{ asu viikon takaa }

06.5.2012

Olen tässä käsitellyt viime viikonlopun juhlakuvasumaa, ja löysinpä joukosta kuvat myös sunnuntain juhla-asustani. Ei ehkä tyypillisintä minua (juhlin siis harvoin), mutta koska kuvat nyt on tullut otettua, laitetaan ne myös esille.
Koska tiesin, että tämänkaltaisia vaatteita ei tule kuitenkaan jatkuvasti käytettyä, halusin löytää ne edullisesti. Vaikka vaatteet eivät sinänsä kulutukselle joudukaan, niin yritin löytää myös jotain klassista, joka toimisi tarvittaessa vielä myöhemminkin. Asun molemmat osat ovatkin H&M:n mallistosta.
Itse asiassa paita vaihtui vielä ennen lähtöä, joten ihan totuudenmukainen tämä kuvasarja ei ole. Tässä kuitenkin oli tarkoitus juhlia. Pitää vain ensi kerralla muistaa, että ensin pojat ulos puhtaissa ja silitetyissä vaatteissa, omat vaihdetaan viimeisenä….




Pusero H&M
, hame H&M ja jalassa synttärikorkkarit.

Ja vaikka niitä juhlia aika harvoin onkin, taisi ensimmäinen toteamus kotiin tultua, ja korkkarit pois potkaistua, olla “Onneks me ei olla saatu kutsuja edes ylppäreihin!”

 

 


18 Responses to “{ asu viikon takaa }”

  1. Petriina says:

    Sopii tosin hyvin sinulle tuollainen kapea ja lyhyt hame !

    Olen itsekin sitä mieltä, että juhlavaatteisiin ei kannata satsata ihan älyttömästi, niin vähän niille on sitten kuitenkaan käytöä. Oikein Tärkeisiin Juhliin ehkä voin hankkia jotain arvokkaampaa, mutta muuten yritän joko a) löytää omasta kaapista jotain tai b) kierrellä halpiskaupat/ koluta Huutiksen tai pari lähikirppistä. Arkivaatteisiin, jotka ovat kovassa käytössä, kannattaa sitten sijoittaa enemmän. Tosi, esim just H&M:ltä löytää varsin hyviä arkirytkyjäkin.

    Kivaa sunnuntai-iltaa sinne !

    • Juurikin samoilla linjoilla! Totta toki on juhlia, joita odottaa ja valmistautumiseen kuuluu myös vaatteisiin sijoittaminen. Klassisuus tässäkin toimii; Jos vaatteeseen sijoittaa, on kiva että se kestää myös aikaa.
      Olen löytänyt H&M:n mallistosta kivoja paitiksia. Myös parit farkut on hankittu ja jotain muuta. Mutta neuleet ja kovalle kulutukselle joutuvat vaatteet kannattaa ostaa laadun mukaan. Kiva kun syntyy niitä lempivaatteita ja ne kestävät käyttöä! 🙂

  2. Mari Wee says:

    Huippukaunis hame – ja nuo kengät! Korkkarit on ihanat jalassa, mutta vähintään yhtä ihanat ottaa pois jalasta 😉

  3. lattenainen. says:

    tosi kaunis asu!!! Toi paita on tosi nätti. Sopii varmasti vähän arkisempaakin asuun esim farkkujen pariksi!!!

    p. onnea “uudelle blogille”

  4. Hanna says:

    Kaunis asu, korkkarit on niin ihanan väriset:)

  5. Krista says:

    Ihana! Kaunis paita 😉

  6. Cherry says:

    Huh, olet kerta toisensa jälkeen vaan niin upea! Itse kokeilin just tuota hametta olisko ollut pinkkinä, mutta piti palauttaa kun ei mahtunut kunnolla päälle, harmi! Sulle se sopii ja paita aivan täydellisen värinen & mallinen. Tyylikäs yhdistelmä, jonka mielelläni laittaisin itsekin päälleni 🙂

    • Oi Cherry, olet ihana 🙂
      Hame on tosi kiva, toivottavsti löydät vastaavan. Itse pidin tuosta vetoketjun antamasta yksityikohdasta. Ja paita on myös kaikesa yksinkertaisuudessaan loistovaate 🙂

  7. Milla says:

    Oikein nätti asu!!
    Tilasin netistä ton saman paidan (luulisin) oli ihanan tuntunen mutta ei oikein istunu mun vartalolle. Jotenkin lyhyt tai lörppö vaikka oli s-kokoo.. Tai joku vika siinä oli, en muista että mikä, mutta nyt kun näin ton sun päällä niin alko harmittaan että miks palautin sen! 😀

    • Kiitos 🙂
      Pusero sopii noin housun tei hameen vyötärön alle laitettavaksi hyvin. Hiukan lyhyt se on malliltaan, eli sopii hyvin tuon hameen seuraksi kun siinä on korkea vyötärö. Ihan kaikkiin housuihin en itsekään saa sitä yhdistettyä.
      Paitakaupat uusiksi! 🙂

  8. Kaunis asu! Minullakin kävi tuo paita kääntymässä kotona, mutta se oli niin järkyttävän sähköistä materiaalia, että meni palautukseen. Ehkä se oli joku maanantaikappale?

Kommentoi