>11.

11.12.2010

>Tänään ei yksinkertaisesti irtoa mitään. Kuvat on vanhoja, Niilon huoneesta.
Flunssa on nyt ottanut yliotteen. T takoo töitä öisin, joten kahden zombien voimin yritetään selvitä päivän pakollisista jutuista. Tuo yksi pieni kun ei millään ymmärrä, jos sanoo, että äiti on vähän pipi, ja isi on vähän väsy. Ei mitään vaikutusta…

Jouluostoksiin, paketointiin ja hulmuaviin helmoihin palataan, kunhan olo hiukan parantuu. Mukavaa lauantai päivää! Pysykää terveinä!


26 Responses to “>11.”

  1. Pieni Lintu says:

    >Parane pian!!! ♥

  2. Petriina says:

    >Kyllähän näitä katselee ihan mielellään uudelleenkin :-)Täällä ollaan myös flunssaisena, mutta onneksi kuitenkin paranemaan päin. Paranemisia myös sinne !

  3. Katri says:

    >Kauniita kuvia! Ja pikaista paranemista sinne, toivottavasti ei ole sitä piiiiiiitkään kestävää flunssaa jota on paljon liikkeellä.

  4. Hanna says:

    >Pikaista paranemista, kauniita kuvia 🙂

  5. CosyCottage says:

    >Tule pian kuntoon taas : )!

  6. Kaaponkammari says:

    >Lepoa ja lääkettä ja pikaista paranemista. Laita videotpyörimään, josko auttais?:)

  7. tinttarus says:

    >VAikkei täällä tänään helmat hulmuakaan, hulmuaa kuvista se tuttu hyvä tuuli<3PAranemishalaus lähti matkaan.Näille isommille lapsille jo voikin sanoa, että nyt ei äiti ole käytettävissä, mutta pikkuiselle se ei mene ihan niin. Voimia ja jaksamista. Joulu askeltaa lähemmäs vaikka lepuutteletkin.OStin jostain luontaisjutusta semmoisia inkivääripalasia. Semmoisen kun laittoi höyryävän teen joukkoon, niin ainakin nuhanenä aukesi ja kurkku kiitteli. Jos äityy olo ihan tukalaksi, niin huikkasehan Riihipirtille, niin laitan muutaman palasen sulle matkaan:)

  8. Pieni Pitsinenäliina says:

    >Joulu alla sairastuminen on kyllä ikävin asia kaikista.. tai ainakin sieltä ikävimmästä päästä. Mutta toivottavasti, ja varmasti oletkin jo itse juhlan koittaessa taas täydessä iskussa. (Edelleen niitä muffinsseja täällä väkerrän.. Pitäis kyllä tunkea tää kone tuonne kaapin perälle ja keskittyä olennaiseen..:))

  9. Purnau says:

    >Ihanat värit lapsosen huoneessa! Paranemisia 🙂

  10. Teija says:

    >Niilon huoneessa on kyllä ihania juttuja! Ihan täydellinen!Paranemisia myös <3T: eräs lauantai-työläinen, pakko painaa duunii viel ennen reissua, huoh.

  11. Intianminttu says:

    >Kiva fiilis kuvissa, väritys pirtsakka! Toivottavasti sinunkin olosi on pian muuttumassa pirteämpään suuntaan ja otat niskalenkin flunssasta!

  12. Anne says:

    >Kauniita kuvia tosiaan! Pikaista toipumista… nyt näitä flunssa-aaltoja on ollut liikekannalla.

  13. pampula says:

    >Blogissani on sinulle jotain pientä kivaa 🙂

  14. Hanna from the corner table says:

    >Paranemisia sinne! Lepoa ja leppeitä hetkiä 🙂

  15. Neiti kevätaurinko says:

    >Ihania kuvia! 🙂 Pikaista paranemista sinne! Flunssaa on täälläkin päin liikkeellä :/

  16. Heidi - Suklaamarenki says:

    >Jaksuja sinne ja paranemisiin♥

  17. Sissi says:

    >Oi voi, parane pian!

  18. -J- says:

    >Niin tuttu tunne.. Ite olin vasta sairaana ja mies töissä..ei ne pienet ymmärtäny et äiti oli sairas ja väsynyt. Onneksi mummolta saatiin sit apua ja mä sain levätä.Parane pian!

  19. Jonna says:

    >Paranemisia toivotan minäkin. Kauniita kuvia taas. Tiedätköhän mistä johtu, kun sun sivut lataa mulla tosi hitaasti, kuvat tulee kyllä ihan normi vauhtia esiin mutta joka kerta, joka ikinen postaus vie varmaan jonku 5min että saan sen kelattua alaspäin.. tökkii ihan julmetusti. Missään muussa blogissa ei tee näin :/

  20. Aamunkukka says:

    >No mutta, kyllä näitä kuvia mielellään katselee! Pikaista paranemista, voi jouluflunssa pois,pois teitä kiusaamasta;-)Lepäile ja kerää voimia!

  21. Onna says:

    >Todella suloisia kuvia. Toivon sinne pikaista paranemista! Aurinkoa viikonloppuun 🙂

  22. Arja says:

    >Pikaista paranemista!Mukavaa 3 adventtisunnuntaita<3

  23. Helena says:

    >Paranemisia sinulle Emilia!

  24. Uuden Kuun Emilia says:

    >Kiitos kaikille kommenteistanne!Jonnalle: Hitaus voi johtua tuosta lumisateesta. Se on java script, ja mikäli koneellasi on vanha windows, tai päivitykset tekemättä, lataus voi olla hidasta. Näin ovat viisaammat kertoneet 😀

  25. Nanna says:

    >Paranemistuulahduksia sinne ♥

  26. Jonna says:

    >Ei johdu siitä, uusi windows, päivitykset kunnossa. Muissa blogeissa lumisade ei vaikuta näin. Hmm, olisko niillä viisaammmilla muuta selitystä 😀

Kommentoi