{ sopivassa suhteessa }

17.12.2014

Joulua nimittäin. Ei liikaa, tai liian suurella stressillä, se kai on mulle se toimivin tapa. Eilen illalla keitin lanttuja ja porkkanoita, leivoin joululimppuja jne. Sopivassa suhteessa kuitenkin niitäkin. Pidän keittiössä hääräämisestä, mutta leipien paistuessa oli ihan hyvää aikaa istuskella sohvalla joulunpunaista siemaillen, suklaata syöden ja Netflixiä katsellen. Sain myös illalla paketoitua suurimman osan lahjoista, ja tänään postitettua kaikki postitettavat paketit, joten saan nyt huokaista helpotuksesta ja syvään. Ehdottomasti stressaavin asia nuo lahjat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jouluvalmistelujen osalta jatkoin tänään. Nyt on laatikot paistovalmiinaja pakastimessa. Limppuja leivon lisää, mutta ihan vain koska ne on niin hyviä, ja koska tykkään leipoa. Sama pätee pipareihin, jotka lapset tuhosivat ennätysnopeasti. Jäljellä on enää murusia. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aherruksen vastapainoksi hiukan kevyempää joulufiilistelyä uusien punaisten kynsien kanssa. Jos ei muuta, niin piristävät ainakin harmauden keskellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen iltapäivällä koin hetkellisesti sellaisen ihmeellisen joulufiiliksen. Se tuli ihan vain autossa, oman kylän “ruuhkassa” postilla ja liikenneympyrässä. Iltapäivän viimeiset säteet osuivat kuuraisiin tienpientareisiin, ja hetken tuntui joululta. Tunne meni nopeasti ohi, mutta oli lohduttavaa huomata, että sen voi todellakin saada kovin pienistä asioista.

Niin, että se siitä kadonneesta joulumielestä. Tulee jos on tullakseen. Joulu tulee kuitenkin, joten mitäs sitä murehtimaan!

Kivaa keskiviikkoa!


8 Responses to “{ sopivassa suhteessa }”

  1. Hanna says:

    Joulufiilistä täälläkin etsitään onneksi oli hiukan valkoinen maa tänä aamuna, sairastupaa täällä pidän pystyssä kaksi tyttöä kipeenä, toivotaan että jouluksi tervehtyvät. Ihanaa joulun aikaa sinulle Emilia! kaikki postaukset käyn aina lukemassa, vaikka kommentointi on jäänyt vähemmälle. Tykkään vaan niin tästä sun blogista. Piparitaikina täälläkin tekeytymässä huomista varten ja limput uunissa, yksi hyvä puoli tässä sairastuvassa on se että ei ole mihinkään kiire, ehtii vaikka leipoa:).

    • Voi kiitos, Hanna! Olet kyllä niitä ihan vakkarilukijoita, jotka mulla on mielessäni aina postausta tehdessä!

      Ihanaa joulunaikaa, ja toivottavasti sielläkin sairastelut hellittävät, ja pääsette nauttimaan joulusta kunnolla.

      Nauttikaahan jouluaskareista. Ilman stressiä tietenkin! 🙂

  2. Elina says:

    Hei! Ajattelin leipoa joululimppuja ohjeellasi. Paljonko pomeranssinkuorta olet laittanut taikinaan, kun ohjeeessa ei ollut mainintaa. Mukavaa joulun odotusta!

  3. LPP says:

    Ihanan jouluiset kynnet 🙂

    Just virittelin kuusen sisälle tuoksumaan <3

  4. maiju says:

    Himoitsen noita sun kenkiäs, ne on niin siistit! 🙂 Asiasta kukkaruukkuun, ei liity postaukseen mitenkään mut treenailetko vielä kovasti? Lueskelin mielenkiinnolla sun treenijuttuja. Rauhaisaa joulua! 🙂 t. Maiju

    • Ja mukavat! 🙂

      Sanoisin, että liikun, treenaaminen kun ei ole tänä syksynä ollut kovinkaan tavoitteellista, mikä yhtenä syynä vie fiiliksiä alas. Kaikelle vain ei ole ollut aikaa, ja tokihan se harmittaa. Toivottavasti asiat saadaan korjattua kevään tullen, sitä ainakin odotan.

      Jouluiloa sinne!

Kommentoi