{ saapastelua }

07.5.2012

Ah, ihana aurinko! Täällä on nautittu ulkoilmaelämästä ja keväästä. Eilen haettiin viimeiset pihajutut vanhalta kodilta. Ekaa kertaa iski myös pieni haikeus. Itse taloa en ikävöi, mutta puutarhassa kun näki vielä oman kädenjälkensä, tuli hiukan haikea olo. Kaikki ne siellä vietetyt tunnit ja aherrus. Muistuttelin itseäni rikkaruohoista ja voikukista, ja päätin ottaa tämän kesän uudenlaisena kokemuksena. Suuntaan energiani nyt parvekeviljelyyn ja sen tuomiin haasteisiin. Sain luvan lohkaista palan ruohosipulia ryytimaasta, ja iskin sen ruukkuun.  Pienimuotoista palstaviljelyä sekin.
Tänään ollaan saapasteltu ihan muuten vain. Ja mikäs saapastellessa, kun on uudet saappaat. Ihana Johanna Wishwearilta noteerasi haikailuni Ilse Jacobsenin kumppareiden perään, ja postitti nämä minulle. Eikä muuten ole viimeaikaiset vesisateetkaan niin kovasti harmittaneet.

Muistan jonkun kommentoineen haikailuihini, että Jacobsenin lantsarit eivät olisi jalkaan hyvät tai tukevat. Oma kokemukseni on päinvastainen, mukavuudeltaan nämä menevät jopa kestosuosikkejeni Huntereiden edelle. Ja nimenomaan juuri tukevuutensa ansiosta. Kooltaan ovat kyllä aika suuria, nämä kokoa 38, vaikka normaalisti kuljen numeroa tai kahta suuremmissa.
Mutta nyt jatkamaan palstaviljelyä tuonne akvaarioon. Siellä ei saappaita onneksi tarvita, sillä asteet kapuavat taas vallan kesäisiin. Aurinkoa!

Kumpparit saatu blogin kautta.

 


25 Responses to “{ saapastelua }”

  1. Veera says:

    Ihanat saappaat! Olen kerran nähnyt ne livenä kaupassa ja ihastuin jo silloin… Täällä Tukholmassa ainakin kun joka toisella on just Hunterit, nämä Ilsen on sillä lailla vähän persoonallisemmat plus että tykkään tosta retrofiiliksestä. Thumbs up! 🙂

    • Kyllä mä Huntereistanikin tykkään, mutta tuntuu tota lantsarikeliä olevan suomessa sen verran, että ihan kiva kun voi välillä sappaitakin vaihdella 🙂
      Ja nämä on tosiaan jotenkin nostalgisemmat ja ehkä vielä enemmän lantsarit sanan varsinaisessa merkityksessä. Nyöreissä on myös hiukan jotain navyä! 🙂

  2. Celina says:

    Aivan ihanat <3 Tuollaisia tukevampia kaipailisin minäkin koiralenkeille (ja miksei muuallekkin) 🙂

    • Lantsarit on koiralenkille parhaat. Siis jos meinaa hiukan tieltäkin poiketa 🙂
      Ja uudet saappaat jalassa ei muuten harmita lähteä sadeaamunakaan pissalenkille 😀

  3. Hanne says:

    Ihanaa, kun saappaatkin voivat olla noin kauniit. Ei niillä kyllä ihan multahommiin kasvimaalle raaskisi mennä:)

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    Hanne

  4. Pampuliina says:

    Kauniit saappaat!
    Minunkin pitäisi jotkut hankkia, kun saisi vain aikaiseksi:)

  5. LeAnn says:

    Minustakin ihanat saappaat. 🙂 Itsellä on kirkkaankeltaiset Nokiat… 😉 Niillä voi olla pihalla ja puutarhassa, muttei kyllä oikein julkisilla paikoilla.

    Minä ihastuin tuohon ponchoosi. Mistäs se on? 🙂

    • Onneksi saappaita on nykyään ihan kaupunkikäyttöönkin! 🙂

      Poncho on Hilfigerin ja ostettu viime kesänä (siis viime syksyn mallistoa). Olen tykännyt tästä tosi paljon, käsiaukot kun sallivat myös autolla ajon!

    • Anneke says:

      Miksei? Nätit keltaiset kumpparit on pirtsakka näky kaupungilla! Ei niitä kannata hävetä, värikkäät kumpparit ovat tätä päivää.

  6. Lumo says:

    Olen noita ihaillut aina sen jälkeen kun ensimmäisen kerran tulivat vastaan, mutta ovat edelleen hankintalistalla…

  7. Kivat on saappaat, ihan samoilla saapasteltu jo vuosi! Itse tykkään ehkä eniten siitä, että ovat jotenkin pitävämmät pohjat loskakeleillä, kuin muissa saappaissa mitä olen käyttänyt. Eivät ole siis ihan niin liukkaat pääkallokeleillä. Vähän huoltoa omani vaatisivat, jotain kiillotusainetta (?) pitäisi kai hankkia, sama juttu vissiin Hunttereissa että mustaan pintaan tulee sellainen “kalvo”…? Mä olen surutta kolunnut saappailla sienimetsässä, tontilla risusavotassa, pellolla… ja ovat hyvin kyllä kestäneet kovaakin kulutusta. Suosittelen siis minäkin! 🙂

    • Kiva kuulla pidempiaikaisempiakin kokemuksia. Pohja tosiaan on aika paksu ja ensin ehkä painavankin tuntuinen. Mutta juurikin noilla pääkallokeleillä varmaan ihan mahtava!
      Huntersilla on oma kiillotteaine kumisaappaille, mutta omani olen hoitanut ihan Nokian vastaavalla litkulla. Taitaa olla sama p*** eri paketissa. 🙂 Ja jotenkin luotan, että Nokia kyllä osaa valmistaa kuminhoitoaineet 🙂
      Itsekin olen kolunnut metsiä Huntersseilla ja samaa tulen tekemään näillä. Tosiaan sillä hoitoaineella saa nopeasti saappaat näyttämään kuin uusilta. Suosittelen!

  8. Rilla says:

    No onpas ihan superihana! Minä olen kuolannut vastaavia Hunterin versiota, nuo kelpaisivat ihan yhtälailla 🙂 Tuota hoitoainetta mun pitää kyllä metsästää… Mun Hunterit ovat pahasti harmaantuneet! Kiitti siis vinkistä!

  9. Heidi says:

    Olen tosi pitkään lukenut blogiasi ja ihaillut tyyliäsi, joka on todella loistava kerrassaan! Olen tosi huono kommentoimaan, että oikeen harmittaa. Kun näin Mulberryn roxannen vilahtavan ensikertoja blogissasi, kun sitä aloin lukemaan, syntyi itsellekin ajatus siitä, että Roxanne ja värissä oak on pakko metsästää, jostain… Vuosia sitten myin omani pois. Nyt kuitenkin taas löysin/ostin ihanuuden luotettavalta taholta. Harmi , ettei tuota ikoni-laukkua enään myydä.

    Kiitos Emilia vielä ihanasta blogista kertaalleen ja onnea uusista tuulista Bellablogin parissa.

    • Kiitos Heidi kommentistasi. Sait mut oikein iloiseksi sanoillasi!
      Roxanne vaan on niin ihana. Ajaton ja klassinen. Onneksi sait “omasi” takaisin. Laukkuja alkaa olla jo vaikea saada, niin kysyttyjä ovat. Ehkä Mulberry vetää ne taas joskus tuotantoon 🙂

  10. Ursula says:

    Saappaat ovat todella mukavia. Ostin 2-3 vuotta sitten Norjassa … Rakastan häntä. Täällä Saksassa näette nämä saappaat usein. Ei ole rahaa mukavaa saappaat. Luultavasti koska sataa täällä tarpeeksi usein.
    Saksassa kumisaappaat pitäisi aina olla käytännöllisiä * grrr *
    Ystävällisin terveisin,
    Ursula

  11. Fanny says:

    Ihanat saappaat! Mistä kaunis bonzosi on hankittu? Onko ihan uusi?

Kommentoi