>Aika rientää…

21.5.2011

>

Hups hups, mihinkäs taas viikko hujahti!?
Ihan kamalasti ja paljon tapahtunut. Paljon juttuja, joista pitäisi teille postata. Mielessä oikein surraa asioita. Olisi sisustusta, ja paljon muutakin.

Tänään olen kuitenkin vielä hetken hunningolla. Kumoan satsin hyvää punkkua ja katselen illalla Midsomerin murhat. Eiks se ole ihan ok lauantai suunnitelma?
Nyt nautin hetken omasta rauhasta ja yksinäisyydestä, ennen kuin miesväki palaa kotiin. Laitan pyykkikoneen ja kameran laulamaan 🙂

Kuvissa viimeiset löydöt osto- ja myyntiliikkestä. Vanha pyykkikori ja täkki lähtivät matkaan kahdeksalla eurolla. Kauppaan kuului myös valtava pärekori.
Kivaa lauantai iltaa!
***
***

17 Responses to “>Aika rientää…”

  1. Hipsu says:

    >Hei, tätä kivan lauantai-illan toivotusta tarvitsinkin! Mieheni on työporukan kanssa saunaillassa ja olen kotona jo viidettä yh-päivää kolmen villin lapsen kanssa. Huaaah. Sinun lauantai-illan suunnitelma kuulostaa varsin hyvältä. Itsekin taidan mennä sen verran hunningolle, että lirautan tipan punkkua lasin pohjalle ja lukaisen pari naistenlehteä tai sitten järkkäilen vaatehuonetta tehden kesävaatekatsannon itseni ja mieheni osalta :).Ihanaa lauantai-iltaa!

  2. Ruusa says:

    >Ihan loistava suunnitelma lauantaille! :)Ja ihan loistavia löytöjäkin, ihana kuosi täkissä!Nautinnollista lauantaita! 🙂

  3. Piupau says:

    >Mahtava suunnitelma. Punaviini kuuluu minunkin suunnitelmiini :)valkohomejuustoa ja karpalohyytelöä…Auto on siivottu ja kuisti kuurattu, pyykit vielä narulle niin voi nostaa jalat sohvalle.Mieletön tuo täkki, ihana. Ja korikin kovin kaunis! Ihania löytöjä, hyvään hintaan!

  4. Heidi - Suklaamarenki says:

    >Joskus on hyvä olla vähän hunningolla ja ei se tippa punkkua ole yhtään hullumpi ajatus 😀 Meillä kohta tarjolla Merliniä ja poppareita mutta taidan ottaa lasillisen kuplivaa kun saan tytöt unten maille 🙂 Leppoisaa lauantaita sinulle Emilia!

  5. Hanni says:

    >Minä täällä kans nautin yksin olosta ja jouten olosta! Mukavaa lauantaita. Hienot ostokset löysit =D

  6. AnnaO says:

    >Tosi kivoja löytöjä olet tehnyt ja super halvalla! Illan suunnitelma kuulostaa hyvältä, hauskaa iltaa sinne 🙂

  7. selma says:

    >Mahtava suunnitelma tälle illalle ja hyvät löydöt! mulle on kanssa ihan mysteeri, että mihin tää aika katoaa niin kamalaa vauhtia. Mukavaa iltaa!

  8. Aseman laidalla says:

    >Siis, sun suunnitelmat tälle illalle kuulostaa tosi hyviltä! Kade…Mistä sinä löydätkin aina nuo ihanat täkit ;D Aivan huippu on taas tuo löytö!Rentouttavaa iltaa!

  9. Anu says:

    >Kuulostaa niin hyvältä. Rentouttavaa iltaa sinne!Toi telkkarisarja on ihan parasta laatua 🙂

  10. jori says:

    >Kotoisan oloinen täkki ja pyykkikori. Ensin kuvittelin, että olette hankkimassa koiruusvauvelia ja tuosta on tulossa koiruuden pesä =) Mutta suloisia ovattäkki sekä kori

  11. Sannu says:

    >Ootpa löytänyt kivan peiton ja korin.Ja tosi halvalla.Nykyään kun noista koreista saa pulittaa jo ihan liikaa.Mä olen vaihtanut punkun jo valkkariin.Siis näin kesällä.

  12. Petriina says:

    >Toivottavasti iltasi oli rento ja mukava ! suunnitelmat kuulostivat ainakin hyviltä.Kivoja löytöjä olet taas tehnyt, pitänee varmaan itsekin lähteä kierrokselle 😉

  13. Marja says:

    >Kuulosti enemmän kuin rentouttavalta lauantai-illalta 🙂 Minunkin piti rentoutua telkan äärellä – mutta hmpfh, nukahdin siihen saman tien. Tai no, oli ehkä parasta rentoutumista mutta siinä meni ilta ihan hukkaan. Nyt jään uteliaana kuulemaan sun muut kuulumiset 🙂

  14. Milla says:

    >Kivat löydöt!!Ei saa hei kertoo että on uutisia/tapahtunu ja jättää sitten kertomatta :DYritä surrata niitä ajatuksia tännekin :)Aurinkoista sunnuntaita!

  15. Teija says:

    >Sans muuta, mihin se aika menee??Ihanat löydöt, tosi kiva täkki! Mä löysin kans talvella pari täkkiä mökille, just kuvailinkin niitä viikonloppuna sillä silmällä ;)Mulla on kauhia kirppari-innostus just meneillään muutenkin!Mukavaa viikkoa!

  16. Uuden Kuun Emilia says:

    >Hih, niin se aika juoksee, että nyt onkin jo sunnuntai! Kiire päivä, oli nimppareita ja muuta hässäkkää…Eikä mulla kuulkaas todellakaan ole mitään uutisia. Ei mun elämässä oikeasti mitään tapahdu. Tuntuu vaan taas jotenkin että on ihan palava halu rupatella teille vaikka mitä. Joten ihan puuta heinää luvassa :DNoista koreista pyydetään tosiaan aika kovia hintoja. Mä olen perus nuuka, enkä osta mitään kalliilla, odottelen aina niitä helmiä :)Peittoja löytää kun penkoo ja tonkii ne kaameat kasat joita kirppiksillä on. Välillä pelottaa edes koskea, kun pelkää kaiken maailman pölypunkkeja, mutta joskus se tosiaan kannattaa :DJa siitä lauantai illasta: Mies oli unohtanut ostaa punkun. Colalla mentiin. Halusi katsoa leffaa, joten midsomeri meni digiboksille. Positiivista se, että voin katsoa sen nyt ja rentoutua sunnuntai iltaan :DHuomiseen kaikille!

  17. Kaaponkammari says:

    >Mielellään aina sinun tarinoitasi luen, vaikka olisivatkin vaikka puutaheinää, sillä jostain syystä sun puutaheinääjutut on ihan parhaita. Lisää niitä please ja kivaa viikkoa!!!

Kommentoi