{ onks jo kevät? }

24.2.2014

Vai mikä vuodenaika nyt on? Talvi, kevättalvi? En tiedä, mutta mä taidan kyllä aloittaa jo keväästä puhumisen. Ihan sama, vaikka ollaan vasta helmikuussa, ei tätä oikein talveksikaan voi kutusa, kun lunta ei näy missään. Oon tallustanut viime aikoina toppatakissa ja Soreleissa, kintaat kädessä ja villahuivi tiukasti kaulassa. Ihan vain kun on helmikuu, ja periaatteessa talvi.

Tänään päätin, että Sorelit saa odottaa ensi talvea, tai takatalvea (vai miksi sitä sitten kutsutaankaan, jos se päättää vielä ilmestyä?), ja lantsarit vihitään kevätkäyttöön nyt. Pitää muuten varmaan ottaa ja sijoittaa, ostaa uudet Huntskat, nämä vanhat kun ei kirkastu enää millään aineella. Toppatakki päivittyy ainakin autoreissujen ajaksi tikkitakilla tai kevytuntsikalla. Heti, kun saadaan vielä aurinkoakin kaveriksi, kaivan trenssin ja nahkatakin naulakkoon. Se on kevät nyt!

Kannoin muuten kuistille itselleni istutuspöydän. Tämä, vanhan kodin kodinhoitotaso, on ollut Klaaralla hoitopöytänä, mutta hoitopöydän tarve alkaa olla jo takana, joten taso pääsee palvelemaan taas uudessa tarkoituksessa. Nyt vain siemenkaupoille, ja kevättä kylvämään, ei kai tässä muukaan auta!

onks kevät 66onks kevät 11 onks kevät 55 onks kevät 44 onks kevät 33

Mulla on tänään totaalilepopäivä. Siis urheilemisesta. Siitä syystä tukkakin saa roikkua valtoimenaan ikuisen sotkunutturaponnarin sijaan. Virkistävää vaihtelua!

Mitäs vuodenaikaa te elätte? Muita kevääseen hypänneitä?


27 Responses to “{ onks jo kevät? }”

  1. rilla says:

    Ihana, kaunis Emilia <3

    Eletään ehdottomasti kevättä! En suostu ottamaan vastaan minkään asteisia takatalvia tai pakkaspäiviä. Tämän päivän auringonsäteet ja märät kadut tuntuivat parhaalta pitkästä aikaa 🙂 Samat idätyspuuhat täälläkin mielessä. Että voi vitsi, jos luonto järjestää tälle keväthöyryilylle takapakkia.

    • Ihana sinä! ❤
      Viherpeukalo tosiaan jo syhyää multapuuhiin, pihatyötkin voisi aloitella, mikäli vaarana ei olisi koko pihan pilaaminen. On nimittäin sellainen vesi tuossa savimaan päällä, ettei ihan hetkeen viitsi mennä kyntämään. Mutta onneks sisällä voi jo hiukan aloitella! 🙂
      Kirottu talvi tosiaan, jos vielä päättää saapua. En ala!

  2. Lu says:

    Mieli on jo kovasti keväässä ja kun aamulla astuu ulos ovesta, krookuksen versot puskevat maasta & linnut laulavat. Kevät on siis ihan oikeastikin tulossa. Onhan maaliskuu ensimmäinen kevätkuukausikin. Ihanaa!

  3. juuli says:

    Tykkään sun hammashymystä, niitä lisää 🙂

  4. Ansku says:

    Minä myös olen aina ulos mennessäni vetäissyt päälle untuvaparkan. Juuri tänään sitä naureskelinkin itsekseni. Minulla vaan ei ole kunnon kevättakkia. Ihana syy siis etsiä itselleni sellainen!
    Olet muuten todella piristävän näköinen kuvissasi, ja varmasti ihan oikeassakin elämässä :).

    • Voi kiitos Ansku! ❤ Toivottavasti olen oikeastikin piristävä! 🙂

      Paksu parka mullakin on ollut käytössä, ja huvittavallehan se tuntuu. Jos sää olisi tälläinen maalis-huhtikuun vaihteessa, kaikki kulkisivat kevätvaatteissa!
      Tänään tosin tempasin paksun takin niskaani kun lähdin aamulla salille. Sorelitkin, myönnän! 🙂 Mutta olin niin muissa ajatuksissa. Pojalle kyllä puin jo välikausivaatetta, kumpparia ym. ulos. Hiki-Pekka rukka joutunut myös sinnittelemään haalarissa pöhkön äidin vuoksi! 🙂

  5. Anne-Maria says:

    Ilman muuta nyt on kevät! Ja se on ihanaa… ajattele, kuinka pitkään saammekaan siitä tänä vuonna nauttia. Viime vuonna taisi kestää muutaman viikon.

    • Aloin oikein illalla miettimään viime kevättä kommenttisi jälkeen. Totta, se oli kyllä lyhyt kevät! 🙂

      Ihanaa, kun saa seurata heräävää luontoa! Olen ehdottomasti kevätihminen! 🙂

  6. Ellu says:

    Hei! Mistä olet ostanut takkisi? On kiva! :9

    • Moikka.
      Takki on H&M:n LOGG-mallistosta. 🙂

      • Henna says:

        On kyllä ihana takki joka jäi vaivaamaan viime viikolla kun sen h&m:llä näin. En kokeillut kun ajattelin että malli on aika lyhyt, mutta näyttääkin todella passelilta. 🙂 Kauniita kuvia muutenkin. 🙂 Ja ihanaa kun kevät tulee. Sormet haluaa multaan. 🙂 Ihanaa kevään odotusta. 🙂

        • Tuossa takissa on kiva tuo takaa pidempi malli. Ja hei, mulla on pitkä selkä, eikä tämä nyt niin kovin lyhyt ole. Jakkumainen toki.

          Totta, oma multasormi on jo levoton. Ehkä mårbackan pistokkaita? Taidan aloitaa kevättouhut tänään! 🙂

  7. Saga says:

    Heh, mä pohdin juuri tänään ihan samaa. 5 astetta lämmintä ja linnut visertää. Päädyin kevääseen, sanokoot kalenteri mitä vain. Ihana kevät, täältä tullaan.

    http://niittykulma.blogspot.fi/

  8. Piia says:

    Ihanan raikas ja kaunis sinä! 🙂 Mistä tuo kiva takki on kotoisin? 🙂

  9. J says:

    Hei onko sulla clip on pidennykset tässä? Miten olet saanut nenoin hyvin yhteensopimaan oman tukan kanssa väriltä? Mä haluaisin kans mut tuntuu että niissä kaikissa vaaleanruskeissa on tosi punertava sävy:/ mulla on aika samanvärinen tukka kuin sulla, myös raidat clip oneissa mietityttää..

    • Moikka!
      Juu, niskassani on kaksi hiukan omaa tukkaa pidempää klipsiä.
      Klipsini on Rapunzel of Swedenin, ja ovat sävyä Strawberry Brown Mix. Löytyy täältä: http://www.rapunzelofsweden.fi/aidot-hiustenpidennykset/clip-on-pidennykset/clip-on-pidennykset-original-suora-p824-strawberry-brown-mix-60-cm-(110g)

      Itse olen ihan vain ottanut kampaajareissulle yhden klipsin mukaan, ja tukkaan on sitten tehty raitoja myös noissa klipsin sävyissä. Omassa tukassani on siis sekä omaa väriä, tummaa raitaa, sekä lämpimämpää ja viileämpää vaaleaa. Todellinen värien sekamelska siis! 😀

      • J says:

        Kiitos vastauksesta 🙂 mun ongelma on varmaan se että omassa tukassa on vain omaa väriä (kylmän sävyinen vaaleahko ruskea) sekä vaaleita raitoja. Tilasin joskus rapunzelilta clip onit eikä kumpikaan väri osunut yhteen omieni kanssa; “pohjaväri” oli punertava ja raidat (niitäkin saa clip oneina) liian keltaiset. Tuo on tietty hyvä idea että ottaa klipsit mukaan kampaajalle, mä vain olen halunnut pitää pohjavärin omana jottei juurikasvua näkyisi. Täytynee pohtia asiaa.. Sun tukka on tosi tosi hyvännäköinen 🙂

  10. Jeba says:

    Mä kans meinasin kysyä, että mistä toi ihana takki on, mutta sainkin jo edellä olevista kommenteista vastauksen. Ihana, enkä olisi uskonut että löytyy henkkamaukasta. 🙂 Ite en ole tätä täällä Salon henkassa nähnyt, hhhmmm. Tai sitte täytyy kattoo tarkemmin vielä, sillä sen verran nätti on. 🙂 Mä odotan niin kovin jo asteen lämpimämpiä kelejä ja nahkatakkia harteilla, ihanaa. Nyt poden flunssaa, ettei voi edes kuvitella pitävänsä nahkatakkia neuleenkaan kanssa. Kevättä odotan senkin vuoksi, että laskettu aika ja kesä lähenee ja paksummat taki ahdistaa tämän mahan kanssa. 🙂

    • Oi, ihanaa odotusaikaa ja kevätmieltä sinne! ❤ Toivottavasti flunssa pian väistyy syrjään!

      Kunpa tulisin jo aurinko ja muutama lämpöaste lisää. Olen aika malttamaton kevään suhteen, kun sen kyytin lopulta hyppäsin! 🙂
      Toivottavasti takki löytyy! 🙂

  11. Pia says:

    Hei Emilia!

    Nuo saappaasi ovat kyllä tosi kätevän oloiset. Muistatko, että mitä mallia ne tarkalleen ottaen ovat?

    Pia

  12. Henna says:

    Hei, mistä olet löytänyt tuon ihanan valkoisen neuleen ja sen alla olevan farkkupaidan? 🙂

  13. idahhh says:

    Olet sädehtivä ja aivan ihana tuo takki! Taidan kotiuttaa samanlaisen itsellekin.

    Oiken ihanaa kevättä Sinulle, blogiasi on niin mukava lukea! 🙂

Kommentoi