Toinen nainen

03.12.2015

En ajatellutkaan tehdä minkäänlaista blogijoulukalenteria tänäkään vuonna, mutta 24 postausta kuitenkin ennen joulua. No, eilen kaikki mahdolliset taivaankappaleet olivat postaamistani vastaan. Ensin meni kone jumiin, sen jälkeen loppui virta hiirestä ja näppiksestä ja lopulta koneen käynnistyslevy oli niin täynnä, ettei mistään tullut mitään. Puolentoista vuoden kuvien siirtäminen ulkoiselle kovalevylle ei sitten ollutkaan mikään ihan pieni juttu. Olihan niitä jo ihan kiitettävästi taas kertynyt.

Se olisi kuitenkin tänään kampaajalle meno edessä. Tässä on nyt tosiaan jo tovi menty sillä “se tavallinen”, mutta tiedättekö kun jossain kohtaa vain alkaa kyllästyttämään, ja mieli kaipaa jotain uutta. Tai oikeastaan peilikuva kaipaa jotain uutta. Kuten kaikki muutkin ideat, myös frisyyri-inspiraatiot tallennan Pinterestiin. Lovely Hairstyle kansioon onkin muutaman päivän aikana tullut pinnailtua taas liuta uusia kuvia inspiroimaan ja ideoita antamaan kampaajakäyntiä silmällä pitäen. Tarkkasilmäinen saattaa huomata, mikä viimeaikaisia kuvia yhdistää. Jep, oliskohan taas sen aika?!

second female 2

Vaikka sitä odottaakin muuttuvansa kampaajan käsittelyssä joksikin ihan muuksi, tuo otsikko tulee kuitenkin neuletakista. Second Femalen villatakki on nimittäin yksi tämän syksyn parhaista vaatehankinnoista. Ei liian pitkä, joten se sujahtaa kivasti talvitakin alle, ja materiaalikin on hauskan joustava, mutta lämmin.

second female 1

Katsotaan, mitä sieltä kampaajalta lähtee mukaan. Pitkä polkkakin kutkuttaisi kovasti… Tai sitten päädyn tilaamaan jälleen “sen tavallisen”. Puh ja päh, kyllä on ihmisellä taas suuret ongelmat!

Muistakaa te kuitenkin osallistua Pernille Corydon -kisaan. Vielä ehditte suunnitella oman persoonallisen korunne ja kenties onni osuu kohdalle.

Aurinkoista torstaita!


3 Responses to “Toinen nainen”

  1. Aivan ihana neuletakki, juuri tuollaiset on munkin suosikkejani. Ja on muuten myös aivan ihanan rento kampaus noissa kuvissa, että kyllä “se ihan tavallinenkin” kaunis voi olla 🙂

  2. Ulla says:

    Moro Emilia!
    Mistä olet hankkinut metalliset nipistinvalaisimet?
    Rauhallista ja tunnelmallista joulunalusaikaa sinulle ja perheellesi.
    Samantien koko maailmalle 🙂

  3. Pauliina says:

    Moi!

    Ovatko noi hienot kuppivetimet täältä http://www.helakauppa.com/index.php/vetimet#Kuppivetimet tuo malli 5031T-1? Itsekin samoja pohdin 🙂

Kommentoi