Hedelmähappoja vinkistänne

19.5.2016

Muistatteko vielä Pahuksen couperosa -postaukseni? No postaukseenhan suoraan sanottuna tulvi hyviä vinkkejä herkän ihon hoitoon ja joitakin niistä lähdin heti myös kokeilemaan ja toteuttamaan käytännössä. Ihan ensimmäiseksi vinkeistänne poimin kuitenkin hyvän kuorintatuotteen. Oma ihonihan on kuorinnan osalta jäänyt täysin laiminlyödyksi, sillä heleyttävän vaikutuksen sijaan olen pelännyt punaisen kirjavaa lopputulosta.

Madaran Kirkastava AHA kuorintanaamio oli kuitenkin teidän mielestänne huipputuote, ja päätin heti, että sitä oli kokeiltava. Kyllä, olen jopa joskus vähän skeptinen monessakin asiassa, ja myönnän, että pikkuisen epäilin täysin luonnonmukaisesti tuotetun kosmetiikkatuotteen (jossa ei ole edes mitään mekaanisesti kuorivaa raetta) kuorintatehoa. Onneksi skeptisyyteni on yleensä sitä laatua, joka halajaa omakohtaista empiiristä tutkimusta. Tämä testaus poiki nimittäin itselleni kaikkien aikojen ehkä parhaimman kosmetiikkalöydön!

madara peel 5

Koska kuorinnan teho ei perustu hankaavaan koostumukseen, tuotteen vaikutusaika kasvoilla on se, millä lopputulokseen vaikutetaan. Olen nyt kuorinut ihoni tuotteella muutaman kerran ja aloitin ensin hyvin varovasti n. 2-3 minuutin vaikutusajalla. Jo ensimmäisella kerralla rakastuin tähän naamioon, mutta lisätessäni vaikutusaikaan muutaman minuutin, kuorinnan todellinen teho tuli kunnolla esiin. Toki paranevaan lopputulokseen vaikuttaa kai sekin, että ihoni on pitkästä aikaa saanut ansaitsemansa säännöllisen kuorinnan. 5-8 minuuttia kerran viikossa ja iho oikeasti säteilee! Tuotteen vaikutus on niin hyvä, että olen jopa ajoittanut kuorinnat välillä aamuun, kun edessä on ollut päivä jona ihon kunto on ollut itselleni merkityksellisempi. Vaikka aikaisemminkin kuorin ihoani varoen ja hellävaraisesti, toimenpide on kuitenkin ollut turvallisinta ajoittaa iltaan, jolloin punoitus on ehtinyt laantua aamuksi.

madara peel 1

Tuon couperosa -postauksen kommenteissa oli todella paljon niin tuotevinkkejä, hehkutusta luonnonkosmetiikkaa kohtaan, kuin linkkivinkkejäkin. Tämän kuorintanaamion tilasin Jolien -nettikaupasta, ja nyt on kyllä ihan pakko nostaa tähän sekin kokemus. En tiedä muistatteko kun noin vuosi sitten kirjoitin asiakaspalvelusta ja pohdin nettishoppailun elämyksellisyyttä. Mikäli ei ihan heti muistu mieleen, suosittelen lukemaan alustuksena postauksen tästä linkistä. Nimittäin Jolie -kokemus oli taas yksi niistä, jotka muistuttivat mitä hyvän asiakaspalvelun kuuluukin olla!

Kuvien perusteella yrityksellä on älyttömän kaunis ja kutsuva kivijalkaputiikki ja hoitola Helsingissä. Mutta, koska yhden kosmetiikkatuotteen vuoksi ostoksille lähteminen ei näillä etäisyyksillä tule kuuloonkaan, päädyin tietenkin tilaamaan tuotteeni netin kautta.

Tilausta näpytellessäni hiukan ennen maksu- ja vahvistusosuutta tietokeen ruudulle ilmestyi kenttä, johon asiakasta pyydettiin kuvailemaan omaa ihoaan ja sen erityistarpeita, jotta henkilökunta osaisi auttaa ostosten teossa parhaalla mahdollisella tavalla ja antaa tuotenäytteitä kulloisenkin asiakkaan oman ihotyypin mukaan. Tässäkin kohtaa olin vielä melko neutraali asiakaspalvelua kohtaan, mutta kun parin päivän kuluttua hain postista kauniin laatikon, jonka sisältö oli pakattu vielä kauniimmin ja saatteena oli käsin kirjoitettu kirje neuvoinneen, tuotevinkkeineen sekä näytteineen, olin aika häkeltynyt! Tässä oli asiakaspalvelu, jonka merkityksellisyys perustui ostokokemukseen, henkilökohtaiseen palveluun ja elämyksellisyyteen. Koin tulleeni arvostetuksi asiakkaana, vaikka ostokseni ei hinnaltaan järin suuri ollutkaan.

madara peel 3

En lähde väittämään, että tulisin lähitulevaisuudessa kääntymään täysin luonnonmukaiseen kosmetiikkaan, mutta tähänastisten luomulöytöjen lisänä tämä kokemus vahvistaa entisestään hyvää käsitystäni luonnonkosmetiikasta. Punoitusta ja punaiseksi lehahtamistakin on edelleen kasvoillani, eli ihoni ei ole kokenut mitään ihmeparannusta. Noista vaivoista huolimatta löysin silti kuorintatuotteen, jolla voin käsitellä kasvoni säännöllisesti pahentamatta kuitenkaan tilannetta entisestään.

Suosittelen lämpimästi!

Ihanaa iltaa!


5 Responses to “Hedelmähappoja vinkistänne”

  1. Lisbeth says:

    Ompa kiva kuulla, että tuote sopi sullekin. 🙂 Ja niinhän se on, että eihän tuo punakkuus helposti mihinkään häviä, mutta oikealla hoitotavalla ei ainakaan pahene.

  2. Minna says:

    Minulla on tuo sama tuote käytössä ja tykkään kovasti. Ja ostettu juurikin Jolien putiikista. Olen saanut siellä ja verkkokaupassa tosi hyvää palvelua.

  3. Mä olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa nyt melkein 7 vuotta ja kokeillut tuotetta jos toistakin, mutta Madara on säilynyt ykköslempparina ehdottomasti. Eli suosittelen rohkeasti kokeilemaan muitakin heidän tuotteitansa. Esim. herkälle iholle soveltuva puhdistusmaitoemulsio (poistaa myös meikit) on aivan lempparini. Jolien kivijalkakauppaan odotan kovasti pääseväni Heinäkuisella Suomen-reissulla, sillä kovasti kiinnostaa Zuii-meikit ja erityisesti meikkipohjat.

  4. himpsis says:

    Käytän samaa tuotetta ja rakastan sitä!:)

    Mun ihonhoitotuotteissa on nykyään selvästi enemmän luonnonkosmetiikkaa kuin muuta, ja Jolien verkkokauppa on yksi “kantapaikoistani”. Minä arvostan myös heidän palveluaan. Vielä pitäisi löytää täydellinen seerumi tälle iholleni…

  5. Annikki says:

    Tämä PEEL on kyllä munkin luottotuote! Ja kaikki Madaran tuotteet, mitä olen testannut, on olleet hyviä! Erityisesti shampoosta ja hoitoaineista olen tykännyt, ensimmäiset luonnonmukaisemmat jotka oikeasti toimii, pesee ja hoitaa! Näin kesän korvalla kaipailisin pidemmän aikavälin kokemuksia siitä ihmevehkeestä jolla poistelit ihokarvoja! Toimiko, vai ihan humpuukia?!

Kommentoi