{ peittävä meikkipohja ongelmaiholle }

05.3.2014

Vähän meikkijuttuja tähän väliin!

Yleensä skippaan kaikki ehdotetut meikkiyhteistyöt, koska en pidä itseäni kovinkaan loistavana meikkitaiteilija, enkä tästä syystä voi opettaa teillekään mitään mahtavia luomivärinlevityskikkoja.
Indiedaysin ja apteekkikosmetiikkasarja Vichy Dermablendin kampanjaan kuitenkin lähdin mukaan ihan puhtaasti siitä syystä, että peittävä meikki kiinnostaa itseäni aina.  Ihon kanssa kamppaillessa meikkejä, ja juuri niitä meikkivoiteita, on tullut kokeiltua varmasti jokaiselta kosmetiikkasarjalta.  On löytynyt peittäviä ja vähemmän peittäviä meikkivoiteita, paksuja kakkuja, jotka tekevät kasvoista päivän myötä entistä pahemmat, ja ohuita litkuja, jotka peittävät ehkä huippumallien pikkiriikkiset ihovirheet, mutta eivät auta oikeasti omassa tilanteessani mitään.

Vichy Dermablend sarjasta kerrottiin, että se on saanut alkunsa ihotautilääkärin kehittäessä vaimolleen tarpeeksi peittävää, mutta ohutta meikkivoidetta pahan pigmenttihäiriön piilottamiseen. Tavoitteena on koko ajan ollut erittäin peittävän, mutta samalla ohuen, meikkisarjan luominen. Kasvotuotteisiin on lisätty aurinkosuoja, ne ovat hajusteettomia ja parabeenittomia. Hypoallergeeniset tuoteet on myös testattu herkällä iholla.
Enemmän faktoja voitte lukaista Dermablendin sivuilta, minä keskityn nyt kertomaan enemmän omista kokemuksistani!

Sain siis käyttööni Vichy Dermablendin nestemäisen meikkivoiteen, compact-meikkivoiteen, peitevärin, irtopuuterin ja koko vartalolle tarkoitetun meikkivoiteen.
Näistä käytin nyt nestemäistä meikkivoidetta, peiteväriä ja puuteria, ja lohdin kasvoille nopean arkimeikin.
Alla olevassa kuvassa siis tilanne aamun puhdistuksen ja rasvauksen jälkeen (jees, voihan kauhistus!) sekä valmis meikkipohja, kevyet varjostukset ja korostukset, nopea silmämeikki jne… Sellainen perus 10 minuutin arkimeikki!

Peittävä arkimeikki : Uusi Kuu

Compact- meikkivoide olisi ehkä vielä nopeampi ja peittävämpi vaihtoehto, mutta pidän itse näistä nestemäisistä meikeistä enemmän. Tämä Vichyn meikkivoide on niin ohutta ja juoksevaa, että suosittelen itse asiassa säilyttämään putkiloa korkki ylöspäin. (Tykkään silti, että meikki on tällaisessa tavallisessa muovituubissa lasisen pumppupullon sijaa. Nämä tuotteet voit oikeasti käyttää loppuun asti, eikä sitä mene hukkaan missään pullon pohjalla.) Ohutta ja juoksevaa nestettä tuli ensimmäisillä meikkauskerroilla annosteltua hiukan liian runsaasti, mutta nyt olen jo oppinut ottamaan putkilosta meikkivoidetta tarpeeksi vähän.

Vichy Dermablend -meikkivoide : Uusi Kuu

Kämmenselältä levitin meikkivoiteen nassuuni. Nopeasti sutimalla, ja ongelmapaikkoihin (kuten poskiin, suunympäristöön ja nenänpieliin) keskittyen. Pari minuuttia ja voide on kasvoilla!
Peiteväriä sudin myös puikosta pienen siveltimen avulla ongelmakohtiin. Pieni maksaläiskä poskiluun päältä, ja tuoreet arpipunoitukset suun ympäriltä, ovat nyt peitossa. Meikki on silti ohut. Lisään peiteväriä vielä silmien alle, sisä- ja ulkonurkkaan tummuutta peittämään. Kevyt painelu irtopuuterilla, ja se on siinä.

Vichy Dermablend - peitepuikko : Uusi Kuu

Toki ihosta näkee, että se on meikattu. Meikattu iho vaatii myös meikatut silmät, mutta silti lopputulos on luonnollinen. Itse vertaisin peittävyyttä Blascon ja Grimasin luokkaan, mutta todellakin lopputulos on höyhenen kevyt verrattuna siihen pakkelikerrokseen, jonka äärimmäisen peittävillä tuotteilla saa yleensä aikaan. Ja kuten jo kirjoitin, compact-tuotteellahan tästäkin meikistä olisi ollut mahdollisuus tehdä vielä peittävämpi. Mutta, omasta mielestäni tämä riittää tavalliseen arkimeikkiin oikein hyvin. Panostan pohjan peittävyyteen aina juhlameikissä enemmän, ja siihen varmasti otankin käyttöön compact-meikivoiteen ja peitevärin yhdistelmän.

Vichy Dermablend makeup : Uusi Kuu

Dermablend tuotteita on kolmea sävyä, joista sain itse käyttööni vaaleinta ja keskimmäistä. Näistä tummempi oli omaan ihooni täydellisesti sopiva. Peitepuikoista olen kuitenkin käyttänyt molempia sävyjä. Tummempaa esim. poskilla, ja vaaleampaa silmäkulmissa. Puuteri on sävytön, eli se ei muuta meikin väriä. Tarkoitus on vain kiinnittää meikki.

Suosittelenko? Kyllä!!!

Mutta, näistä omista höpinöistäni niihin meikkitaiteilijoiden ohjeisiin. Alta löydät lyhyet suomenkieliset ohjevideot Vichy Dermablend meikkien käyttöön. Videoilla on keskitytty perusmeikin sijaan juuri erilaisten iho-ongelmien peittämiseen.

Kurkkaa läpi viedot (menee aikaa ehkä 10-15 min), ja kerro, mikä niistä on se, johon itse samaistut parhaiten.
Näin osallistut Vichy Dermablend tuotepaketin arvontaan! Palkinto räätälöidään kaipaamasi avun perusteella!

Jätä vastauksesi viimeistään maanantainan 10. maaliskuuta klo 22. Ilmoitan Vichy Dermablend -tuotepaketin voittajan seuraavana päivänä!

Suosittelen kurkkimaan tarkkaan myös Vichy Dermablendin suomenkileiset sivut. Sieltä löytyy paljon tietoa meikkisarjasta ja vinkkejä meikkien valintaan!

Itse lähden nyt huoltamaan nuo maalin tahrimat kynnet kuntoon!

Aurinkoista keskiviikkoa!


286 Responses to “{ peittävä meikkipohja ongelmaiholle }”

 1. Ehdottomasti tuo nopea meikki, neljäs video, on omiaan mulle.
  Arvontaan mukaan, peukut pystyssä 🙂

 2. Eddie says:

  Ohut, peittävä meikkivoide, oih! Apua kaivattaisiin punoittavalle iholle. Mukana arvonnassa!

 3. Ansu says:

  Kärsin tummista silmänalusista, joten vinkit niiden peittämiseen kiinnostavat aina! Näitä tuotteita haluan ehdottomasti kokeilla!

 4. Papu says:

  Nopea meikki oli minun mieleeni!

 5. Riikka says:

  Kaikki videot olivat mielenkiintoisia, mutta itseäni eniten auttava oli tuo nopea kasvomeikki. Taidankin tästä lompsia suoraan lähimpään apteekkiin…

 6. Hanne says:

  Video punaisuuden peittämisestä osui minua lähimmäksi. Minulla on punoittava sekaiho ja compact-meikkivoide vaikuttaisi ihan täydelliseltä. Innolla mukana arvonnassa! 🙂 Terkuin Hanne

 7. Pia says:

  Nopea meikki video oli mulle tällä hetkellä paras. 🙂

  Pia

 8. Riitukka says:

  Nopea meikki on mulle osuvin.

 9. mjai says:

  Punoituksen peitto ehdottomasti!

 10. Tummat silmänaluset! Ennen olisin sanonut akne, mutta nykyään iho alkaa olla kunnossa. Sen sijaan tummat silmänaluset ovat jatkuva riesa, vaikka nukun yli 9 tuntia vuorokaudessa ja muutenkin menen aikaisin nukkumaan… kotikonstit on käyty läpi, joten meikkiä tarvitaan!

 11. Karita says:

  Kovassa etsinnässä on ollut punaisuutta peittävä, mutta silti kevyen näköinen meikki. Nyt löyty! Ensimmäinen video oli juuri sitä mitä etsin!

 12. Noorahei says:

  Aknen peittämiseen tarkoitettu paketti sopii parhaiten tämänhetkiselle tarpeelleni. Houkuttelevan kuuloinen sarja, kiitos vinkistä! 🙂

 13. Marika says:

  Tummat silmänaluset, hui! Ovat suorastaan pelottavat minulla =D Nopeaan meikkiin tarvitsee aina vinkkejä =)

  Vaikuttaa aivan loistavalta tuotesarjalta =)

 14. Anna-Maija says:

  Nopea meikki sopii elämääni parhaiten!

 15. aiai says:

  Osallistun arvontaan! Kausittaisen aknen peittämiseen tarvitsisin apua. Haluaisin toki mahdollisimman luonnollisen ja kevyen meikin ilman pakkelikerrostumia näppyjen päällä.

 16. SannaL says:

  Nopea meikki on kaksikuukautisen pikkuisen äidille kaikkein osuvin. Minulla on myös jo entuudestaan tummat silmän ympärystät, jotka ovat korostuneet vähäisten unien vuoksi. Arpaonnea siis!

 17. SuviM says:

  Oih, tuo akneihon meikkitutorial osui ja upposi. Mukana arvonnassa ehdottomasti!

 18. Maria says:

  Vaalea ja herkkä ihoni kärsii punoituksesta ja epätasaisesta väristä vuosien myötä lisääntyvän couperosan ja pitkään vaivanneen aknen vuoksi. Vichyn meikkituotesarja kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta!

 19. Maiju says:

  Nopea, peittävä, meikki arkeen. Kiinteä meikkivoide kuulostaa hyvältä! Video 4 siis.

 20. KatjaP says:

  Punoituksen peitto. Hyvältä tuotteelta vaikuttaa.

 21. viipeiii says:

  Ehdottomasti tuo aknen peittäminen. Tai nykyään aknearpien peittäminen! Haastavaa 🙁

  -viipeiii

 22. Susanna says:

  Nopea kasvomeikki on arkiaamuina ihan ehdoton! Ja jos se olisi aina nopean lisäksi vielä onnistunutkin niin mikäpäs sen parempaa 🙂 Arvonnassa mukana!

 23. Katiii says:

  Tummat silmänaluset taitaa olla oma ongelmakohta. Hyvän kuuloinen sarja, Vichyn tuotteet onkin ennestään tuttuja!

 24. Sasha says:

  Ehdottomasti nopea kasvomeikki! Aamuisin ei monesti jää aikaa kuin muutama hetki itsensä ehostamiseen lasten aamupalan ja vaatteiden pukemisen jälkeen. Olisipa ihanaa saada laadukkaat tuotteet kerrankin!
  Mukana arvonnassa!

 25. ElinaS says:

  Punaisuuden peittäminen on minulle tarpeen, vaikka aknearpiakin kasvoilta löytyy.

 26. Anne Pee says:

  Minulle sopisi tuo punaisuutta peittävä, sillä ihollani on couperosaa ja muutenkin vähän punakka ihon sävy! Olisipa upea saada näitä tuotteita käyttöön! Täytyy käydä kaupan kautta jos ei arpaonni osu kohdalle 🙂

 27. Heli says:

  Vaikuttaisi hyvältä tuotteelta aknen peittoon. Innolla mukana arvonnassa. 🙂

 28. Saniri says:

  Punoittava iho, ja ehdottomasti kaipaan ohutta, mutta peittävää, meikkivoidetta 🙂

 29. Vera says:

  Tummat silmänaluset olleet riesana koko ikäni, yhtä sun toista kokeiltu, tämä seuraavana listalla.

 30. Aarre says:

  Videoista sopi parhaiten minulle tummien silmänalusten peittämisohjeistus. En tule toimeen ilman valokynää.

 31. annika says:

  En ole tälläsestä ennen kuullutkaan. Itselläni on ollut käytössä joe blascon meikkivoide, kunnes löysin grimasin ja päätin testata sitä juuri edullisen hintansa takia. Peittävät meikkivoiteet käytössä pahan couperosan takia. Iho punoittaa pahasti, joten jo pelkät puisto reissut vaativat peittävän meikkivoiteen laiton, punotuksen pahentuessa ulkona entisestään. Lähden siis ilomielin mukaan arvontaan, tämä paketti kiinnostaa ja paljon. 🙂

 32. Raila says:

  Ehdottomasti tummat silmänaluset! Nykyään iho on melko hyvässä kunnossa ettei aknen kanssa tarvitse painia. Mutta tuo akneohjeistuskin on hyvä. Olisipa ihanaa saada tuotepaketti 🙂

 33. Anni says:

  Nopea meikki, äidin arjen pelastus, oli mulle hyvä.

  Ja sä olet kyllä nätti ilman meikkiäkin. 🙂

 34. Petra says:

  Minullakin tummat silmänaluset joten siihen apuja kaipaisin 🙂

 35. Ella V. says:

  Punoituksen peittäminen oli minulle osuvin. Luonnollisen näköinen mutta peittävä!

 36. anna says:

  Video nro.3 haluan ehdottomasti koittaa omiin tummiin silmänympäryksiini!!

 37. Ilona says:

  Tummat silmänaluset ja nopea arkimeikki ovat lähimpänä tämänhetkisiä tarpeitani. Tuo ohut meikkivoide kyllä jäi kiinnostamaan:)

 38. Roosa says:

  Nelonen, eli nopea meikki. Sopii aikatauluun pienten lasten kanssa, vaikka tummat silmänalusetkin toki löytyy 🙂

 39. MH says:

  Tummat silmänaluset täällä kaipaisivat peittämistä. Mukana arvonnassa siis 🙂

 40. Piiu says:

  Nopea meikki. Arvonnassa mukana!

 41. Essi says:

  Nopea meikki on itselle omiaan.

 42. Uh!!! Oon oottanu vuosia, että nää rantautuis Suomeen kun näin Lisa Eldridgen käyttävän niitä yhdessä videossaan! Love love love!

  Mulla on itselläni ollut suuria ongelmia akneen taipuvaisen sekaihoni kanssa, johon on jäänyt myös pysyviä arpia isoimmista näpyistä.

  ELi siis aknenpeitto-video saa ääneni!

 43. Tanja says:

  Jaiks, vaikea valita vaan yksi. Mun pahimmat ongelmat on tummat silmänaluset/ympärykset ja punoittavat nenänpielet, joista jälkimmäinen saa välillä aivan raivon partaalle. Yleensä iho on muuten todella hyvässä kunnossa, toisinaan on pieniä näppyjä peitettävänä ja välillä koko iho kaipaa kevyttä, mutta peittävää meikkiä.

 44. Paula says:

  Nopea meikki sopisi minulle parhaiten!

 45. Pia says:

  Toinen video on varmaan minulle se hyödyllisin.
  Itselläni on melko huono iho, näppylöitä ja muutenkin epätasaisuuksia. Kiinnostuin kyllä näistä tuotteista, pitää varmaan kokeilla! 🙂

 46. Janina says:

  Punoitusta peittävä video taisi olla minulle osuvin. Kaipaisin todellakin peittävää meikkivoidetta peittämään ongelmaihoa ja ihon punoitusta. Houkuttelisi kokeilla Vichyn tuotteita, josko niistä viimeinkin löytyisi apu!

 47. Virpi says:

  Nopeasti punaisuutta piiloon eli kaksi videota osui omiin tarpeisiin. Vichy-sarja on jo puhdistuskäytössä, täytyypä laajentaa ostoslistaa.

 48. AnnaW says:

  Tummat silmänaluset, niitä en meinaa saada peittoon millään! Joka tapauksessa täytyy laittaa tuotemerkki testiin, mikäli arpaonni ei osu kohdalle 🙂

 49. handy says:

  Aknen peittäminen on valitettavasti omalla kohdallani se kasvomeikin ykkösjuttu. Nämä vaikuttavat kiinnostavilta tuotteilta, olen joutunut uudistamaan viimeisen vuoden aikana kaikki meikkini ja ihonhoitotuotteeni ja etsin vielä uusia luottotuotteita, kenties näistä olisi sellaisiksi!

 50. Anette says:

  Tummat silmänaluset ehdottomasti on pienen vauvan äidin tämänhetkisin ongelma!

 51. Tiia says:

  Itselläni on sekä tummat silmänaluset sekä couperosaa poskilla. Mutta enemmän häiritsee tummat silmänaluset 🙂

 52. Niina says:

  Nopea meikki 🙂

 53. Hannah says:

  Ehdottomasti tuo punaisuuden ja muiden ihon värivirheiden peitto. Eka videao siis 😉 Olen kärsinyt koko ikäni couperosa-ihosta ja helppoa ei ole ollut meikkauksen kanssa. Täytyypä alkaa tutustumaan Vichyn tuotteisiin nyt paremmin.

 54. Siiri says:

  Punaisuuden peitto! Kärsin juurikin pintakuivasta sekaihosta, ja tuntuu ettei mikään tuote oiken sovi omalle iholle. Olisi kiva jos Vichyn Dermablend sopisi 🙂

 55. Mari Vee says:

  Minulle sopisi parhaiten aknen peitto vaikka tummat silmänalusetkin sopisi, mutta enemmän siis tuo aknen peitto.

 56. Haisuvanukas says:

  Tähän sarjaan täytyy tutustua! Ongelmana on sekä ihon punoitus, että tummat silmänaluset.

 57. Senja says:

  Ensimmäinen video, punakkuuden peittoon kun apuja tarvitsen. Vichyllä on hyvät tuotteet, joitakin voiteita olen käyttänyt aiemminkin. Sinulla on mukava blogi 🙂

 58. Juliette says:

  Toi nopea meikkipohja sopisi mulle parhaiten, koska oon niin laiska tälläytymään, mutta iho silti kaipaa kevyttä peittävää meikkiä, koska couperosa punertaa iholla varsinkin pakkasilla! Ois ihanaa voittaa tällainen luxuspaketti 🙂

 59. Iina says:

  Aknen peittämis video oli hyödyllisin olen kärsinyt siitä teinivuosista saakka. Toki nyt aikuisiällä tilanne on hyvä, mutta arvet vielä vaativat peittävää meikkiä.

 60. retromoderni says:

  Nopea meikki koska aamut ovat ihan liian hektisiä ja ilman meikkiä en kuitenkaan töihin mene tai kauppaan 😉

 61. moonangel says:

  En ole koskaan oikein osannut meikata, käytän kuitenkin ripsaria melkein joka päivä ja välillä luomiväriä, mutta muuta ei oikein tule käytettyä. Tuo nopea meikkipohja olisi varmaankin paras ja sitä olisi kiva testata 🙂

 62. Parsi says:

  Aineilla joudun erottamaan vielä yli kolmekymppisenä. Neuvot on aina tarpeen ja tämä tuotesarja vaikuttaa liiankin hyvältä ollakseen totta. Täytyy testata!

 63. Jenni says:

  Toivelistalla nopea, peittävä meikki (video 4). Ja hitunen arpaonnea myös!

 64. Miraxx says:

  Alkaakin olemaan meikkivoide loppu ja tumman silmän aluset sitä kaipailisi…

 65. Heini says:

  Hih voisin valita nuo kaikki… vähän surullista kyllä. Mutta kyllä se nopeus on lapsilauman kanssa The Thing 🙂 eli nelonen, nopea arkimeikki.

  ps. kauniilta näytät jo kuvassa ilman meikkiä!

 66. Iina says:

  Tuo nopea kasvomeikki on eniten minua. Sillä mennään pääosa päivistä 🙂

 67. sanna :) says:

  Poskien punaisuus oli paras! Itselläni aina punottaa koko naama mutta tuota tuotetta täytyy testata! mukana arvonnassa! sulla on muuten aivan yli ihana ja mielenkiintoinen blogi! tykkään ja mukavaa kevään alkua sinulle! 🙂

 68. Hansku says:

  Vaikea sanoa vaan yhtä, sillä jokaisesta videosta löytyy vinkki oman naamataulun paranteluun (pois lukien vartalomeikki). Kakkosvideoon pystyn samaistumaan parhaiten, vastataan siis se ja hypätään mukaan arvontaan! 🙂

 69. Laura P says:

  Todella kivan kuuloinen tuotesarja, osallistun arvontaan! 🙂 Tuo akneihon meikkausvideo oli mulle osuvin.

 70. Minna says:

  Ehdottomasti tuo nopea kasvomeikki, koska sellasenhan teen joka päivä, mutta eri tuotteilla 🙂 Eli neljännellä videolla ollaan mukana arvonnassa 🙂

 71. Porkkana says:

  Minä hypin riemusta nähdessäni tuon viimeisen videon, eli vartalomeikki-videon! Tuollaista tuotetta olen kaivannut kauemmin kuin jaksan muistaa, juurikin selän huonon ihon ja siihen jääneiden arpien vuoksi. Kesällä olisikin tiedossa usemmat kuin yhdet juhlat, joten voi miten huimaa olisi olla kerrankin murehtimatta sitä, miltä selkä näyttää avoimissa mekoissa / paidoissa 🙂

 72. Anu says:

  Punoitusta vastaan tarvisin hyvän meikkivoiteen eli tuo eka kiinnosti.

 73. Enni says:

  Ensimmäinen elikkäs punaisuuden peittäminen! Niin pahat punoittavat aknearvet kiusaamassa naamassa, joiden peittämiseen ei ole vielä löytynyt apua..Hakusessa olisi juuri kevyt, mutta peittävä. Tämä kuulostas kyllä niin lupaavalta!

 74. heidi says:

  En osaa valita punaisuuden- ja aknen peitto videon väliltä. Molemmat videot sopivat osittain minun iholle. Aknea minulla ei ole, mutta epäpuhtauksia ja finnejä löytyy kuitenkin. Ja poskien ja leuan iho tahtoo punoittaa jatkuvasti. 🙁

 75. Pirre says:

  Tuo akne-pätkä, ikävä kyllä…

 76. Titti says:

  Olipa kiva kun löysin blogiisi etsiessäni lisää infoa juuri näistä ko. Vichyn meikeistä ☺.
  Ihanat nuo opastus-videot!
  Juuri eilen kävin apteekissa noita kyselemässä ja katsomassa. Apteekin kosmetologi esitteli ja neuvoi, mutta vielä en ottanut. Koitanpa siis onneani nyt täällä ensin.☺
  Tuo DERMABLEND COMPACT meikkivoide olisi niin mieleinen, -kävisi hyvin punoituksen ja muiden pienten ihovirheiden peittämiseen.☺

 77. Noora says:

  Aknen peittäminen minulle osuvin!

 78. nitta says:

  Tummat silmänaluset ovat ainainen ongelmani joten niiden peittoon hyvät vinkit tulee aina tarpeeseen!:)

 79. Sonja says:

  Itseltäni löytyy sekaiho. Punaisuutta ja epäpuhtauksia löytyy, joten sain apua kyllä niin punaisuus kuin myös aknen peitto videolta!

 80. Ellu says:

  Aknen peittäminen oli osuvin video, sitä se on vuodesta toiseen… 🙂

 81. Jenni says:

  Voih, nämä tuotteet vaikuttaisi lähestulkoon täydelliseltä akneiholleni. Todellakin haluan mukaan arvontaan!

 82. Anu says:

  Ehdottomasti nopea kasvomeikki! Kaikki vinkit tarpeen aina niin kiireisiin aamuihin 🙂

 83. Emilia says:

  Toinen video kolahti. 🙂 Onkohan haastajaksi Blascon peitevoiteelle aknen piilotuksessa? 🙂

 84. Hanna says:

  Saako sanoa kaikki 🙂 nopea meikki, kun ei koskaan ehdi meikata hahaha.. Tummat silmänaluset valvotuista öistä ja punoittava ihokin kaipaa peittoa 🙂
  Kiva arvonta 🙂

 85. Jaana says:

  Punaiset posket piiloon eli ensimmäinen video. Vichyn tuotteisiin muutenkin ihastuneena haluan kokeiltavakseni compact meikkivoiteen. Peukut pystyyn.

 86. Katja K says:

  Aknen peittäminen on mulle(kin) se juttu, lämmöllä muistelen lukion terkkaria joka lohdutti että aikuisena helpottaa. Mittariin tulee 33 ja aina vaan kukkii kasvot kuin mummon pelargoniat…

 87. villiäinen says:

  Valitettavasti akne(arpien) peittäminen on edelleen se ajankohtaisin…peittävä, mutta samalla kevyt meikkipohja olisi todella jotain!

 88. JohannaS says:

  Punaisuuden peittoon tarvittaisiin kipeästi hyvää tuotetta. Itselläni on todella hankala couperosa-iho ja lisäksi punastun todella helposti. Ärsyttää jo tässä iässä (yli 40v.) tuo punaiseksi lehahtaminen. Kokeiltu on Joe Blascot ja punaisuutta häivyttävät vihreät voiteet ym. Kuulostaa siis niin hyvältä vaihtoehdolta peittävä mutta luonnollinen meikki. Meikin teon nopeuskin on tietysti valttia, kun aamuisin herätys on klo 4.20 niin ei siinä silmät ristissä ennen töihin lähtöä jaksa kauan pakkeloida.
  Peukut pystyyn ja arpaonnea toivomaan siis 🙂
  Terkuin JohannaS

 89. Anna says:

  Punaisuuden peitto!

 90. Pauliina says:

  Ohuin voide ja peitepuikko kiinnostaa, punoituksen poistoon. Tuo kakku näytti liiankin tujulta. Sinun kasvoillasi ohut meikkipohja näytti tosi hyvältä, mainoksessa taas epätasaisella pakkelilta. Mikä huulipuna sinulla muuten on kuvissa?

 91. Tiina H says:

  Hei, nopea meikki oli mun juttuni. Vichyn sarjasta tuttuja minulle on puhdistustuotteet. Ja kokeilenpa minäkin arpaonnea 😉

 92. tru says:

  Punaisuuteen taipuvat kasvoni tarvitsevat apua! Mukana arvonnassa!

 93. Sannamaari says:

  Aknen peittäminen tulisi täälläkin tarpeeseen, peittävä, mutta kevyen ja kuulaan pinnan jättävä meikkivoide olisi oikein tervetullut aamurutiineihini!

 94. anakonda says:

  Nopea meikkipohja olisi mun juttu, mitenkähän nämä tuotteet toimivat todella rasvaisella iholla…?

 95. Laura says:

  Punaisuus piiloon eli ensimmäinen video. Mukana arvonnassa!

 96. Mimmi says:

  Osallistun arvontaan ja haluaisin peittoa tummille silmänalusille!

 97. Marielisa says:

  Tummat silmänaluset ovat mulla riesana, joten niiden peittämiseen ovat kaikki vinkit erittäin tervetulleita. 🙂 toki kaikki videot tuli katsottua, sillä ainahan niistä jotain uutta oppii. Myös teinityttären akneiho kaipaisi apua…

  Mielelläni olen mukana arvonnassa, vaikuttaa erittäin tutustumisen arvoiselta meikkisarjalta tuo Vichy Dermablend.

 98. Iitu says:

  Punoituksen peittäminen.

 99. Heidi says:

  Ehdottomasti haluaisin kokeilla sarjaa. Iän myötä punoittava iho on riesana kuin myös videon innoittamana vakuutuin tuotteesta, jossa peitettiin tatuointia.

 100. Tuuuuulia says:

  Tuo aknen peittämisen neuvova video ehdottomasti!! :))

 101. Minnis says:

  Tämä tuli aivan kuin tilauksesta! Oma ihoni on “aikuisakneinen” ja olen yrittänyt löytää täydellistä meikkivoidetta siihen tarpeeseen. Tätä meikkivoidetta aion ehdottomasti testata!

  Akneihon peitto -videoon siis (valitettavasti) samaistun…

 102. Kristina says:

  Vaivana arki 2.den alle 2v kanssa,yöt menevät 1 tunnin pätkissä kun pienempi roikkuu rinnalla. Upposi nopea kasvomeikki sekä tummat silmän aluset. Valitsen kuitenkin punaisuuden peiton =)

 103. Veera S says:

  Eka video tuntu eniten omalta ja punasuuden peittävää tuotetta oonki jo etsiskelly omalle iholle! 🙂
  Mielelläni tutustuisin tähän meikkisarjaan ja siis arvonnassa mukana!

 104. Julia says:

  Punoituksen peitto ehdottomasti! Mukana tässä huipussa arvonnassa:)

 105. Sini says:

  Ensimmäinen video (punoitus) sekä kolmas video (tummat silmänaluset) sopivat mun iho-ongelmiin paremmin kuin hyvin!

  Kolmanteen videoon vaan sellaista palautetta, että itse en näe mallilla minkäänlaista tummuutta silmänalusissa, olisivat voineet kokeilla jollekin jolla oikeasti on tummat silmänaluset. 🙁

 106. Nini says:

  Vaikea valita aknen ja punoituksen väliltä, molempiin samaistuin. Vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta meikkisarjalta!

 107. Marianna says:

  Kaikki oli hyviä, mutta jos yksi pitää valita niin varmaan tuo nopea kasvomeikki. Siinä oli vähän kaikkea 🙂

 108. Nina says:

  Vichyn tuotteet kasvojen kosteutukseen ovat tuttuja, erityisesti talvisin niihin täysin rakastunut. Siltä pohjalta näitä meikkejä pakko saada kokeiluun. Näistä videoista nopea meikki on suosikkini! Arvonnassa siis mukana 🙂 Nopea meikki on toivottavasti myös hyvin pysyvä. Vaikka iho on paikoin kuiva ongelmaksi saakka, voisi viimeinkin ottaa irtopuuterin kokeiluun. Sinulla Emilia meikki on upea!

 109. Muumimamma says:

  Aknen peittäminen. Yhä edelleen ja vieläkin :/

 110. Milla says:

  Kolmas video osui nappiin, sillä tummat silmänaluset ovat ikuisuusriesanani! Arvontaan mukaan vaan siis 🙂

 111. Henna73 says:

  Tummat silmänympärykset 🙁

 112. Jenny says:

  Nopea kasvomeikki!

 113. Katja says:

  Vartalomeikki kiinnosti minua.

 114. ingg says:

  Tuo aknen peittäminen(oma ihoni on kuitenkin paaaljon pahemmassa kunnossa…) Vaikuttaa unelmatuotteelta!

 115. Laura says:

  Aknen peittämiseen tarkoitetut tuotteet voisivat olla avuksi mulle!

 116. Saara says:

  Kuulostaapa lupaavalta! Nopea meikki iski muhun eniten! 🙂

  -Saara

 117. Paula says:

  Kyllä tämän äidin ongelma ovat nuo tummat silmänaluset, joten niiden kimppuun kaikki uudet aseet ovat tervetulleita 😉

 118. Eeva says:

  Aknen (tai oikeastaan arpien) peitto. ;/

 119. Laura says:

  Oho, ihan unelma arvonta! Haluaisin kokeilla tuota aknen peittämistä! Olen itse taistellut vuodet aknen kanssa ja kokeillut niin kalliita kuin edullisia meikkituotteita, mut mikään ei ole oikein auttanut! Markkinoilla ei edes ole paljoa juuri akneiholle tarkoitettuja kosmetiikkatuotteita. Tämä vaikuttaa enemmän kuin lupaavalta ja voisi parantaa jopa elämänlaatuani. Itsetuntoni on laskenut huimasti aknen myötä ja olisi ihana nähdä itsensä kauniina !

 120. Anniina says:

  Tummat silmänaluset -video kolahti eniten ja sitten nopea kasvomeikki!

 121. Tiina says:

  Aknen peittäminen olisi tällä hetkellä tarpeellisinta ja ajankohtaisinta.

 122. Ansku says:

  Oon kuullut niin paljon positiivista tästä sarjasta ja videot kyllä taas lisäsi sitä! Mulla on punoittava iho, jossa on myös aknearpia ja joitakin näppyjä, joten peittävä ja samalla kevyt meikkivoide ois kyllä täydellinen. En ole nyt ihan varma, kumpi olisi parempi, mutta ehkä enemmän kaipaan kuitenkin sitä punaisuutta piiloon niin otetaan se 🙂

 123. miia says:

  Oi, vaikuttaa täydelliseltä! 🙂 tällä hetkellä tuo aknen peittoon tarkoitettu setti voisi toimia parhaiten näppyläisellä iholla 🙂

 124. tiitu says:

  Näyttipä tehokkailta tuotteilta! Tummien silmänalusten ja muiden läiskien peittäminen tulisi tarpeeseen.

 125. Tui says:

  Nopea meikkivideo ja meikki pelastaisi arkipäivien aamut 🙂

 126. Katti says:

  Couperosa, tummat silmänaluset ja aamulla usein kiire, joten ne kaikkiin kolmeen samaistuin ja paljon!

 127. Eliisa says:

  Akne on tehnyt tuhojaan täällä, joten video aknen peittämiseen kolahti eniten 🙂

 128. neiti_vaan says:

  Samaistun aknearpien peittämisvideoon. Arvet todellaki kaipaavat kestäväää peittoa. Dermablend kuulostaa tosi hyvältä. Kiinnostuin.

 129. Ninnu says:

  Mukaan arvontaan. Nopean meikin teko kiinteän meikkivoiteen avulla onkin juuri sitä, mitä olen kaivannut! Meikkisiveltimen käyttöä on mielenkiintoista kokeilla, sillä pintakuivan sekaihon omaavana en halua lisätä ihon epäpuhtauksia. En ole koskaan kokenut tavallista meikkivoidetta mulle sopivaksi tuotteeksi, vaikka montaa merkkiä on tullut kokeiltua. Tuntuu että aina iho on tullut kovin vahvasti meikatun näköiseksi. Täytyykin myös kokeilla väritöntä irtopuuteria 🙂

 130. Katja says:

  Mukana arvonnassa! Aknen, tai aknearpien, peittämiseen tarvittaisiin kyllä kovasti apua!

 131. Elina says:

  Minulle on äskettäin puhjennut karmiva akne kasvoilleni, ja sen itsetuntoni on alentunut hurjasti. :/ Aknen peittämiseen tarkoitettu video kyllä kolahti!

 132. Pia_ says:

  Minullakin on kasvoissa aknen jättämiä arpia ja ajoittain myös näppyjä, joten samaistuin aknen peittämistä käsittelevään videoon.

 133. Saija says:

  Nopea meikki!

 134. Tiitu says:

  Sekä punoituksen, että aknen/arpien peittäminen on tällä hetkellä suurimmat ongelmat. Monet tuotteet on tosiaan hirmu raskaita ja silti vaativat paksun kerroksen peittääkseen, joten nämä vaikuttavat aika hyviltä – itse tykkäisin, että iho näyttäisi siltä, kuin meikkiä ei olisikaan. Täytyy minunkin kurvata apteekin hyllylle, jollei arpa osu. 🙂

 135. Hanna says:

  Ehdottomasti akne & punoittava iho on omalla kohdallani ongelma, lisänä tietysti vielä tosi rasvainen että myös pintakuiva iho

 136. Jonna says:

  Tossa akneiholle suunnatussa videossa ois just mulle oikeet tuotteet, koska ite kärsin vaikeesta aknesta ja jäljet muuttuu koko ajan vaa pahemmaks eikä oikeenlaista tarpeeks peittävää mutta silti hengittävää meikkiä enää mun naamalle löydy.

 137. HannaK says:

  Akneiholle suunnattu meikki oli videoista hyödyllisin, sillä itse kärsin samasta ongelmasta ja kaipailisin vinkkejä epäpuhtaan ihon meikkaamiseen.

 138. Vivian P says:

  Hei,
  Nopea meikki: ihoni on ihan perus hyvässä kunnossa, mutta tarvitsee joiltain kohdin vähän enemmän peittävyyttä mm. silmän aluset. Teen töitä kotona joten arkimeikkini on todella nopea, puuteria ja ripsaria.

  Mukavaa loppuviikkoa! 🙂

 139. mhs says:

  Tummat silmänaluset ovat aina olleet ongelmani, joten niiden taltuttamiseen kun saisi tuotteen joka ei ole hirveän paksu!

 140. Anne says:

  Mukaan arvontaan!
  Ihon punoituksen peittämiseen tarkoitetut tuotteet ovat minulle sopivimpia, mutta myös tummat silmänaluset vaivaavat

 141. TarjaJ says:

  Mukana arvonnassa! Nopea meikki on minun juttuni.

 142. Heli V. says:

  Nopea meikki tulisi tarpeeseen lapsiperheen hektisiä aamuja helpottamaan… Arvontaan siis vaan mukaan! 🙂

 143. IloAM says:

  Lapsen saannin jälkeen silmänaluset tarvitsisivat erityistä peittoa. 😉

 144. Ella says:

  Arvonnassa mukana! Kuulostaa aika täydelliseltä. Mulla on sekaiho johon tulee pientä pinta kuivuutta ja se rasvoittuu tosi nopeasti, ja punainen iho on myös kiusana..

 145. Elwira says:

  Compact /nopea kasomeikki voisi tulla tarpeeseen ja olla kokeilemisen arvoinen. Mulla on nyt cc-voiteen ohella paksummat pakkelit tummille silmänalusille ja arpipunotuksille. Riittäisikö siis vain yksi tuote? Uskoisinko tuota?

 146. Emmi Närhi says:

  Aknen poisto olisi kyllä ehdottomasti mahtava juttu, nyt peukut pystyyyn!

 147. Marianne says:

  Vartalomeikki ehdottomasti! Tulisi todella tarpeen, päivittäin harmittaa hartia-ja selän alueen näpyt vielä aikuisiälläkin :/

 148. konnari says:

  Tummien silmänalusten peittäminen! 😉

 149. Tytti says:

  Aknen/arpien peittämiseen tarkoitetut tuotteet kiinnostavat. Hormoninäpyt ja niistä johtuvat arvet vaivaavat, joten hyvät meikkituotteet olisivat tarpeen 🙂

 150. sandd says:

  kärsin punoituksesta ja lievästä aknesta, sekä tummista silmänalusista joten kolme ensimmäistä ois kaikki mulle sopivia… mutta ehkä eniten toi tummat silmänaluset haittaa mua itteäni

 151. Marjo says:

  Akne ja lisäksi useat maksaläiskät kasvoilla… Toivoisin todella jotain arjen pelastusta tähän!

 152. Jonttu says:

  Tuo silmänaluset peittävä tuote olisi hyvä minulle.

 153. Minna says:

  Ehdottomasti ihon punaisuuden ja tummien silmäalusten peitttoon tuotteet! Mukana arvonnassa!

 154. Emilia says:

  Sekaihoon sekä tummien silmänalusten peittoon kaipailisin toimivaa ja kunnollista tuotetta! Siispä mukana arvonnassa:)

 155. Katja says:

  Nopea aamumeikki, kyllä kiitos! Ja ne silmänaluset….OMG.

 156. sannni says:

  Tuo aknen peittämiseen tarkoitettu sopis mulle. Millään ei tunnu löytyvän tarpeeksi hyvää ja peittävää meikkivoidetta varsinkin kun mulla on myös tosi pintakuiva iho.. 🙁

 157. Riikka says:

  Ehdottomasto kokmas, tummat silmänaluset! En ole löytänyt tarpeeksi peittävää ja silti ohutta ja luonnollisen näköistä peiteainetta mistään.

 158. OutiS says:

  Tummat silmänaluset ja punoittava iho kaipaisivat täälläkin apua. En ole vielä toimivaa ratkaisua löytänyt. Mukana arvonnassa!

 159. helmi says:

  Aknen peittämiseen sopivat tuotteet saattaisivat olla pelastukseni!

 160. Milla says:

  Eniten olisi tarpeen kausittaisen aknen hyvin peittävä tuote, joka ei näyttäisi pakkelilta.

 161. Kata says:

  Akneihon peittoon, myös punaisuutta:/ Niin monia tuotteita kokeillut.

 162. Shain says:

  Minun moniongelmaisen ihoni kanssa nuo kaikki ovat mielenkiintoisia, mutta ehkä pahin päänsärkyni on punoittava iho. Siihen kun löytäisi oikeasti hyvän tuotteen niin olisin ikionnellinen!

 163. Saara says:

  Osallistun arvontaan 🙂 Minulle parhaiten sopii tuo aknen peittävä meikki.

 164. Miilu says:

  Otin kyllä oppia kaikista videoista, eniten ehkä akneihon vinkeistä. Minulla on huonokuntoinen iho, nykyään en enää jaksa välittää siitä arkena. Uskaltaudun ulos ilman meikkipohjaa, koska en vain jaksa! En jaksa yrittää peitellä ihon virheitä, finnejä, pintakuivia kohtia…. Olisikohan tästä meikkisarjasta “helpompi” arkiapu aamuihini? Mukana siis ehdottomasti!

 165. Salla says:

  Vinkit aknen peittoon tuli kyllä tarpeeseen! Vaikka enää en kärsikään näppylöistä (kiitos e-pillereiden) on kasvoihini jäänyt kuitenkin melko paljon arpia ja ihonsävyn epätasaisuutta. Täytyykin harkita Vichyn meikkivoiteen ostoa kun nykyinen loppuu, sen verran hyvältä tuotteelta vaikuttaa! 🙂

 166. Veera says:

  Nopea kasvomeikki! Aamuisin ei jää aikaa, kuin vartti itsensä ehostamiseen, lasten ja itseni aamupalan ja pukemisen jälkeen. Olisi ihanaa saada hyvät ja laadukkaat tuotteet vihdoinkin! Siis absolut mukana arvonnassa! 🙂

 167. Miinamin says:

  Kärsin välillä tummista silmänalusista, joten Se video kolahti eniten! 🙂

 168. Tiiti says:

  Vaikuttaa hyvältä sarjalta! Akneihon meikkiin samastuin eniten.

 169. zubi says:

  Nopea kasvomeikki eli tuo compact-meikkipuuteri olisi itselleni kiinnostavin tuote. Olen sitä jo apteekissa kiinnostuneena hypistellytkin, raaskimatta vielä ostaa. Minulla on myös tummat silmänaluset enkä omista ollenkaan tuollaista meikin viimeistelevää puuteria, joten tuotepaketti tulisi todella tarpeeseen. 🙂

 170. Lumikide says:

  Moikka,

  Akneihon peittovinkit kolahtivat erityisesti minuun, jolla ei enää aktiivista aknea mutta niitä ikäviä jälkiä aknen jäljiltä.Arvonnassa mukana ja joka tapauksessa tutustun tähän tuotesarjaan 🙂

 171. Maija Luostarinen says:

  Sekaihon meikki sopisi kohdalleni,
  Minulla on punoittava sekaiho ja
  Tummat silmänaluset. Vaikuttipa
  Mielenkiintoisilta tuotteilta, compact –
  Meikkivoide ja peitevoide sekä näkymätön
  Irtopuuteri kiinnostivat eniten!
  Leppoisaa viikonloppua!!!!

 172. minttuelliina says:

  Kaikki videot olivat tosi hyödyllisiä, sillä opin niistä kaikista jotain uutta 🙂 itse samastuin ehkä eniten akneihon peittämisvideoon, koska kärsin epäpuhtauksista ihollani. olenkin jo pitkään kaipaillut peittävää mutta kevyttä meikkivoidetta 😀 inhottaa nimittäin kulkea kaduilla punapilkusillena kärpässienenä.

 173. Emma says:

  Aknen peittäminen -video oli mulle (valitettavasti) nappivalinta.

 174. Salla says:

  Punaisuuden peittäminen olisi ehkä ykkös juttu, mutta myös tummat silmänaluset kaipaisivat apua 🙂
  Mukana arvonnassa siis

 175. Sanna says:

  Aknen piiloon saaminen on erityinen haaste joten se herätti suurimman kiinnostukseni. Toivon arpaonne, mutta tutustun meikkeihin jokatapauksessa. Kiitos vinkistä 😀

  – Sanna-

 176. maijaliini says:

  Nopea meikki oli tämän hutilotypyn mieleen. Olen sellainen, että aamuisin torkutan herätyskelloa niin, että meikkausaika jää minimiin. 🙂

 177. pauski says:

  Kiitos kiinnostavasta postauksesta! Itselleni osu ja uppos toi aknearpien peittäminen. Monia meikkivoiteita on myös tullut testattua, mutta Se sopivin on vielä hakusessa..

 178. Karoliina says:

  Punaisuus on ongelmani, ja apu siihen erittäin tervetullutta 🙂

 179. Milla says:

  Punaisuuden peittoon tarvitsisin eniten tuotteita! Arvonnassa siis mukana 🙂

 180. HeidiR says:

  Video aknen peittoon osuu parhaiten!

 181. Lotta says:

  Vaikea päätös punaisuuden, aknen ja vartalomeikin välillä, jokaiselle olisi kyllä käyttöä tällä tytöllä! Ehkä lähimmäksi liipaistaan kuitenkin tuolla punaisuuden peitolla. 🙂

 182. Eveeliina says:

  Ihan ehdottomasti ongelmana on tummat silmänaluset! Ihan sama vaikka nukkuisin yössä 15 tuntia, ne ei vaan lähde pois :/ inhottaa, kun muuten voisi olla ilman meikkiä mut sen hirveen ‘narkkari’-lookin takia,minkä tummat silmänaluset minulle luo, on aina pakko pistää meikkiä ja ois todella käyttöä sellasille hyville meikeille, jotka oikeesti kestää aamusta iltaan!

 183. Sanu says:

  Eka video ehdottomasti. Minulla on ruusufinnin jäljiltä poskissa ja leukapielissä punaisia läikkiä ja muutenkin ihoni tuntuu reagoivan helposti kaikkeen -> lisää punoitusta. Ihoni on periaatteessa muuten hyväkuntoinen, mutta t-alueelta epätasainen, joten paksut meikkivoiteet ei näytä hyviltä epätasaisilla alueilla.

  Tämä olisi täysin uusi tuttavuus, ja ehdottomasti mielenkiintoinen! 🙂

 184. Milla says:

  Videoissa oli montakin hyvää vinkkiä; punoittavan ihon meikki, toisinaan myös akne-näppyjen peittäminen, tummat silmänaluset ja kenellä on arkiaamuna liikaa aikaa meikkaamiseen? Hyvän lopputuloksen minun iholleni saisi varmaan ainakin ensimmäisen videon ohjeilla. 🙂

 185. Elina says:

  Mun ihon ongelmia noista on ainakin aikaisemmin huonon ihon jättämät jäljet, sekä epätasainen ihon sävy punoituksineen. Yläasteella ihoni oli huonossa kunnossa, mutta nykyään epäpuhtauksia iskee lähinnä esim. rasvaisen ruuan jälkeen. Kuitenkin näpyt jättivät aikanaan jälkensä, ja koska myös mulle kaunis iho on tärkeää erityisesti itsetunnon kannalta, kaipaan vahvaa mutta luonnollista peittoa ja ihon värin tasoitusta.

  Tämähän ei tietenkään helppo homma ole ollut, sillä tuntuu että aina joko riittävä peitto puuttuu, tuloksena on juurikin tuo muovinen pakkelinaamari, tai sitten järkyttävän korkea hinta on tullut vastaan. “Sitä oikeaa” ei siis vieläkään ole löytynyt, mutta nämä tuotteet todellakin vaikuttaa kokeilun arvoisilta 🙂 Pettymyksiä on vuosien varrella kuitenkin sadellut, joten olisi huippua päästä testaamaan näitä ensin ilmaiseksi.

 186. Petra says:

  Heippa! Täällä kirjoittelee tummien silmänalusten kanssa kamppaileva tyttö. Mulla on yleensä muuten virheetön iho, mut tosiaan omistan älyttömän tummat silmänaluset, ihan joka päivä (vaikka nukun hyvin & ruokavaliokin kunnossa). Mulla ei enää riitä ymmärrys tän jutun ratkaisukeinoja kohtaan.. On kokeiltu kaikenmaailman kasvonaamiojuttuja, kymmeniä erilaisia valokyniä, sekä peitevoiteita ja muita erityiskikkoja, tuloksetta. Rahaa on siis kulunut ihan liikaa näihin turhiin yrityksiin 🙁 Lähes viikoittain löydän jostain blogista tai netin keskustelupalstoilta ihmisiä, jotka jakavat vinkkejä (mitkä ovat heidän kohdallaan auttaneet), mutta itse joudun joka kokeilun jälkeen pettymään taas. Kaikki kokeilemani peitevoiteet/valokynät ovat olleet joko aivan liian huonosti peittäviä, ne ovat parin tunnin päästä valuneet pois kokonaan tai sitten ovat paakkuuntuneet silmien alla oleviin juonteisiin rumasti.
  Ja voit varmasti uskoa, kuinka turhauttavaa se on, kun usein muu meikki onnistuu mun mielestä tosi hyvin, mut sitten silmänalusien tummuus oikein ‘loistaa’ naamasta.. Jos näin voi edes sanoa! Tämä sama ilmiö usein toistuu myös esimerkiksi selfieitä tai muita kuvia ottaessa: Muuten kuva olisi julkasukelpoinen, mutta usein muokkauskaan ei häivytä ongelmaani, joten jätän kuvan julkaisematta. Kuulostaa ehkä pinnalliselta ja liian itsekriittiseltä, mutta mua vaan harmittaa tää juttu niin paljon!
  Tämän kyseisen Vichyn tuotesarjan myötä mullekin on taas palannut toivo & usko siihen, että tässä saattais olla ratkaisu jopa minunkin ongelmaan! Vichyn tuotteet ovat tietääkseni jonkun verran kalliimpia kuin perusmeikit, mutta opiskelijan budjetistani huolimatta aion saada käsiini näitä tuotteita silti jotenkin 🙂

  ps. petraww@hotmail.com on muuten mun sähköposti jos se tähän vaadittiin myös!

 187. tiia says:

  punaisuuden peitto – ehdottomasti! näyttää aivan täydelliseltä lopputulokselta tuolla kompaktilla meikkivoiteella ja puuterilla tehty. itselläni on huomattavasti pahempi couperosa, tuntuu ettei mikään meikkivoide ole tarpeeksi peittävää tai jos on, niin naama on semmonen pakkelikakku että heikompaa hirvittää 🙁 minäkin etsin siis sitä yhtä ja oikeaa meikkivoidetta, niinkuin yllättävän moni muukin 🙂

 188. Virpi says:

  Ihan ehdottomasti punoituksen peittäminen. Couperosa.ihosta kärsivänä kasvoni punoittavat ja ovat läikikkäät etenkin talviaikaan. Kiinteä meikkivoide kuulostaa kivalta jutulta. Olisi oikeasti kiva päästä testaamaan, onko peitto niin hyvä kuin luvataan.

 189. Kuu says:

  Ehdottomasti mukana :)! itselläni olisi tarvetta tohon nopeaan arkimeikkiin, kun pienen lapsen(4kk) kanssa aika ei riitä omaan laittaitumiseen mikäli sen haluan tehdä kunnolla, niin toi olis ihan hitti! Lisäks saisin piiloon tummat silmänaluset, jotka yöheräämisten vuoksi välillä oikein loistaa kauas 😀

  Ps. Kiva nimi blogilla 😉

 190. Johanna says:

  Nopea meikki oli minun mieleeni!

 191. Sarpukka says:

  Itselläni on varsin moniongelmainen kasvojen iho. Videot katsastettuani sopisi varmastikin omiin tarpeisiini parhaiten punaisuutta peittävä kiinteä meikkivoide. Lupaavan kuuloinen meikkisarja! Ehkä viimein jotain, joka oman tilanteeni pelastaa.

 192. Raitapaita says:

  Nopea meikki on paras (:

 193. Anniina says:

  Lähimpänä oman ihon tarpeita oli akneihon meikki.

 194. Leena says:

  neljäs video, nopea kasvomeikki sopii minunlaiselleni laiskalle meikkaajalle!

 195. Sari says:

  Nestemäinen meikkivoide paras. Onni suosikoon!

 196. Mape says:

  Couperosaihosta kärsivänä tuo ensimmäinen video oli se johon samaistun parhaiten.

 197. Elina says:

  Nopea arkimeikki on paras ja hyvä ripsari päivien pelastus 🙂

 198. Satu says:

  Nopea meikki ehdottomasti =)

 199. Sanna says:

  Aamuun nopeutta kaipaisin minäkin:).

 200. Maiski says:

  Nopea meikki ja tummat silmät riippuu ihan aina tilanteesta milainen meikki 🙂 Mukana arvonnassa!

 201. Tiina says:

  Oi olisiko tässä vastaus tummien silmänalusten ongelmaan?:) Vaikuttaa lupaavalta.

 202. Mari says:

  Kyllä täällä on sellainen ongelmanaama, että sekä akneihon meikki että tummien silmänalusten peittovinkit kiinnostaa! Kun vielä olen huono heräämään aamusella ajoissa ja sitä kautta huono meikkaamaan, ja työn puolesta pitäisi suurimman osan aikaa näyttää suht edustavalta, pitäisi tuo nopea meikkikin ottaa haltuun! Eli moniongelmainen täällä, kovasti olisi palkinto tarpeeseen, niin voisin viimein ottaa tämän paperipussin pois päästä 😀

 203. Heidi says:

  Kävin jo apteekissa kurkkaamassa näitä tuotteita, vaikuttavat todella hyviltä! Itseäni eniten kiinnosti tuo meikkitaiteilijan oma meikki.

 204. Nuuu says:

  Tummat silmänaluset ehdottomasti. Tämä vaiva, kun ei johdu elintavoista vaan ihan geeneistä, niin kaikki uusi (toimiva) apu otetaan ilolla vastaan 🙂

 205. Sanna says:

  Oma ongelmani on punaisuus. Ensimmäinen video näytti kyllä nopean kikan sen peittämiseen, joten kyseinen tuote voisi olla juuri oikea mulle. Toivottavasti onni suosisi arvonnassa 🙂

 206. Kikkis says:

  Omasta naamasta löytyy sekä punoitus että erittäin tummat silmänaluset eli juurikin näiden peitto kiinnostaa. Muuten olisi hyvä iho ja en tarvitsisi paksua pakkelia, mutta kyllä nuo ahdistaa. Pitänee yrittää saada näyte tuosta meikkivoiteesta, löytyisikö siitä apu.

 207. Eee says:

  Tummat silmänaluset täälläkin.

 208. Veera says:

  Omaan punoittavan couperosa ihon joten tuo eka video, punaisuuden peittäminen on se mihin itse samaistun parhaiten. Tuli kyllä raikkaan ja heleän näköinen iho noilla tuotteilla. Nyt kun vielä onni suosisi!

 209. Inga says:

  Ehdottomasti Aknen peittäminen
  varsinkin nyt, kun sain lapsen niin naama rehottaa ja on ihan järkyttävän näkönen!
  Pitääki näitä kokeilla, josko ois apua! 🙂

 210. Xeve says:

  Pääsisin mielelläni eroon tummista silmäalusista ja punoittavasta ihosta!

 211. Maiku says:

  Omalle kohdalle eniten osuu tuo Aknen peittäminen. Näin kolmekymppisenä tämä kukkiva iho on ah, niin ihana… Ja enää kun aikuisemmalle iholle ei nuo nuoremmille tarkoitetu rasvaisen ihon tuotteet kovin hyvin käy. Mielenkiinnolla tätä tuotesarjaa kyllä testaisin!

 212. Kirsi says:

  Ehdottomasti nopea meikki, juuri sitä tarvin! Arvontaan nyt siis osallistuttu 🙂

 213. Ansku says:

  Without a doubt – tumman silmänaluset -video… Täytyy suunnata apteekkiin jo testaamaan!

 214. Sanna says:

  Mulle olisi omiaan tuo punaisuuden peittäminen, eli ensimmäinen video!

 215. Veerushka says:

  Punoittavan ihon meikkaus oli lähinnä omaa ihoani 🙂 Yleensä en käytä kiinteitä meikkivoiteita, mutta Vichyn tuote vaikutti kokeilemisen arvoiselta!

 216. Henppis says:

  Akneiholle peittävä mutta silti kevyt meikki. Kuullostaa liiankin hyvältä ollakseen totta..

  Toivottavasti arpaonni suosisi tällä kertaa, jos ei niin niin pakkohan tätä on silti hankkia testaukseen.

 217. Helsi says:

  Minuun vetosi ehdottomasti nopea meikki – ja punoitusta tasoittavameikki videot. Olen ollut vichyn tuotteiden käyttäjä siitä lähtien, kun pääsin kesätöihin apteekkiin teini-ikäisenä.. :))
  Peukut pystyssä arvontaa odotellen :))

 218. pikaista apua kaipaava teinityttö!! says:

  Tuo akne ja punoitus vaivaavat!! Kyllä itsetuntokin nousisi kun pääsisi eroon tästä vaivasta! Kärsitty on jo tarpeeksi kauan kun ei ole löytynyt sopivaa tuotetta! Tää vois olla unelmieni täyttynys 🙂 Eikö jokaisella naisella ole oikeus näyttää nätiltä? ;D

 219. Tiina says:

  Kun ekaa kertaa kuulin Dermablend-sarjasta ajattelin, että tätä pitää saada. Raskaus sai ihoni kukkimaan ja edelleen vanhat aknearvet ovat näkyvillä ja ne häiritsevät. Minulle näistä mieluisin tuote olisi ehdottomasti siis akneiholle tarkoitettu meikkivoide.

 220. sofie says:

  itsellä ongelma on tummat silmänaluset! itselläni on erittäin “ohut” iho ja verisuonet näkyvät oikeastaan koko kehossa ihon läpi selvästi. siitä johtuen silmänaluset ovat hyvin tummat ja tummuus jatkuu myös silmäluomelle. ohuen ihon takia myöskään kasvoihin tulleet haavat/mustelmat(esim näppylöistä) eivät häviä kovinkaan nopeasti vaan saattavat näkyä vielä monen kuukauden päästä. ihoni on myös herkkä joten meikki/peitevoiteet pitää aina valita huolella, että iho ei ärsyynny. näihin vaivoihin olisi kiva saada apua ja nämä herkälle iholle sopivat tuotteet kuulostaisivat mukavalta!

 221. Noora says:

  Oma ongelmani on akneihon peittäminen. Akne yllätti syksyllä, aiemmin minulla oli todella vähän epäpuhtauksia, joten olen ollut aika hukassa ihoni kanssa. Joskohan tämä olisi nyt sitten oikea tuotesarja minulle…?

 222. Marja says:

  Vichy kuuluu lempisarjoihini joten ehdottomasti mukana! Tuo nopea kasvomeikki kolahti ehkä minulle eniten.. ja jos joku kertoisi miten taikoa ei niinkään mustat silmänaluset vaan silmäpussit piiloon niin hyvä 🙂

 223. Outi says:

  Punottava iho on ollut minun ongelma aina, joten siihen tarvitaan voidetta. Mukana siis arvonnassa.

 224. Hanna says:

  Punoittava iho on minun ongelmani, siispä video nro 1 oli mun juttu. Kätevän oloinen tuote, tekisi mieli testata 🙂

 225. Maija says:

  Oi, kiva kun muistutit arvonnasta! Olisi muutoin unohtunut, vaikka heti asiasta kiinnostuin. Punoitusta peittävä meikki osui minuun parhaiten! Varsinkin, jos se ohjeiden mukaisesti onnistuisi kiireisinäkin aamuina 🙂

 226. anu says:

  Aknen peittäminen, edelleen näin melkein nelikymppisenä epäpuhdas iho on ongelmana, joten vinkit otetaan vastaan. Mukana arvonnassa.

 227. Tau says:

  Aknen peittämiseen tarvittavat tuotteet tulisivat minulle tarpeeseen! Nykyisin akne on jo parantunut, mutta elämä jatkuu arpien kanssa – peittävät ja samalla kuitenkin hengittävät ja kevyet tuotteet tulisivat tosiaankin tarpeeseen!

 228. Aidan says:

  Punoittava sekaiho on ongelmani. Eli parhaiten samaistun 1. ja 2. videoihin. Kiinnostava meikkisarja, aion ehdottomasti kokeilla, vaikka olenkin jo kääntänyt kelkkani mineraalimeikkien puolelle.

 229. PäiviM says:

  Hieno arvonta! eka video oli itelle soppeli..

 230. Niinu says:

  Ensimmainen video, meikki kasvojen punaisuutta peittämään on ehdottomasti mulle! Etenkin posket helottaa aina punaisuuttaan, apua siis kaivataan!

 231. TiinaKa says:

  Akneihon peittävä meikki olisi minulle sopivin. Mukana arvonnassa!

 232. Outi-Maria says:

  Mukana ihanassa arvonnassa. Itse tarvitsisin kunnon ihonhoitotuotteita tummiin silmänalusiin ja raskauden ja nyt imetyksen myötä hormooni iholle 🙂

 233. tiiti66 says:

  Tummat silmänaluset ja niiden peittäminen edes jotakuinkin luontevasti on minun suurin meikkausongelmani, ehdottomasti!
  Mukana arvonnassa..

 234. Liisa says:

  Kuulostaa ihanalta tuoteperheeltä. Jos arpaonni ei suosi, niin nyt tiedän mitä ostan ja millä saan akneihon piiloon. Hyvät ja opastavat videot mutta kakkosesta minnulle eniten hyötyä.

 235. Villis says:

  Videa nro 1, ei punoittavan ihon meikkivoide, sitä kokeilisin!

 236. Carola says:

  Aknearpien ja punaisuuden peittäminen ovat minua koskettavat ongelmat. Kokeilemisen arvoisia tuotteita. Arvonnassa mukana!
  nyt peukut pystyyn 🙂

 237. Missis H says:

  Hei,punoittava iho ja 5 viikkosen tytön äitinä nyt myös tummat silmäaluset. Lisäksi kiinosta myös nopea meikki tässä elämäntilantessa:)
  Nii ja paljo onne kolmekympiselle:) Mun pojalla samalla päivällä synttärit kun sinulla.
  t. Helle

 238. Hanna says:

  Tuo tummien silmänalusten peittäminen on minulle tärkein asia, joten se video kolahti.

 239. jonnamaria says:

  Aknen peittäminen sopii minulle parhaiten!

 240. sisko says:

  ensimmäinen nopea ja helppo.

 241. maijjis says:

  Minulle omiaan olisi tuo punertavan ihon meikki ja samoin tummien silmänalusten peittoa.. Josko arvonnassa vaikka tärppäisi, saisi suojattua ja peitettyä ihon ongelmia samaan aikaan! Peukut pystyssä! 🙂 🙂

 242. TepaKoo says:

  Kaikki videot oli hyviä, mutta tällä hetkellä niksit tummien silmänalusten peittämiseen tuntui kiinnostavimmalta. Mukana arvonnassa 🙂

 243. Piia says:

  Aknen peittämiseen kaivattaisiin täällä -valitettavasti- apua 🙂

 244. Tara says:

  Ehdottomasti punoituksen peittäminen oli minun juttu noista.
  Ehdottomasti mielenkiintoinen meikkisarja.

 245. Nina says:

  Hei! Nopea meikki on osuvin pienten lasten äipälle. Tykkään vichyn tuotteista, mutta en ole kokeillut niitä laajemmin. Mukana arvonnassa 🙂

 246. M-K says:

  Arvonnassa mukana! Olen iloinen, että Vichy on osoittautunut sopivaksi sarjaksi herkälle, erittäin kuivalle ja punoittavalle atooppiselle iholleni. Apua noihin kaikkiin!

 247. Mium says:

  Tummista silmänalusista haluaisin päästä eroon.

 248. Maarit says:

  Moi! Aknen arvet tarvisi täälläkin peittämistä. Eli samaistun kakkosvideoon! Dermablend kiinnostaa suuresti!

 249. Anniina says:

  Nopea meikki kolahti. Mukana siis. P.s. Kävin jo ostamassa tuotteita. Vichy tuotteet ihon puhdistukseen ovatkin jo tuttuja. Meikkisarja vaikuttaa lupaavalta. Kiitos postauksesta.

 250. Anita says:

  Aamun torkulle sopisi hyvin tuo nopea compact meikkipuuteri. Compactilla saisi nopeasti couperosa ihon punoituksen piiloon ja kiiltoa poistamaan Vichyn hienojakoinen puuteri. Mukana arvonnassa ollaan ja kiinnostus vichyn tuotteisiin on herännyt. Plussaa myös aurinkosuojasta, kesää kohti kun mennään 🙂

 251. Reetta says:

  Nopea meikki ehdottomasti näistä itselleni sopivin. Ongelmana arkiaamut ja se, että ei vaan jaksa herätä yhtään aiemmin kuin on pakko. Ja se liian pitkään nukkuminen sitten kostautuu, kun yrittää kiireessä meikkailla…

 252. Justiina says:

  Nopea kasvomeikki! Kiinteä meikkivoide kuulostaa niin kätevältä, vaikken juuri meikkaakaa (mainosten uhri siis)… Mukana arvonnassa jälleen kerran, jos onnetar joskus edes suosisi!

 253. Tiia L says:

  Arvonnassa mukana aknen peitto-videon voimin. Vichyn kosmetiikka on vaan niin parasta.

 254. Tiinafo says:

  Akne ja atooppinen iho, iik! Kuulostaa mielenkiintoiselta!

 255. margee says:

  Nopea meikki ja punoituksen peitto videot olivat itselleni ne kiinnostavimmat. Hyvä, että tällaisia meikkituotteita on kehitetty. Näitä täytyy kokeilla.

 256. kati says:

  Kahden pienen pojan äidille; pikameikkiä 🙂

  aurinkoa, aurinkoa.

 257. Voi, nopea kasvomeikki ja ja tuo kakkumeikkivoide. Vaihtelua ainaisille joeblascoille, jee!

 258. Nina says:

  Aknen jälkensä jättämät arvet ovat mulla se ongelma, samoin tummat yläluomet, suuret ihohuokoset ja kausittaim naamalle puhkeavat näppylät. Mukana siis akne videolla 🙂

 259. Johanna says:

  Nopea kasvomeikki nopeisiin aamuihin sekä myös hieman noiden akne arpien peitto.

 260. Viivu says:

  Mulla se on ehdottomasti toi punaisen ihon peittäminen… Olispa kiva saada kunnon tuotteet joita kokeilla!

 261. Elisa says:

  Punakat posket 🙂

 262. Lumi says:

  Tummat silmänaluset, ehdottomasti… Arvonnassa mukana!

 263. ansku says:

  Omalle kohdalle osuu parhaiten tuo kakkos video eli aknen peittäminen, toivottavasti arpaonni suosii! 🙂

 264. Anna says:

  Ensimmäinen video vastaa ihoani parhaiten. Punoitus peittoon kiitos!

 265. marjo says:

  Ehdottomasti tummat silmänaluset videot, sukuvika meillä tuo ongelma.

 266. Felicia says:

  Nopea kasvomeikki oli mun makuun, vaikka kaikki videot olivat mielenkiintoisia! 🙂 mukana arvonnassa!

 267. Sanna says:

  Hei tämähän vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta ! 1. Ja 4. Video täsmää aika hyvin mun ihoon, vähän punakka iho kasvoissa ja pikkusen tummaa silmänalusta.

 268. Noora says:

  Nopean meikin video osui parhaiten. Vichyn kosmetiikka on sopinut erinomaisesti allergikon iholle, ihana arvonta!

 269. Mirka Pikkarainen says:

  Akneiholle tarkoitetut neuvot upposivat. 🙂

 270. Emilia says:

  Nopea meikki ja punoituksen peitto 🙂 mukana arvonnassa.

 271. Katri H says:

  Samaistun ekaan videoon,samoista ongelmista kärsin ja ottaisin ilolla vastaan tämän palkinnon! 🙂

 272. Anna says:

  Kahden pienen tytön äitinä tuo nopea meikki on kuin minua varten tehty. Arkenakin on mukava näyttää huolitellulta ja valmista on tultava nopsaan! 🙂

 273. Piritta says:

  Ehdottomasti nopea meikki, sillä on pärjättävä kiireisessä arjessa. Täytyykin kokeilla Vichyn tuotteita, sillä ihoni on todella kuiva näin talvisin ellei arpaonni suosi 😉

 274. Nora says:

  Minun ongelmani on tummat silmänaluset, eli samaistun videoon nro 3 !

 275. Mde says:

  Tolla aknevideolla mennään. Tää täällä voi niin samaistua..

 276. Jelena says:

  Tummat silmänaluset on tämän naaman ikävä puoli!

 277. Ipe says:

  Nopea meikki, koska aamulla ei ole kovinkaan kauaa aikaa ennen töihin lähtöä laittautua sen kummemmin.

 278. Milla says:

  Ehdottomasti punoituksen peitto. Kärsin itsekin couperosasta. Olen kokeillut vaikka mitä tuotteita. Tähän mennessä täydellistä meikkivoidetta ei ole löytynyt, mutta tää sarja vaikuttaa lupaavalta. 🙂

 279. Lumo says:

  Nopea meikki on suosikkini, aamuisin kun aina tuntu olevan kiire…

 280. Sohvisofia says:

  Kaikki videot olivat kiinnostavia – niin kuin kaiki tuotteetkin. Itselleni ihon punoituksen peitto on kuitenkin akuutein ongelma. Kiitos postauksesta ja jään jännäämään arvonnan tulosta.

 281. Camilla says:

  Koska olen kuullut, että tältä sarjalta löytyy jopa tatuointeja peittäviä voiteita, luulin, että se on yhtä raskasta kuin blasco jne. Joten kiitos vinkistä. 🙂 Haenkin vuosien tauon jälkeen nestemäistä sopivan kevyttä, mutta peittävää voidetta.. Pitänee käydä testaamassa nuo värisävyt, josko löytyy omalle iholle sopivaa.

  Ja pakko sanoa, että pöh! Näytät ensimmäisessäkin kuvassa tosi freesiltä. 🙂

 282. Hanna says:

  Ehdottomasti tummien silmänalusten peittäminen kiinnostaa! Pahin ongelmakohtani…

 283. taru says:

  Akne on mulle vieläkin ongelma ja siihen edelleen etsin hyvää meikkivoidetta.. tämä kuulostaa kyllä jo liian hyvältä ollakseen totta 😀

 284. Niiskuneiti says:

  Itse osallistun tuolla punaisuuden peitto -videolla. Vielä ei ole sellaisin tuotteita löytynyt, millä punaisuuden saisi kokonaan peittoon.

 285. Ida says:

  Ajattelin aluks, et toi nopea meikki olis eniten muhun sopiva video, mut punaisuuden peitto -videoa katsoessa huomasin ihoni olevan lähes identtinen videon naisen kanssa 😀 Nopea kasvomeikki ois kuitenkin varmasti mulle sopivin, kun ei hirveesti aikaa viitsisi kuluttaa naaman pakkelointiin 🙂

Kommentoi