{ huiviarvonnan onnellinen voittaja }

06.6.2013

Aika julistaa voittaja, nimetä yksi onnellinen, joka saa BeckSöndergaardin B-Poppy Field huivin ihanassa Coral Dream sävyssä. Osallistujia oli ihan hurja määrä, kuten veikkasin, ennätyshän tästä tuli! Vaan eipä tuo mikään ihme ole.
Lukiessani kommenttejanne, toivoin, että mulla olisi jakaa muutama sata huivia, mutta valitettavasti pelin henki on se, että vain yksi voi voittaa.

Tällä kertaa se yksi onnekas on Heidi (heidi-aura.blogspot.fi)
Otathan yhteyttä, jotta huivi pääsee pian harteillesi!

tine k home

Korallilla sävytetty varma kesäasu: Vaaleansiniset farkut ja valkoinen puuvillatoppi – ajaton pari, joka kuitenkin piristyy ihmeesti huivin avulla. Tukka rennosti ponnarilla ja koruiksi riittää Pernille Corydonin pikkuiset tähtikorvikset.

becksöndergaard huivi

Tosi usein kysytte, mistä Becksun huiveja löytää, joten laitan teille jonkinmoisen listan putiikeista, joilla ainakin huiveja on valikoimissaan. Varmasti on muitakin, mutta tässä nyt jonkinlainen yhteenveto BeckSöndergaardin suomalaisista jälleenmyyjistä. Yritin linkitellä niin hyvin kuin putiikeille nettisivuja löysin. Osalla listan yrityksistä on myymälän lisäksi verkkokauppa, osa toimii vain netissä.

Urban A Helsinki
Moko Helsinki
Nougat Helsinki
Vinkel Helsinki
Putiikki Rannalla Tampere ja Helsinki
Millan Putiikki Lahti
Zoom design Vääksy
Tiirinkosken tehdas Hämeenlinna
Minzi Jyväskylä
Seven Roses Pietarsaari
Element Wear Turku
Cafe Latte Spirit Espoo
Sisustus idea Rauma
Cillas
Anne’s past and present Helsinki
Inside Espoo
Hali Kauniainen
PP’s decore Kotka
Mrs Jones
Vima Oulu

day birger et mikkelsen

Onnea vielä arvonnan voittajalle, ja kiitos jälleen Sannalle arvontapalkinnosta! Kiitos myös jokaiselle osallistuneelle, toivotaan parempaa onnea ensi kerralla!

Nyt:
Mitä parhainta ja aurinkoisinta torstaita!


14 Responses to “{ huiviarvonnan onnellinen voittaja }”

 1. Anne P. says:

  Heips!
  Osaatko sanoa, mistä löytyisi huivia juuri tuossa ihanassa värissä, mikä sinulla on kuvissa ylläsi? Se on niin raikas ja kesäinen, että nyt olisi ihan pakko saada tuollainen jostain 🙂 Katselin noiden linkittämiesi liikkeiden sivut, mutta niistä en ainakaan tuota väriä bongannut.
  Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle! 🙂

 2. Sanna says:

  Pakko on kommentoida tänne 🙂 Ihan mieletön määrä osanottajia ja ihanaa nähdä kuinka haluttu huivi oli! Ihan varmasti otamme arvontaa uusiksi syksy uutuuksien saapuessa kauppoihin, tämä on lupaus 😉 Ja onneksi olkoon voittajalle! Kiitos Emilia, että järjestit tämän arvonnan lukijoillesi 🙂
  Aurinkoista kesää kaikille! terkut, Sanna

  • Tosi ihanaa ilostuttaa edes yhtä osallistujaa, vaikka tuntui, että jokainen piti voittomahdollisuuttaan aika pikkuisena 🙂

   Ja ehdottomasti syyshuiveilla jatketaan, fanikunta löytyi täältä 🙂

 3. Veera E. says:

  Ihana huivi, kiitos kauppojen linkityksistä, ei tarvitse itse lähteä Googlen ihmeelliseen maailmaan metsästämään tätä ihanuutta! 😀

  Aurinkoisia päiviä teille!

  t. Veera

  http://veeraeinolanelamaa.blogspot.com

 4. leena says:

  Onnittelut Heidille !
  Kaunis on huivi ja Emilia on tosi kaunis kuvissa 🙂

 5. heidi says:

  Ei oo totta, että mä voitin sen!!! Ihan huippua, avasin ensin omia blogisivuja kun siellä onniteltiin…ihan kun vielä viimetipalla osallistuin! Oon niin onnesta soikeena ♥

 6. M says:

  Tämä nyt ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta itsekin vanhaa taloa remontoidessa (ja ulkomaalausprojektia pähkäröidessä) mietiskelijä, mitä te meinaatte tehdä ulkoasulle talonne suhteen? En ainakaan löytänyt teksteistäsi mainintaa asiasta, onko teillä hommaa ainoastaan sisällä remontin suhteen vai pitääkö teidänkin tarttua jossain vaiheessa ulkopuolen kimppuun (pihan lisäksi siis :).

  • Heippa M.

   Voi, toki on vanhassa talossa laittamista niin ulkona kuin sisällä. Kaikkea vaan ei voi tehdä ihan samaan aikaan.
   Ulkolaudoitusta ja maalausta pitää suorittaa, talousrakennuksen tiilikatto puhdistaa ja maalata. Oikeastaan kaikkihan pitää jossain vaiheessa käydä läpi, mikään pinta sellaisenaan ei ole ihan ikuista.
   Tähän mennessä ulkopuolen työt ovat rajoittuneet pellityksiin – piippujen ja muiden, uusiin oviin jne. Kaikki kuitenkin aikanaan, kesä kerrallaan 🙂

   • M says:

    Näinpäs arvelinkin, tutulta kuulostaa nim. jo neljättä kesää projekti meneillään 🙂 meinasitteko muuttaa talon alkuperäistä sävyäkin? Itse kun painiskelen laiskuuden (=talo säilyy väriltään ennallaan) ja mielihaluni (vaalea talo) välillä 🙂

    • Olen koittanut kysellä, mikä talon se ihan alkuperäinen sävy on ollut. Äitini muistaa hämärästi lapsuudetsaan jonkin vaalean värin, mutta tähän asti on todistusaineistoa vain tästä punaisesta. Eli mitä todennäköisemmin punainen on ja pysyy 🙂

     Tsemppiä sinne!

Kommentoi