{ maihinnousua ja maastoutumista }

27.3.2013

Olen siis varautunut hyvin mahdollisiin kevättulviin ja yleiseen vehreyteen. Itseasiassa suuressa selviytymisen puuskassani varmistin myös jälkikasvuni turvallisuuden, ja ostin koko porukalle maastonvihreät maiharit! Sen verran muotijuttu, että takit ostettiin edullisesti ketjuliikkeiden valikoimista. Voihan olla, että ensi keväänä olo on jo turvallisempi!

uusi kuu!

Käytiin eilen Turussa shoppailemassa. Lähinnä nyt ihan pakollisia perusvaatteita kuten verkkareita, mutta kun näin suloisen pienen maastonvihreän tyttöjen parkatakin, en voinut vastustaa kiusausta. Ostin kuitenkin kerän vaaleanliilaa villalankaa siinä toivossa, että mummu neuloisi Klaaralle myös myssyn! Ei ihan niin angsti…

uusi kuu1!

Mutta äiti on angsti ihan koko rahalla. Tosin kepeät laineet laitoin taas tukkaan kokonaisuutta pehmentämään. Uudet hiukset on kyllä hurjan ihanat, ja pidän niistä päivä päivältä vain enemmän. Ja kevättakkiakin olen muuten jo muutaman kerran käyttänyt! Automatkoilla tarkenee kyllä, aurinko onneksi lämmittää sen verran, että lämpömittarikin näyttää päivän puolella plus yhdeksäätoista!

uusi kuu3!

Keväinen survivor-asu:
takki⎜lindex
farkut⎜lee
pusero⎜filippa k
kengät⎜converse
huivi⎜becksöndergaard
laukku⎜mulberry

PS. Studio Eva W:n alekoodi on voimassa huhtikuun loppuun asti. Voit napata sen täältä.

Arskaa kaikille!


13 Responses to “{ maihinnousua ja maastoutumista }”

 1. hietzu says:

  Miten onnistutkin saamaan aina hiuksesi noin kauniisti rennon ja huolettoman näköiseksi…. Minä olen nyt kasvatellut tällaista pitkää polkkaa (pitäisi käydä siistimässä) ja perusturvallinen suoristus toimii joo,mutta välillä toivoisi vähän vaihtelua ja laineet näyttää sinulla niin kivalta. Omassa kuontalossani tuollaiset päältä sileät, latvoista laineella näyttää ihan kuin hiukset olisivat likaiset. Ilmeisesti tyveen tarvittaisiin kohotusta. Toisaalta paksumpi kiharrikin auttaisi, sillä suoristusraudalla en osaa tehdä laineita ja kiharrin on vain sellaisia tiukkoja pieniä kiharoita varten. Noh,kehitin tästä ehkä suuremman ongelman kuin se ehkä todellisuudessa on! 😀 Mutta anyway,vaihtelu virkistää.

  • Hei ymmärrän pulmasi oikein hyvin, taistelin samaisen kanssa pitkään! Viime keväänä ostin kuitenkin se remingtonin jumboraudan ja se on ihan pelastus! Rauta on niin iso, että laineet ovat luonnollisia. Ja lierrän kyllä tukan ihan juuresta asti, mutta koska rauta tosiaan on iso ja latvat painavat, tukka asettuu näin. Mitään kohotuksia en juureen juuri käytä, mutta jos pesuväli pitenee saatan suihkia hiuspuuteria 🙂

   Suosittelen siis tota rautaa kyllä tosi lämpimästi. Hintaa oli joku 30-40€ ja on kyllä joka sentin arvoinen. Paksuja tupsuja kun kihartaa aikaa menee ehkä 10 minuuttia, ja mulla kihara säilyy hyvin 3-4kin päivää 🙂

 2. Paula says:

  Hei! Onko se aikaisemmissa kuvissa näkynyt klaffipöytä joku vanha vai saakohan jostain sellaisia? Olisi juuri sopiva meillekin keittiöön aamiaispöydäksi.

 3. AnnaW says:

  Et sä ihan pahasti angsti oo tuon Mulberryn laukun kanssa 🙂 Mukavan rennolta mutta siistiltä näyttää asu! Katsoin itsekin samaista takkia mutten saanut tietenkään masun kanssa sitä testattua 😉

 4. LeAnn says:

  Aivan ihania kuvia. 🙂 Olet angsti, mutta fressin näköinen.
  Ja hiukset ovat kauniit! 🙂
  Ihanaa kevättä!

 5. Tanja says:

  Kaunis Emilia! 🙂 Ja ihana kevät, vihdoin!

 6. Päivikki says:

  Pssst! Älä vain saa rintatulehdusta! T: kotimamma 😉

 7. Alex says:

  OH, lucky you! That bag/laukku.. WOW! it´s a dream.
  Please Santa or anyone. . I also want that one;)

  /A

Kommentoi