Habitare 2016

10.9.2016

Huomenta!

Niin, ja terveisiä Habitaresta! En tiedä, onko se minussa vai onko se messujen uudistuksessa, mutta mun mieleen Habitare oli siistiytynyt ja näytti nyt jotenkin kansainvälisemmältä. Ja kiva juuri niin!

Me lähdettiin eilen kaverin kanssa jo aamuseitsemältä kohti Helsinkiä, ja kotiin päästiin vasta viimeisellä junalla. Ja mahtuihan päivään Habitaren lisäksi paljon muutakin. Nyt on kuitenkin ihan huippufiilis aloitella viikonloppua ja nautiskella niinkin tavallisesta jutusta, kuin ihan vain kotona olemisesta.

habitare 2habitare 3

Ihan hirveästi en Habitaressa kuvaillut, koska nämä messuvalot harvoin siihen kannustavat. Toisaalta kamera jäi laukkuun ihan tietoisesti. Usein kun menee vähän tilanteet ja kokemukset ohi, jos vain katselee juttuja kameransa läpi. Niinpä nautiskelin, että seurassani oli tällä kertaa ystävä, jonka kanssa sai vaihtaa ajatuksia sisustamisesta tai muotoilusta. Messutkin tuli koettua jotenkin “voimakkaammin”.

habitare Uusi Kuu

Mutta jos viikonloppuusi suinkin mahtuu messujen kokoista tekemistä, käy ihmeessä nauttimassa Messukeskuskusen Habitare-tunnelmasta.

Mutta nyt aamupalaa lasten kitaan, ja sitten pesäpallokentälle. Mukavaa viikonloppua!


Kommentoi