{ laiska viikko }

28.3.2013

Myönnetään, että tämä ristiäisten jälkeinen viikko on mennyt melko laiskasti. Ajattelin, että hyvin siivottu koti olisi vielä pääsiäisenäkin siisti ja “edustava”, mutta viikon löhöilyjen jälkeen näin ei todellakaan ole! Laiskuus paitsi tunttuu, myös näkyy.
Tänään oli tarkoitus pitää supertehokas siivouspäivä, ja aloitinkin heti aamulle lakanapyykillä ja tuulettamisilla. Olohuonekin freesaantui, kun heittopeittomytyt viikkasi kauniisti koreihinsa, ja ristiäiskimpuista karsi ylikukkineet kukat pois (paljon ei jäänyt jäljelle). Vielä kun jaksaisi kiivetä koristeet pois katosta ja hakea kimpun pajunoksia, olisi koti lähestulkoon valmis pääsiäisen viettoon.
Tällä kertaa kuvia ennen siivousta. Joskus näinkin.
Pieni Lintu antoi loistavan Netflix-vinkin: tanskalais-ruotsalainen Silta (Bron / Broen) oli pakko katsoa tällä viikolla loppuun hurjalla vauhdilla, oli nimittäin sen verran mukaansatempaava sarja! Sohvalla on siis tullut löhöttyä hieman liiankin ahkerasti….

IMG_6963!IMG_6952!

Kuvissa olkkarin uusi pöytä. Tine K:n tarjotinpöytä harmailla jaloilla. Ihana! Ehdottomasti kauneimpia huonekaluja, joita tiedän. Olen haaveillut siitä pitkään, ja näin sen heti mielessäni tämän kodin olohuoneeseen. Aiheuttaa vain pientä rug issueta, nimittäin tuo Ikean luonnonkuitumatto tuossa alla näyttää nyt jotenkin kovin tylsältä. Mutta nämä on juttuja, joita en nyt ihan vähään aikaan ajatellut uskaltaa lausua ääneen. Siis menkööt toistaiseksi näin!

Tehtiin muuten kauppareissukin heti aamupäivällä, jotta välttyisimme pahimmilta pääsiäisruuhkilta. Eipä paljoa auttanut, voisi nimittäin luulla, että väki hamstraa jonkin luonnonkatastrofin varalle, tai on ainakin päättänyt olla käymättä kaupassa ennen kesää. Haloo, kukaan ei ehdi kuolla kolmessa päivässä nälkään!

Rentoa laskeutumista pääsiäisen viettoon. Tsemppiä niille, joiden pitää vielä pujotella kaupan maitokaapille!


15 Responses to “{ laiska viikko }”

 1. Kaisa says:

  Joo, sinänsä kaunis matto ei ihan samaa maailmaa uuden pöydän kanssa ole…ehkä maton saa toisaalle ja tilalle jonkin mätsäävämmän?

  Mattoja ei voi olla liikaa; omaa käyttövuoroaan odottavat siisteihin rulliin hyvään jemmaan eikä muiden tarvitse tietää, kuinka monta mattoja YHTEENSÄ on 😀 Ja saapahan vaihdeltua sisustuksen ilmettä lattiatasossa tasaisin väliajoin! 🙂 Pääsiäistä!

 2. Kaunista ja niin kiva värimaailma! Noita katossa roikkuvia pompomeja haluaisin meillekin jonnekin, lastenhuoneeseen vaikka…

 3. Pioni says:

  Onpa kauniin sävyiset kuvat. Ja hurmaava harmaa pikkupöytä! Ja vaikkei matto sopisikaan yhteen, niin tuo tummanharmaa samettipeite sopii sitten sitäkin paremmin 🙂

 4. Suski says:

  Sitä paitsi kaikki kaupat on auki lauantaina, eli välissä vain yksi päivä. Mutta
  ehkä kaikki haluaa herkutella, ja ottaa rennosti ja hoitaa hommat yhtenä päivänä! Joka ei ruuhkaa kestä menee kauppaan alkuviikosta 🙂
  Susanna

 5. Hanna says:

  Leppoisaa pääsiäistä!

 6. Pieni lintu says:

  Ihastuttava pöytä, voi kertakaikkiaan!!! <3

  Me katsottiin kans se Silta ihan tosi nopeesti, pari jaksoa illassa. 😉 Ei malttanut odottaa lopputulosta. Varg Veumit on nyt ollut menossa ja suosittelen sitäkin. 😉 Hyviä leffoja kaikki, ehkä yksi tylsä oli meidän mielestä, mutta muuten niin hyviä! Eikä näyttelijän partainen boheemi äijä look ole pahitteeksi. 😛 Meillä on nyt tänään vimppa tiedossa, mitä on tehty. Kirjoja on tehty kaksi enemmän – ehkä leffojakin tulee vielä tehdyksi..hope so! Mut kattokaas ne seuraavaksi, kandee kattoa aikajärjestyksessä, vaikka joka leffassa oma juonensa onkin niin henk. koht elämä on jatkuvajuoninen. 🙂

  Näiden jälkeen sitten ehkä Vallander – mies sanoi, että oli katsonut, että niitä on tullut nyt Netflixiin. 🙂

 7. Teija says:

  Klaara, voi söpöys! Paljon onnea pienelle tyllerölle omasta nimestä♥ Ja mukavaa pääsiäisen aikaa! Aikamoista siivousta ja puunailua mulla tiedossa pyhinä, kun ma vietellään O:n synttäreitä. Mutta ompahan sit siisti, ainakin sen pari pvää 🙂

 8. Kati says:

  Moiiiiii!!
  Kiirusta pitänyt ja niin olen ihastuksissani Klaarasta!!
  Toi pöytä on myös mun ‘must listalla’;D
  Ihana cosy-fiilis kuvissa. Tänään on pakko katsoa Olgan kotona ohjelma ja ihastella heidän kotiaan muutes..mistä meille vanha talo:)??!!
  Terkut,
  Kati
  ps. Pian pukkaa kutsua…

 9. Heidi says:

  Huippuihana tuo pöytä.. olen haaveillut siitä heti ensi hetkestä kun sen näin 🙂 ehkä joskus..

 10. heidi says:

  Ihanan leppoisaa lötköttelyä teille, eiköhän teidän perheessä oo ihan ansaittua viettää laiskaa viikkoo…itsellä 7päivän työputki takana, ja olen ottanut todella rennon asenteen pääsiäiseen…kokataan mitä kokataan, koti näyttää asutulta ja punaviiniä ei pihistellä!
  Rentoo pääsiäistä!!
  ps. mussa voi olla jotain vikaa mutta mun mielestä toi pöytä ja toi matto kaunis pari!!!

 11. LPP says:

  Joo, niinhän sitä luulis, että kun on kerran kunnolla siivottu.. totuus on täällä se, että Pienin opettelee syömään itse ja mä en kestä muruja paljasvarpaissa, niin imuroidaan sitten suht usein 🙂

  Ihana tunnelma noissa kuvissa <3 Muksaa pääsiäistä!

  ps. meinasin tehdä blogikierroksen, mutta taidankin klikkailla itseni netflixiin 🙂

 12. Sari says:

  No meilläkin maton suhteen pieni mätsäys-ongelma, nimittäin tuon itse tehdyn sohvapöydän kanssa, jossa on selkeästi kylmän harmaa sävy. Sen tosin pelastaa todennäköisesti vetämällä kannen vielä pariin otteeseen Osmolla, se kun on toistaiseksi vain kertaalleen sudittu! Mut matto on ihana, siitä en hevillä luovu! 😀 Olispa vaan joku kätsy pitkulainen piilovarasto, johon jemmata mattoja! Alkaa olla aikamoiset varastot pyörimässä nurkissa -siis kirjaimellisesti mattoläjä lojuu tällä hetkellä meidän makkarin nurkassa. Argh.
  Ihanan ylellinen tuo samettipeitto!

 13. -heinie- says:

  WAU, ihan mahtava pöytä ja niin kaunista! Meillä on olkkarissa tuo sama matto ja nyt ehkä siirränkin sen terassille ja olkkariin sit uus matto :).

 14. hanna says:

  Emilia, mitä pöytä maksoi?
  Aivan ihana.. voisin haluta saman 🙂
  Ihanaa pääsiäistä! Ihana tunnelma kuvissasi.

 15. Alex says:

  I love that table! And the flowers, so nice!
  /A

Kommentoi