{ kesähuone }

30.6.2014

Pikku kuvanen vielä pakko laittaa tähän iltaan.

Suoraan sanottuna alkanut tympimään tämä ikuinen vesisade ja kesän odottelu siihen malliin, että päätin rakentaa itselleni kesähuoneen kuistille. Jos ei voi juoda kahveja puutarhatuolissa ulkona, juon ne sitten sateensuojassa kuistilla!

Kuten instagramista jo kävikin ilmi, tänään haettiin pari tuolia ja oliviipuu Iksusta. Lampaantaljaa ja jotain muuta pikkusälää tarttui myös matkaan, mutta nämä olivat nyt ne listalla olleet suuremmat ostokset. Olin ajatellut että pöydäksi kannan tähän yhden kaapelikelan, mutta katsotaan jääkö kalustus näin. Kaapelikela kun ei alaosastaan ole ihan noin kapoisa kuin pikkuinen pöytä, enkä tahtoisi istutuspöydästäkään luopua. Pitää mallailla, mutta se on sitten sitä hienosäätöä.

Varmaa on kuitenkin se, että ikkunoiden pesu on vuorossa heti pikemmiten! Huomaan sitten ainakin siirtyä ulos, kun aurinko suvaitsee näyttäytyä! 🙂

kuisti

Leppoisaa maanantai-iltaa!

Pus!


5 Responses to “{ kesähuone }”

 1. Laura says:

  Tosi kiva nurkkaus! 🙂

  Ja miten onkin että just kun aloin haaveilemaan korituolista niin nyyt niitä putkahtelee vähän joka puolella? 😀 (vähän niinkun raskausmahoja silloin kun sellaista toivoi itselleen 😀 )

 2. inspirations says:

  Onpa kaunis ja tunnelmallinen tila. Oliivipuo tuo ihanan etelän fiiliksen!! Kelpaa siellä kahvitella, vaikka ulkona tulisi räntää poikittain.

 3. Nina says:

  Meillä myös lasikuisti kovassa käytössä, varsinkin aamukahvit juodaan siellä. Aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

 4. Carola says:

  Voisin tulla vaikka kupilliselle.On ihanan kodikasta.

 5. Frida says:

  Ihanalta näyttää… toivottavasti ei haittaa, vaikka ulkona sataa, kun on noin ihana kahvittelupaikka sisätiloissa. Minusta tuo pikkupöytä on mielettömän suloinen tuossa:)

Kommentoi