Zodiac Signs – Pernille Corydon

29.11.2015

Ihanaa ensimmäistä adventtia. Jouluun valmistautuminen on viralisesti aloitettu, ja nyt saa joulutella ihan täydestä sydämestä!

Adventin kunniaksi mulla olis teille myös ihana kilpailu. Nimittäin Pernille Corydonin uusi korumallisto, Zodiac Signs Collection, on juuri nähnyt päivänvalon, ja sain kunnian valita mallistosta korun paitsi itselleni, myös yhdelle teistä.

Kyseessä on korumallisto, josta jokainen voi koota oman personoidun korunsa. Mallisto koostuu kahdesta eripituisesta ketjusta, tähtimerkkilaatoista, korukivistä ja timanttiriipuksesta. Kuten muutkin Pernillen korut, myös nämä ihanuudet ovat hopeaa, mutta koruja valmistetaan myös kullanvärisenä.

Oma ketjuni on pidempää mallia ja siinä roikkuu kaksi horoskooppilaattaa. Vesimies ja jousimies, eli lapseni. Näiden rinnalle valitsin mustan onyxin, ikään kuin itselleni, ja ruusukvartsin kuvastamaan parisuhdetta ja rakkautta. Kaulassani on siis koko meidän perhe, vaikka sitä ei ehkä ihan heti korua katsoessaan huomaakaan, ja siinä onkin juuri se Zodiac -malliston viehätys: Korunhan voi personoida vaikka miten, eikä ole välttämätöntä, ottaa siihen elementtejä kenellekään muulle kuin itselleen.

Zodiac Signs -kuvastosta voi kurkata paitsi laatat, myös korukivet. Korukivenhän voi valita joko tähtimerkkiin sopivana, tai sen ominaisuuden ja “voiman” kautta, kuten tein itse. Kuvastosta löytyy jokaiselle kivelle selitys, ja myös se, mihin horroskoppimerkkiin kivi täsmää.

Usein kysytään, että mistä noita Pernillen koruja oikein löytyy, joten alla lista kotimaisista jälleenmyyjistä:

Urban A 
Nougat 
By the way Tapiola
By the way Kamppi
Tiirinkosken Tehdas 
Room Shop Tampere
Loft no 2 Lappeenranta
Element wear Turku
Lifestylenordic Oulu
Petit St Louis Lahti
Cafe Latte Spirit 
Mrs Jones

Kilpailu:

Kerro kommentissasi, mitkä elementit valitsisit omaan koruusi. Koko malliston näet Zodiac Signs -kuvastosta. Kerro myös miksi päädyit juuri näihin osiin, mikä on tarina korusi takana?

Yksi onnellinen voittaa kommentissaan kuvailemansa korun. Voittaja saa valita, haluaako korunsa kullan- vai hopeanvärisenä.

Jätä kommenttisi viimeistään 6.12. 2015

Zodiac Signs korumallistoa valmistetaan myös mustana, mutta tämän kilpailun palkinto on valittavana vain hopean tai kullan värisenä. Palkintoon ei myöskään kuuluu Zodiac Signs -malliston timanttiriipus.

Suloista sunnuntaita ja ensimmäistä adventtia!

Yhteistyössä // Pernille Corydon


100 Responses to “Zodiac Signs – Pernille Corydon”

 1. Maria M says:

  Aivan ihana koru. Valitsisin omaan koruuni: love (parisuhteelle), strength and power (voimaa ja jaksamista koko perheelle) sekä lasten horoskooppimerkit neitsyt ja kalat. Korun haluaisin hopean värisenä.

 2. Mari says:

  Oon täyshörhö, joka menee sekasin kaikista missä on horoskooppeja 😀 Mun kaulassa killuisi myös jousimiehen merkki ja sille voisi kaveriksi pistää sellaisen kivenkin, koska turkoosi on aika jees väri 🙂

 3. Helmi Maria says:

  Onpa ihania koruja! Omaan koruuni valitsisin gemini-riipuksen ja lapis lazuli-kiven lyhyessä ketjussa hopeisena 🙂

 4. Katja says:

  Ihana koru,kun siihen saa elämän tärkeät asiat mukaan ilman että ne paljastuvat heti muille! Itse valitsisin pidemmän korun kullanvärisenä ja siihen neitsyt,skorpioni ja Jousimies laatat kuvaamaan perhettämme. Lisäksi rock crystal ja lapis lazuli kivet muistuttamaan siitä miten vahvoja me olemme yhdessä,meidän perhettä on koeteltu isoilla jutuilla mutta yhdessä on selvitty!

 5. Janina says:

  Kauniita koruja ja ihanat nuo merkitykset. Valitsin pitkän ketjun, ravun laatan sekä korukivet Black Onyx, Grey Moonstone, kaikki hopeisena!

  Ihanaa ensimmäistä adventtia 🙂

 6. Pirjo says:

  Kaunis koru ja oman kokoaminen oli ihana tehtävä. Mun koru olisi hopeinen pitkällä ketjulla. Valitsisin siihen oman horoskooppimerkkini leijonan ja mieheni merkin vesimiehen. Ottaisin kirkkaan kiven muistuttamaan parhaasta asiasta elämässäni eli pojastani, ja harmaan kuukiven muistuttamaan karvapojastani, eli koirastamme.

 7. Heidi says:

  Voi nämä on niin kauniita! toivottavasti onnistaisi!
  Ottaisin korun kullanvärisenä ja siihen lasten tähtimerkit: Jousimiehen ja Härän sekä kuukiven (grey moonstone) mikä taas on mieheni ja minun tähtimerkin voimakivi 🙂

 8. Essi says:

  Omaan koruuni valitsisin lyhyen ketjun, vesimies-laatan horoskooppimerkkini mukaan ja sen kaveriksi turkoosin kiven. Olen toivoton romantikko ja haen harmoniaa elämääni, ja lisäksi turkoosi on lempivärejäni ja sopii vesimiehelle – siis täydellinen yhdistelmä! Korun haluaisin kullanvärisenä. 🙂

 9. Hukkakukka says:

  Upeaa! Valitsisin lyhyemmän riipuksen kultaisena, ja siihen turkoosin kiven kuvaamaan rakkautta ja harmoniaa, ja violetin ametistin kuvaamaan hengellisyyttä. 🙂

 10. KatjaK says:

  Ihana koru. Ottaisin pidemmän kullanvärisen korun gemini-merkillä (oma horoskooppini) sekä rock crystal ja black onyx -kivillä. 🙂 Kivet muistuttamaan vahvuudesta ja siitä, että asiat järjestyvät.

 11. Hanna-Riikka says:

  Ihana arvonta. Selailin noita ihan super ihastuneena ja oikeastaan kyllä nyt menin jo sekaisin, että mistäs sen omansa saisi valkata, kun ihan kaikkea haluaisin ;).

  Tuo horoskooppi-idea olisi ehdottomasti matkittava ja mielelläni omaani lisäisin myös Black Onyx- inspiration and strenght ja Rose Quarts- Love and balance. Tässä nykyisessa hektisessä elämässä sitä kaipaa aivan hirmuisesti voimavaroja jaksaakseen, rakkautta hymyilläkseen ja inspiraatiota ja tasapainoa luodakseen huikean tasapainoisen tulevaisuuden.

  Huih.. tuon haluan!!! Onnea kaikille arvontaan 🙂

 12. Hanna M says:

  Olen jo muutaman vuoden ajatellut jotain tällaista ranteeseen, mutta en vain ole saanut aikaiseksi… Joskopa homma hoituisikin näin kätevästi kommentin jättämällä ;-D
  Valitsisin hopeisen pitkän ketjun, siihen kolme laattaa lauman pienimmille (leijona, neitsyt & jousimies) sekä ruusukvartsin “suojelemaan” negatiivisuudelta (mihin minulla valitettavasti toisinaan on taipumusta – olisin niin kauhean mielelläni iloisen positiivinen enemmän 😀 )
  Hyvää ensimmäistä adventtia!
  HannaM

 13. Jenny says:

  Ihania koruja (ja kultainen sopii Emilia sulle tosi hyvin)! Itse valitsisin lyhyellä hopeisella ketjulla oman oinas-horoskooppimerkin sekä ruusukvartsikiven: rauhoittavaa ja lämmintä energiaa haluan antaa ainakin omalle pikkuiselle (joka myös rakastaa kaikkea kimaltavaa, siksi lyhyt ketju )

 14. Tiina says:

  Ihana arvonta!
  Valitsisin hopeisena aries, gemini ja aquarius laatat lasten merkkien mukaan sekä rock crystal & rose quartz kivet voimaa ja rohkeutta tuomaan. Pitkällä ketjulla 🙂

 15. Miilu says:

  Minulla ei ole vihki- ja kihlasormuksien lisäksi muita koruja, mutta tämä mallisto kyllä kolahti! Tarpeeksi pelkistettyä, mutta kaunista!

  Haluaisin kultaisen pitkän riipuksen skorppioni-merkillä, Rose quartz ja grey moonstone-kivillä.

 16. Piia Heikkinen says:

  Hei!
  Korut ovat kauniita ja herkkiä. Itselle ottaisin kultaisella pitkällä ketjulla tulevan korun. Siihen haluaisin ottaa oman horoskooppimerkkini kalat laatan sekä kivet : grey moonstone, rock crystal, ruusukvartsin ja black onyx. Kolmelle lapselleni sekä miehelleni ja minulle tarvitaan voimaa ja rohkeutta tehdä hyviä päätöksiä. Rauhaa ja hyvää energiaa tarvitaan myös. Meistä on myös tulossa mieheni kanssa isovanhempia joulun aikaan ja siihen sitä kuukiven voimaa kaivataan.
  T. Piia

 17. pirjo says:

  Mukana arvonnassa. Korut ovat kauniita. Hopeisen värisenä haluaisin ja timangenja sais olla 🙂

 18. Kaisa P. says:

  Rakastan Pernille Corydonin koruja, ja löysinkin ne aikanaan blogisi kautta. 🙂
  Täytän pian 40, ja sen myötä toivon, että oppisin luottamaan kykyihini, että osaan ja pystyn. Mutta samalla myös hyväksymään sen, että aina ei tarvitse olla täydellinen – hyväksymään itseni juuri sellaisena kuin olen, ja olemaan armollisempi itselleni. Siksi valitsisin itselleni horoskooppini mukaisen härkä-laatan, ja harmaan kuukiven, kuvaamaan uuden (vuosikymmenen) alkua, mielenrauhaa ja tasapainoa. Nämä ottaisin mielelläni hopeisena, ja pitkällä ketjulla.

 19. Marika says:

  Aivan ihania, vau! Oma valinta olisi kultaisena lyhyellä ketjulla Aries, Aquarius ja Rock Crystal. Mieheni ja oma horoskooppimerkit, koska elämä on rock! 😉

 20. roosan says:

  Oi tälläistä korua olenkin etsinyt! kaksosen merkki, vaalea timantti ja poikaystävän horoskooppi oinas – ja tietenkin kultaisena(:

 21. TiinaH says:

  Voi miten kivoja uutuuksia, tuo ketju sopisi jo löytyviin korviksiini tosi hyvin hopeisena! Ottaisin pitkän ketjun ja matkisin sinua siinä, että mieluusti molempien lasteni horoskoopit ottaisin ja lisäksi tylsästi joku neutraali (kirkas tai harmaa) kivi siihen kaveriksi.

 22. versus says:

  Ihania koruja!
  Valitsisin hopeisena Gemini-laatan ja siihen kaveriksi Lapis Lazuli-kiven, pitkällä ketjulla.

 23. Jenny says:

  Ihania koruja! Valitsisin poikani horoskoopin, joka on scorpioni ja ruusukvartsin ja sen mustan kiven toiseksi! Aika upeat <3

 24. Anne.H says:

  Valitsen pitkän hopeisen ketjun ja siihen horoskooppi merkkini Leijonan ja ruusukvartsi kiven suojelemaan kahta tyttöäni.

 25. Minna says:

  Huoh. Ompa herkkiä ja kauniita.
  Omaani pujottaisin lasteni merkit, kauris,leijona ja neitsyt.
  Rose quartsin miehelleni ja minulle ja black Onyxin lujittamaan perheen yhteyttä. Kultaisessa pitkässä ketjussa kantaisin ylpeänä ..<3

 26. Annika says:

  Ihana idea personoidusta korusta. Yksinkertainen ja samalla niin kaunis. Valitsisin; kultaisen pitkän ketjun, horoskooppimerkki ravun, harmaan kuukiven sekä ametistin.

 27. Elli says:

  Ihana kilpailu ja miten kaunis uusi korumallisto 🙂
  Oi kun saisinkin jouluksi omaa kaulaani koristamaan tämän upean kaulakorun kultaisen värisenä ja pidemmällä ketjulla.
  Valitsisin ketjuun keväällä syntyneen poikani horoskoopin mukaisesti Aries horoskooppilaatan. Tämän rinnalle valitsisin grey moonstone korukiven, joka sopii omaan tähtimerkkiini ja tuo suojelusta uuteen alkuun, joka minulle on tämä uusi elämänvaihe ja ensimmäinen vuosi pienen vauvan äitinä <3 Valitsisin myös toisen korukiven, joka olisi mieheni tähtimerkkiin sopiva turqouise, joka tuo rakkautta ja harmoniaa, jota varmasti kaikki, myös meidän pieni perheemme tarvitsee <3

 28. Maisa says:

  Tämä onkin uusi tuttavuus, aivan ihana!

  Minä valitsisin koruni hopeisena. Siihen tulisi horoskooppimerkkini Rapu, ruusukvartsi-kivi suojelemaan ja turkoosi-kivi tuomaan harmoniaa elämään.

 29. Emma says:

  Ihastuttava korusarja, tuo olisi hieno joululahja itselle! Valitsisin hopeisen pitkän ketjun, johon oman horoskooppimerkkini oinaan. Lisäksi kaksi kiveä: turkoosi symbolisoimaan poikaani; rakkautta ja harmoniaa, joita hän on elämääni tuonut jo kahdeksan vuoden ajan. “Rock Crystal” muistuttaisi minua aviomiehestäni, joka on elämäni peruskallio ja voima – kuten kiven kuvauksessa todetaankin; “strenght and power”.

 30. Hanna says:

  Valitsisin koruun lasten horoskooppimerkit, eli vesimies ja leijona. Näiden pariksi rose quartz kiven rakkauden merkiksi ja black onyx voimavaraksi. Korun haluaisin pidemmällä riipuksella ja kultaisena.

 31. Timotei says:

  Ottaisin hopean ketjun johon vesimiehen laatta ja vaaleanpunainen kvartsi 🙂

 32. Krista says:

  Aivan ihana korusarja!
  Valitsisin osat hopeisena lyhyellä ketjulla,Oinaan merkin ja kiveksi ametistin.
  Ametisti on onnenkiveni ja horoskooppimerkkini oinas,koru voisikin olla onnenamulettini.

 33. Minna R says:

  Huoh. Miten ihania.
  Omaani pujottaisin ,lapsien tähtimerkit, kauris, leijona ja neitsyt.
  Lisäisin ruusukvartsikiven miehelle ja minulle ja mustanonyxen sitomaan porukka yhteen. Pitkässä kultariipuksessa kantaisin mielelläni…

 34. Riitta N says:

  Kullanvärinen pitkä ketju. Rapu ja rock crystal kivi. Siinä aivan ihana joululahja itselle.

 35. Terhi B says:

  Olen etsinyt pitkään korua, johon liittyy rakkaus, muisto, tunne ja tarina. Korun kokoaisin pidemmällä hopeisella ketjulla, kaksi vesimies laattaa lapsiani ajatellen ja omani jousimies heidän keskelleen. Musta onyx voimaa antamaan toisen lapseni muistoksi <3.

 36. Teija says:

  Ihana koru! Itselleni tahtoisin hopeisen pitkällä ketjulla. Mukaan leijona riipus (oma horoskooppini) ja black onyx ja grey moonstone kivet.

 37. Aurora says:

  Onpa kauniita! Jos onni suosisi, valitsisin pitkän hopeisen ketjun ja oman ja mieheni horoskooppimerkit eli ravun ja oinaan sekä lapsia symboloimaan kaksi v.pun. kvartsia sekä yhden harmaan kvartsin.

 38. Kaura says:

  Ihania koruja. Lyhyt ketju, ja hopean värisenä. Horoskooppimerkkini skorpionin valitsisin. Crystal kiven siihen viereen. Voimakkuus ideana.

 39. Siniikr says:

  Aivan täydellinen korusarja!

  Omaani ottaisin tietysti oman tähtimerkkini oinaan laatan, sekä kiviksi sopisivat grey moonstone, black onyx sekä amethyst, ketju kultaisena ja lyhyenä.
  Kuukivi kuvaa uusia alkuja, toisi tasapainoa ja suojaa matkoilla, uusi vuosi on alkamassa, koulut käyty ja muutto omilleen tulossa, sopisi erittäin hyvin siis. 🙂 musta onyx toisi voimaa suuriin päätöksiin ja auttaisi pitämään tasapainon elämässä sekä viimeisenä ametisti, joka toisi rohkeutta ja inspiraatiota luovaan puoleeni. Kuukivi ja onyx ovat myös minun tähtimerkkini voimakiviä ja ametisti on rakkaan parhaan ystäväni voimakivi, hän muutti juuri kauemmas ja tämän korun avulla hän olisi vieläkin vahvemmin lähelläni edelleen. 🙂 <3

 40. Lisbet says:

  Ihana koru! Hopeisena, pitkällä ketjulla. Jousimies- ja vesimieslaatat kuvaamaan lapsia, kivinä ruusukvartsi ja turkoosi.

 41. Jolana says:

  Hopeinen, lyhyt ketju, leo ja diamond love 🙂

 42. Suvi says:

  Onpas ihania koruja! Itselleni valitsisin horoskooppini mukaan kauris-laatan sekä kauriille kuuluvan kiven, ja pitkässä kultaisessa riipuksessa 🙂

 43. Mari V says:

  Ihana koru sarja! Haluaisin korun hopeisena, lyhyellä ketjulla siihen horoskooppimerkit jousimies ja leijona (oma ja miehen horoskooppi)sekä turkoosin kiven antamaan rakkautta ja harmoniaa. 🙂

 44. Niina says:

  Tämän korun antaisin tyttärelleni, hän on ensivuoden aikana muuttamassa omaan kotiin. Valitsin laatoiksi meidän varhempien merkit, eli Taurus ja Copricorn ajatuksena että olemme mukana vaikka aika onkin lähteä omilleen. Kiveksi tähän sopii mielestäni Grey Moonstone.

  Kaunista joulunalusaikaa toivottaen Niina

 45. Tiina H says:

  Hei, valitsisin hopeisen pitkällä ketjulla, oman horoskooppimerkkini vesimiehen, ja kaksi isointa asiaa elämässäni, lapseni, symboloivat kaulassani korukivinä. Sininen lapis lazuni ja vaal.punainen rose quartz. Nämä kuvaavat hyvin heidän luonnettaan.

 46. Sallamari says:

  Kultainen lyhyt ketju ja siihen diamond love. Kuvastaa koko perheen rakkautta. Yksinkertainen, kaunis!

 47. Jonttu says:

  Voi nuo korut on niin kauniita! Valitsisin kultaiseen ketjuun myös lasten horoskooppimerkit (kalat ja jousimies), rakkautta timantista (love) ja kaikille vielä strength&power. 🙂

 48. Riinukka says:

  Ihana arvonta! 🙂 Minun valintani olisi hopean värinen pidempi koru Gemini laatalla ja lisäksi siihen haluaisin vielä Black Onyx ja Rose Quarts kivet. Tämän suunnittelin itselleni voimakoruksi!

 49. tiitu says:

  Kiitos jälleenmyyjälistasta! Täytyykin heti käydä ostamassa joululahja tyttärelle. Itselleni ottaisin pitkän hopeisen leijonamerkillä ja mustalla korukivellä ja ihan vain itseäni ajatellen 🙂

 50. Jenni K. says:

  Omaan ketjuuni pujottaisin lasteni merkit jousimies, leijona ja vaaka. Kivinä olisi ruusukvartsi merkitsemään pyyteetöntä rakkautta miestäni ja lapsiani kohtaan, turkoosi tuottamaan onnea ja suojelemaan sekä musta onyx voimavaraksi ja kantamaan perhettämme tulevina vuosina vahvoina ja yhtenäisinä eteenpäin.

  Ketjun toivoisin olevan pitkä ja hopeinen, kuten horoskooppimerkkien ja voimakivienkin.

  Tarina koruni takana on kohta jo loppuva vuosi, joka on ollut perheellemme erittäin raskas. Mieheni sairastui vakavasti jouluna 2014 ja tulevaisuus ja selviäminen oli epävarmaa. Talven kuljimme kodin ja sairaalan välillä ja teimme raskasta, mutta tärkeää matkaa kohti tätä parempaa päivää. Tänään saamme iloita perheemme olevan yhdessä ja tämä joulu on meille erittäin rakas ja tärkeä monella tapaa kun saamme juhlistaa sitä koko perheenvoimin mieheni ollessa läsnä.

  Korulta toivon kaikkea sitä mitä sillä on tarjota ja siihen kiteytyy ne ajatukset ja toiveet, jotka minulla on olleet tänä vuonna. Perhe, terveys, rakkaus ja voima.

 51. mari says:

  Ihania koruja. Valitsin pitkän hopeisen ketjun. Ketjuun miehelle saturnus laatta ja itelle härkä. Tytölle vaaleanpunainen kvartsikivi ja pojalle musta kivi 🙂

 52. Heidi says:

  kultainen pitkä, jossa oinas ja kauris ja rose quarts. Kuvaavat parisuhdetta joka on nähnyt paljon

 53. Nidivi says:

  Tosi kaunis on sinun korusi! Itselläni tämä olisi täydellinen pitkällä kultaketjulla, skorpioni-, rapu- ja härkäsymbolein edustamaan meidän perhettä, lisäksi haluaisin tähän ruusukvartsiriipuksen kuvaamaan ja suojelemaan minulle rakkainta ja tärkeintä, eli perhettäni. <3 Olisi ihana kantaa noin merkityksellistä korua.

 54. Hanna says:

  Ottaisin korun kultaisena pitkällä ketjulla. Lisäisin ketjuun kalat- ja rapulaatat kuvastamaan minua ja miestäni. Kiveksi valitsisin ruusukvartsin muistuttamaan siitä, että elämässä on tärkeintä on rakkaus.

 55. Suvi.T says:

  Hopeisena, lyhyt ketju, jossa kaksonen-laatta ja musta onyx-kivi. Tylsästi siksi, että horoskooppimerkkini on kaksonen ja musta kivi kruunaa setin 🙂

 56. Pella says:

  Omaan koruuni tulisi Rapu joka on pikkuveljeni tähtimerkki. Koska hän ei enään ole maan päällä kanssani, toisi hänen tähtimerkkinsä korussa hänet lähemmäs ja kulkemaan kanssani päivittäin.
  Toiseksi merkiksi ottaisin Oinaan joka muistuttaa itseäni siitä kuinka vahva olen ja mihin kaikkeen voimani riittävätkään tässä elämässä… koska olenhan oinas 🙂
  Kiveksi haluaisin harmaan kuukiven. Se symboloikoon sitä että aina voi aloittaa alusta ja samalla se toisi tasapainoa omaan elämääni.
  Korun tahtoisin hopeisena ja pitkällä ketjulla.

 57. Saija says:

  Tosi kaunis koru! Valitsisin pitkän hopeisen ketjun ja siihen härkäriipuksen (oma horoskooppimerkkini), Rose Quarts -kiven (koska on yhteydessä horoskooppimerkkiini sekä tuo rakkautta ja tasapainoa <3) sekä Rock Crystal -kiven (koska se tuo energiaa ja voimaa, joita tarvitsen :)).

 58. Jenni says:

  Upea koru! Minä valitsisin omani kullanvärisenä, pitkällä ketjulla ja vaaka- sekä jousimiesriipuksilla puolisoni ja lapsemme mukaan. Kiveksi valkkaisin turkoosin, koska rakkaus ja harmonia ovat rakkaus ja harmonia ovat niitä tärkeimpiä asioita elämässä 🙂

 59. Niinuska says:

  Tämän minä haluan – tätä tarvitsen! Pitkään kultaiseen ketjuun tulisi oma horoskooppimerkkini eli Gemini-laatta. Lapsemme ovat syntyneet saman aurinkomerkin alla, mutta luonteeltaan omalaisia tyttöjä kuvaamaan valitsisin ametistin ja vuorikristallin.

 60. Veera says:

  Voi miten kauniita! Omaani valitsisin taurus ja aries laatat kuvaamaan omaa ja tyttären horoskooppia, kimmeltämään siihen pääsisi vielä rose quarts, grey moonstone ja black onyx. Toisi terveyttä, tasapainoisuutta ja kaikkea muuta ihanaa elämään. Tästä tulisi äidiltä tyttärelle koru. Valitsisin hopeanvärisenä ja pidemmällä ketjulla 🙂

 61. Paltsu says:

  Valitsisin korun hopeisena, pitkällä hopeisella ketjulla ja siihen leijona ja kaksonen -symbolit, kuvastamaan minua ja miestäni sekä Rose Quartz-kiven. Toiveena kun on pitkä yhteinen tie jolle haluaisin meille samaa positiivista energiaa ja rakkautta jota tähänkin asti on ollut 🙂

 62. Aino says:

  Valitsisin korun kultaisena ja pitkällä ketjulla. Laatoiksi neitsyt (oma merkkini) sekä härkä (poikaystäväni). Kiviksi rose quarts ja black onyx. Nuoresta iästämme huolimatta jo 5 vuotta yhdessä oltu ja pitkää taivalta toivotaan eteenpäinkin, koru olisi ihana tapa kunnioittaa yhdessäoloa ja saada rakkautta ja voimaa tulevaisuuteen 🙂

 63. Elin says:

  Tyylikkäitä…
  Valitsisin hopean pitkän ketjun, korun lähelle sydäntä.
  Hopeiset Härkä ja Kalat kuten mieheni ja minä, Black onyx kuten poikamme, musta hevonen. Ja Rock crystal kuvaamaan suurta rakkautta ja kirkkautta välillämme. <3

 64. Anne says:

  Valitsisin korun kultaisena ja pitkällä ketjulla. Perhettä kuvaamaan laatoiksi jousimies (minä ja mieheni), vesimies (poikani) sekä kauris (tyttäreni). <3 Korukiveksi Rose Quarz osoittamaan rakkautta ja mainittiinhan sen tuovan mielerauhaakin.

 65. Lotta says:

  Valitsisin pitkään kultaiseen ketjuun vesimiehen ja kalat kuten minä ja mieheni, black onyx kuten poikamme ja rock crystal kuvastamaan rakkautta <3

 66. Kaija Pääkkönen says:

  Valitsisin kullanvärisen pitkän ketjun johon horoskooppimerkit
  rapu ja vaaka sekä onyx kiven ja kuukiven.
  Itse olen rapu ja lapseni vaaka.
  Kuluneet vuodet ovat olleet erityisen raskaita ja murheiden sekä vastoin käymisten värittämiä jota kuvaisi tuo musta onyx kivi ja muistutuksena äärettömyydestä ja toivosta valoisempaan tulevaisuuteen kuukivi.

 67. jonna says:

  Lyhyt ketju kultaisena.valitsisin oman ja miehen merkit eli härkä ja leijona.kiviksi valitsisin ruusukvartsin rakkauden merkiksi ja lisäksi black onyxin ihan vaan siksi että se näyttää hyvältä:) -jkk

 68. Katerina says:

  Todella tyylikkäitä riipuksia, pidän paljon 🙂
  Kullanvärinen pitkä ketju, jossa härkä ja kauris kuvaamaan miestäni ja minua, sekä kiviksi ruusukvartsi ja kuukivi. Meillä on menossa suhteemme 20-vuotis juhlavuosi, joten tämä korusetti sopisi paremmin kuin hyvin siihen 😉

 69. Kirsi says:

  Valitsisin korun pitkällä ketjulla ja kultaisena. Laataksi valitsisin neitsyen, koska se on horoskooppimerkkini. Kiveksi valitsisin mustan onyx-kiven ja ametistin, koska ne sopivat tähtimerkkiini ja niiden värit miellyttävät minua.

 70. Sari Kartimo says:

  Ihania koruja! Valitsisin pitkän hopeisen ketjun johon tulisi poikieni horoskooppilaatat.. Kalat, Vesimies, Kauris ja Neitsyt. Ruusu kvartsi rakkauden merkiksi ❤

 71. Heli Mäntynen says:

  Ottaisin kullanväriseen koruuni horoskooppimerkkini leijonan, ametistin, ruusukvartsin ja onyxin.

 72. Karo says:

  Upeita koruja! Omaani tahtoisin kala- ja härkä- horoskooppimerkit, ne kun ovat minun ja puolisoni horoskoopit. Kivistä sopisi black onyx tuomaan voimaa ja rohkeutta isojen päätösten keskelle ja ruusukvartsi vahvistamaan rakkautta. ❤ Koru voisi olla kultainen, pidemmällä ketjulla.

 73. Ansku says:

  Ottaisin pitkän ketjun, johon laittaisin härkä- ja leijona- laatat. Lisäksi koruun tulisi neljä lastamme, jokaiselle oman värinen korukivi (roosa, harmaa, lila ja sininen).

 74. Henna says:

  Valitsisin pidemmän kultaisen ketjun, johon kultaisena vesimies laatta, joka on tammikuussa syntyväni esikoisen horoskooppi. Toiseksi laataksi mieheni horoskooppilaatta eli kalat. Siihen vielä Rose Quartz timantti ja koru kuvaisi täydellisesti meidän pientä perhettä <3

 75. Ripi says:

  Ihania koruja ovat! Valitsisin pitkään kultaiseen ketjuun lasteni horoskooppimerkit: neitsyt, vaaka ja kauris. Korukivenä Grey Moonstone – teksti puhuttelee ja sopii myös omalle horoskooppimerkilleni.

 76. *Kirsikka* says:

  Valitsisin pitkään hopeiseen ketjuun oinaksen ja härän hopeiset laatat ja korukiveksi musta onyx. Laatat tärkeiden ihmisten mukaan ja musta kivi tärkeän, mutta menetetyn muistoksi.

 77. Minni says:

  Kultainen pitkä ketju, johon horoskooppimerkit; kalat ja neitsyt. Lisäksi kirkas ja musta kivi, tulis niiiiiin kaunis ja merkityksellinen koru 🙂

 78. Päivi says:

  Ihana ajatus ja ihana koru. Jos arpaonni sattuisi kohdalleni, haluaisin luovuttaa sen ensimmäiselle vastaajalle Jenni.K :lle. Koskettava tarina ja tsemppiä heille. Käyn ostamassa omani Nougatista. Hyvää joulun odotusta ja kiitos ihanasta blogista. Kuviasi on ilo katsella!

 79. Tiqqqu says:

  Mustan tahtoisin, taikka hopean. Merkkeinä neitsyt(aviomies) vaaka (esikoinen),vesimies (kuopus), kalat (edesmennyt isäni) ja omaksi kiveksi musta onyx tännekin. 🙂

 80. Jenni Alsén says:

  Voimakorun itselleni,kuuden lapsen äidille tämänhetkisten tilanteeseen olisi enemmän kuin ihana, hopeisen pitkän jossa olisi merkit:vesimies,härkä,oinas,vaaka, skorpioni ja kauris -meidän perhe kivinä: Turkoosi ja “Rock crystal” kivet ❤ toivottavasti joulun onni suosisi sillä näin ison perheen laittaminen yhteen koruun on yleensä niin hankalaa ettei sitä voida toteuttaa

 81. MariaE says:

  Oman koruni haluaisin hopeisena. Pitkä ketju, jossa horoskooppimerkkini eli neitsyt sekä musta onyx riipus. Hopea ja musta ovat omimmat värini, evätkä onyxin symboloimat tasapaino ja seesteisyys ainakaan haitaksi ole.

 82. Sanka says:

  Valitsisin Rock Crystal, Rose Quartz ja Black Onyx riipukset. Korut olisivat muistuttamassa minua unelmoimisesta, itseen uskomisesta ja ainutlaatuisuudesta.

  Mukaan lähtisi myös Diamond-riipus, mikäli se olisi mahdollista ottaa. Se kuvastaisi sitä, miten jokainen ollaan kallisarvoisia timantteja <3

 83. Tintti says:

  Ihana koru! Valitsisin pitkään kultaiseen ketjuun lasteni horoskooppimerkit; vesimies ja kaksi härkää, ja korukiveksi haluaisin heille yhteisesti Grey Moonstonen 🙂

 84. Mi says:

  Ottaisin mieluiten omaksi voimaksi ravun merkin ja kuukiven.

 85. Mi says:

  Ottaisin mieluiten omaksi voimaksi ravun merkin ja kuukiven. Tai helmikorun.

 86. marja t says:

  Valitsisin pitkään kultaiseen ketjuun vesimiehen ja kauriin merkit, sekä Lapis Lazuli kauniin sinisen korukiven täydentämään kokonaisuutta.

 87. Anita says:

  Ihana arvonta. Jos onni osuisi kohdalleni niin valintani olisi: Hopeinen pitkä ketju (kuvastakoon pitkä ketju, pitkiä hermoja lasten kanssa ja pitkämielisyyttä pitkässä suhteessa yleensäkin ) Ketjuun pujottaisin lasten horoskoopit, leijonan ja vaa’an. Kiveksi sininen Lapis Lazuli kuvaamaan tahtotilaa, vain taivas on rajana omille tavoitteillesi. Kirkas kivi vielä mukaan muistuttamaan isovanhemmistani jotka jo poismenneitä ja tähtinä taivaalla.

 88. NinaM says:

  Ihana koru! Jos voittaisin valitsisin hopeisen pitkän ketjun ja siihen horoskooppimerkit rapu ja leijona. Rapuja ovat kaksi maailman tärkeintä ihmistä elämässäni, poikani ja hänen isänsä, aviomieheni. Poikani pappa, isäni on myös rapu. Itse olen merkiltäni leijona. Lisäksi valitsisin rose quartzn kuvaamaan rakkautta ja rock crystalin antamaan energiaa ja voimaa.

 89. Piia says:

  🙂 Oma ketjuni näyttäisi hyvin pitkälle siltä miltä sinunkin. Kultainen, pitkäketjuinen. Merkkeinä jousimies ja vesimies. Molemmat lapseni siis, mutta myös minä toisena merkkinä noista. Kivinä kauneimmat ovat aina olleet ametisti sekä vuorikristalli.

 90. Sarianna says:

  Kiva arvonta, jos osuisi kohdille ottaisin pitkän kultaisen ketjun ja siihen oman merkkini Libren lisäksi Rock crystal antamaan voimia ja Black Onyx tasapainottamaan kokonaisuuden.

 91. Hoo says:

  Oma koruni koostuisi kultaisista jousimiehen ja oinaan-merkeistä.Voimakiveksi valitsisin black onyxin ja rakkaudesta kertomaan turquoise-kiven. Tällaiset korut ovat lemppareitan.Korut, jotka kertoo tarinaa.

 92. Marika says:

  Kauniita koruja kerrassaan. Minulle sopisi hopeinen koru. Pitkällä riipuksella ja jousimies sekä vaaka laatalla. Kiviksi musta onyx sekä ruusu kvartsi. Koru voisi symboloida parisuhdetta sen voimaa, herkkyyttä ja rakkautta <3

 93. Make says:

  Vaimolle kiitokseksi tulisi tämä koru. Pitkä hopeinen riipus hopeisin laatoin ja kivin. Sagittarius, virgo ja kivistä grey moonstone sekä black onyx.

 94. Julle says:

  Ihana henk.koht.koru, todella sulonen ja yksinkertaisen kaunis. Itse ottaisin kultainen pitkä ketju, siihen leo ja capricorn laatat minulle ja miehelle sekä rose quartz ja rock crystal kuvastamaan nuoreenikäämme nähden pitkää mutta haastavaa suhdetta ja yhteistä elämää joka rakkauden kautta on aina voitettu!❤

 95. Anna says:

  Hei, valitsisin pitkän kultaketjun, oman horoskooppimerkkini (vaaka) ja voimakiveni ruusukvartsin, joka tuo rakkautta ja tasapainoa sekä rauhoittavaa energiaa, sillä niitä tarvisin just nyt ja kristallin tuomaan voimaan… Anna

 96. kisu says:

  Korut hopeanvärisenä lasten mukaan: vesimies, kalat ja rapu ja kiveksi ottaisin ruusukvartsin, koska suurin kaikesta on rakkaus niin lapsia että miestäni kohtaan…on kuitenkin tuon miehen kanssa(ihan pian) 20 vuotta jo yhdessä taivallettu.
  -kisu-

 97. Pauliina says:

  Nämä on niin suloisia ja tämmöisen suloisuuden pujottaisi mieluusti omaankin kaulaan. Oma koruni olisi pitkä kultainen ketju, omani ja mieheni horoskooppimerkein eli härkä ja neitsyt, kolmea poikaamme kuvaisivat kirkas, sininen ja musta kivikorut, ne on valittu heidän merkkiensä mukaan.

 98. Paula P. says:

  Ketjun valitsisin hopeisena lyhyella ketjulla. Koruiksi vesimies ja kalat, jotka ovat ihanien poikiemme horoskopit. Yhteista taivalta takana kohta kymmenen vuotta ja siita merkiksi rose quartz ja voimaksi koko perheelle black onyx.

 99. Ninni says:

  Omassa toivekorussani olis kolme laattaa; jousimies, härkä ja kalat, koko meidän viisi henkisen perheen laatat. Ja kiviksi ruusukvartsin tuomaan tasapainoa ja harmoniaa, ja mustan onyxin auttamaan sen tasapainon tavoittelussa 🙂

Kommentoi