{ projekti: cozy corner }

07.1.2013

Sain eilen jonkinlaisen kipinän taas tarttua asioihin, ja työn alle pääsi yläkerran aulatila, johon olen kaavaillut itselleni jonkinlaista cozy corneria. Paikkaa jossa voi levähtää ihan vain lehtiä selailemalla, mutta myös vahtia lasten unta ja nukahtamista – tai vaikka syöttää vauvaa.
Tila ei ole suuri ja se on lähes täynnä oviaukkoja; Ovet moelmmille ullakoille, molempiin makuuhuoneisiin ja ovi yläkerran pikkuvessaan. Niin ja tietysti kulku itse rappusiin. Ainoa parimetrinen ehjä seinä on tilan matalassa päässä, ja siihen on nyt mahdutettu iso lipasto vauvan vaatteita ja muita tarvikkeita varten.
Paljon ei siis tarvita. Mukava tuoli, pehmeitä tekstiilejä ja pari kaunista koria tyynyille ja lehdille. Valaisin lipaston päälle ja kenties matto jossain vaiheessa lattiaan. Maalia sitten menee sitäkin enemmän, sähköt pitäisi vetää jne jne… Koska sähköhommiin minusta ei ole, hyödynsin itseni eilen lähinnä pensselin varressa. Valkoista pohjamaalia vasta, mutta sekin tekee jo ihmeitä! Korkea portaikkotila vaan on melko hankala, enkä enää uskalla pahemmin kiipeillä ja temppuilla. (Kuvia aulatilasta ja muista remppavaiheista löytyy facebookin puolelta.)
Kirjoitinkin jo eilen, että reissu Ikeaan pitää vielä tehdä ennen vauvan syntymää, ja se reissu koskeekin juuri tätä aulatilan projektia. Muutama juttu pitää nimittäin hakea, jotta pääsen sisustelemaan.

Valaisin, neuleviltti, lampaantalja ja korituoli. Siinäpä mun ostoslista tälle päivälle. Loput tarvittavat löytyy joko ennestään tai hankitaan sitten jostain muualta, mutta näillä perusjutuilla pääsen kivasti alkuun.

Projektista kuvia, kunhan saadaan pikkuisen valmistakin ensin.

Kuvat: Ikea

 


4 Responses to “{ projekti: cozy corner }”

  1. Elsa says:

    Kuulostaa loistavalta plääniltä! Go for it!

  2. Heidi says:

    Olen seurannut blogiasi jo pitkään ja aina tykännyt kovasti, mutta viime kuukausina sitä on ollut erityisen kiva lukea. Teksteistäsi on tullut jotenkin niin iloisia, humoristisempiakin. Onnelliset elämänmuutokset taitavat hersyä läpi 🙂 Olen onnellinen puolestasi ja kiitos kivoista jutuistasi!

    • Kiitos, Heidi! 🙂 Siltä tuskin voi välttyä, että elämäntilanne ja oma mielialakin paistavat blogista väkisin läpi. Vaikka syksy on ollut raskas, on elämään löytynyt monta iloista asiaa, ja toki iloisella mielellä on aina kivempi tehdä myös blogia. Kiitos kuitenkin, että olet jaksanut seurata blogiani myös niinä vähemmän kivoina aikoina 🙂

Kommentoi