{ kuvablogi }

30.3.2013

Ei kulje ajatus, eikä synny tekstiä. Totaalinollaus – ja ihan paikallaankin. Ehkä ei oikeastaan ole edes mitään sanottavaa. Paitsi se, että ilta kuudeltakin riittää valoa kuvaamiseen! Huomenna vielä pidempään! Kiitos kesäaika, olen kaivannut sinua!
Kuvablogi – ei lainkaan hassumpi ajatus!

n3!

n4! n2! n1!

Mummu on täysin menetetty Arnelle ja Carlokselle. Joulupallot meni, munat tuli.


8 Responses to “{ kuvablogi }”

 1. Wilhelmiina says:

  Hyvää pääsiäistä. Samoin minulla välillä ei kulje ajatus, silloin en kirjoita . Niinhän sitä sanotaan, ja taas tauon jälkeen ajatus kulkee:) Kauniita kuvia!

 2. Pieni lintu says:

  Harvoin itselläkään tulee mitään sanottavaa blogissa – paljon ehkä olisikin joskus sydämellä, raskaitakin asioita ja tunteita, mutta koska en elämääni pui blogissa niin pääpaino on kuvilla.

  Kuviasi on aina kiva katsella – kiitos niistä. <3

  Mukavaa leffailua sinne! 😉 Me ei olla vielä päätetty mitä nyt aletaan katsoa kun Veumit on katsottu. Parhainta Veumeissa oli aina odottaaa koska Hamre ilmestyy (siis se poliisi). 😀

 3. hanna says:

  Ihania munia!

 4. heidi says:

  Kuvablogiksi voisin omanikin kanssa heittäytyä, ainakin hetkeksi. Ei meinaa millään syntyä tekstiä. Aina tuntuu tulevan jotain turhanpäivästä. Tykkään blogistasi tosi tosi paljon vaikkei täällä olisi sanaakaan 😀
  Toki kiva välillä “kuulla kuulumisia” vaikkei oikeessa elämässä tunnetakaan. ♥

 5. Katja says:

  Aivan, ne tekee muutakin kuin joulupalloja… Niistä vaan hypetetään niin paljon.

 6. Martta says:

  Tämä valon määrä on niin mahtavaa! Kauniita kuvia kuten aina 🙂 Ja nuo neulotut pääsiäismunat on aika veikeitä – en ole tiennytkään, että kaverit tekee muutakin kuin niitä joulupalloja. Ehkä voisi laittaa idean korvan taakse itsekin. Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

 7. Amanda says:

  Ihania pääsiäiskoristeita! Hyvää pääsiäisen jatkoa teidän perheelle!

Kommentoi