Syötävää kauneutta + arvonta

29.5.2017

Hejsan, kaunokaiset! Taas olisi aika jatkaa Life ambassador postausten sarjaa, ja tällä kertaa puhutaan kauneudesta! Kauneudenhoidon ja kaunistautumisen voi varmaankin karkeasti jakaa kolmeen osaan: Kauneuden ulkoinen ja sisäinen hoitaminen, sekä ehostus. Kosmetiikkajuttuja löytyy blogista aina silloin tällöin, mutta sukelletaan nyt vaihteeksi siihen sisäisen kauneudenhoidon syötävään muotoon! Postauksessa jälleen kerran ajatuksia aiheesta, tuotetärppejä, sekä tietysti arvonta!

Riittävästi unta ja lepoa! Terveellinen ja monipuolinen ruokavalio, stressin, auringon, sokerin ja alkoholin välttäminen, riittävä vedenjuonti, ulkoilu ja raitis ilma. Sinäpä joitakin äärimmäisen yksinkertaisia kauneuskikkoja, joiden vaikutuksesta ei varmaankaan tarvitse sen enempää kiistellä. Kaikki riippuvaisia omista elintavoistamme, ja jokaisella suora yhteys ulkonäköömme. Eritoten esimerkiksi ihon kuntoon. Toki ovat ne onnelliset, joiden iho ei reagoi oikeastaan mihinkään negatiiviseen, mutta valtaosa meistä on kai kuitenkin joutunut taistelemaan harmaan ja elottomanvärisen ihon kanssa. Silmäpusseista ja näppylöistä puhumattakaan!

Tässä postauksessa kirjoittelen teille nyt kauneuden kannalta oleellisista lisäravinteista, mutta heti alkuun tuo Porin Life -myymälästä Tiinalta saamani rehellinen pohjustus: Kaunetta ei voi syödä pelkästään purkista! Elintavat tulevat jälleen kerran ihan ykkösenä, mutta niiden lisäksi, ja niitä paikkaamaan, voit kuitenkin ottaa extraboostia lisäravinteista.

Aloitetaan siitä ehdottomasti tutuimmasta (ainakin itselleni tuttu jo teini-iästä) eli Sinkistä! Vaikka sinkki on välttämätön ihan normaalille kasvulle ja kehitykselle, sen merkitys korostuu juurikin ihon, hiusten ja kynsien terveyttä vaalittaessa. Sinkki auttaa meitä vastustamaan infektioita immuunijärjestelmän normaalia toimintaa edistämällä. Huipputärkeä sinkki on siksi myös esimerkiksi aknesta kärsiville, tai ylipäätään näppylöitä puskevalle iholle. Yhdessä suoliston terveyttä ylläpitävien probioottien ja luontaisen A-vitamiinin kanssa, sinkki toimii luonnollisena lääkityksenä.

Vähän jopa harmittaa, että aikoinaan aknen kanssa kärvistellessäni lisäravinteiden käyttöä vähäteltiin lääkäreiden toimesta. Olisin nimittäin mielelläni kokeillut jo tuolloin jotakin luonnollisempaa vaihtoehtoa, kun se onni ei kuitenkaan tullut siitä hevoskuuristakaan.

Life Sinkki on hyvin imeytyvä, ja yksi tabletti sisältää 25 mg sinkkiä.

Tarrataan heti perään toiseenkin tuttuun sanaan, nimittäin antioksidantteihin! Esimerkiksi kotimaiset marjat ovat täynnä antioksidantteja, mutta on olemassa myöskin superantioksidantteja. Alfalipoiini on eräänlainen vitamiinin ja rasvahapon välimuoto. Samaan aikaan se on rasva- ja vesiliukoinen ja kulkeutuu siksi tehokkaasti niin solujen sisä, kuin ulkopuolellekin, yltäen aina aivoihimme asti.

Alfalipoiinihappoa muodostuu itse asiassa meidän omassa kehossammekin, mutta omavaraisuus riittää tässä superantioksidantissa vain välttämättömimpiin solutoimintoihimme. Ravinnostakin alfalipoiinia saa oikeastaan mitättömän vähän.
Alfalipoiinihapon muodostuminen omassa kehossammekin alkaa vähetä suhteellisen varhain aikuisiässä, joten sen nauttiminen ravintolisänä on yksi ikääntymistä hidastava keino. Alfalipoiinihappo sopii myös urheilijoille, ja kaikille meille nykyajan hektistä elämää eläville. Se nimittäin auttaa selviytymään arjen kiireistä parantaen suoritustamme sekä muistiamme. Tämä Bioteekin Super Alfalipoiini on hitaasti imeytyvää sorttia, joten se sopii hyvin myös herkälle vatsalle.

Vaikka alfalipoliinilla on suotuisat vaikutukset meille kaikille, tämä superantioksidantti on kuitenkin erityisen tärkeä silloin kun keho joutuu kamppailemaan isompia vastustajia, kuten MS-tautia tai reumaa vastaan.

C-vitamiinin vaikutuksista puhuttiinkin jo tuossa liikunta-aiheisessa postauksessa, ja tosiaankin C-vitamiini on tarpeellinen paitsi vastustuskyvyllemme, myös sille kollageenin tuotannolle. Edellisessä postauksessa käsiteltiin kollageenin tärkeyttä nivelten hyvinvoinnissa, mutta kuten varmasti tiedätte, kollageenillä on iso merkitys myös ihomme elastisuuden säilymiseen. (Kollageenista lisää myöhemmin tässäkin postauksessa!)
Life Vitamin C + Berries sisältää aimo annoksen C-vitamiinia (1000 mg/tabletti). Lisäksi se on täysin vatsaystävällinen.

Yksi ehdoton pillerimuotoon pakattu lempikauneustuotteeni on “aurinkotabletit”,  ja ne halusinkin nostaa tähän postaukseen. Kesä tuntuu todellakin saapuneen ja sitä myöden on tullut aika paljastaa myös paljaat sääret!
Olen itse sitä sorttia, joka ei kauheasti rusketu, tosin en juuri palakaan, koska viihdyn varjossa ja suosin aurinkosuojaa. Aurinko tabletteja (tai itse asiassa kapseleita) kokeilin ensi kertaa kolme vuotta sitten, ja jäin totisesti koukkuun. Olin nimittäin kokeillut kyllästää jo elimistöni porkkanamehulla, mutta ihoni ei saanut siitäkään minkäänlaista väriä saati vauhtia terveelliseen päivetykseen. Aurinkokapselit kuitenkin muuttivat ihoni sävyn tuona kesänä, ja ensimmäistä kertaa elämässäni sain kauniin kevyen päivetyksen ilman itseni tolkutonta grillaamista.
Näistä on varmasti apua ihan kaikille, mutta eritoten suosittelen aurinkotabletteja kaikille kaltaisilleni aurinkoherkille kohtalotovereille, tai muuten vain aurinkoon talven jäljiltä tottumattomalle iholle. Ruskettumista edistävän hyödyn saa tuotteesta toki jokainen. Aurinko Plussaa käytetään kuuriluonteisesti esimerkiksi ennen aurinkolomaa tai keväällä/alkukesällä.

Lifen valikoimissa on useampaakin valmistetta, mutta tämä Lifen oma Aurinko Plus oli vaihtoehdoista vahvin ja monipuolisin, joten valitsin esittelyyni sen.

Life Aurinko Plus:

“Vahva beetakaroteeni yhdessä lykopeenin ja tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden kanssa antaa auringossa oleskeltaessa iholle kauniin kullanruskean sävyn. Beetakaroteeni on A-vitamiinin esiaste. A-vitamiini, sinkki ja C-vitamiini edistävät ihon kunnon pysymistä normaalina.”

Kaksi itselleni täysin uutta tuotetta pääsivät nekin testikäyttööni.

Rannikkomäntyjen kuoriuutteesta valmistettu Pycnogenol auttaa paisti siinä samaisessa kollageenintuotannossa, jossa moni muukin tuote on mukana, mutta lisäksi sen on todettu auttavan allergiaoireiden kanssa. Tuotteessa on myös turvotusta laskeva vaikutus, ja sitä suositellaan esimerkiksi lentomatkoille laskimoverenkiertoa ylläpitämään. Itse etsin tästä apua myöskin kesähelteillä turpoaville jaloille. Tiedätte varmaan sen tunteen, kun kuumana päivänä kengänkoko tuntuu kasvavan iltaan mennessä vähintään yhdellä numerolla!

Toinen uusi tuttavuus on tyrniöly, eli omega 7 -rasvahapot. Tyrniöljy sisältää luontaisia karotenoideja, eli A-vitamiinin esiasteita. A-vitamiini taasen edistää limakalvojen ja ihon hyvinvointia, mutta kuten tuolla sinkin kohdallakin mainitsin, se on tärkeä vitamiini myöskin iholle, ja moni onkin A-vitamiiniin (tai keinotekoiseen sellaiseen) törmännyt niin kosmetiikassa, kuin aknelääkkeissäkin. Erityisen tärkeä Omega 7 on kuivasilmäisyydestä tai limakalvojen kuivumisesta kärsiville. Omega 7 on samaan aikaan sekä markkinoiden ensimmäinen, että myydyin tyrniöljyvalmiste. Samalla se on myös ainoa tuotekohtaisesti kliinisesti tutkittu tyrniöljy.

Ja sitten siihen kollageeniin! Äärimmäisen tärkeä paitsi niille nivelille, mutta myös iholle, hiuksille, kynsille ja ihon ikääntymisen hidastamiseen. Elimistömme alkaa nimittäin noin 25 vuoden iässä menettämään kykyään kollageenin tuottamiseen, mutta samalla se on kuitenkin elimistömme määrältään yleisin proteiini.

Kuulin aikoinaan paljon (lohdutukseksi kai tarkoitettuna), että aknesta kärsivät rypistyvät muita myöhemmin, ja joskus vielä olisin kiitollinen rasvoittuvasta ihostani. No, eihän se ihan niin mene, sillä akne ei välttämättä aina tarkoita paksua ja rasvoittuvaa ihoa, vaan on enemmänkin tulehdustila, joka syö entisestään ihon kuntoa ja elastisuutta. Niinpä minä aloin saamaan ensimmäisiä ilmejuonteita jo varsin nuorena, eikä sairauden pitkittyminen todellakaan tehnyt iholleni hyvää. Vielä nytkin, taudin voitettuani, huomaan, ettei ihoni koskaan palaudu tuosta taistelusta täysin elintapojen ja ravinnon ansiosta, vaan se tarvitsee hyvää hoitoa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Koska myös vuodet vähentävät kollageenin tuotantoa, katson parhaaksi paitsi kiihdyttää sitä kehon omaa kollageenin tuotantoa, mutta myös napata lisä suoraan suuhuni.

Puhdas + on kotimainen terveystuotesarja, jonka valikoimista löytyy erilaisia kollageenilisiä. Jauheena itselläni on käytössä tuo Puhas+ Kollageeni Natural, joka on nimensä mukaan kollageenia sellaisenaan. Oikeastaan ihan mauton jauhe, jonka voi sekoittaa vaikkapa vesilasillisen joukkoon, tai nauttia smoothien seassa, kuten itse tykkään.

Sain testiini myöskin Puhdas+ Kollageeni & Tyrnimrja -jauheen, joka puhtaan kollageenin lisäksi pitää sisällään tyrnijauhetta ja hedelmäsokeria. Kylmään veteen sekoitettuna tästä saa siis loistavan kauneusdrinkin kesäpäiviin, ja miksei ihan arkiaamuihinkin.

Jauheiden lisäksi Puhdas+ kollageenia on saatavana kapseleina. Puhdas+ Kollageeni & Biotiini on ravintolisä joka huomioi erityisesti hiusten ja kynsien hyvinvoinnin. Oma suoskikkini kapseleista on Puhdas+ Collagen & Hyarylon, joka biotiinin ohella sisältää myöskin sinkkiä, c-vitamiinia ja Dermial-uutetta. Olen erittäin kuivaihoinen, ja riisuessani pöläytänkin ilmoille usein sellaisen ihopölypilven, että oikein hävettää. Tällä tuotteella haen nyt helpotusta tähän vaivaan, joka tosin aina näin kesän koittaessa helpottuu luonnollisesti muutenkin. Mutta josko ensi talvikin olisi jo helpompi! Hyarylon on meille kaikille varmaankin tuttu kosteusvoiteiden ja seerumien ainesosana, ja se toimii ihon kosteustasapainosta huolehtijana sitoessaan vettä ihoomme.

Kaikki neljä tuotetta sisältävät kalasta eristettyä kollageeniproteiinia ja ovat tyypin 1 kollageenina juuri sitä, mitä ihomme luontaisestikin sisältää ja yrittää itse myös tuottaa lisää. Hydrolysoitu kalakollageeni ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Tuotteissa ei myöskään ole suolaa, tärkkelystä, maissia eikä soijaa.

Viime vuosien aikana olen huomannut ravinnon ja elämäntapojen merkityksen iholle ehkä paremmin kuin koskaan. Viimeinen vuosi on ollut omalla kohdallani, jos nyt ei täysin sokeriton, niin ainakin huomattavasti sokerittomampi kuin elämäni sitä ennen. Ei riitä jos sanon, että olen leikannut sokerinkulutukseni puoleen. Ottaen huomioon, että syön edelleenkin makeita leivonnaisia tai jäätelöä, lähtötilanne kauhistuttaa jopa itseäni. Muutos näkyy siinä, ettei minua bongaa jatkuvasti karkkihyllyltä, mutta ennen kaikkea ihossani! Sitä vastoin marjoja ja hedelmiä kiikutan kotiin jatkuvasti ja lienee turha sanoa, että kesän kotimaisia marjoja odotan suurella innolla.

En silti halua elää spartalaisen puhtaastikaan, vaan uskon myös siihen, että elämän mielekkyys näkyy ihossamme ja olemuksessamme. Liika väkisin pingottaminen ei kaunista ketään, siitä olen aivan varma, ja siksi elämään pitää mahtua myös nautintoja. Joskus se on kakkupala ystävän kanssa nautittuna, iltapäivän pullakahvi tai joskus jätskit perheen kesken. Vaikka mikään lisäravinne ei korvaakaan terveellistä ja monipuolista ravintoa, kapseleista, pillereistä ja jauheista saa kuitenkin helposti sen extratehon myös niihin päiviin, kun syömiset jäävät vähän heikommalle, tai keho ei ole saanut riittävästi lepoa.

Kesä on loistavaa aikaa huolehtia itsestään ja kauneudestaan. Omiin kesäsuunnitelmiini kuuluu ainakin ulkoilmasta nauttiminen, liikunta, normaalia pidemmät yöunet ja terveellinen kevyt kesäruoka. Kesä myös motivoi ihonhoitoon huomattavasti talvea paremmin! Talvella kun on niin helppo unohtaa hilseilevä iho vaatekerrosten alle.

Kaikkiin postauksen tuotteisiin voit tutustua paremmin Lifen sivuilla.

Lukijakilpailu:

Kerro kommentissasi, mihin kauneutta hoitavaan elämäntapaan olet ajatellut itse tehdä muutosta tai mikä kauneutta sisäisesti edistävä lisäravinne on  mielestäsi kiinnostavin.

Viisi onnekasta voittaa Life Body & Soul –tuotesarjan kaksi ihoöljyä; Life Body & Soul –sarjan Argan Oil ja Glowing Body Oil. Kahden ihoöljyn pakkaus on arvoltaan 33€. Tuotepaketteja arvotaan siis viisi kappaletta (5 kpl), joten voittomahdollisuudet ovat nyt erityisen hyvät! 🙂
Kilpailun säännöt löydät täältä.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Save

Tallenna


71 Responses to “Syötävää kauneutta + arvonta”

 1. tiitu says:

  Kasviksien määrää olen lisännyt ja aion vieläkin lisätä. Omega 7 tyrniöljykapseli ja Puhdas+ Collagen & Hyarylon kiinnostavat.

 2. Päivi says:

  Yritän lisätä liikuntaa, välttää sokeria, levätä riittävästi.

 3. Mini says:

  Syötävä kollageeni on itselläni käytössä säännöllisesti. En ole varma uskonko sen tehoon, mutta en kykene lopettamaankaan Omegoiden saannista huolehdin syömällä paljon kalaa!

 4. Meri says:

  Tuo kollageeni kiinnostaa. Vielä ei ryppyjä näy, mutta jospa voisin auttaa niiden ehkäisyssäkin?

 5. Lena says:

  Riittävä veden juominen ja omegoiden saaminen on itselleni tärkeintä. Ulkoilu ei haittaa! Syötävää kollageenia kokeilisin mielelläni 🙂

 6. SAMP says:

  Syön mielestäni aika terveellisesti ja liikuntaakin tulee harrastettua päivittäin. Sokeriahan ei ihminen tarvitse ainakaan irtokarkkien muodossa, siitä on aina varaa vähentää…ja veden juominen on aina muistuttelun paikka 🙂

 7. Päivi says:

  Hikilenkki tekee hyvää iholle! Kalaa syömme paljon. Kollageenijauhe lähtee kokeiluun!

 8. Maria M says:

  Kollageeni-lisäravinne on kiinnostavin. Mihin pitäisi tehdä muutosta… varmaan moneen asiaan, mutta yöunet pitäisi saada pitemmäksi (eikä muuten pidä paikkaansa että kun lapset kasvaa niin saa nukkua.. Ei äiti ainakaan mene nukkumaan ennen kuin teini tulee kotiin:-) Joskus sitä oikein kaipaa pikkulapsi-aikaa, kun klo 21.00 oli ihana hiljaisuus.). Toinen asia on ehdottomasti veden juominen, sitä pitäisi lisätä.

 9. Bebene says:

  Kasviksia syön nyt joka päivä. Kollageeni-lisät kiinnostavat erittäin paljon 🙂

 10. Aurinkoinen says:

  Aion lisätä veden juontia ja unta ja vastaavasti vähentää sokeria.

 11. Matsa says:

  Kasviksia ja kalaa syön päivittäin. Liikunnan määrää olen lisännyt huomattavasti. Kiinnostavimmaksi koen kollageenilisän. Tässä iässä pitää jo alkaa miettimään myös vanhenemista, ikävä kyllä 🙂

 12. Johanna says:

  Sokerin syöminen on taas lähtenyt jotenkin ihan käsistä monien peräkkäisten juhlien jälkeen. Siihen tehtävä nyt taas stoppi, niin että ainakin arkipäivät menisi ihan ilman sokeripitoisia syömisiä. Selvästi muuten hyvään ihoon tulee sellaista ihan pienen pientä näppyä, etenkin otsaan, jotka häviää kyllä sitten samantien kun vähentää roimasti sokeria. Kollageenijauheesta olen lukenut nyt monesta paikasta ja se kyllä kiinnostaisi ottaa testiin!

 13. Matkatar says:

  Tuota kollageenijauhetta täytyy kokeilla, se vaikuttaa tällä hetkellä kiinnostavimmalta.

 14. Manta0 says:

  Kollageeni lisää olen käyttänyt nyt vajaan kuukauden ajan. Uskon tehoon 🙂

 15. Janni says:

  Yritän lisätä liikuntaa päiviini ja kiinnittää enemmän huomiota monipuoliseen ruokavalioon. Nyt kesän kynnyksellä myös herkästi palavan ihoni suojaaminen on tärkeää ja voisinkin aloittaa taas beetakaroteenikuurin. 🙂

 16. RmariannaS says:

  Kollageenista olen hiljattain lueskellut juttua ja kiinnostaisi aloittaa sen kokeilu. Muutoin aijon panostaa sisäiseen hehkuun mm. hymyileminen, raskauden tuoma rauha ja tyyneys saa loistaa kesäfiiliksen lisäksi.

 17. Marika says:

  Sokerin vähentäminen ehdottomasti, vaikka ihan supervaikeeta on.. Kollageenia kokeilisin mielellään.

 18. Hanna says:

  Kasvojen ihoa pitäisi hoitaa paremmin, en vaan ikinä löydä sopivia tuotteita. Kesällä lisään entisestään kasvisten syöntiä ja liikuntaa 🙂

 19. klaara says:

  Kollageenituotteet kiinnostavat. Nykyisin syön lisäravinteita: D-vitamiinia, sinkkiä, biotiinia sekä monivitamiinipillereitä. Sokerihiiri en ole koskaan ollut. Olen lisännyt kasvisten käyttöä, kun liha ei oikein tahdo maistua. Ihana arvonta sinulla.

 20. Miia says:

  Alfalipoiinihappo kiinnostaa. Yritän nyt kesän aikana vähentää sokerin syömistä.

 21. Ottelijaana says:

  Viisi viikkoa vähäsokerisella ja vehnättömällä dieetillä + lihaskunto-treeniä, migreenit kadonneet kokonaan! Kivuttomana olen rennompi ja positiivisempi-> kauniimpi ;). Tätä jatkan ja “sivuoireena” hoikistunnut olemus.

 22. Tiina says:

  Tupakointi vaikuttaa kovasti ihon kuntoon, joten se ei kuulu tapoihini. Sokerista koitan päästä eroon. Tyrni kapselit ovat kiinnostavia, tilasinkin juuri vastaavia magnesiumin lisäksi.

 23. TeaEllen says:

  Veden juonti, riittävä uni ja liikunta.

 24. mia says:

  Sokerin radikaali vähentäminen ja liikunnan lisääminen. Aurinko Plussaa voisin kokeilla, josko saisin apua joka kesäiseen aurinkoihottumaani. Ja sinkkiä perheen teinin nassulle <3.

 25. Virpi says:

  Perinteisesti vettä, unta ja liikuntaa. Erityisesti tuota viimeistä pitkän sairastelukierteen jälkeen.

 26. Sanna P says:

  Olen juuri huomenna menossa hankkimana salikortin itselleni. Liikuntaa olen muuten jo tässä puolentoista kuukauden aikan lisännytkin ja jättänyt herkut pois, viisi kiloa tullut laihdutettua 🙂 Aloin myös MCT-öljyä syömään taannoin, katson, josko siitä olisi atooppiselle iholleni apua.

 27. Aila says:

  Kasviksia syömme aika paljon. Nyt pidän paussia lisäravinteista ja testaan vaikuttaako se olooni.

 28. tiiu says:

  Pitäisi muistaa kuoria ihoa ja muutenkin hoitaa säännöllisemmin

 29. Teija says:

  Kollageeni kiinnostaisi!

 30. sikkuralla says:

  Sokerin vähentämistä olen miettinyt. Kollageeni kiinnostaisi.

 31. paula says:

  kollageenijauhe on käytössä tällä hetkellä. ajoittain myös omegoita tulee popsittua.

 32. Tiia says:

  Kärsin aikanaan erittäin huonosta ihosta ja hieman edelleenkin. Siitä syystä kollageeni -ja sinkkivalmisteet kiinnostavat, varsinkin kun en ole koskaan ennen lisäravinteita kokeillut. Aurinkokapseleista olen myös kuullut tuttaviltani suosituksia, mutta en ole varma, että toimivatko ne tällaiseen ikkunalasin läpi palavaan punapäähän :).

 33. Sirkku says:

  Veden juontia olen lisännyt sekä myös alkanut syödä luonnonmukaisia aurinkotabletteja ja myös lisännyt vihannesten ja kasvisten määrää. Ensimmäiset kotimaiset uuden sadon porkkanat on maistettu.

 34. MARJA-LIISA says:

  Enemmän vettä päivän mittaan ja voi kun saisi tuota sokeripuolta vähennettyä.

 35. Anna says:

  Näin kesän kynnyksellä tahtoisin kokeilla Life aurinko plus valmistetta. Aurinkoa odotellessa 🙂

 36. Anu says:

  Tuo kollageeni olisi mielenkiintoista kokeilla, samoin tuota tyrnimarjalisää. Itse olen lisännyt liikuntaa ja kiinnittänyt huomiota ruokavalioon, paljon kasviksia, vähemmän lihatuotteita. Ikää tulee sille en voi mitään, mutta aina voi onneksi voida hyvin ja näyttää ikäisiään nuoremmalta, ainakin omasta mielestään

 37. Annika says:

  Olen ajatellut panostaa tuohon kollageenin saamiseen nyt kun 40 vuotta kolkuttelee edessäpäin. Luulen että testaan noita kapseleita. Nyt panostan jo ihon hoitoon kuorimalla ja kosteuttamalla riittävästi.

 38. ride says:

  To do-listalla: Enemmän unta, kuivaharjausta, vartalon kuorintaa + öljyämistä ja paaaljon vihreitä. Lisäksi tuo sinkki kiinnostelisi, sillä olen kuullut sen olevan hyväksi ihon kunnolle!

 39. Lau says:

  Vartalon ihoa pitäisi jaksaa rasvata useammin.. Onneksi kesäisin vartalon iho voi aina tosi hyvin kun käyttää lähes koko ajan aurinkorasvaa ja aftersunia 🙂
  Kollageenijauhe kyllä kiinnostaisi!
  Ihana arvonta 🙂

 40. Jessi88 says:

  Liikunta, lepo ja vitamiineja 🙂

 41. Outi says:

  Pyrin juomaan vettä runsaasti päivittäin. Lisäksi kasvojen ulkoiseen kosteutukseen panostan, tuotteen ominaisuuksilla/laadulla on suuri merkitys akneihoiselle…

 42. SannaMi says:

  Veden juontia olen lisännyt. Vitamiineja tulee myös napsittua purkista. Kollageeninisä kiinnostaa eniten

 43. Katya says:

  Kollageeni ja aurinkokapselit

 44. lille says:

  Riittävä uni ja vedenjuonnin lisääminen. Sokerin vähentäminen myös..Aurinkokapseleita kokeilen.Kollageeninkin voisi taas palauttaa osaksi hyvinvointia.

 45. Sallinen says:

  Aurinkokapselit vaikuttavat mielenkiintoisilta. Pitäisi melkein ostaa täksi kesäksi kokeiltavaksi 🙂

 46. pimassou says:

  Veden juominen on jäänyt taas liian vähälle ja sitä täytyy lisätä. Argan kiinnostaa 🙂

 47. Jasmin says:

  Itsellä kiinnostaa erityisesti nuo aurinkokapselit, niiden kokeilua olen miettinyt jo parin vuoden ajan!

 48. Minttu-Maaria says:

  Life aurinko plus betakaroteeni lisäravinne vaikutti kaikista kiinnostavimmalle.Olen helposti palavaa sorttia ja mun on pitäny jo useempana vuonna kokeilla vastaavaa valmistetta 🙂

 49. Matilda says:

  Juon vettä aina päivässä 3-4 litraa, ja nukkumisen priorisointi on itselleni tärkeää 🙂

  Kiinnostuin tuosta Omega 7-tuotteesta, siitä en ollut vielä kuullutkaan vaikka aika haka oon noitten vitamiinien tutkimisessa! Limakalvot kuivuu tosi nopeasti allekirjoittaneella, joten ehkä pitäis käydä ostamassa toi.. sd

 50. Jessika says:

  Ruokavalioon täytyisi muutosta tehdä, vähemmän sokeria, puhtaampia raaka-aineita, vähemmän maitotuotteita.

 51. sarita says:

  Biotiini on kiinnostava, oikeastaan kaikki hiuksia vahvistava kiinnostaa eniten.

 52. Katja says:

  Uni ja vesi ovat parhaita kaunistajia. Otsonoituun oliiviöljyyn luotan kaikessa ihonhoidossa. Kollageeniä haluaisin testata seuraavaksi sisäisesti.

 53. Sarppa says:

  Avokado tekee hyvää kuivalle iholle

 54. Kata says:

  Alfalipoiini ja kollageeni kuulostavat oikein mielenkiintoisilta! Kesäksi myös aurinkokapselit. Ruokavaliota pitäisi parantaa ja nimenomaan siinä sokeria vähentää reilusti!

 55. Miukkis says:

  Erityisesti Puhdas+ Kollageeni & Biotiini herätti mielenkiinnon. Kynteni ovat aina olleet hauraat ja kasvaneet hitaasti. Tehokuuri olisi varmasti myös hyödyllinen hiuksilleni, jotka ikääntymisen myötä ovat alkaneet menettää elinvoimaisuuttaan.

 56. Johanna says:

  Kaikki lisäravinteet, jotka auttaisivat tuomaan takaisin tuuheat ja elinvoimaiset hiukset, kiinnostaisi!

 57. Salla says:

  Kollageeni kiinnostais mua kovasti. En ole aiemmin siihen tutustunutkaan, mutta vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta aineelta.

 58. JennaO says:

  Ainakin vedenjuontia olen ajatellut lisätä roimasti!

 59. Elise H. says:

  Ruokavaliota olisi hyvä monipuolistaa ja keventää, herkut voisi jättää vähemmälle. Myöskin unirytmi olisi saatava säännöllisemmäksi.
  Mukana kivassa arvonnassa 🙂

 60. Nannaliini says:

  Kaiken mahdollisen olen tehnyt, jotta pysyisin nuorena 😀 Kollageenilisää tulee myös syötyä päivittäin, muiden vitamiinien lisäksi.

 61. Wiivi says:

  Riittävästä lepoa, vettä, liikuntaa. Kasviksia, lihaa.

 62. annna says:

  aion juoda enemmän vettä

 63. Tiitu says:

  Huh, kyllä petrattavaa riittää: enemmän kalaa, enemmän vettä, vähemmän sokeria, enemmän unta… Miksei tosiaan voisi ottaa apua purkista. Sinkki ja kollageeni kokeiluun!

 64. idahhh says:

  Uskon että suurin hyvänolon lähde ja perusta on liikunnan ja levon lisäksi veden juonti, ja siinä olenkin aina ollut todella hyvä mutta viime syksy ajoi huonon oloni takia tutustumaan tarkemmin myös erilaisiin lisäravinteisiin, joista onkin ollut suuri apu ja olen saanut niistä todella paljon uutta energiaa. Päivittäisessä käytässä ovat olleet siitä asti monivitamiini, omega-3, probiootit, magneesium sekä D- ja B12-vitamiini. Tässä hiljattain olen myös tutustunut aurinkokapseleihin sekä havupuu-uutteeseen! 🙂

 65. piitu says:

  Vedenjuomista pitäisi taas lisätä.

 66. Sarkku says:

  Tuo Omega kiinnostaa sekä Kollageeni ja Biotiini. Yritän nukkua kunnon yöunet aina kun onnistuu.. vaikka kova stressaaja olenkin. Myös vedenjuontia olen lisännyt hyvinvoinnin takia.

 67. ansu88 says:

  Biotiini kiinnostaa! Pitäisi muistaa syödä d-vitamiinia vähintään talviaikaan mutta viimekin talvena unohtui monta kertaa.

 68. apple says:

  Vedenjuontia pitäisi lisätä, samoin liikuntaa ulkona 🙂

 69. Sari L says:

  Kollageeni kiinnostaa luettuani aiheesta sattumalta juuri toisaaltakin. Vettä yritän muistaa juoda enemmän 🙂

 70. Marjuska says:

  Tarkoituksena olisi opetella juomaan teetä. Erityisesti vihreällä teellä on paljon hyviä terveysvaikutuksia ja koetan nyt totutella päivittäiseen teehetkeen.

 71. Ansku says:

  Veden juomisen lisääminen. Juominen on jotenkin jäänyt vähille ja huomaan sen ihossa ja olossa. Lisäksi skarppaaminen liikunnan ja ruokavalion kanssa ei olisi pahitteeksi.

Kommentoi