Sunnuntailta

31.7.2016

Täällä jyristeli eilen ukkonen, kuten varmaan monin paikoin muuallakin. Mutta se tekikin hyvää. Sade nimittäin huuhtoi siitepölyjä alas, ja maa sai kaipaamaansa vettä. Lisääkin voisi tulla, vaikkakin kiva jos tulisi öisin. Yläkerran lämpötilakin laski heti parilla asteella, ja tänään ikkunoista on tullut raikasta ilmaa. Tuossa kun muutaman päivän ajan lämmin ilma vain seisoi paikallaan.

Meidän sunnuntai on kulunut naapurissa syntymäpäiväjuhlissa, mutta nyt on sellainen tunne, että illan voisi uhrata vaikka kotitöille, jotka taas helteellä kasaantuivat. No joo, oma lehmä tässäkin ojassa, nimittäin nyt kun sisällä ei enää ole kuin saunassa, ajattelin juhlistaa pimenevää iltaa kynttilän valossa. Se on muuten huomattavasti tunnelmallisempaa, kun siivoaa pöydiltä värikynät ja Hama-helmet pois ja tyhjentää lattiat Legoista. 😉

Valitsin rennon kesäiseksi synttäriasuksi valkoisen mekon, mutta lähtiessä meinasi tulla paniikki kenkien suhteen. Nimittäin nuhruiset kangastossut olivat vähän liian casual, kun kuitenkin olimme menossa juhliin. Onneksi vaatehuoneen ylähyllyn kenkävarasto pelasti, ja löysin vanhat nudet rusettisandaalit, jotka mätsäsivät pieneen laukkuuni.

valkoisessa mekossa 3

Meillä on tässä naapurissa kyllä niin ihania koteja, että huhhuh! Tänäänkin pääsin käymään ehkä kauneimmassa koskaan näkemässäni vierashuoneessa. Ja kauniissa vanhassa hirsitalossa muutenkin. Tuli vähän samanlainen into sisustaa, kuin hyvää sisustuslehteä lukiessa. Ehkä tämä on myös osasyy siihen, että nyt haluaa laittaa kotona paikat järjestykseen.

Eli toivottelen oikein kodikasta ja rentouttavaa sunnuntai-iltaa itse kullekin!


Kommentoi