{ nouseva myrsky – alennuskoodi }

12.8.2013

Loistavaa maanantaiaamua, ja kaikkea hyvää arjen aloitukseen! Täällä ainakin aurinko jaksaa näyttäytyä, ja ilmassa leijailee hiukan sellainen uuden alun fiilis.

Maanantaiaamun kunniaksi minulla on ilo tarjota teille kiva alennuskoodi tämän viikon ajaksi. Nouseva Myrsky -koruja näkyi jo nimeni on emilia -postauksessa, ja moni niistä tuntuikin kiinnostuvan. Nousevan Myrskyn tuotteet on valmistettu kierrätysmateriaalista ja täysin käsin tehden.

Koodi Uusikuu oikeuttaa teidät 20%:n alennukseen Nousevan Myrskyn nettiputiikissa. Koodi on voimassa tämän viikon (vk33) loppuun asti.

nouseva myrsky -alennuskoodi

Nousevan Myrskyn nettikauppaan pääset tästä. Iloa ja energiaa maanantaihinne!

⎜koru blogin kautta saatu ⎜


9 Responses to “{ nouseva myrsky – alennuskoodi }”

  1. Justiina says:

    Voi ei! Ehdin jo tilata omat musta lintu -korvikset viikonloppuna! Pitkään olen jo noita harkinnut, arveluttaa kun ovat kuitenkin aika isot, että osaako sitten kumminkaan pitää. Mutta sinun vakuutteluista höyhenenkeveydestä rohkaistuin tilaamaan 🙂 On kiva että ensi viikonlopun juhlissa (toivottavasti ehtii perille siihen mennessä!) on edes jotain korvissa, kun en koruja tahdo osata pitää, enkä niitä edes omista, kun kerrankin tarvis. Mutta nää vois olla kyllä niin mun juttu, jos opin pitämään!
    Mutta ainakin saan omani (hope so), kun korut viedään kumminkin käsistä tämän sinun postauksesi jälkeen, mikä on tietysti tarkoituskin 🙂 Ja edullisethan nuo on normaalihinnakin!

    • No voihan kökkö! Mutta tosiaan jos mahdollisuutesi saada korvikset juhliin olisivat nyt paremmat!
      Mä en ihan oikeesti koskaan olisi uskonut pitäväni noin isoja korviksia! Mustat Linnut eivät kuitenkaan painaneet mitään, joten niitä ei edes huomannut pitävänsä. Tosi ihanat, toivottavasti tuntuvat samalta sinulla! 🙂

  2. Hanna says:

    oi, kiva! Kävinkin jo ihastelemassa koruja sen taannoisen postin jälkeen ja mieleen jäi pari juttua, jotka nyt lähtevät hankintaan. Kiitos!

  3. AnnaW says:

    Nyt on ehkä pakko tilata! Niin kauniit oli ne korvikset, jotka sulla oli aikaisemmassa postauksessa. Sitä paitsi, mulla on synttärit tänään, joten sen kunniaksi voisi näpytellä tilauksen menemään 🙂

  4. mrsaaaa says:

    Kiitos alennuskoodista, juuri lähti rannekoru tilaukseen 🙂

  5. Minni says:

    Kiitokset tarjouksesta! Tilasin iselleni lahokoivu-sarjasta kaulakorun ja käsikorun. Paketti saapui muutamassa päivässä ja ne ovat todella upeat! Ja kuten ylläkin mainittu, erittäin kevyet. Kaiken lisäksi korut oli pakattu kauniisiin rasioihin. Tästä iso plussa! 🙂 Kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen fiilis tilauksesta käyttöön saakka, joten täytyy ehdottomasti suositella 🙂

Kommentoi