{ hello hello }

19.3.2013

Täällä ollaan! Suitsait sukkelaan meni viikonloppu, ja maanantai siinä kyljessä. Lyhyeen tiivistettynä; Meillä sairastetaan, taistellaan flunssaa vastaan ja valmistaudutaan lauantain ristiäisiin. Oikeastaan ihme, että ollaan oltu kaikki näinkin terveinä talven ajan, sillä tuntuu, että koko ajan on jos jotakin pöpöä liikkeellä. Ikävästi tulee mieleeen Niilon kastejuhla reilut neljä vuotta sitten. Samassa tilaisuudessa menimme mieheni kanssa naimisiin, ja vielä edellisenä yönä mulla oli yli 39 kuumetta. Parempaa onnea tällä kertaa!

Ristiäisten suhteen hommat on aika leväällään. Vielä pitäisi pestä ikkunoita ja siivoilla muutenkin. Samaan aikaan tehdään kuitenkin remppaa, joten siivoaminen tuntuu älyttömän turhalta. Menu on sekin hiukan auki, eikä ajatus todellakaan juokse vielä tarjoiluissa asti. Kukat on sentään tilattu, mutta muun koristelun suhteen olen tehnyt vain pieniä valmisteluja. Juhlat juhlitaan lila-violetti -väriteemalla, ihan puhtaasti siitä syystä, että mulla ja vaaleanpunaisella on yhä kana kynimättä.

tape1

tape3tape4tape2

Pöpöistä ja valvotuista öistä huolimatta arkea pitää vain pyörittää, ruokaa laittaa ja pyykkiä pestä. Onneksi on ilonkin aiheita, nimittäin keittiön uusi seinä! Muutaman kuukauden olen saanut päänsärkyä katsoessani keittiön päätyseinän tehostetapettia. Mattamustalla pohjalla helmiäisiä hopearuusuja… Vakavaksi asian teki se, että silmä alkoi jo tottua! Mutta nyt tapetti on poissa, ja valkoinen raakalauta tilalla. Voi onnea ja autuutta, vielä kun päästäisiin eroon tummasta laminaattilattiasta!

Koitan palailla blogin pariin ja vastailla kommenteihinne ja posteihin. Eiköhän se tästä taas ala arkikin rullaamaan!

Mukavaa tiistaita meille kaikille!


12 Responses to “{ hello hello }”

 1. Pieni lintu says:

  Tsemiä ja paranemisia!!!

 2. kaijuli says:

  tsemppiä ristiäisvalmisteluihin ja paranemisia! ja upsista.. taisin taannoin kysyä ilmestyykö teille tytön myötä vaaleenpunaista.. hih, ei sit vissiin ilmesty.. 😉

  • Hih, no kyllähän sitä vaaleanpunaista on ilmestynyt, eikä siin mitään, kun pysyy oikeissa mittakaavoissa. Ja vaaleanpunaisessakin on ihania sävyjä, pinkki ja fuksia vaan laittaa vielä kananlihalle 😀 Mutta siihenkin kuulemma oppii, kun on pakko 🙂

 3. Sari says:

  Vai kana kynimättä vaaleanpunaisen kanssa. 😉 No mut liila on kyllä suloinen ja raikas myös! Ja liilasta skaalasta löytyy ihania kukkia.. Toivottavasti paranet juhlakuntoon!

  • Toivotaan, että ollaan kaikki lauantaina kunnossa. Niilo nyt pahimmassa tilassa on.
   Liila on ihana, mä tykkään muutenkin. Kukiksi valitsin valkoisia anemoneja, ranunculuksia ja liloja tulppaaneja. Pajunkissaa ja rosmariinia sekaan. Toivotaan, että on kauniit kimput! 🙂

 4. Pauliina says:

  Oi, toivottavasti parannutte juhlapäiväksi!
  Mutta tää taitaa olla sitä sairastelukautta… Täälläkin ollaan oltu kovassa kuumessa ja kamala yskä ja nuha vaivaa vielä perheen pienimpiä. Itselläkin kovin tukkoinen ja vetämätön olo, no eiköhän se tästä!
  Liila kuulostaa kivalta 🙂 saatte varmasti mukavat juhlat tyttöselle. On monet kekkerit meilläkin juhlittu rempan keskellä, mutta toissijainen asiahan se remppa on, kun muuten on juhalmieli korkealla 🙂 Ja älä niistä ikkunoiden pesusta ressaa… Itse tingin niistä, silloin kun aika loppui kesken ja hyvin juhlat silti onnistuivat!!

  • Nyt on kyllä niin tuhannen tautia liikkeellä, ja pöpöt siirtyivät lomakauden aikana pitkiäkin matkoja.
   Meillä jouduttiin kaatamaan iso marjakuusi olkkarin ikkunan takaa, ja koko ikkuna oli ihan seitissä ja roskassa ulkopuolelta. Ne akkunat nyt pesin joka pinnalta, mutta muiden kanssa en juuri kans jaksa stressata. Meillä pölytetään ja hiotaan harvase päivä, joten aika turhaa työtä 🙂

 5. Lumo says:

  Toivottavasti pysyt kuumeettomana, influenssaa ja kovaa kuumetta on kovasti liikkeellä.

  Liila on raikkaan söpöinen.

 6. Alex says:

  Oh, I Love those Washitapes, you can do so much fun with them!
  And you seem to have enough for a while;)
  /A

 7. teija says:

  Ikimuistoisia huomisia juhlia! Toivottavasti ootte jo parantuneet <3

Kommentoi