Sunnuntai ♡

09.10.2016

Sunnuntaita ihmiset! Ja jos ette jostain syystä vielä tienneet, viikon parasta päivää! Mikään kun ei voita näitä sunnuntain laiskoja aamuja, jotka näköjään valuvat nekin vauhdilla eteenpäin. Ei sillä, että sen nyt niin väljä olisikaan, kun minnekään ei ole kiire, mutta jonkinlaisen siivouksen olin ajatellut tälle päivälle omistaa, kun se perjantaina jäi välistä. Ja onhan uusi viikko aina ihana aloittaa siistissä ja puhtaassa kodissa.

Tässä aamun tunteina ajatukseni ovat vaeltaneet aika paljon kaikessa pesänrakennukseen liittyvässä. Jotenkin ihan äärimmäinen hinku saada ympärilleen harmoniaa, kodikkuutta ja lämmintä fiilistä. Muutama sisustusjuttu ja maalausprojekti, jotka olisi ihana saada toteutettua lähiaikoina. Tiedättehän sen tunteen, kun pää puskee ideoita niin paljon, ettei oikein edes tiedä, mistä lähtisi alkuun. No, musta tuntuu just nyt siltä! Ja tiedättekö mitä? Musta tuntuu, että se johtuu niistä joululehdistä! Niissä kun on aina juuri sitä lämpöä ja kodikkuutta. Ihanan kutsuvaa tunnelmaa. Jos joku ymmärtää ajatuksen halusta muuttaa sisustuslehteen, niin minä muuttaisin oikein mielelläni joulunumeroon. 🙂

Mutta joulu tai ei, kyllä kynttilät ja elävä tuli tuovat tunnelmista sitä parasta. Niinpä tämäkin sunnuntaiaamupäivä piti sisällään liekkien ihastelua, ja siitä ihanasta lämmöstä nauttimista. Ja houkutteleehan tuo ihanuus taas hiiriäkin, niin ainakin antaa olettaa kissa, joka vaanii nurkkia ja kulkee haistellen lattianrakoja. Siellä jossakin ne peltohiiret hakevat lämpöä lattioidemme alta, ja suojautuvat kylmiltä öiltä.

kamina

Tänään haudutetaan hidasta ruokaa, ja ulkoillaan. Siivouksen lisäksi noita sisustusprojektejani olisi kiva jo lykkiä vähän alkuun, joten katsotaan, josko saisi aikaiseksi muutakin kuin hykerrellä suunnitelmieni parissa.

Nauttikaa viikonlopusta, hengitelkää syvään ja rauhassa sunnuntain leppoisaa fiilistä. Käpertykää lämpöiseen kainaloon ja polttakaa kynttilöitä. Sunnuntai on tehty nauttimista varten!

Tallenna


Kommentoi