{ laukkuhaaveiluja }

09.11.2012

Uuden kameran hankinta karsi suunnitelmista parinkin laukkuhaaveen toteuttamisen, mutta synnytti tilalle uuden tarpeen. Ja todellakin tarpeen, sillä tottakai kunnon kamera vaatii kunnon laukun. Eikö? Lisäksi vielä se totuus, että uusi runko ei millään mahdu vanhaaan Canonin laukkuun, puhumattakaan parin objektiivin kuljettamisesta. Kyse ei siis ole turhamaisesta käsilaukkuhaaveilusta ollenkaan, noupnoup!
Jonkin aikaa kameralaukkuja googletettuani löysin pari tosi varteenotettavaa vaihtoehtoa – ruskeaa nahkaa tietysti.
Ensimmäinen (ja mun makuun ehdottomasti kaunein nahkainen kameralaukku jonka tiedän) löytyi täältä.


Ei sillä, tämän toisenkin vaihtoehdon kelpuuttaisin enemmän kuin mielelläni. Laukku nro 2 löytyi täältä.

Kiltti kiltti rakas Joulupukki; Ole olemassa, ja kuule toiveeni…!

Mahtavaa viikonloppua teillekin!

 

Kuvat lainattu valmistajilta

 


10 Responses to “{ laukkuhaaveiluja }”

 1. Nahkaiset kameralaukut on tosi kauniita, mutta niissä on yksi huono puoli…yleensä ne painaa niin paljon, että laukusta tulee todella raskas kantaa, jos sisällä on iso runko + parikin kappaletta hyviä putkia. Itse käytän Kelly Mooren kameralaukkua tällä hetkellä, mutta onhan ero muovisen ja nahkaisen laukun kauneuden välillä iso. Ehkäpä hankin itsekin tuollaisen kauniin nahkaisen laukun niitä kuvauskertoja varten, jolloin mukaan ei tarvita kuin runko ja yksi objektiivi. 🙂 Kiitos vinkeistä ja linkeistä!

  • Joo, mullakin välillä kaikki kamat tungettuna Mulberryn vanhaan rohjoon, ja laukku tosiaan painaa kuin synti. Tosin niin painaa monesti iso ja kevytkin laukku, kun sullon sen aina täyteen 🙂 Kukaan ei yleensä jaksa kannatella mun laukkujani, olen tunnettu tiiliskivienkantaja 😀

   Mooren laukkuja olen katsellut minäkin, ja niistä on kyllä kuultu paljon hyvää. Itse asiassa siellä on yksi malli, jonka haluaisin myös, mutta tässä nyt lähinnä listasin nämä nahkaiset vaihtoehdot. Ne kun on yksinkertaisesti vain niin paljon kauniimpia…

 2. Niinu says:

  Kauniita laukkuja! Tuon ekan voisi tahtoa minäkin:)
  Tosin luin otsikon nopsaan ja tulin katsomaan kauniita lankkuja…;)

 3. Maajo says:

  Onpa vaikea valinta… Tuon ensimmäisen pinta vaikuttaa siltä, että naarmut ja kaikenlaiset nirhaumat näkyisivät siinä vähän liian hyvin, vaikka se on paremman mallinen jotenkin.
  Tuo jälkimmäinen on varmaan armollisempi tapahtumille sarjassamme Reissussa rähjääntyy;) Ja jotenkin se on myös paremman värinen, mun mielestä. Hmm…
  Toivotaan, että joulupukkikin lukee tän postauksesi ja osaa valita kahden ihanuuden välillä:)

  • Musta toi eka on materiaaliltaan aika samanlainen kuin mun vanha mulberryn roxanne (näkyy edellisessä postauksessa). Mutta hyvä esimerkki siitä, että naarmut ja kolhut vain anaa luonnetta. Pinta parkkiintuu ja aijan hammas tekee nahalle joskus oikeita ihmeitä! 🙂
   Mä olen myös tuon ekan värin kannalla, se on sitä mun “normaalia laukkuvärimaailmaa”. Vaihtoehto kaksi kun on ehkä mun makuun hiukan “äijä”. Toisaalta se voisi olla toimivampi… Hmmm, mutta mun puolesta pukki saisi päättää, molemmat on ihania 😀

 4. Mine says:

  Voi ei. Olen tähän asti kiltisti kantanut kameraani rumassa kameralaukussa. Sinne on myös ahdettu lompakko, avaimet ja kännykkä. Nyt sain sellaisen pakkomielteen tuosta ensimmäisestä laukusta, että… Käyn sitä siellä vihaisesti tuijottamassa, sillä minulla ei todellakaan ole rahaa laittaa yli 200 € johonkin laukkuun. Vaikka se onkin sydäntä särkevän kaunis…

  Pitäisköhän ruveta uskomaan taas siihen pukkiin…

  • No kun mullakaan ei ole sitä laukkurahaa! Ja vaikka olisi, niin rahanreikiä on kyllä nyt ihan muuallakin 🙁
   Voi kun se pukki vain olisi ja tulisi laukkuineen!

   Mutta hei, lohduttavaa, että ton ykkösen kohdalla niiden sivuilla lukee OUT OF STOCK! 😀

 5. Elisa says:

  Voi ei, miten kauniita!!! Mä olen tähän asti yrittänyt löytää vain sellaisen pienen, mutta tietenkin hienon kotelon kameralleni, mutta nythän mun tietty tekee mieli tollasta ylihienoa laukkua!!!!!!!!! Oh no!!! Ottaiskohan se joulupukki munkin toiveen huomioon?! 🙂

  • Siis jos se nyt on olemassa ja meidän toiveita näistä blogeista lukee, niin suotavaa olisi, että ottaisi huomioon sitten kaikkien toiveet ihan tasapuolisesti 😀
   Eiks vaan ole ihania laukkuja! Mä kuolaan noita kuvia illat pitkät 🙂

Kommentoi