hyggeä ja huolenpitoa + SENSAI arvonta

01.9.2019

Kaupallinen yhteistyö ⎮ Sensai


Tuntuu vähän hassulta puhua syksystä, kun takana on helleviikko. Tosin syksy on pian vääjäämättä edessä ja kesälle saa heilutella hyvästit. Kepeän kesäelämän jälkeen arki kaipaa osakseen vähän hyggeä ja hellää huolenpitoa. Itsensä helliminen monin eri tavoin, paitsi hoivaa mieltä ja kehoa, tuo myös arkeen hetkittäistä ylellisyyttä. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Sensain kanssa.

En tiedä olenko ainoa, joka havahtuu keväisin voivottelemaan kuivakkaa ja hiukan elotonta ihoaan. Niitä talven jälkiä, jotka olisi keväällä saatava muuttumaan kesäiseksi hehkuksi. Samaan aikaan kun luonto puhkeaa kukkaan, huomio kiinnittyy omaan kehoon ja ihoon, jotka on ehkä jääneet talven aikana vähemmälle huolenpidolle. Kun iho, hiukset ja kenties koko kroppa on sitten saatu ainakin jollakin tavoin hehkumaan kesää, sitä kauneutta on helpompi hoitaa, ja kesällä siihen tuntuu olevan myös enemmän aikaa. Kun taas syksyn tullen ote lipsuu, ja itsestä huolehtiminen tuntuu joskus jopa mahdottomalta kaiken arkisen pyörityksen keskellä. On helppo hautautua paksun vaatekerroksen alle ja hyödyntää pimeyttä. Niinpä vuotuinen kuvio on melko nopeasti valmis. Mutta entäpä jos se ei menisikään tänä vuonna näin? Että jos itsestä pitäisikin niin hyvää huolta, että päivien pidetessä jo maaliskuussa, sitä kokisi harmauden sijaan lähes säteilevänsä? Ajatus ei suinkaan ole mahdoton, vaikkakin vaatii ehkä tietoisen muutoksen.

Tanskalaisten hygge on ihan loistava keksintö ja termi, ja tarpeellinen varsinkin syksyllä. Arjen pyörteissä hiljentyminen ja pysähtyminen ovat erittäin tärkeitä ja levolle on syytä raivata tilaa ja aikaa. Sen sijaan, että itsensä syksyn tullen “unohtaisi” ja asettaisi jotenkin talviteloille, onkin paljon hedelmällisempää nostaa oma hyvinvointi jonkinlaiselle jalustalle ja tehdä tietoisia valintoja oman hyvän olon edistämiseksi. Sensain ideologia rutiinin muutamisesta rituaaliksi kannattaisi ottaa käyttöön ihan kokonaisvaltaisesti. Muutama minuutti lisää itsensä hemmottelua päivässä ei kaada kenenkään aikataulua, mutta voi parhaassa tapauksessa poikia aimo annoksen hyvää oloa ja energiaa.

Päätin itse kesällä, että tänä vuonna en unohtaisi itseäni siinä vaiheessa, kun illat pimenevät ja päivät lyhenevät. Että ottaisin aikaa arjesta yhä enemmän itselleni ja omalle hyvinvoinnilleni. Nauttisin saunan lämmöstä ja hoitaisin ihoani. Sitä vastoin, että lätkisin iholleni kiireessä (ja kenties muistaessani ja ehtiessäni) jonkinlaista kosteutusta, pysähtyisinkin noihin hetkiin ja tekisin niistä omia pieniä kauneusrituaalejani.

Jos sääret ja kantapäät onkin ehkä helpompi unohtaa talviaikaan, niin kasvojen kohdalla tilanne on onneksi toinen. Kuiva huoneilma ja pakkanen kuivattavat ihoa nopeasti ja kiristävään tunteeseen on helpompi herätä. Talvikuivakka ihokin on kuitenkin estettävissä, kunhan ihoa hoitaa oikeilla tuotteilla ympäri vuoden. Jossain vaiheessa, päivetyksen hiipuessa pois, saattaa kasvoille palautua myös tietynlainen kalpeus ja ihonhoito tuntuu erityisen tärkeältä. Vaikka oikeaoppinen puhdistus ja kosteutus ovatkin asioita, joiden tärkeys ei muutu vuodenaikojen mukaan, syksyn tullen rituaalit muuttuvat entistä tärkeämmiksi ja parin minuutin pikahemmottelu tuo luksuksen tunnetta arkiaamuihin ja -iltoihin. Laadukkaat tuotteet ja niiden oikeaoppinen käyttö, sekä rauhassa ja  huolella tehty tuotteiden levitys näkyvät aivan varmasti kasvojen iholla ja innostavat kenties hoitamaan koko kehoa samalla rakkaudella.

Kirjoitin kesäkuussa teille Sensain uudesta Absolute Silk Micro mousse treatment –hoitovesivaahdosta ja nyt kyseinen Absolute Silk -sarja laajeni myös kakkosvaiheen kosteutukseen kahdella hieman erilaisella tuotteella. Ylellinen Koishimaru Silk Royal paitsi kosteuttaa ihoa tehokkaasti, edistää myös sen hyaluronisynteesiä ja kiinteyttä. Absolute Silk sarjan  kosteustuotteet on luotu ehkäisemään ihon sameutta, karheutta ja punakkuutta, eli juuri niitä ominaisuuksia, joille hyväkin iho altistuu varsinkin talvikauden aikana, tai jäätyään vähemmälle huolenpidolle. 

Micro Mousse -hoitoveden lisäksi Absolute Silk -sarjasta on nyt saatavilla kaksi uutta kosteutustuotetta. Sensai Absolute Silk Fluid sopii normaalille, rasvaiselle ja sekaiholle. Pumppupullon sisältö on emulsiomainen, ihoa kosteuttava ja ravitseva, sekä nopeasti imeytyvä. Tuote jättää kevyen silkkihunnun iholle ja vaikutus on paitsi pitkäkestoinen, myös välitön. Sarjan toinen kosteuttaja on Sensai Absolute Silk Cream, joka taasen on tarkoitettu kuivalle-normaalille ja sekaiholle. Kuten edellinenkin, tämäkin tuote toimii ensivaiheen anti-ageing kosteutustuotteena ja sen teho kohdistuu erityisesti iän tuomiin muutoksiin. Sensain kosteustuotteissa on hoitavien ominaisuuksien lisäksi yksi erityisesti itseäni ilahduttava seikka. Tuotteita ei nimittäin ole jaoteltu päivä- ja yövoiteisiin, vaan samaa tuotetta voi käyttää vuorokauden ympäri. Itse koen erityisen tärkeänä, että yksi ja sama tuote ajaa asian päivin ja öin, eikä aina ole pakko hankkia kahta erillistä kosteuttajaa.

En ole vahvojen tuoksujen liputtaja, mutta itselleni Sensain tuotteissa toistuva kevyt tuoksu on jo sinänsä luksusta. Mikään muu tuoksu ei tunnu yhtä aikaa niin kevyeltä ja huomaamattomalta, mutta samalla myös ylelliseltä. Tulee hieman sellainen tunne, että tuoksussa voisi uida. Samalla itselleni juurikin tuo tuoksu on hyvä muistutus siitä omasta hemmotteluhetkestä. Eikä sitä ylellistä tunnetta haluakaan nopeuttaa ja kiirehtiä eteenpäin, vaan tuotteita tekee mieli painella kevyesti iholle ja sitä hemmotteluhetkeä ikään kuin pidentää. Toisaalta se saattaa joskus myös poikia lisää hyvää, sillä vaikka olisin hetki siten miettinyt, etten jaksa rasvata sääriäni, saati kantapäitäni, tekeekin yht’äkkiä mieli hemmotella itseään vähän lisää.

En tiedä olenko jo kertonut, tai oletteko muuten tietoisia siitä, miten Sensain tuotteet ovat alkujaan saaneet ideansa. No joka tapauksessa, kysehän on juurikin silkistä, ja sen ominaisuuksien siirtämisestä iholle. Tämä keksittiin aikana, jolloin silkkilanka kehrättiin käsin, ja huomattiin, että sitä kehränneiden naisten kädet pysyivät uskomattoman kauniina ja sileinä. Sensain ensimmäiset tuotteet tulivat myyntiin Englannissa 40 vuotta sitten ja sen jälkeen silkin ominaisuuksia on eristetty Sensain tuotteisiin aina vain hienommalla ja modernimmalla teknologialla. Absolute Silk -sarjan tuotteet edustavatkin sitä viimeistä osaamista ja ovat silkkiä ja Sensain tuotteita parhaimmillaan.

Siitä huolimatta, että Sensain ensimmäiset tuotteet myytiin Lontoossa jo 40 vuotta sitten, Iso-Britanniassa Sensaita myydään edelleenkin vain Harrodsilla. Kyllä, luit aivan oikein! Tässä suhteessa olemme siis onnekkaampia, sillä Sensain tuotteita on tarjolla Stockmanneilla, Sokoksilla ja Emotioneissa ympäri. Sokoksilla ja Emotioneissa vietetäänkin taas ensi viikolla Kutsu Kauneuteen -viikkoa, ja Sensailla on oma päivänsä perjantaina 6.9., jolloin löydät erityistarjouksia ja myymälässä on paikalla myös asiantuntija, joka kertoo sinulle enemmän uutuustuotteista ja niiden ominaisuuksista. Myös puhdistustuotteista on kivoja tarjouksia, joten kannattaa lukaista keväällä kirjoittamani teksti Sensain SAHO -menetelmästä. Postauksen voit käydä lukemassa täältä.

Arvonta:

Minkälaisia hemmotteluhetkiä järjestät itsellesi arjen keskellä? Listaa kolme parasta tapaasi hoitaa kauneutta kiireisen arjen keskellä ja olet mukana arvonnassa. Palkintona arvotaan kolme Sensain
uutuustuotetta. Voittaja saa itse valita haluaako palkinnoksi  Absolute Silk Creamin vai Absolute Silk Fluidin (palkinto on arvoltaan 169€).
HUOM: Arvontaan voit osallistua myös Instagramissa, joten voit helposti tuplata mahdollisuutesi voittoon.

Arvonnan säännöt löydät täältä.

 

Ja hei, muistattehan liittyä Sensain VIP-klubiin. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus saada etuja, tapahtumakutsuja ja ennakkonäytteitä, joten kannattaa kirjautua listoille viimeistään nyt!

Kaunista alkavaa syksyä!


86 Responses to “hyggeä ja huolenpitoa + SENSAI arvonta”

 1. Marjut Päivänurmi says:

  Kolme vuotta jo työttömyyttä takana, niin ensimmäiseksi sitä jättää oman hemmottelun vähemmälle, kun pieni raha menee pakollisiin menoihin.
  Hyggeilisin takkatulen äärellä:
  Rasvausta, hyvää musiikkia ja jotain herkkua napostelisin.
  Loppupeleissä pienistä asioista tulee suurta, ainakin minulle 🥰
  Mukavaa syksyä siulle 😍

 2. Suvi says:

  Kauneus lähtee sisältäpäin. Sitä hoidetaan sisäisesti vedellä ja terveellisellä ruoalla… ystävien seurassa nautittuna maailma paranee ja mieli ja keho kaunistuu.

 3. Nanna says:

  Laadukkaat hoitotuotteet kauniissa purkeissa
  Sunnuntai-iltaisin pieni spahetki kotona aina kun vain mahdollista, siitä ihana laskeutua uuteen viikkoon
  Kokemusten vaihto ystävien kanssa tuotteista

 4. Tanja says:

  Nukkuminen, ulkoilu ja rauhoittuminen iltaisin hyvän kirja parissa tekee hyvää mielelle ja ihollekin 🙃
  Päivittäinen ihonpuhdistus, sopivat hoitovoiteet ja kollageeni pitävät ihon kunnossa …

 5. Susan says:

  Jalkojen rasvaus, kauneusunet ja kasvonaamio silloin tällöin.😊

 6. Marika says:

  Iholle sopivat tuotteet, kuorinta säännölliseti, kosteuttavat naamiot. Monipuolinen ravinto, sopivasti liikuntaa ja kunnon yöunet.

 7. Teija says:

  Riittävä veden juonti ja tarpeeksi unta sekä hyvät puhdistustuotteet

 8. Jonna says:

  Hyvinvointi lähtee siitä, että järjestää itselleen aikaa lähteä lenkille. Silloin tulee syötyä säännöllisesti jolloin vatsa voi hyvin ja siten myös iho voi hyvin.

 9. Tuulis says:

  Kävely metsässä rauhoittaa mieltä ja ulkoilusta tulee hyvä olo. Saunassa käyminen rentouttaa ja samalla hemmottelen tekemällä kuorinnan ja kasvonaamion

 10. Riitta Nyberg says:

  Kerran viikossa sauna jossa raspaan jalat ja teen kasvojen kuorinnan. Saunan jäkeen vielä kasvonaamio.😊

 11. Tarja says:

  Yritän mahdollistaa itselleni riittävän pitkät yöunet ja säännölliset ulkoiluhetket – ne ovat tarpeen, kun tuijottaa sisällä näyttöä päivä pitkät. Samoin riittävä veden juonti on tärkeää, muutoin tulee kuiva olo niin sisältä kuin päältä. Toki huolehdin aina meikkien huolellisesta putsaamisesta ja ihon hoitamisesta, mutta kyllä tämä on enemmän rutiini kuin rituaali 🙂 Kyllä noissakin rutiinihetkissä ihanat tuotteet kuitenkin tuovat tuoksuineen ja tuntuineen sitä arjen luksusta ja itselle tulee siitä kiva olo!

 12. Muumimamma says:

  Paljon unta ja seerumia yövoiteen sekaan. Hemmotteluhetki on taattu, jos tämän saa tehdä YKSIN lukitussa vessassa ja kukaan ei rynkytä ovea ja huuda äitä sillä välin 😀

 13. Pajulintu says:

  Jalkakylpy, kovettumien raspaaminen ja ihon voitelu. puuvillasukat jalkaan.
  Kasvojen ihon kuorinta ja yövoide iholle.
  Terveellinen ruokavalio on kaiken perusta.

 14. NelliinaX says:

  Ihon kuorintavoiteet, kosteuttavat naamiot ja kauneusunet, siinäpä ne 🙂
  Mukaan kivaan arvontaan.

 15. ennu says:

  Kasvonaamio, kuorinta, jalkojen hoito.
  Nämä esimerkiksi. Pientä hyvää itselle.

 16. Tuide says:

  Ihonhoitoon kuuluu puhdistus, kosteus ja kuorinta viikottain.

 17. Anna says:

  Hyvät unet, öljyhoito hiuksiin sunnuntaisin ja kasvonaamio silloin tällöin!

 18. Tuula says:

  Ihon kunnon puhdistus,seerumi ja kosteutus.

 19. Sinikka says:

  Terveellinen rainto, vesi, riittävä uni ja laadukkaat tuotteet. Ja mökillä vati ulos vesineen ja kuorintavoiteineen, raspaus ym. ja lakkaus.

 20. Sarkkuli says:

  Ulkoilu saa ihon ja olemuksen hehkumaan.
  Naamiot pehmittää ihoa.
  Myönteinen ajattelu on kauneusteko.

 21. Xeveliina says:

  Päiväunet kiireen keskellä, jalkakylpy ja kasvonaamio! Siinäpä kolme hyvää ja halpaa tapaa rentoutua. 🙂

 22. Marja Leena says:

  Kollagenjauhe,ihonkuorinta ja seerumi siinä kolme tapaa jolla hoidan kauneutta.

 23. Katriina says:

  Luonnossa oleskelu, riittävä uni sekä kasvohoito hyvillä tuotteilla kerran viikossa 🙂

 24. Pipsa says:

  Kasvonaamio ja rentoutuminen, siinä helppo nautinto.

 25. Annika12 says:

  Pieniä hemmotteluhetkiä arjessa, kiireetöntä oloa, jalkakylpy, sauna, hyvä kasvonaamio…

 26. Pia says:

  Minä ulkoilen paljon koiran kanssa. Syksyllä sadetakki päällä ja kumisaappaat jalassa tehdyn lenkin jälkeen olo on tarmokas voittajafiilis. Myös uni on tärkeä kulmakivi hyvinvoinnissani. Ihoni nauttii kun se on hyvin kosteutettu ja olisi mahtavaa päästä kokeilemaan uutta tuotetta. Hyvää syksyä!

 27. Anneli says:

  Sauna, kasvonaamio ja ulkoilu niin taas jaksaa, kun arki alkaa.

 28. Satu says:

  Ulkoilu, terveellinen ruoka ja nukkuminen. Ja aikalailla perusihonhoitotuotteet. Parasta on ehkä se, jos joskus viikonloppuisin voi nukkua kunnon yöunet. Tai jatkaa vapaapäivän aamulla pötköttelyä siskonpetissä koko perhe 🙂

 29. Marjaana says:

  Sauna, kasvovoide ja kunnon yöunet. Siinä minun top 3. 😊

 30. Ansku says:

  Olen huomannut, että itsestä huolehtiminen lähtee sisältäpäin. Kun on hyvä olla itsensä kanssa, haluaa ja jaksaa panostaa myös kauneudenhoitoon. Tänä syksynä olen päättänyt panostaa henkiseen hyvinvointiin, jonka seurauksena toivon, että vihdoinkin saisin kulutettua kaappiin unohtuneet ihonhoitotuotteet. Eli kolme tärkeintä kauneudenhoitorutiinia on 1) oma aika ja pysähtyminen omien ajatusten äärelle, 2) liikunta ja terveellinen ruokavalio, 3) hemmottelu (sauna, jalkakylvyt kynttilänvalossa, päivittäinen ihonhoitotuotteiden käyttö (joka nyt ollut aivan retuperällä).

 31. eevi says:

  Riittävä uni, terveellinen ruokavalio ja säännöllinen liikunta. Nämä kun ovat balanssissa, on hyvinvointini helpompaa.

 32. Tiina says:

  Kasvokuorinta, kasvovesi ja hyväntuoksuinen kosteusvoide kasvoille

 33. Marine says:

  Hemmottelen itseäni saunan lämmössä, laittaen hiuksiin ja kasvoille naamiot.
  Saunan jälkeen hiuksiin kosteutava suihke ja öljy, kasvoille seerumi ja kosteuttava voide.
  Perjantaisin kaivan viinilasin kaapista ja kaadan siihen kivennäisvettä (näin raskaana ollessa).

 34. Saara L. says:

  Riittävä uni, ulkoilu ja toki pienet hemmottelut kuten jalkakylvyt saunassa.

 35. Hanna Kooooo says:

  Päiväunet, ulkoilu ja kasvonaamiot

 36. Riinukka says:

  Rauhalliset saunahetket, ehkä kuorinta tai naamio ja joka iltainen kantapäihin rasvaus.😊

 37. Pilvi says:

  Ulkoilu, uni, terveellinen ravinto ja riittävä veden juominen ovat tietysti tärkeitä unohtamatta päivittäistä ihonpuhdistusta ja -kosteutusta. Kaikki tämä tuntuu arjessa mukavalta, mulla kun lomalla helposti tulee lipsuttua vuoroin vähän kaikista. 😄

 38. Johanna says:

  Kasvonaamiot (etenkin sheet maskit lemppareita), ulkoilu ja hysteriointi kavereiden kanssa 🙂

 39. Anne says:

  Yhdessä olo ystävien kanssa, villasukat ja kangaskasvonaamio. Toimivat hyvin myös yhdessä 🙂

 40. Seijahannele says:

  Ihon kosteutus
  Hiusten syväpuhdistus ja (teho)hoitoaineet
  Riitävä uni (ja hitaat aamut)
  – Siinä ne tärkeimmät.

 41. eva says:

  Parasta hemmottelua on sytyttää pieni tuoksutuikku kylppäriin iltaisin iltapuuhien ajaksi. Lämmin suihku ja kasvojen hoito miedon ja rauhoittavan tuoksun keskellä on parasta luksusta arjessa.

 42. Reetta says:

  Olen huomannut, että hyvät yöunet ja kiitollisuus ovat ykkösiä. Sitten tietenkin pieni hemmottelu saunomisen yhteydessä, kuten ihon kuorinta ja kosteutus.

 43. Katri says:

  Aina ei hemmotteluun ole tilaisuutta tai löydy aikaa, siksi pyrinkin nauttimaan pienen pienistä asioista – ajoissa nukkumaan, koiran kanssa lenkkeily, hyvä ruoka.

 44. Heleena says:

  Kauneusvinkkini ovat raikasta ulkoilmaa säännöllisesti (jippii syksyllä on ihanaa ulkoilla), kosteutusta ja kuorintaa. Unikaan ei ole pahitteeksi. Suolan vähentäminen näyttäis toimivan silmäpussien pienentämisessä.

 45. Satu says:

  Minulle hemmotteluhetkiä ovat saunaillat ystävien kanssa, jossa tulee hoidettua niin iho kuin mieli. Kasvonaamioista tykkään, tärkeää on myös jalkahoidot ja ulkoilu päivittäistä ihonpuhdistuksia unohtamatta.

 46. Päivi K says:

  Top 3 hemmottelu: uni, hikilenkki & oma aika.

 47. Sari says:

  Riittävä uni, kasvonaamiot, ihon rasvaus suihkun jälkeen.

 48. Kaisa says:

  Retket luontoon etenkin syksyn väriloistossa, lämmin kylpy ja kasvonaamiot. Näillä saan ladattua akkuja arkeen ja mieli sekä kroppa kiittää!

 49. Ansku says:

  Ihonpuhdistus päivittäin on must. Yritän muistaa myös usein hemmotella ihoa erilaisilla kasvonaamioilla ja -kuorinnoilla. Myös kunnon kauneusuni ja veden juonti kuuluvat kauneisvinkkeihini, samoin ulkoilu!

 50. MarjaKoo says:

  Kasvonaamio, luontoretki ja hyvät unet. Hyvin tepsii hemmotteluna!

 51. Emmi says:

  Säännölliset elintavat (ulkoilu, riittävä vedenjuonti, ravitseva ruoka), kasvojen pesu ja rasvaus. Niillä pääsee jo pitkälle 💛

 52. Anne says:

  Hyvät yöunet (ei kyllä useinkaan onnistu…), liikkuminen ja terveellinen ravinto.

 53. Heidi says:

  Uni, ulkoilu ja ihon kostutus 🍑

 54. Miia says:

  Riittävästi unta, monipuolinen ravinto ja omalle iholle sopivat ihonhoitotuotteet

 55. Jaana says:

  1 nukkua paljon, 2 pitää hauskaa, 3 juoda vettä

 56. Hannastiina says:

  Riittävä uni on ensiarvoisen tärkeää. Samoin riittävä vedenjuonti ja terveellinen ruokavalio on tärkeitä asioita, bonuksena ulkoilu raittiissa ilmassa.

 57. Maritta says:

  Pitkät yöunet, hyvä ruokavalio ja laadukkaat ihonhoitotuotteet

 58. Mira says:

  Olen kokenut seuraavat keinot parhaiksi kauneudenhoitonikseiksi:
  – riittävä uni ja tarvittaessa päiväunet
  – positiivinen asenne on oiva kasvojenkohotus
  – hyvä rasva

 59. Tuula says:

  Paljon hyvää syksyllä;ryhmäjumpat alkaa, kynttilöitä paljon,takkatulet,raitis ilma ulkona, pimeät hämyiset illat, sauna, kasvonaamiot saunassa, marjojen poiminta.😄

 60. Maria M says:

  ihon hoito, uni ja oma aika. Näitä kun muistaisi noudattaa, olisi hyvä.

 61. Martsa says:

  Saunahetket ulkoilun jälkeen, kangasnaamiot sohvalla rentoutuen, kun lapset ovat nukkumassa ja ajoissa nukkumaan 😉

 62. Annika says:

  Kasvon puhdistus, kasvovoide ja silmänympärysvoide
  Uni
  Jooga ja lenkkeily

 63. manna says:

  Paljon unta, hyvää ruokaa ja aikaa ystävien kanssa:)

 64. Eliana says:

  Hiljennyn saunassa useamman kerran viikossa.
  Kosteutan kasvojen ja decolteen ihon huolellisesti
  Menen yhtä aikaa nukkumaan lapsen kanssa ja lepäilen joka ilta n 31-23 ennen kun nukahdan. Siinä ehtii rauhoittua ja rentoutua ja aamulla on mukava lähteä liikkeelle.

 65. Marjo says:

  Syön pääasiassa terveellisesti ja otan omaa rauhallista aikaa vaikkapa saunoen. Tasaisin väliajoin teen itse kasvohoidon kuorinnalla, kultanaamiolla ja kosteutuksella.

 66. Heinik says:

  Riittävästi unta, terveellistä ruokaa ja vettä. Lisäksi kangasnaamiot esimerkiksi televisiota katsellessa tai muuta puuhaillessa ja saunan jälkeen pehmeän ihon kuorinta ihanan tuoksuisella kuorintavoiteella 🙂

 67. Minttu says:

  Saunominen pihasaunassa,lenkkeily metsässä ja hyvät unet.

 68. Ulla says:

  Kolmella asialla hemmottelen itseäni arjessa: ulkoilu, rentouttava sauna sekä hoitorutiinit kuten ihonkuorinnat naamiot ja jalkakylvyt.

 69. anna s. says:

  Ensinnäkin muista hymyillä, sitä ei voi meikillä saada aikaan!
  Toisekseen muista rentoutua,
  ja kolmas, huolehdi ihostasi kuorimalla sitä ja kosteuttamalla sitä 🙂

 70. Kate says:

  Uni, kevyt meikki, ihana yöseerumi kasvoille

 71. Jenni says:

  Hemmottelua on riittävä uni, ulkoilu ja laadukas ruoka<3

  Itsensä tuntee kauniiksi, kun on levännyt ja ravinnut itseään 😉

  Mutta miksei olisi ihanaa hemmotella itseään laadukkaalla kosmetiikallakin:)

 72. Ansku says:

  Hyvät unet, raitis ilma ja vedenjuonti. Kauneus on sisäistä.

 73. Minna says:

  Sauna ja kasvonaamiot 🙂

 74. Marja says:

  Voi kun oliskin aikaa hoitaa kauneutta arjen keskellä! Ulkoilusta en tingi eli raitis ilma on mulle yksi tapa. Kasvonaamioita olisi ihana käyttää mutta en ikinä muista enkä jaksa… Vettäkään en muista juoda 😀 Eli ryhtiliikkeen paikka!

 75. Kati says:

  1. Aamukahvi
  2. GuaSha
  3. Kunnon halaus

 76. Kati says:

  1. Aamukahvi
  2. GuaSha
  3. Halaus

 77. Kati says:

  1. Aamukahvi
  2.GuaSha
  3.Halaus

 78. Emmi says:

  Uni/loikoilu, naamiohetket ja herkut. 🙂

 79. Anne says:

  Paljon unta, vettä ja läheisten rakkautta <3 Näillä eväillä iho hehkuu..

 80. Laura says:

  Pitkään nukkuminen, liikkuminen ulkona ja läheisten kanssa oleminen 🙂

 81. Eeva says:

  Liikunta ja kunnon yöunet. Lisäksi kuorinta silloin tällöin.

 82. Anna J says:

  Kunnon yöunet, guasha sekä metsäkävelyt.

 83. Sari P says:

  Ihon kosteutusta ei voi jättää väliin, oli miten kiire tahansa. Sen lisäksi ajan ottaminen ihan omalle itselle arjen keskellä piristää ilmettä ja mieltä, vaikka hyvän kirjan tai reippaan liikunnan parissa.

 84. Jenni says:

  -unta riitävästi,väh.8h yössä
  – vettä
  -ravintorikasta ruokaa

 85. Riitta says:

  Riittävä uni, hyvä ruoka ja oma aika.

 86. Nina K says:

  Oma aika hyvän kirjan parissa, riittävä yöuni ja kiireettömät metsäkävelyt koiran kanssa.

Kommentoi