Viikonloppua!

13.4.2018

Aurinkoista perjantaita!

Täällä pähkäilen, millä saisin jalkani kutistumaan. Tai ainakin palautumaan normaaleiksi. Lähdin nimittäin reissuun mukanani vain kahdet tennarit ja korkkarit, ja nyt jostain syystä molemmat tennarit kalvavat jalkojani. Korkkareita en edes kokeillut. Rakkolaastarit on haettu, ja nyt vuorossa vedenjuontia ja jalkojen heiluttelua. Josko ne siitä tokenisivat. 🙂

Mutta tulin oikeastaan vain huikkaamaan teille nopeasti sekä viikonloppuja, että vinkkiä Hempean viikonloppualesta. Nimittäin perjantain ja sunnuntain välisen ajan (13.-15.4.) kaikki Hempean ekologiset ja Suomessa valmistetut hampputekstiilit  on  -20% alennuksessa. Kannattaa hyödyntää vaikka kevään juhliin ja lahjoihin.

 

pöytäliina, lautasliinat ja lakanat saatu / Hempea

 


3 Responses to “Viikonloppua!”

  1. Kaura says:

    Niin kaunista ja raikasta teillä! 🙂 Kivaa viikonloppua! <3

  2. Pia says:

    Hei, mistä tuo ihana päiväpeitto on?

  3. Taimi says:

    Toivottavasti tällä kertaa tulee reissu- ja messukuvia; mieluummin niitä katselisi kuin pelkkiä mainintoja ja sitten jälleen keittiötä!;) Vaihtelu virkistää varmaan bloggaajaakin.

Kommentoi