>Aika ihana juttu

15.2.2011

>

Mulla on pitkään ollut yksi BoligLivin juttu, johon olen palaillut yhä uudelleen ja uudelleen. Viime keväänä se taisi eteeni sattua. Oikeastaan kuvat on ne, miksi katselen tätä aina tasaisin väliajoin. Ajattelin jakaa sen nyt tässä teillekin, ihanan piristävät kuvat, haikailen kesääkin jo, vaikken mikään kesäihminen olekaan. Kevät on enemmän mun juttu. Mutta ruukkupuutarhaa, avoimia ovia ja ikkunoita, voiko niitä olla kaipaamatta, kun ulkona on pakkasta ja ilmasto kuin Siperiassa! Ajattelen värejä ja elämää. Sekä tietenkin pitkiä kesäiltoja ja yöttömiä öitä!
Se miksi juttuun aikoinaan kiinnitin huomioni, onkin ihan toinen tarina, ja siitä kerron lisää myöhemmin. Huomenna olen ehkä itsekin hiukan viisaampi!

Juttuun BoligLivin sivuille pääset tästä. Talon asukas pitää muuten varsin suloista DondeC -sisustusliikettä. Klikklik!
***

29 Responses to “>Aika ihana juttu”

 1. Marika says:

  >Harmi kun en tekstistä ymmärrä yhtään mitään, mutta kuvat ovat kauniita! Kesä, tule jo.. 🙂

 2. Satu says:

  >Vitsit mitä kuvia! Ihanan raikas ja kesäinen koti. Mä niiiiin himoitsen noita BoligLivejä. On kai pakko tehdä reissu Tanskaan, niitä ei vissiin Suomen kamaralta mistään saa.

 3. Helmikummun Heidi says:

  >satu: lehtitori.fi sieltä pystyy tilamaan boliglivin tosin hintakin on suolainen lähes 150€/12kk vaan kalliimmaksi se tanskan reissu taitaisi tulla.Ihania inspiraatiokuvia, kevät ja kesä tulkaa jo!

 4. Intianminttu says:

  >Raikasta ja reipasta! Niin kuin oli nettiputiikkikin, mielenkiintoinen tuttavuus ja kesämökkeily mielessä jo täälläkin sekä ruukkupuutarha parvekkeella! Ps. Mielen Lumoa täyttää vuoden ja juhlistaa sitä pikkuarvonnalla, tervetuloa osallistumaan!

 5. selma says:

  >Toi kauppahan on ihan mieletön! Haluu ja tahtoo!! Suosikkimerkit on täti valinnut puotiinsa. Nätti on kyllä kotikin!

 6. Uuden Kuun Emilia says:

  >Marika: Mutta näähän on hyvää kielikylvetystä :)Saisi tosiaan jo kevät ja kesä rientää!Satu: Tuossa Heidi jo sulle vastailikin. Tosin tanskan reissu ei olis silti paha juttu! :)Heidi: Kiitos kun laitoit vastauksen. Tosiaan nyt saa lehteä suomeenkin, mutta pienellä lisäällä. Toki ainahan voi tilata myös lehdeltä suoraan.Ihana lehti, innostavat kuvat. Ihanat kesäkuvat! :)Intianminttu: Kiitos kutsusta!Ihmeellisesti sitä pitkän talven jälkeen kaipaa jo vihreitä niittyjä :)Selma: No arvaa haluunko mä kaikkee!!! 😀 Ihanaa tavaraa, voi minua pinnallista ihmistä 🙂

 7. Satu says:

  >Kiitokset infosta. Aika hintavaksi tulee kummatkin, tilaaminen ja reissaaminen. Taidan jäädä odottelemaan huokeampaa vaihtoehtoa ja tyydyn noihin nettisivuihin. 🙂

 8. anni says:

  >Ihanan raikkaita värejä! Erityisesti tuo hapsureunainen pinkki päivänvarjo tulee varmasti mun uniin 🙂 Ehkä jopa sellaisen itselle askartelen.hmm! Kiitos kuvien ja kevätmielen jakamisesta.

 9. Uuden Kuun Emilia says:

  >Satu: Jep, klikkaillaan nettiä ja haaveillaan :)Anni: Joo, ihanan herkullinen! Musta ei taida ola askartelijaksi, mutta ihailen kyllä. Löytyisköhän tollanen kesäksi!? 🙂

 10. Sanna-Riikka says:

  >Kuvat kertovat kaiken puolestaan, tekstistä, kun mittään en ymmärtänyt!!! Kirkkaita värejä, hyvää mieltä, mielen virkeyttä, vois vaikka syödä nuo kuvat – ihan herkkuja ovat!!!ps. Hitsit, kun ei oo opiskellu Tanskaa, niin moni hyvä sisustusjutska sieltä vain tulee;)

 11. Anu says:

  >Tuli vähäsen kesäkaipuu, vaikka en itsekään ole varsinaisesti "kesäihmisiä". Haluaisin juuri nyt tuonne varjon alle…

 12. Anne says:

  >Varsinaista väri-iloa ja kesäfiilistä. Mie piän!

 13. Outi / White Country says:

  >Mun silmään osui tuo puutarhakeinu! Voi että, ne ihanat hitaat kesäpäivät, kun pääsee lököilemään ja nauttimaan tuoksuista ja äänistä.

 14. Nonna says:

  >Ihana koti! Tuo eka kuvan vihreä-lila-sohvatyyny mulle kiitos!Mitähän sulla huomenna selviää? Jännää!!! =)

 15. Sannu says:

  >Kiva koti.Mä haluisin just tollasen terassin.ja noi sohvalla olevat tyynyt myös.

 16. Teija says:

  >Mä viihtyisin kyllä tossa asunnossa, kun oon ihan höpönä tanskalaisiin kesäasuntoihin! Ne on jo ulkoota niin kivoja, mustia valkosine vuorilautoineen. Saati sit sisustus… Ja usein vielä hiekkaranta vieressä :)Pitääpä käydä kurkkimassa myös nettikaupassa!

 17. Uuden Kuun Emilia says:

  >Sanna-Riikka: Mutta aika hyvin tekstiä voi tulkita. Kun ymmärtää sanan sieltä toisen täältä ja päättelee loput :)Ihana Tanska! :)Anu: Niin se vain on, että kylmyydelläkin on rajansa, ja ihminen tarvitsee myös lämpöä :)Anne: Niinpä, ihanat kuvat!Outi: Älä muuta virko. Kärpäset ja linut, lehtien havina ja leikatun nurmen tuoksu. Oih! :)Nonna: Niin on, jännää :)Joo siis ihania tekstiilejä. Vitsit!Sannu: Kelpais mullekin! Ihan kaikki :)Teija: Älä muuta virko! Pelkkä ulkokuori on jo niin ihana!!!Kiva kauppa, käy kurkkaan!

 18. Sini says:

  >Voi, mitä raikkautta! Tiedätkö, että olin ihan satavarma, että tuo eka kuva on teiltä 🙂 Ajattelinkin, että oletpa rempaissut ja laittanut ihanan värikkäitä sohvatyynyjä esille. Kevättä rinnassa siis!

 19. Niina says:

  >Auts, osui ja uppos ! ;DIhana tunnelma ! Raikas, kaunis, värikäs, kevyt ! AH!

 20. Sanna says:

  >Ihania kuvia kauniista värikkäästä kodista!Itsekin olen lukenut saman jutun jostakin ruotsinkielisestä sisustuslehdestä. Miten olet saanut noita sydämiä edellisiin kuviin? Olisin tosi kiitollinen jos voisit neuvoa. /S

 21. Katri says:

  >Voi miten kauniita kuvia. Todellisia kesämielen herätyskuvia, näihin vois upota… kunnes sattuu vilkaisemaan ikkunasta ulos/lämpömittariin ja todellisuus herättää. :DKaunista keskiviikkoa!

 22. Uuden Kuun Emilia says:

  >Sini: Voi, oliskin! 🙂 Mutta tähän voi tähdätä :)Niina: Siinäpä ne adjektiivit :DSanna: Kuvat on käsitelty picnik premiumin jollain ystävänpäivä jutulla. Kunhan klikkasi, niin sydämet tuli kuvaan :)Joo, mä luulen, että oon kans nähnyt ton utun jossain muuallakin. Kaunis!Katri: Tai, kun pukee lapselle sata kerrosta ja laittaa nenänsä ulos 🙂 Jäätävä todellisuus! 😀

 23. Heidi - Suklaamarenki says:

  >Ihanko vähän ihanaa!!!! Voi että kuinka ihania värejä ja putiikki oli kyllä mahtava ♥ Tykkään ihan kauheasti Tanskasta ja tämä koti ei sitä ainakaan vähentänyt 😀

 24. Milla says:

  >Oi, mitä väriterapiaa!! :)Hetimullenyt KESÄ!!

 25. Miia says:

  >Ihania kuvia:)

 26. Miia - Miian unelmia says:

  >Hmmm… mielenkiintoista!

 27. Mari says:

  >On kyllä niin herrrkulliset kuvat!

 28. Turkoosi says:

  >Ihania kuvia! ja nuo värit… 🙂

 29. Uuden Kuun Emilia says:

  >Heidi: ihan tanskan kermaa 🙂 aika ihanaa!Milla: Samaa olen täällä hokenut. Oi että, kun on malttamaton luonne :)Miia: Eikös! :)Miia: Niinpä ;)Mari: Vois vaikka syödä :DTurkoosi: Aivan! Tuonne kun saisi sukeltaa!

Kommentoi