{ tätä päivää }

05.1.2014

Otetaan tähän väliin pala tätä päivää, jottei vallan jumiuduta menneeseen.
Kuusi läks, tai oikeastaan se lähti jo perjantaina. Olisin mielelläni pitänyt sen pidempäänkin, mutta, koska meillä taas välipäivinä rymsteerattiin, ja tehtiin pieniä remppajuttuja, ei kuusi näyttänyt kaaoksen keskellä oikein miltään. Nyt kuusen paikalla on lukupaikka, tuoli kevään lehtiä ja unelmia ajatellen.
Perjantaina oli pakko ostaa iso kimppu vaaleanpunaisia ruusuja. Vaikkei pinkki sinänsä suosikkini olekaan, halusin jotakin värikästä ja energistä kotiin. Hiukan heikommanpuoleisen kukkavalikoiman edessä taivuin ruusuihin.

Odottelen juuri ystävääni meille loppiaisen viettoon. Tiedossa mitä todennäköisemmin naurua, itkua -ja kaikkea siltä väliltä. Ihanat pari päivää siis tiedossa.
Nyt lohta ja juureksia uuniin, salaattia kokoamaan jne. Ihanaa sunnuntaita ja leppoisaa joulun virallista viimeistä!

tänään2 tänään5tänään1 tänään3 tänään6


18 Responses to “{ tätä päivää }”

  1. StyleC says:

    Ihanan keväisen raikkaat ruusut! Noissa sun kuvissa on aina niin kaunis valo ja tunnelma: viime vuotta käsittelevissä kollaaseissa se jotenkin korostui kun kuvia oli paljon. Jotenkin niin levollinen tunnelma, kaunista.

    • Kiitos, ihana! ❤
      Tästä pimeydestä on kyllä haittaa kuvaamisessa, ja moni asia jää jotenkin “näkemättä” kun valo ei päivän aikana pääsekään sisään.
      Mutta kuten kollaaseista huomasi, kyllä niitä kuvia silti yhteen vuoteen aika paljon mahtuu! 🙂

  2. Ihanan pirteitä ruusuja. Olen jo viikko sitten heittänyt kusen pois ja nyt on kaikki joulukoristeet odottamassa ensi joulua.
    Aika saada ihania värejä ja raikkautta tähän harmauteen 🙂 Hauskaa loppiaista!

  3. Meillä on ollut ihan samat postausaiheet tänään 🙂 Ruusujen sijaan maljakot on täynnä tulppaaneita.

    Mukavaa loppiaista!

  4. leena says:

    Hyvää alkanutta vuotta Emilia !
    Vähempikin riittää ja olet hyvä vaikkei kaikki niin vimpan päälle olisi. Uskon että tuon tiedätkin…
    Kaikki on hyvin..ei hätää <3
    Mukavaa oleskelua ystävän kanssa !

  5. Jane says:

    Mä suhtaudun kans varauksella pinkkeihin ruusuihin mutta jotenkin nuo mun tyttöset aina haluais just niitä 😉 Sitten siirrytään vaivihkaa tulppaaniosastolle 😀 Ihanan muotoinen muuten tuo kimppu! Nykyään tuntuu, että ruusut myydään sellaisissa pusseissa ja niistä harvoin tehdään kunnon kimppuja. Tuo on kaunis 🙂

    Luin sun pari viimeistä postausta äsken – ihana kuulla, että voit jo paremmin ja oot uskaltanut pysähtyä kaiken kiireen keskellä <3 Sulla on ollut huikea ja tapahtumarikas vuosi!

    Ystävät <3 Ihanaa loppiaista teille kummallekin!

    • Taitaa pinkit ruusut olla tyttöjen mieleen! 🙂
      Ostin myös tulppaaneja, jotenkin tasapainottivat tuon äklön söpöyden! 🙂 Tulppaanit pääsivät instan puolelle, mutta ruusut saivat blogiaikaa. 🙂

      Ostin siis itsekin ihan ruusupuntteja ja sidoin ne itse kimpuksi. Näin ne säilyvätkin paremmin.

      Vuoteen todellakin mahtui taas hurjasti. Mutta onneksi sateen jälkeen on aina poutasää!

      Mahtavaa viikkoa. Mulla on ainakin parin päivän nauramisen jälkeen ihan mahtava fiilis! 🙂

  6. Katri says:

    Ruusuissa on aina pieni riski – liian usein ne ovat hörpänneet ilmaa jossain vaiheessa ja nuupahtavat melkein heti. Mutta sinun näyttävät nyt tosi raikkailta ja kauniilta, ihanaa kevään tunnelmaa! Ja pakko yhtyä StyleC:n kommenttiin: ihailen aina valoisia ja tunnelmallisia kuviasi! P.s. Kiitos menneen vuoden koontipostauksistasi! Ajattelin, että synnärillä on sitten aikaa uppotua arkistoihisi ja nautiskella mieltä virkistävistä postauksistasi! 🙂

    • Joo, riski on aina olemassa. Sidoinkin ruusut jo vielä tiivimmäksi kimpuksi, kun alkoivat jo nuupahdella. Mutta hetken ne ainakin ovat kauiita ja suloisa nuo kukat aina.

      Kiitos, ihana kuulla, jos kuvani ovat kaunista katseltavaa. Ja voi että; Se synnäri! Mä olen jotenkin elänyt sun fiiliksissä mukana, ja mietin aina välillä, että koskakohan siellä tapahtuu.
      Voimia ja tsemppiä! Ja, kiva jos siinä puu ja pahka -tilanteessa (jatkuva imetys :)), saa iloa vaikka vanhojen postausten lukemisesta!
      Kaikkea hyvää sinne!!!! ❤

  7. Anniina says:

    Mukavaa uutta vuotta:)Teidän koti näyttää niin valoisalta näissä kuvissa!!
    Silloin tällöin olet maininnut katsovasi sarjoja/leffoja netflixistä.Jos joskus ennätät/innostut niin olisi kiva lukea kokemuksiasi tuosta netflixin käytöstä(toimivuudesta,käyttäjä ystävällisyydestä, tarjonnasta jne.)

    • Kiitos, Anniina.

      Ja, kyllä, voisin hyvinkin kirjoittaa. Netflix on kyllä pelastanut meidät (minut ja mieheni) niin monena iltana kun takki on tyhjä ja talo viimein hiljainen! 🙂

  8. LeAnn says:

    Ihania ja niin rauhallisia kuvia. Teidän koti on kyllä niin kaunis. ♡

  9. Ulla says:

    Hei, mistä tuo korituoli on ostettu? Ikeassa on vastaava, mutta vain mustana ja tahtoisin vaalean. Kiva blogi, tykkään.

    • Heippa, Ulla!

      Korituoli on juurikin Ikeaa. Vielä syksyllä tätä tuolia sai ainakin myös luonnonvärisenä, nyt tosiaan olen kuullut, että sen valmistus olisi lopetettu. Eikä näytä netistäkään enää löytyvän. Harmin paikka, pidän tästä itsekin ja olisin voinut hankkia myös toisen!

Kommentoi