vaan varmasti saisi superhyvän salaatin kylminä. Siis jos jäisi yli. Veikkaan, et ei 😀

  3. Päivikki says:

    Hei! Tiedustelisin, mistä olet hankkinut vaaleat punotut korit, jotka olen bongannut kuvissa olohuoneessa/makuuhuoneessa? Kiitos jos etukäteen vastauksestasi! Keväthankien kimallusta päiviisi!

  4. Nam, ihana resepti! Pitääpä laittaa tuo sille omalle (kilometrin mittaiselle) pakko-kokata-joskus-reseptien listalle, kuulostaa niin herkulliselta. Ehkäpä pääsiäispöytään…

  5. Päivikki says:

    Kiitos vastauksestasi Tine K:n koreihin liittyen! Jospa vielä ehtisit vastata lisäkysymykseeni, että minkäkokoisia omat korisi ovat (XS. S, M vai L). Tarvetta olisi esim. lelujen säilytykseen, kodinhoitohuoneeseen sukkakoriksi sekä vilttien ja tyynyjen säilytykseen terassille/olohuoneeseen. Mitä kokoja suosittelisit? Erityisesti olen kiinnostunut mallista, joka näkyy olohuoneessa perhostaulun edessä. 🙂

Kommentoi