Kirami Outstanding – arvonta ja alennuskoodi

26.6.2016

Hei ihanat! Toivottavasti juhannuksenne on ollut aurinkoinen ja rentouttava?

Kenties muistattekin vielä, kun Marian kanssa vietimme huhtikuussa päivän kevätmessuilla? Postauksen kevätmessuista voitte lukaista täältä. Tuolloin messuttelimme Kiramin kutsumina, ja tämä postaus on jatkoa Indiedaysin ja Kiramin yhteistyölle. Yhteistyön myötä saimme Marian kanssa sisustaa pihaamme Outstanding -tuoteperheellä, eli Freedom-ulkotulella ja Triholdy-sisustuselementeillä. Kiramin Outstanding -tuotteet ovat myös tämän postauksen arvontapalkintoina!

Nämä kuvat eivät ole juhannusaatolta, vaan jo torstailta, jolloin sää selkeni sateisen päivän jälkeen iltaa kohti. Alunperin olin ajatellut Freedom-ulkotulen ja Triholdy-elementit alapihalle, mutta kostea sää aktivoi runsasta hyttyspopulaatiota, ja olenkin nyt pyrkinyt viettämään aikaani aukeammille ja aurinkoisemmille paikoilla. Niinpä sekä tuli, että kaunis polttopuumuodostelmani pääsivät keskelle pihaa, ja oikeastaan paikka on mitä parhain, sillä tähän osaan puutarhaa paistaa myös ilta-aurinko.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten tiedätte, kohta neljän tässä asutun vuoden ajan, olemme eläneet enemmän tai vähemmin keskeneräisyyden seassa. Pikkuhiljaa sisällä on alkanut tulla valmista, mutta paljon on vielä tekemättä ja jokaisesta nurkasta löytyy aina jotakin, mikä muistuttaa työn loppumattomuudesta. Samaan aikaan remontin kanssa olemme pyhittäneet kesät puutarhan pelastamiselle. Ensimmäinen kesä meni pihan muotoja etsiessä. Missä on kukkamaat ja mistä voi leikata nurmen. Piha oli puskittunut, ja umpeen kasvanut, mutta siinä oli samaan aikaan potentiaalia vaikka mihin. Koska kesä on kuitenkin lyhyt, puutarhan suhteen oli tehtävä järkevä päätös: Kesä kerrallaan ja neliö kerrallaan. Meillä on nimittäin koko loppuelämä aikaa.

Kuten ymmärrätte, keittiöremontti tai puuttuva lattia ovat asioita, joilla on aina jonkinlainen kiire valmistua. Puutarhaan voi suhtautua toisella tavalla. Kun suurimmat pelastustyöt ja elvytykset on tehty, se kyllä odottaa isompia muokkauksia ja palkitsee hitaammallakin edistymisellä. Niinpä puutarhasta tuli meille rentoutumisen tyyssija. Paikka, jossa jokainen tekemätön työ ei iske silmille, vaan muistuttaa enemmänkin elämän jatkumisesta ja tulevista kesistä. Olen kertonut kesäisestä puutarhahaahuilusta, kesäiltojen puutarhakävelystä, jossa annetaan silmän ja sielun levätä, ja haaveillaan tulevasta. Tätä harrastamme yhä mieheni kanssa. Mietimme ensi kesää, muutaman vuoden päähän, kymmenen vuoden päähän – ja jopa eläkepäiviä. Puutarha on siis jonkinlainen tulevaisuuden henkireikä, paikka joka saa uskomaan pitkään elämään. Se saa uskomaan myös yhteiseen elämään niinäkin päivinä, kun tuntuu, että mielipiteet ja asenteet eivät muuten kohtaa. Parisuhde kun on monella tapaa kuin omenan taimi: Se pitää istuttaa huolella ja kastella. Taivutustakin tarvitaan ja monenlaista suojaamista. Se ilahduttaa kasvullaan ja kukillaan, mutta opettaa myös kärsivällisyyteen. Omenapuuta kun ei istuteta ensi kesää, eikä sitä seuraavaakaan ajatellen, vaan enemmänkin loppuelämää varten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torstai-ilta oli kostea ja viileä, ehkä juuri sellainen, joka ei muuten olisi saanut meitä istumaan ulkosalla. Tulen ääressä tilanne on kuitenkin toinen. Liekkien katseleminen ja tulen rätinän kuunteleminen rauhoittavat, ja kaikenlainen kiire ja suorittamisentarve unohtuvat tyystin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska meillä kulutetaan puuta aika kovallakin tahdilla, puiden pinoamiseen ei normaalisti käytetä aikaa. Ehkä juuri tästä syystä silmääni hivelee kauniisti pinotut polttopuut ja Triholdy-elementteihin kasatut puut myös rauhoittavat järjestyksellään. Kyseessä on siis kolmion malliset sisustuselementit joista voi kasata niin penkkiä, kuin tilanjakajaakin, tai niitä voi myös käyttää istutuslaatikon tapaan. Oma kolmioni muodostuu neljästä pienestä kolmiosta, jotka on kasattu limittäin ja päällekkäin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Freedom-ulkotuli on kevyestä ulkonäöstään huolimatta jykevä, mutta kuitenkin kahden aikuisen siirrettävissä, mikäli paikkaa pitää vaihtaa. Tulisijan korkeutta voi säätää jättämällä alimmat elementit pois. Näin tulen paikka on alempana, ja sopii esimerkiksi paremmin nuotiopaikaksi. Itse halusin kuitenkin korkean tulisijan, joka saa näkyä ja hallitaa tilaa. Koska tulisijaan kuuluu myös kätevä grilliritilä puisilla kädesijoilla, Freedom toimii hyvin myös grillinä. Puuhiillos onkin mitä parhain tapa kypsytellä niin tavallisia makkaroita, kuin parempiakin grilliruokia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noiden tuotteiden ronski ulkonäkö sopii hyvin yhteen luonnonsävyjen kanssa. Villan harmaat sävyt, vanha kaapelikela ja pienet pölkkyjakkarat viimeistelevät tunnelmaa. Yhtä hyvin tilaan sopisi myös puiset puutarhakalusteet. Kesäillat kruunataan kynttilöillä. Enemmän tietoa Kiramin Outstanding -tuotteista löydät kampanjasivulta. Ja mikäli kiinnostuit Kiramin tuotteista, hyödynnä myös alennuskoodi!

Koodilla UUSIKUU, Kirami tarjoaa teille lukijoille kivan 10% alennuksen kertaostoksen loppusummasta  verkkokaupassaan. Alennuskoodi on voimassa 15.7.2016 asti. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta sitten se lukijakilpailu:

Miten sinä käyttäisit Outstanding-tuotteita pihallasi/mökilläsi?

Vastaa kysymykseen kommentoimalla tätä postausta ja olet mukana arvonnassa, jossa yksi onnekas voittaa Freedom-ulkotulen (arvo 349€) ja yksi onnekas 2 Triholdy-sisustuselementtiä (arvo yhteensä 130€). Arvonta-aika alkaa nyt ja päättyy ensilauantaina eli 2.7.2016. Arvonnan säännöt löydätte täältä.

Minä toivottelen ihanaa juhannuksen jatkoa!


233 Responses to “Kirami Outstanding – arvonta ja alennuskoodi”

 1. Jenny says:

  Ihastuttava tuo ulkotuli juurikin tuollaisella patiolla, jossa voisi vähän grillailla 🙂
  Osallistun arvontaan!

 2. Tuija says:

  Sijoittaisin elementit mökin terassille tai rakentaisin jopa uuden notskipaikan rantaan.

 3. Marika says:

  Vau, mielenkiintoinen kokonaisuus,sopisi pihalle mainiosti. Mukana arvonnassa.

  MM

 4. Siukku says:

  Pihamme kaipaisi juurikin tuollaista grillauspaikkaa siis mukana arvonnassa.

 5. Heini says:

  Kauniita kuvia! Sopisivat hyvin mökin terassillemme. Aurinkoista viikonvaihteen jatkoa!

 6. Anskumari says:

  Näyttääpä ihanalle ja suloiselle! Tuota samaa tunnelmaa kaipaan meidän terassille, joka on kyllä ollut valmis jo 7v mutta sieltä puuttuu se “jokin”. Jos voittaisin palkinnon, haluaisin sisustaa meidänkin terassin samaan tapaan, jos sillä saisi sinne sen saman suloisen tunnelman, joka näissä kuvissa välittyy. On kaunista <3

  Osallistun arvontaan.

 7. virpi says:

  Osallistun arvontaan ! Onpas hieno , ja myös meidän terassille sopiva 🙂

 8. Airiina says:

  Meillä on kaunis piha mutta juuri nyt juhannuksena olisin kaivannut ja muulloinkin ulkotulta, meillä on savustusuuni muttei sellaista jota voisi pitää tunnelman takia ja siinä samassa voisivat makkaratkin paistella. Tunnelman takia ennen kaikkea omalle pihalle laittaisin.

 9. Riittale says:

  Tuo ulkotiloihin on minunkin mieleeni. Sopisi todella hyvin terassillemme.
  Mukana arvonnassa.

 10. OutiH says:

  Terassille olisi kiva.

 11. Anis says:

  Käyttäisin Triholdya rajaamaan lasten leikkipaikkaa terassillamme, samalla toimisi mahtavana säilytystilana 🙂

 12. Tanja says:

  Juuri siihen keskeneräiseen pihaan niihin neliöihin jotka on vuosien saatossa saatu kuntoon

 13. Susanna Kauttu says:

  Tuo ulkotulihässäkkä on IHANA! Meilläkin piha vielä hyvin keskeneräinen, vaikka taitaa olla jo 8. kesä menossa… Tuo ulkotuli tulisi tarpeeseen ja itse asiassa sopisi hyvinkin pation nurkalle ☺

 14. lilliputti says:

  Hei, tuo ulkotuli olisi ihana lisä oleskelu alueelle etupihalle. Triholdy elementit joko istutus käyttöön tai nuotiopuille, vaikuttavat moni käyttöisiltä ja hauskoilta. Puutarha ihmisenä olen alkanut ajatella että onneksi on tuo talvi välissä niin saa harkinta aikaa runsaille ulkoideoille, rakastan pihan laittoa!

 15. Elina says:

  Laittaisin ulkotulen uudelle terassillemme, se olisi siellä täydellinen! Ihan huippu että ulkotulessa onnistuu myös pikku grillailut 🙂 Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 16. PEE.P says:

  Mukana arvonnassa ja ulkotulelle löytyisi paikka terassiltamme.

 17. Jesper says:

  Oman kodin takapihalla patioalueella. Olisipa ihana istua iltaa kaunista ulkotulta katsellessa. Osallistun arvontaan.

 18. Saila R says:

  Olemme ostaneet maaliskuussa oman vanhan talon ja remontoineet sitä sisältä paljolti sinun ihanista kuvista inspiroituneena. Nyt suurimmat sisätyöt on tehty (pesutilat, keittiö, vessa ja kattojen, lattioiden maalaus ja muut pinnat) ja olemme näin kesällä keskittyneet enemmän ulkotöihin. Esimerkiksi talon maalaaminen olisi pikapuolin edessä. Kukkapenkit täällä on villiintyneet ja niitä on vasta vähän uskallettu kitkeä.
  Nuo tuotteet tulisivat käyttöön vielä suunnitteluasteella olevalle oleskelualueelle.

 19. Katjuska says:

  Vuoden päivät olen haaveillut pihalle pientä laatoitettua aluetta, jonne johtaisi polku. Aluette reunustaisivat korkeat perennat ja yhdellä sivulla olisi luonnonkivistä tehty muuri. Täällä olisi “piilopaikka”, jossa voisi löhöillä aurinkotuolissa kirjaa lukien. Ja sinne sijoittaisin Kiramin Outstanding Freedom ulkotakan… Täydellistä
  Eli mukana arvonnassa!

  Ihanaa kesää!

 20. Riina says:

  Äitini omakotitalon takapihalle tekisin lahjoituksen: menisi lahja esteetikon pihalla käyttöön aivan varmasti 🙂

 21. tytti says:

  mukana arvonnassa 🙂 Ulkotulen laittaisin oman talon terassille. Jonkinlaista tulielementtiä sinne olemme jo pitkään haaveilleet ja tämä näyttää toimivalta ja turvalliselta 🙂 Peukut on pystyssä 😉

 22. Minna says:

  Mökin terassille sopisi tunnelmaa tuomaan ja makkaran paistoon

 23. Nippe says:

  Laittaisin ne joko tulevan paljun viereen taikka terassillemme.
  Olisipa ihania kumpi vain! <3

 24. klaara says:

  Ulkotulta katselisin ja voisi siinä samalla grillata syötävääkin. Elävä tuli on niin kaunista. Triholdissa säilyttäisin puita. Tyylikästä.

 25. Creme says:

  Ihana kokonaisuus teillä! Kutsuu oikein rentoutumaan. Jotain tuon tyyppistä rentoutumispaikkaa meidänkin piha kaipaisi. Mukana arvonnassa siis!

 26. susanna t says:

  terassilla olisi hyvä 🙂

 27. Tuija says:

  Sopisi hyvin pihapiiriin esim. rakenteilla olevan pihasaunan yhteyteen..

 28. Idahhh says:

  Molemmat tuotteet sopisivat täydellisesti meidän takapihan terassille mutta erityisesti pidän tuosta Triholdy-tuotteesta säilytysmielessä. Sinne saa kauniisti esille niin puut kuin kynttilät ja hyttyssavut 🙂

 29. Merja Vaara says:

  Ihania tuotteita. Mökille aivan loistavia. Tulistelupaikalle aivan mainio. Mukana arvonnassa.

 30. Johanna says:

  Lapsuuden kotini pihamaalle sopisi niin hyvin. Siellä
  maalla vietämme kesäpäiviä paljon, grillaillen. Tunnelman luoja kauneimmillaan.

 31. Mira says:

  Onpa kivan näköinen tulisija! Meillä on tulossa loppukesästä muutto omakotitaloon ja ollaan jo mietitty vähän pihan laittoa. Talossa ei ole minkäänlaista terassia, joten pihalle kaavaillaan juurikin jonkinlaista patioratkaisua. Mukana arvonnassa siis!

 32. Tanniina says:

  Upean näköisiä tuotteita! Ehdottomasti mukana arvonnassa! Sopisivat saari-mökillemme rantaan luonnonkivien seuraksi luomaan tunnelmaa hämärtyviin iltoihin…

 33. Sanna says:

  Upealta näyttää! Rantasaunan tulevalla terassilla olisi ulkotulen ja sisustuselementtien mentävä aukko. Mukana arvonnassa.

 34. Saia says:

  Tuon ulkotuli olisi aivan mahtava vähän ahtaalle kaupunkitontillemme! Mökiltä kun löytyy perinteiset notskipaikat, mutta tuo sopisi täydellisesti modernimpaa asuinympäristöön.. Nyt alkoi haaveilu.. 🙂

 35. Mummo says:

  Sisustaisin tietenkin terassimme mökillämme.

 36. Marika's says:

  Koitampa onneani arvonnassa, sen verran kiva tuo puille tarkoitettu kolmio todellakin on. Pääsisi heti terassille sisustuselementiksi.

 37. Susanna says:

  Onpa hyvännäköisiä ja sopii teidän pihaan! Meillä nämä päätyisi mökille, rannan terassille. Ilta-aurinko osuu meille rantaan kauniisti; olisi ihanaa istua pitkälle iltaan rannassa tulen äärellä <3

 38. Kati KT says:

  Lahjoittaisin tuon ulkotulen ehdottomasti mummin ja papan mökille, missä tiilet odottaa edelleen, että joku muuraisi niistä grillin. Ihana!

 39. Annika says:

  Käyttäisin tuotteita ehdottomasti esimerkiksi makkaranpaistoon tai vaahtokarkkien paistoon. Ihanaa vaihtelua kaasugrillailulle. Toki käyttäisin myös ihan tunnelmanluojana oman terassini yhteydessä.

 40. henna says:

  Mökkirantaan kävisi molemmat. Nykyinen tiiligrilli rannassa on jo osittain romahtanut.

 41. Sanna says:

  Ihanat tunnelman tuojat ja pihapiirin viimeistekät tulisivat mummilan terassille jossa isommalla joukolla vietetään aikaa! Mukana arvonnassa!

 42. Kipsu says:

  Muutimme uuteen kotiin talvella ja kuluvan kesän aikana piha ja terassi alkaa hahmottua ja yksi nurkkaus mäntyiseltä kalliolta on varattu nuotiopaikaksi. Tällainen turvallinen nuotio ja vielä ruoanlaittomahdollisuudella vaikuttaa mahtavalta vaihtoehdolta! Kiva kun esittelet näitä! Nimim. luulin Kiramin olevan vain paljutuotemerkki 🙂

 43. Katja says:

  Tekisin näiden avulla puutarhaan alueen,missä aikuiset voisivat istuskella rauhassa ja tunnelmoida tulen äärellä.

 44. Susna says:

  Ihanalta näyttää! Käyttäisin varmaankin noita elementtejä tukipilarein paksujen lankkujen alla eli penkkeinä nuotion ympärillä. Arvonnassa innolla mukana!

 45. Henna says:

  Hyvän näköinen kokonaisuus! Sopivan rouhea ja tunnelmallinen. Meidän pihalla on myös vähän samantyyppinen laatoitettu alue, johon laittaisin ulkotulen ja puut samalla tavoin kolmioihin.

 46. Manta says:

  Meillä menisi kukille käyttöön kehikot. Muodostaisivat ihanan rouhean pinnan!

 47. Meillä on suunnitelmissa rakentaa omalle pihalle nuotiopaikka joten tämä tulisi ehdottomasti tarpeeseen 🙂

 48. Sofia says:

  Terassille olisi kiva. Ihania kuvia!

 49. Nada says:

  Meillä on samoja mietteitä oman pihan kanssa ja pohditaan ja mietitään mitä minnekin tehtäisi, koska ensimmäistä kesää vasta asutaan tässä omassa kodissa. Tulisija sinne ehdottomasti tulee ja olisi kovin kaivattu.

 50. Tiira says:

  Upeat! Mökkirantaan nämä olisivat oivalliset, hienosti sopisivat luontoon

 51. Julia says:

  Ulkotuli olisi huikea uuteen taloonme terassin reunalle.

  • Riikka says:

   Mökin paljuterassin kulmaan olen etsinyt jotain juuri tämän kaltaista ja tästä se nyt löytyi Ihana!

  • heli piippo says:

   Tuotteita käyttäisin tietenkin grillaukseen ja tunnelman luontiin uudelle ulkosaunan terassille

 52. Riitta says:

  Niin totta tuo ajatuksenne rauhaisasta, elämänmittaisesta puutarhasta. Meidän mökkipiha valmistuu pala palalta 20 vuoden askartelun tuloksena, mutta siitä tulisijasta ulkosalla haaveilemme edelleen. Siispä peukut pystyssä mukana arvonnassa.

 53. Suvi says:

  Ulkotuli olisi täydellinen uudella terassillamme. Juuri tuollaista tunnelmanluojaa kaipaankin sinne, joten toivottavasti onnistaa arvonnassa.

 54. Essi says:

  Hauskan näköisiä vempeleitä! Ulkotuli pääsisi uuden kodin pihaan, jossa on aloitettu tuo sama puutarhan elvytysoperaatio jota teilläkin on käyty läpi. Tänä kesänä suurimmat muutokset tehdään talon sisällä, mutta jotain pientä olisi kiva jo puutarhaankin saada luomaan viihtyisyyttä 🙂

 55. Minni says:

  Nämä tulisivat sääksijärvelle mökillemme. Kauniit !:)

 56. Helinä says:

  Kun mökkiä ei ole, on pihasta saatava kaikki mahdollinen irti.
  Ulkotuli ja ihanat “elementit” antasivat paljon mahdollisuuksia! <3
  Mukana innolla arvonnassa.

 57. Jarna says:

  Haaveilen elävästä tulesta täällä uuden kotimme pihassa. Mietin nuotiopaikan tekoa, mutta Freedom ratkaisisi tämän tarpeen. 🙂 elementeistä kokoaisin grillipuille paikan tai penkin.

 58. Henna27 says:

  Itsellemme takapihalle valmistuvalle terassille, siellä se olisi kunniapaikalla ja kaikki varmaan ihastelisivat sitä jotka vierailevat meillä, aivan varmasti.

 59. Paula says:

  Oi, miten kauniita! Me teimme vuosi sitten pihalle terassin ja tänä vuonna jatkoimme kesäkeittiön rakentamisella. Enää puuttuu nuotiopaikka! Mikäli arpaonni suosii, tekisin ehdottomasti nuotiopaikan pihan jatkeeksi! 🙂

 60. Peppi says:

  Omaan käyttöön savustusuunin ja pöytäryhmän vierelle.

 61. HannaKoo says:

  Voi tuo Freedom olisi juuri täydellinen meidän rantasaunalle! Olen etsiskellyt netistä kivaa ulkotulea rantasaunalle kesäiltoja varten, mutta se on jäänyt vielä hankkimatta muiden “tärkeämpien” menojen vuoksi! Myös nuo triholdyt näyttää todella kivoilta ja sopisivat nekin rantasaunalle kivasti polttopuiden säilytystä varten! Nämä tuotteet täytyy laittaa korvan taakse sitten kuin sen ulkotulen hankinta oikeasti tulee tärkeysjärjestyksessä eteen! 🙂

 62. Jenni says:

  Todella hienon näköisiä! Tuo Freedome sopisi todella hyvin omalle takapihallemme viime kesänä valmistuneelle liuskekiveykselle.

 63. Päivi says:

  Vanhan puutalomme, sisäremonttien jälkeen vielä vaiheessa olevalle pihallemme tulisi. Leppoisten kesäiltojen tunnelmaa yhä nostamaan, sillä kyllähän elävä tuli kaasugrillin voittaisi mennen tullen!

 64. Henskula says:

  Aivan ihana palkinto.

  Ulkotuli sijoittuisi meidän pihalle… Mies on tänäkesänä rakentanut terassia pihalle(jossa ollaan asuttu jo 16vuotta…). Tämä olisi aivain ihana elementti siihen terassin kulmaan jolloin sitä voisi käyttää myös myöhemmin syksymmällä kun olisi ihana tuli vieressä.

  Rakastan tulen tuomaa rätinää ja tässä se olisi turvallisesti hoidettu… Mitään muuta ei tarvitse kun ihanan ilman, perheen, mukavaa jutustelua ja tämän takan 🙂

 65. Kanerva says:

  Ulkotuli omalle pihalle olisi ihana!!

 66. Krista says:

  Tunnelmanluojaksi kesämökin pihaan 🙂 miten upealta näyttäisikään syksyisinä iltoina.

 67. Riinukka says:

  Meillä on juuri työn alla laatoitettu alue lähellä huvimajaa.Siihen on tarkoitus laittaa ruokaryhmä ja reunoille yrttejä ym kasvamaan. Ollaan tuumailtu, minkälaista tulipaikkaa tähän yhteyteen tehtäisiin, ja tämä olisi vastaus kysymykseen!

 68. Nannil says:

  Nämä olisi viimeinen piste (suunnitellulle) grillialueellemme, nämä pistäisi varmasti vipinää kinttuihin ko. alueen loppuunviemiseen. Alueella on ollut moonia vuosia väliaikaisgrilli kyhättynä tiilistä epämääräisellä alustalla. Suunnitteilla laittaa alueelle liuskekiviä ja valkoisia kiviä, nÄmä tuotteet sopisivat käyttötarkoituksen lisäksi myös ulkonäöllisesti ihan perfectisti sinne

 69. Jossunen says:

  Mökkikalliolle järven rannalle.:)

 70. Sirkku says:

  Kylläpä on ihania tuotteita. Takka menisi terasille ja sinne saisi myös muttakin mukavaa noista elementeistä.

 71. Alma says:

  Uuden laiturimme viereiselle notskipaikalle sopisi upeasti juuri tällainen tulisija. Kokonaisuus olisi kruunattu tällä.

 72. Emmi says:

  Itselläni ei vielä ole omaa pihaa, vain pieni parveke. Jos voittaisin arvonnan niin lahjoittaisin voittoni äidilleni jonka pihalla usein istumme perheen kanssa iltaa syöden hyvin ja muistelleen vanhoja. Olisipa ihanaa ilahduttaa omia vanhempia <3

 73. Anne says:

  Jes, ulkotuli meitin takapihallemme on ollut mietinnässä. Tyylillisesti tuo postauksessasi esiintyvä Kiramin tulisija olisi aivan napissa 🙂

 74. Santsa says:

  Mökille tai omaan pihaan, ihania tuotteita! =)

 75. MinnaM says:

  Tämä olisi aivan ihanteellinen kotiin, harjanteelle, jonne jo pitkään ollut suunniteiilla makkaranpaisto paikka. Ja siellä on ihana kesäilloista nauttia ja hyvät näköalat. Toivottavasti onni suosisi

 76. moonangel says:

  Tuollainen ulkotuli olisi ihana uuden kodin pihalle, kun grilliäkään ei vielä ole 🙂

 77. inspirations says:

  Onpa kauniita ja Suomen luontoon sopivia esineitä! Olen pitkään etsinyt saarimökillemme vanhan laiturin kohdalle muodostuneelle pienelle rantanipukalle sopivaa tulipaikka ja tuo ulkotuli sopisi siihen ihan täydellisesti! Se sulautuisi kauniistu luontoon, eikä välittäisi sateista ja tyrskyistä ja sen voisi siirtää talveksi suojaan merenpinnan nousulta ja jäiltä. Hieno tuote, sellaisen voittaisin mielelläni.

 78. Paula says:

  Paikka löytyisi pikkuhiljaa valmistuvan takapihamme aitiopaikalta. Tämän kilpailun voitto rinnastuisi lottovoittoon! 🙂

 79. Minna says:

  Juurikin juhannuksena grillasimme jo kertaalleen korjatulla pallogrillillä, josta jalat ovat melkein jo poikkiruostuneet 😀 Mies haaveilee kaasugrillistä, mutta itselleni aito tuli on se juttu. Tuota tulipesää kehtaisi kyllä katsella! Sisustuselementeille keksii vaikka mitä käyttöä, mutta noin halkojen säilytyspaikkana ne alkuun meilläkin varmasti olisivat. Arvonnassa mukana siis 🙂

 80. ~HeliS says:

  Oi miten ihania tuotteita.

  Nämä olisivat juuri sopivan rosoisia takapihan terassin reunalle tunnelmaa luomaan..

 81. Kaakaohottis says:

  Pihamme suurista koivuista on juuri karsittu isoja oksia,joista tuli paljon halkoja talven varalle. Olisikin hienoa saada pihalle uusi teline tuoreille haloille,jonka voisi pystyttää lähelle ulko-ovea,eikä piilottaa pihan perälle. Olisi mahtavaa saada myös tuo hieno teline,missä voisi polttaa elävää tulta,tylsän kaasugrillin sijaan.

 82. Maria M says:

  Aivan ihania tuotteita. Ulkotuli olisi täydellinen meidän pihalle. Voi kun kerrankin olisi arpaonni kohdallaan:-)

 83. arja says:

  Aivan ihana ulkotuli! kotiuttaisin tämän meidän teranssin kulmaan!
  mukana arvonnassa!

 84. Jutska says:

  Ihana! ehdottomasti mökille tunnelmaa luomaan!

 85. mervi says:

  ulkotuli olisi upea takapihalle

 86. Outi says:

  Sopisivat tänne paljun lähelle terassille.

 87. tiiu says:

  Triholdyja käyttäsin kukkaistutuksien rajaajina.

 88. Katja s. says:

  Tuo on niin ihana! Marian sivuilla ihastelin myös ja mikä on parempi tunnelmanluoja kuin elävä tuli.

 89. Hanna says:

  Tuollainen ulkotuli on sellainen tunnelman luoja, että. Enkä varmasti veisi tätä mökille vaan pitäisin kaupunkiasunnolla. Ehdottomasti käyttäisin tuotteita terassilla luomassa näyttävyyttä ja tunnelmaa.

 90. Kati says:

  Aivan upeat tuotteet! Ja sopivat todella hyvin teidän pihalle. Tämä tuote sopisi kotiimme kuin makkara grilliin. Olemme haaveilleet nuotiopaikasta tontillamme ja tämä ratkaisisi asian juuri täydellisesti. Se on siirrettävä ja muotoiltava. Juuri sellainen mitä emme osanneet edes ottaa huomioon. Ulkotulesta on moneen! Tämä olikin aivan uusi tuttavuus. Kiitos että esittelit tuotteen. Kaunista kesää toivottelee, Kati

 91. LPP says:

  Upea kokonaisuus!
  Meiltä puuttuu kokonaan terassilta teline sisääntulleville puille. Isompi erä löytyy huvimajan penkin alta ja pari käyttöpuuta korista takan edestä, se välimalli tosiaan uupuu.. Ja huikea ulkotuli, meillä on suunnitelmissa vähän vastaava oleskelupaikka tontin perälle, olisipa ainakin siihen jo ensi kesää varten tulisija!

 92. Aila says:

  Pohja on jo valettu valmiiksi, tuli puuttuu.

 93. Jaana says:

  Ulkotuli olisi haaveissa, juurikin tuollainen pitkämäinen ja näyttävä. Puille olen myöskin etsiskellyt erilaisia pinoamisratkaisuja, tuo olisi upea! Olisipa mahtavaa voittaa itselleen tuollaiset 🙂

 94. Henna says:

  Ihania! Kyllä näille löytyisi tilaa meidän terassilta. 🙂

 95. Saniri says:

  Ulkotuli sopisi niin mainiosti terassin kulmaan, voi kumpa nyt olisi onni matkassa 😉

 96. MaaritS says:

  Ulkotuli olisi aivan upea pihallemme, paikka on jo valmiina vain grilli puuttuu 🙂 Tuollaisista “ruosteisista” elementeistä olen myös haaveillut, käyttäisin niitä kasvimaalla.

 97. Sari says:

  Ihania olisivat joko terassilla tai mökillä. Mukana arvonnassa! 🙂

 98. Saija says:

  Ulkotakka olisi kyllä ihana tunnelman/lämmön tuoja saunamökin terassille. Ehdottomasti mukana arvonnassa!!

 99. piitu says:

  Ulkotuli sopisi hyvin takapihallemme ja elementtejä käyttäisin halkojen pinoajana/suojana.

 100. Jenni says:

  Nämä olisivat niin ihania terassilla <3

 101. Maiju says:

  Meillä on terassiprojekti meneillään (autotalli projektin lisäksi, huoh) ja takapihan patiolle olen haeskellut sopivia elementtejä, nää vaikuttais just tähän tarkoitukseen. Innostava blogi sulla muuten, instasta eksyin ja jäin lueskelemaan 🙂

 102. Milla says:

  Avotulella paistetut makkarat voittaa mennen tullen kaasulla grillatut, joten kyllä se jokin ulkotulisija olisi.

 103. Ellu says:

  .. Ihana, varmasti tämän kesän hitti.
  Voi kun kerrankin tärppäis.. Meiltä tälle ihanuudelle löytyisi todellakin heti paikka, tuomaan tunnelmaa sekä lämpöä kesäiltoihin <3

 104. Heidi says:

  Tuo takka olisi upea terassille loppukesän iltoja varten.

 105. Yöttö says:

  Ulkotuli olisi ihana virittää mökille, pergolan purkuoperaatiossa murskaantuneen tiiligrillin paikalle.

 106. Päivi says:

  Nämä sopisi täydellisesti juuri valmistuneeseen terassiin ja pihaan! Olemme miettineet sopivaa ja kaunista laatikkoa polttopuiden säilytykseen, mutta tuo teidän kiveyksellä oleva rakennelma olisi ihan täydellinen!

 107. Pia says:

  Alimmalle terassille tulevan uima-altaan viereen tai sitten viereisellä kalliolla. Talo on vasta valmistumassa, niin tarkkaa paikkaa ei ole mietittynä. Piha ja terassit muotoutuvat lähivuosien aikana.

 108. Katja Hellsten says:

  Tulisi uudelle grillaus alueelle, mikä meiltä vielä puuttuu

 109. LauraS says:

  Ulkotakka tulisi takapihallemme pation läheisyyteen 🙂

 110. Sanna says:

  Kotimme terassi on odottanut inspiraatiota jo neljä vuotta…tämä ihana ulkotakko voisi olla se juttu 🙂

 111. Ulla says:

  Mökki on vielä vaiheessa, joten olisi ihana saada edes pihaa sisustettua. Toisaalta myös kodin pihalta löytyisi varmasti paikka jokaiselle tuotteelle.

  Ulla

 112. Kristiina says:

  Voi että sopisivat ihanasti järven rannassa olevan saunamökin terassille ♡

 113. Sinii says:

  Äidin sekä pikkusiskojen terassille tuon veisin! Nyt juhannuksena viimeksi äiti soitti, kun ei saanut kaasugrilliä päälle, mutta tulen takkaan hän saa helposti aikaiseksi:D Ihanaa olisi päästä nauttimaan oikeasta tulesta heidän takapihallansa 🙂

 114. Marika says:

  Etupihalle makkaranpaitopaikka!

 115. piiku says:

  Ulkotakka pihalla tunnelmointiin olisi ihana. Takkapuutkin voi näyttää kauniilta oikein aseteltuina.

 116. Piia says:

  Pihatakka olisi aivan ihana omaan pihaan tunnelmanluojaksi, makkaranpaistoon ja kalansavustukseen.

 117. Kahvikissa says:

  Tuoreena; vanhan perintömökin osaomistajana grilli olisi ihana yllätys myös muille ko. mökin omistajille. Nuotiotuli tuo niin ihanaa lämmintä tunnelmaa – ja savu karkottaa nuo kurjat hyttyset ympäriltä edes hetkeksi ;-)).

 118. KaroliinaG says:

  Upean näköistä! Mökille haluaisin kyseiset tuotteet, vielä kun saisi paikasta saman tapaisen kuin teillä 😉 niin ihana!

 119. sarita says:

  Kivan erillainen ulkotuli. Sopisi hyvin meidän pihalle, tunnelmanluojaksi ja makkaraakin voisi paistaa!

 120. ansu88 says:

  Elementteihin laittaisin kukkia ja takka olisi muuten vaan ihana.

 121. Hanna-Liisa says:

  Tahtoo tuollaisen tulipaikan pihaansa!! Ihgu.

 122. Siru says:

  Ulkotuli olisi kyllä ihana kirami paljun vieressä

 123. Tiitu says:

  Onpas kauniit ja kätevät uutuudet! Vanhan, melkoisen räjähtäneen nuotiopaikan tilalle sopisi niin hyvin tuollainen tulisija ja tilanjakajaksi tai penkiksi kolmiot.

 124. Outsa says:

  Juuri tuollaisia “rouheita” elementtejä olen jo kauan haeskellut pihallemme. Aivan mahtavia!

 125. Outsa says:

  Juuri tuollaisia “rouheita” elementtejä olen jo kauan haeskellut pihallemme. Aivan mahtavia!

 126. Laura says:

  Mökin grillipaikan halkojen asetteluun olisi kolmiot hienoja. Onpa tuo tulisija kerrassaan kaunis ja simppeli.

 127. Tarja says:

  Eka kertaa sivulla ja heti iski niin monella ihanalla idealla! Pakko heti surffata Kiramin nettikauppaan!

 128. Ilona says:

  Ulkotakka tulisi tänä kesänä valmistuvan uuden ihanan kotimme terassille. Takka inspiroisi rakentamaan myös terassin valmiiksi alkusyksyksi ja toisi juuri oikeanlaista tunnelmaa pihalle 🙂

 129. ese says:

  Takkapuiden suojana ja takkana.

 130. jarmo says:

  Mökillä löytyisi molemmille käyttöä.

 131. Sissi says:

  Voi ihana ulkotuli!
  Tuon ulkotulen laittaisin avopergolaan mökillä ja pöllit penkeiksi! Köynnökset eivät vielä pergolaa kaunista, ovat pieniä vielä, mutta tuli pesässä loimottaisi ihanasti ja loisi tunnelmaa.
  Nuo kolmiot tulisivat ‘seinämäksi’ samaiseen pergolaan ja polttopuut siihen, sekä tuulensuojaksi että kätevästi käden ulottuville.

 132. mikkot says:

  Ulkotuli menisi takapihalle grillaushetkiin ja elementteihin laittaisin joko halkoja tai käyttäisin muuhun säilytykseen.

 133. Susanna says:

  Ui, olisipa ihana aloittaa loma terdellä jossa olisi toi ihanuus.

 134. terhi says:

  Takapihan terassi suorastaan huutaa tuollaista! Pimenevät illat ja tulen loimu ❤

 135. Mini says:

  Meillä lapset varmastikin nauttisivat siitä, että saisivat valvoa vähän pitempään ja istuskella oman mökin terassilla makkaroita paistellen 🙂

 136. Päivi says:

  Onpas upea! Noilla saisi tunnelmaa mökkiterassille ja mikäpä siinä olisi makkaroita paistellessa illan päätteeksi!

 137. Tuula hirvonen says:

  Antaisin jos voittaisin niin Rakkaalle tyttärelleni heidän terassilleen..kiitoksesksi kaikesta huolenpidosta ja avusta

 138. Annu says:

  Elementeistä tekisin pitkän penkin ja elementin sisään laittaisin halkoja. Ulkotuli vierelle ja sen ympärille mustat rottinkituolit, tyynyjä, vilttejä ja lyhtyjä…

 139. nikol says:

  Käyttäisin kuten ylläolevissa kuvissa.

 140. Heli says:

  Voi miten ihanat!
  Mökille laittaisin saunan viereiselle terassille. Siinä tarkenisi sitten syksyn pimetessäkin istuskella saunan jälkeen takan loisteessa ja ihailla järvimaisemaa. Ja päivisinkin miksei vaikka makkarat paistaa 🙂

 141. Marjo says:

  Onpa kauniita! tulta voisi katsella vaikka kuinka pitkään, joten kyllä tuon freedomin pihaani haluaisin. Talo alkaa olla sisätiloilta kunnossa, joten ehkä uskaltaa kurkistaa jo pihalle miltä siellä näyttää 😉

 142. Laura says:

  Me toteutettiin puolison kanssa yksi suuren suuri haave nyt alkukesästä. Ostettiin siis omakotitalo.

  Remonttia on tehty jo melkosesti, mutta valitettavasti kaikki tekeminen on kohdistunut talon seinien sisäpuolelle. Pihamme on ihanan iso, sopivan avara ja samalla mukavan yksityinen. Piha olikin se, mihin me molemmat kiinnitimme silmämme ja rakastuimme. Talo ja tontti vaikuttivat kaikin puolin täydellisiltä, joskaan ei tyyliltään yhtään meidän oloiseltamme.

  Pihaa ajatellen on suunnitteilla kaikenlaista. Erilaisia puita on ihanasti sommiteltuna. Pihan takaosassa on puuvaja, jonka esikoisemme on ominut leikkimökikseen 😀 aluksi vaja oli tarkoitus siirtää lähemmäs taloa, jotta se olisi käytännöllisempi puiden säilytystä ajatellen. Tyttären riemukkaat leikit kuitenkin veivät voiton, ja niimpä vaja muuttuu pala kerrallaan ihanaksi pienen tytön unelmamökiksi. Kalusteet on hankittu ja kesälomalla olisi ajatuksena viettää ihanaa päivää yhdessä mökkiä maalaillen ja stailaillen 🙂

  Grillaus kuuluu meillä suurena osana kesään. Kaikki saavat valita grilliin itselleen maistuvaa ruokaa, aikaa vietetään yhdessä ja raitis ulkoilma on mitä mahtavin lisämauste 🙂

  Meillä valitettavasti grillataan tällä hetkellä vain kaasun voimin 🙁 pihassa oli kyllä sellainen betoninen “tee-se-itse-miehen” kyhäämä grillihässäkkä, mutta lasten turvallisuutta ajatelle se oli pakko purkaa pois 🙁

  Eli pihamme on myös projekti, jonka kanssa ei kiirehditä suotta. Kesä kesältä tämä muuttuu näköiseksemme 🙂
  Mutta nyt tarjolla olevat palkinnot ovat paitsi ihan mielettömän upeita, niin juuri myös tarpeitamme vastaavia. Kunnollinen grilli kun puuttuu ja puuvaja kun muuttuu leikkimökiksi 😀

 143. Meille on tulossa terassi autotallin katolle, joten luultavasti laittaisin näitä sinne. Mutta kaipaisin kyllä etupihalle puiden ympäröimään tilaan tunnelman luojaa, jonka ääressä viettää leppoisia kesäpäiviä nautiskellen.

 144. heidil says:

  Noihin kolmioihin istuttaisin jotain syötävää, salaattia tai maustekasveja. Ja Uulkotulessa sitten grillailtaisiin.

 145. Heidi says:

  Ulkotuli olisi pihan keskipiste ja tulisi varmasti olemaan kovassa käytössä kesäiltoina, saisi paistaa vaahtokarkkeja ja makkaraa ym. oi että 🙂

 146. Miia says:

  Mökin terassilla olisi ihana istuskella tulen loimussa iltojen pimetessä.

 147. Miukkis says:

  Mökilläni Triholdy-elementit päätyisivät istutuslaatikoiksi ja ulkotuli palvelisi makkaranpaistopaikkana ja grillinä. Molemmille löytyisi siis käyttöä!

 148. Minna says:

  Ulkotulipaikan haluaisin pihalleni ehdottomasti tunnelmaa luomaan!

 149. Hanna says:

  Nämä olis just passelit meidän pienelle pihalle, jota juuri parhaillaan teemme. Olisi terassille takkapuille teline ja saisi ulkonakin nauttia tulen loimusta. Nuotiota täällä ei saa pihoille tehdä, mutta tähän tulet saisi varmasti laittaa.

 150. Anna says:

  Kyllä minä veisin voittamani tuotteen mökille. Grillini alkaa siellä oleen aikaa vanha, eli käyttöä löytyisi 🙂 ja nämä tuotteet ovat upeita ja kauniita. Kyllä niitä kelpaisi katsella.

 151. Pirjo Rautio says:

  Tuo ihana ulkotuli kruunais mun pikkupihan

 152. Mari says:

  Uudelle terassille, mikä toivottavasti valmistuu tänä kesänä 🙂

 153. Lotta Koskinen says:

  Hienon hieno pihakokonaisuus; avara, ilmava ja tunnelmallinen! Ja tulisija/puupino- muodostelma mitä upein! Hyvin löytäisin niille paikat meidänkin pihalta:)

 154. Mökille on suunnitelmissa remontti ja mies haaveilee kesäkeittiöstä järven rannalle. Tuollainen tulisija olisi upea lisä kokonaisuuteen!

 155. Mökö says:

  Osallistun nyt kuitenkin, vaikka tuuri ei arvonnoissa ole myöten. Meillä koko piha laitettiin toukokuussa uuteen uskoon samalla kun tehtiin salaojitus. Joten kiitos, tarpeeseen tulisi. Nyt vaan toivotaan suotuisia tuulia onnettarelta.

 156. Karoline says:

  Nyt on hyvännäköistä settiä, mieheni ilahtuisi suunnattomasti tällaisestä ulkotulisijasta. Näyttää kauniilta teilläkin:) Olisi hyvä hääpäiväyllätys:)

 157. Niinu says:

  Meillä on rippijuhlat kuun lopussa ja niiden loppuillan vieraiden kanssa olisi kiva istua puutarhassa uusilla kalusteilla ja ihailla kilpaa niin uudistettuja kukkaistutuksia kuin elävää tultakin;)

 158. Muumimamma says:

  Sopisi meidän alapihalle kuin nenä päähän 🙂

 159. Elena says:

  Tyylikäs kokonaisuus. Laittaisin meidän tuijien ja sireenien ympäröimälle oleskelualueelle vanhan talon puutarhaan, joka on tämän kesän huutanut tyhjyyttä vanhan takkatulen puhkipalamisen vuoksi.

 160. Maisa says:

  Voi, miten tunnelmallista – ihanat! Nuo olisivat upeat mökillemme, jota alamme mieheni kanssa rakentamaan. Toisaalta nuo olisivat hieno lahja myös vanhempieni kesäasunnolle – he nimittäin juhlivat tänä kesänä 60+60 -vuotisjuhlia. Mahtava arvonta – mukana peukut pystyssä! 😉

 161. sikkuralla says:

  Ulkotuli tulisi mökin terassille. Molemmat upeita!

 162. Anu says:

  Nuo on ihania, minä tekisin tähän omaan pihaan paikan tuolle ulkotakalle, lapset saisivat paistella siinä makkaroitaankin silloin tällöin ja ulkotulille olisi paikka pihassa jo valmiina, eli mukana arvonnassa

 163. piia says:

  Freedom ulkotuli olisi ihana! Pihistettiin rakennusvaiheessa (rivitalo), eikä laitettu takkaa. Olishan se ihana, jos sellaisen kuitenkin saisi 🙂

 164. Satu Leino says:

  Itse tekemälleni talon terassille, koska jouduin tyytymään kaasugrilliin.
  Triholdyt taas sopisivat loistavasti takkapuiden säilytykseen.

 165. Nina says:

  Oi, olisipa tuommoinen takka pihalle kiva!

 166. Hanna Ahonen says:

  Tulisija löytäisi paikkansa appivanhempien mökin pihapiiristä Kolilta. Todella hieno kokonaisuus ja mikäs sen parempi näkymä kuin järvimaisema ja tuli yhdessä. Kyllä kelpaisi.

 167. TiinaH says:

  Tuo kokonaisuus vaikuttaa aika mielenkiintoiselta, erityisesti tuo ulkotuli alkoi vaikuttamaan ihan potentiaaliselta vaihtoehdolta tähänkin pihaan…

 168. PiaK says:

  Kyllä tuolle paikka löytyisi ihan omalta pihalta. Eli tuo tulisija olisi ykköstoive.

 169. Elma says:

  Kesähuoneen edustalle suvi-iltoja suloistuttamaan.

  – Elma –

 170. Tiina T. says:

  Olisivat just passeleita meidän pihalle ja myös mies yllättyisi positiivisesti!

 171. Kaura says:

  Mökin uusitulle terassille tulisi tarpeen. Ihanaa kesää!

 172. Pation reunalle tunnelmaa tuomaan ja grillikäyttöön. Ihania kumpikin! <3

 173. Nennee says:

  Terassille tuo olisi täydellinen tunnelmanluoja loppukesän hämärtyviin iltoihin. Tuo lämpöä ja tunnelmaa. Jollain tapaa luo mieleeni keskieurooppalaista fiilistä, ehkä hillitsisi matkakuumetta kun kotona olisi niin mukava olla!

 174. linda says:

  Hei! Tulisi olemaan tilanjakajana sisältäen kauniita klapeja!!
  Linda

 175. Anna says:

  Ilta-auringossa etupihalla ei ole vielä lainkaan istuskelualuetta mutta tällaisilla tuotteilla saisi projekti varmasti tuulta alleen 🙂

 176. Anna says:

  Aina yhdelle tulisijalle paikka löytyy. Mielelläni pitäisin itselläni, mutta lahjoittaisin sen vanhempien mökille, johon on valmistumassa uusi rantasauna.

 177. Kati says:

  Aivan upeita elementtejä, olisi jotenkin sopivan rosoisia vanhan talon pihaan, joita itsekin etsiskelen ja kaipailen! Kauniit puupinot on piste I:n päälle, mutta tuo tulisija on kyllä mahtava ja pölkkyistuimet ympärillä. Kiitos inspiroivista kuvista ja linkeistä 🙂

 178. Tina says:

  Elävä tuli elementtinä on paras tunnelmanluoja oli vuodenaika mikä tahansa. Kun siihen vielä yhdistää kokkailun rakkaiden kanssa, ei muuta tarvita. Omalle pihalle siis sijoittaisin nämä ja kutsuisin kaikki rakkaat koolle ❤

 179. Miia says:

  Uudelle pihalle ne sopisivat kuin nenä päähän!

 180. Nettanen says:

  Sopisi täydellisesti uuden mökkimme pihaan luomaan tunnelmaa ja lämmittämään vähän syksyisempiäkin iltoja <3

 181. Paulio says:

  Tämä mahtava ulkotakka kruunaisi upeasti meidän tulevan kesähuvilan puutarhan luomalla ihanan tunnelman kesäilloiksi! Tätä ulkotakkaa jo innokkaasti odotellen! 😀

 182. Jonna says:

  Voi miten kiva olisi voittaa tuollanen ♡

 183. Heidi says:

  Ihania ovat ja tarvetta löytyisi koti- ja mökkipihalta.Päätyisivät kuitenkin sulostuttamaan kotipihaa ja syksyn pimeneviä iltoja.

 184. mamma*3 says:

  Pihassa tunnelman luojana, pimenevissä illoissa näyttäysi niin kauniilta. Tulen katsomisella on niin rauhoittava vaikutus, pysäyttävä suorastaan.

 185. Liisa Saadetdin says:

  Molemmat ihania,o

 186. Pia says:

  Kyllä kelpaisi meidänkin pihan kaunistukseksi 🙂

 187. Emilia says:

  Nämä sopisi meillä takapihalle. Täytimme pihan suihkulähteen mullalla, vain kukat jäivät reunoille muistuttamaan entisestä. Sinne keskelle tämä olisi näyttävä kokonaisuus ja ihana paikka rentoutumiselle 🙂

 188. Pia says:

  Mökkirantaan, kokemäenjoelle

 189. Tuo ulkotakka sopisi meidän mökkirantaan täydellisesti. Me asutaan mökillä koko kesä ja istuskellaan miehen kanssa rannassa aina kun lapset on saatu nukkumaan. Ollaan suunniteltu siihen nuotiopaikkaa lämmittämään, antamaan tunnelmaa ja pitämään hyttyset loitolla. No se on jäänyt vielä suunnitelmaksi, kun remonttikohteita tuntuu mökiltä löytyvän. Tämä olisi ratkaisu, eikä vaatisi remonttia. Voisi vain alkaa nauttimaan ja siirtää remontti-into terassin rakennukseen.

 190. Mariakuu says:

  Ihania. Takka kruunasi oleskelualueen ulkona. Ihanaa tunnelmaa iltoihin ja paikka makkaranpaistolle ym.

 191. Mia says:

  Mökillä vanha tiilistä kasattu grilli ja siitä syystä sen ympärillä ei tule istuttua vaan kaasugrilliä käytetään. Varmasti tilanne muuttuisi ja iltaa vietettäisiin myöhään syksyyn sen ympärillä

 192. Iina says:

  Tulisija olisi piste i:n päälle vilukissalle iltahetkiin asuntovaunulla! Saisi istua ulkona ja nauttia elävästä tulesta ja lämmitellä siinä viluvarpaitaan. Aivan ihana!

 193. Katariina M says:

  Meidän terassi kaipaa uutta ilmettä ja tämä sopisi sinne hienosti.

 194. Anne-Mari says:

  Ulkotakka olisi ihana meidän uusvanhalle pihalle, joka on tällä hetkellä aivan myllerretty. Loppukesästä päästään jo toivon mukaan nauttimaan rauhallisista illoista saunan terassilla ja siihen tämä sopisi mainiosti tuomaan ihanaa tunnelmaa!

 195. Vitsi miten upea pihatakka! Meidän halpistakka osoittautui aika huonoksi pinnaltaan.. Ei se enää ole niin nätti, mutta aivan ihana tunnelmoinnissa kyllä.. Ajatuksena oli alunperinkin testata että olisiko ulkotakka meidän juttu ennen kuin hankitaan kalliimpaa.. Takka tulisi siis paraatipaikalle nykyisen takan tilalle terassille. Meidän paljukin alkaa olla valmis joten tuota kolmiosäilytintä käyttäisin ehdottomasti näyttävänä puidensäilytyselementtinä terassin vieressä. Siitä saisi käteväst puut sekä paljuun että takkaan. Aivan ihania kuvia!! Ja nimenomaan, kesällä pitää jäädä aikaa nautiskeluun, hitaita nämä pihaprojektit täälläkin… 🙂

 196. Merja says:

  Rouhea patinoitunut ulkopinta on just mun makuun.
  Aina tulisijalle paikka löytyy.
  Kolmioihin vois istuttaa etanavapaasti yrttejä.

 197. Paula says:

  Menisi ehdottomasti meidän terassille tuo ulkotakka. Puuteline onkin myös yllättävän hauska tilanjakajaelememttinä-sellaiseen käyttöön olisi aivan loistava myös omalla pihallani!

 198. Arja Rintala says:

  Ihana piha teillä! Ulkotakasta olen haaveillut meidän pihaan jo useamman vuotta. Paikkakin on. jo valmiina ulkotakalle ei olla vaan vielä päästy ratkaisuun mikä olisi paras ulkotakka. Toi kyllä näyttää tosi kivalta. T-Arja-

 199. Soffi says:

  Oi, olisivat täydelliset meidän uudelle patiolle! Ulkotuli lämmittäisi ihanasti syyskuussa pidettävissä puutarhajuhlissani!

 200. Paula says:

  Lapin lapsuuden ja nuoruuden muistojen ja tunnelman luojaksi omalle pihalleni etelä-Suomeen. Nuotiomaisuus tyylikkäästi takassa ja jätkänkynttilämäistä,luokseen kutsuvaa juhlatunnelmaa. Tyylikäs tunnelmanluoja ja luokseen kutsuva kokonaisuus monenlaiseen hetkeen.

 201. Leena says:

  Tuo sopisi loistavasti kesämökin rantasaunan tuntumaan.

 202. Karoliina says:

  Freedome ulkotakka olisi pienelle pihallemme juuri sopiva, mutta näyttävä elementti. Käytännöllinen ja kaunis!

 203. Hanski says:

  Näyttävä ulkotakka olisi mainio grilli kesäiltoihin ystävien kanssa !

 204. Karoliina says:

  Ulkotakka olisi pienen pihaamme käytännöllinen
  Mutta näyttävä elementti!

  • Marika says:

   Ulkotakka olisi täydellinen lisä terassillemme, sillä olemme etsineet sinne tulisijaa. Perinteiset padat eivät ole tuntuneet oikealta ratkaisulta, mutta tässä olisi sitä jotakin! Liekitkin olisivat turvallisesti poissa pienten lasten ulottuvilta 🙂

 205. matonen says:

  Ajattelin vielä osallistua viime hetkellä. Jospa sen myötä arpaonni olisikin myöden!

  Istuskelen parasta aikaa vanhan puutalomme pihalla. Tulisija sopisi mitä mainioimmin vanhan kuusen lähettyville. Kivasti toisi lämpöä ja tunnelmaa hämärän myötä kesäiltoihin ja meidän perheen piharuokailun tarpeetkin se täyttäisi. Arvan osuessa kohdalle saisi elämää nähnyt vanha kaasugrillimme samantien lähtöpassit.

 206. Piia says:

  Monien vastoinkäymisien jälkeen asumme ah niin keskeneräisessä, mutta rakkaassa talossamme. Ulkotakka olisi kaunis karulle sorapihallemme 😉

 207. Pirita says:

  Mökillä vietämme aikaa aamusta iltaan ulkona – ellei sitten sää heittäydy kovin sateiseksi ja tuuliseksi. Mökkiterassillamme on kesäkeittiö kaasugrilleineen ja kesäolohuone – vain kunnollinen tulisija puuttuu. Mikään ei voita elävää tulta. Etenkin pimenevinä ja viileveninä loppukesän iltoina mikään ei ole niin mukavaa saunan jälkeen kuin nauttia elävän tulen lämmöstä ja loimusta. Ulkotakka ja kaunis halkoteline sopisivat täydellisesti terassimme kupeeseen, ja takassa tulta voisi pitää turvallisesti lähellä puisia terassirakenteita ja ympäröivää saaristoluontoa!

 208. Jasmiina says:

  Näppärä grilli joka ei vie mahottomasti tilaa. Poikakaverin ja perheen kanssa grillattaisi

 209. Anna says:

  Suunnitelmissa olisi terassin rakentaminen, nämä sopisivat sinne mainiosti!

 210. Bikke says:

  Mies aina piruilee jotta kaikki härpäkkeet päätyisivät aina kesäkukille.. no se ei toteutuisi (ehkä) näiden kohdalla. Tulipesä pääsisi tynnyritetassille ja kaipa klapitkin voisi mallisi mukaan kauniisti säilyttää

 211. LauraMMM says:

  Ensimmäinen kesä uudessa kodissa ja pihassa. Ulkotakka sopisi meille ihanasti iltoja lämmittämään ja luomaan tunnelmaa. <3

 212. Päivi says:

  Onpa upea ulkotakka!
  Mökillehän se menisi. Kelpaisi istua pihakeinussa ja katsella tulta.
  Mökillä on jatkuvasti tietty keskeneräisyys (mikä ihan ok), tämä olisi yksi iso parannus.

  Hyvää kesän jatkoa 🙂

 213. Karoliina says:

  Tämä olisikin juuri sopiva metsäiselle pihallemme kallion viereen! Olemme hakeneet tulisijaa joka istuu hyvin luontoon mutta on kuitenkin näyttävä. Sen äärellä olisi mukava tunnelmoida ja grillata makkarat kesällä sekä talvella 🙂

 214. Mari says:

  Tänään juuri saatiin pergola ja grilli alueen pohjat valmiiksi, enää puuttuu se pergola ja grilli. Tuo ulkotuli olisi kyllä ihana ja sopisi meidän tulevalle grillipaikalle loistavasti.

 215. Teija Koo says:

  Ulkotakka sopisi mainiosti pihallemme 🙂

 216. NiinaV says:

  Pistäisin ihanat tulet takaterassille ja istuisin pitkään syksyyn tulen valossa viltin alla rauhoittumassa.

 217. Katariina says:

  Omalle pihalle sopisi hienosti tuollainen ulkotakka!

 218. Katja says:

  Upean rouheita ulkonäöltään molemmat tuotteet. Pihalle tulisi luomaan sitä puuttuvaa oman mökin fiilistä. Lisäksi vannoutuneiden hiiligrillien käyttäjille olisi ykköstuote. Mikään olisi niin upeaa, kuin loppukesän pimeydessä ja viileydessä istua tuon takan ääressä lämmittelemässä ja vaikkapa paahtamassa vaahtokarkkeja.

 219. Hanna says:

  Pohjoisessa mökillä, sopivat pohjoisen värimaailmaan!

 220. Sr says:

  Ulkotakka olisi ihana terassillemme!!

 221. Piijuli says:

  Mun pihalla ei vielä ole grillipaikkaa mutta tällaisten ihanuuksien avulla saisi upean kokonaisuuden vanhaan villiintyneeseen pihaan 🙂

 222. Hanneleh says:

  Ihnanalla ulkotakalla olisi ympärivuotista käyttöä pihallamme! Todella kaunis!

 223. Ink says:

  Ulkotakka upea sopisi uudelle soraterassillemme hyvin koska se ei ole liian hallitseva. Kuitenkin kaunis ja lämmittäisikin kivasti loppukesällä ja syksyllä 🙂
  Ja se ihana tuoksu ja tunnelma, ah!

 224. Murmeli says:

  Terassille kaivataan kipeästi jotain piristystä ja kauniit ja persoonalliset/näyttävät yksityiskohdat olisivat ihania.

 225. Johanna says:

  Ulkotulisija täydentäisi kesäpihaamme ja toisi myös lämpöä kesäiltoihin! Mukana arvonnassa.

 226. Sonja Romppainen says:

  Ulkotakka sopisi pihalle mainiosti, todella kaunis jä käytännöllinen!

 227. E.L says:

  Ulkotulisija pidentäisi mukavasti kesää 🙂

Kommentoi