{ trikoomekossa }

29.6.2014

Tähän päivään on tosiaankin mahtunut monenmoista kivaa. Instan puolella jo hiukan päivän tunnelmia vilahtikin, mutta tosiaan paljon muutakin on päivään sisältynyt. Mies palautui Pohjois-Savosta vasta aamulla, ja melkeinpä saatiin siitä suoraan aloittaa valmistautuminen syntymäpäiväsyömisille. Synttäreiltä taasen kovalla kiireellä kotiin vaatteiden vaihtoon, ja olimme jalkapallokentällä yhtäaikaa tuomarin pillinvihellyksen kanssa. No, mutta ehdittiin molempiin, ja se on pääasia!

day birger et mikkelsen 2

Pieni viimehetken asuvalintapaniikki iski jälleen aamulla, mutta pelastukseni löytyi Day Birger et Mikkelsenin trikoomekosta, joka on todellakin osoittautunut sellaiseksi “jokapaikan mekoksi”.
Meillä oli Indiedaysin “virkistyspäivä” tuossa kesäkuun alussa, ja kun ohjelman monimuotoisuus selvisi, otin paniikkiyhteydenoton Mrs Jonesiin. Selitin tilanteen, ja kerroin tarvitsevani vaatteen, jolla voi tehdä vähän kaikkea, ja sellainen kuulemma oli tämä Hybriss -mekko. Koska myyntipuhe piti sisällään nahka- ja farkkutakin mahdollisuuden, sekä tennarit ja korkkarit, oli valinta aika selvä.
Mekon todellinen luonto ei ehkä paljastunut näistä henkarikuvista, mutta kun sen pukee päälle, malli todellakin osoittautuu ihanaksi! Alhaalta kapea, ja ylhäältä lepakkomaisen pussi. Materiaali on joustavaa trikoota (viskoosi/elastaani), ja mekko on päällä ihan mahdottoman mukava! Ja kuten olen ennenkin kehunut, Dayn vaatteiden mitoitus on hyvä myös pitkäselkäisille. Helmaakin on huomattavasti pidemmälle kuin useimmissa valmisvaatteissa..

day birger et mikkelsen

Koruiksi riitti ihan hyvin Pernille Corydonin pienet korvikset ja kaulakoru, jotka ovat jämähtäneet käyttööni. Tukka ponnarille, ja vaihto futisäidiksi kävi parissa minuutissa! 🙂

day birger et mikkelsen hybriss

By Malene Birgerin pussukka vastaan kooltaan Marimekon taskua, vaikka se ei sisäosiltaan ihan yhtä käytännöllinen olekaan. Mukaan mahtuu kuitenkin pieni meikkipussi ja puhelin, sekä toinen puhelin ja auton avaimet, jotka yleensä saan nekin hoidettavakseni.

by malene birger

Mutta, seuraavaksi olisikin sitten iltapalan vuoro! Taitaa tämän talon muu väki kaatua aika aikaisin pahnoille, joten voisin noudattaa esimerkkiä ja tempaista itsekin vaakatasoon kohtuu aikaisin.

Vielä muistuttelen viimeisestä mahdollisuudesta osallistua Becksöndergaardin huiviarvontaan. Hurjasti on osallistujia ilmoittautunut, mutta mukaan mahtuu yhä!

Nyt;
Puspus ja kivaa iltaa!


5 Responses to “{ trikoomekossa }”

  1. n says:

    Minäpäs kommentoinkin ihan ekaa kertaa vaikka olenkin blogiasi lukenut jo ainakin vuoden!
    Ihanan näköinen asu tosiaan vaikuttaisi monikäyttöiselle tuo mekko ja nuo kengät on myös ihanat. Muutenkin pukeutumis & sisustustyylisi on tosi kiva ja inspiroiva.
    Kiitos Emilia kauniista ja inspiroivasta blogista! 🙂

  2. retromoderni says:

    Hyvännäköinen mekko ja mekon kantaja

  3. Very beautiful dress on you! And a lovely hallway! XX Pernilla

  4. Anu says:

    Ihana mekko, istuu sinulle täydellisesti!

  5. Kati says:

    No kyllä vain olet näyttävä tuossa mekossa. Kuuma kissa! Vau! 🙂

Kommentoi