{ torstaiset }

13.3.2014

Tunnelmapalat tälle aurinkoiselle torstaille.
Synttärisyreenit jaksavat porskuttaa, koska olen kiikutellut niitä ahkerasti yöksi viileään. Aamulla uusi imupinta, ja puhdas lämmin vesi. Sama toimii hortensian oksalle. Ja, sama toimisi myös kaikille ruusuille, mutta tiedättekö, nyt on niin paljon kukkia tässä taloudessa, että kaikista ei mitenkään ehdi pitämään niin hyvää huolta. Olenkin yrittänyt vihjailla miehelleni, että kukilla voisi yllättää myös ihan muuten vain ympäri vuoden, ei välttämättä vain silloin, kun vaimo sattuu täyttämään pyöreitä.

Vaikka kukkakaupan tuontisyreeni ei tuoksukaan siten kuin kotimainen pihasyreeni, tuo kukinto kuitenkin väistämättä kesän mieleen. Ja luonnollinen assosisaatio kesälle on pihatyöt! Hitsi, pitäisi ehti aloittamaan kruopsuttelut mitä pikemmin! Siivottavaa on vaikka kuinka. On syksyn lehdet ja talven myrskytuhot. Niin, ja tietysti ihan vain tavalliset kevättyöt.

Pienet pihatyöt, puutarhaunelmat ja saunan pukuhuoneen remontti. Siinä muutamia juttuja, jotka pörräävät mielessä tällä hetkellä. Myös ikkunoiden pesu tuntuu enemmän kuin ajankohtaiselta! Että mä tykkäänkin tästä keväästä!

syreenitsyreenit 2 syreenit 3syreenit 4

Tänään on kuitenkin sen verran kiireinen päivä, ja tiukka aikataulu, että haaveilut pitää siirtää myöhemmälle. Kunhan tästä torstaista taas selvittäisiin, tuuppaan itseni suoraan viikonloppufiiliksiin. Tiedossa on nimittäin monenlaista kivaa loppuviikoksi.

Nyt kuitenkin toivottelen teille mukavat ja aurinkoiset torstain jatkot!


Comments are closed.