pots and plants

13.1.2017

Hei se olisi perjantai!

Ja Nuutinpäivä, eli nyt se joulu sitten ainakin on ohi. Tiedä johtuuko sitten juuri siitä, mutta mulle on tänään jotenkin kevättä rinnassa. Tai sanotaanko niin, että tänään tuli sellainen fiilis, että joulu saa väistyä ja koti täyttyä vihreästä. Nimittäin nyt iski ihan hirveä viherhimo!!!

Saaman aikaan,kun mieli halajaa vihreitä kasveja, joulukukille varatut ruukut alkavat yksitellen vapautua. Niinpä nappasin ruokakaupassa käydessäni mukaani pari mehikasvia, joilla pääsikin ihan hyvin vihreän tunnelman alkuun. Nappasinpa mukaani myös multapussit kevään istutuksiin ja ruukunvaihtoihin. Ainakin lyyraviikuna huutaa itselleen jo isompaa ruukkua.

plants and pots 2

Niin, että vaikka ulkona pyryttää ja talvi on parhaimmillaan, niin nyt on sellainen ihanan valoisa fiilis! Täytyy vain toivoa, ettei perjantai ja 13. päivä sekoita kuvioita! 😉

plants and pots 3plants and pots 5 plants and pots 4

Viherjutut tulee olemaan se meidän kodin kevätpäivitys. Niiden rinnalle sopii vielä kivasti harmaat talvisävyt, eli pysytään talvisessa tunnelmassa muuten.

Toivottelen ihanaa viikonlopun aloitusta kaikille! Ja hauskaa Nuutinpäivää, jos nuutipukkeilu on se tämän illan juttu. 🙂

Tallenna

Tallenna


Kommentoi