Inspiraatiota kasvihuoneeseen

30.7.2018

Yhteistyössä / Willab Garden


Hei!

Olen tässä miettinyt, että pitäiskö tämä viimeinen lomaviikko käyttää jonkinlaisena pehmeänä laskuna kohti arkea, vai elääkö sittenkin kuin viimeistä kesäpäivää. Päädyin jälkimmäiseen, tasaillaan loman ja arjen eroja sitten ensiviikon alussa. Koulut alkavat täällä keskiviikkona, joten pari päivää otetaan sitten pehmeässä laskeutumisessa.

Itselleni tämä “kuin viimeistä kesäpäivää eläminen” tuottaa tällä hetkellä vähän ongelmia allergian vuoksi. Lääkäriaika on keskiviikolle, mutta eilen jouduin lähtemään jo päivystykseen pahan silmätulehduksen vuoksi. Lääkärin määräämät tropit olikin sitten niin vahvoja, että illalla meinasi taju lähteä. Että sunnuntai menikin sitten siinä. Tänään olo on onneksi jo pikkuisen parempi, ja hyvä niin. Illalla olisi nimittäin ulkotreenit, joihin haluaisin tosi kovasti osallistua.

Koska oikeasilmäisenä kameran läpi katsominen on nyt melko hankalaa, päätin piiiitkästä aikaa käyttää blogissa lainakuvia. Ja koska kasvihuone on nyt jatkuvasti mielessä ja Pinterestin kasvihuonetaulu kasvaa kovaa vauhtia, ajattelin jakaa teillekin sitä fiilistä, jota olen nyt imenyt itseeni kesän verran.

Tämän postauksen kuvat on lainattu superihanasta
Living by W -blogista
,josta olen imenyt itseeni inspiraatiota.
Weronican kasvihuone on myös Willab Gardenin ja ulkonäöltään hyvin vastaava kuin se, mikä meille on tulossa, mutta vain pikkuisen suurempi. Ehkä maailman kauneimman kasvihuoneen lisäksi Weronican blogi on muutenkin ihan mieletön! Kannattaa siis ottaa seurantaan, samoin kuin livingbyw Instagramista. Itse olen ainakin saanut kehitettyä jo niin kovan daaliakuumeen, että ensi keväänä on pakko aloittaa sekin harrastus!

Oikein ihanaa uutta viikoa! ♥

 

Kaikki kuvat: Weronica /Living by W

 

 


Kommentoi