{ asusteita tutuissa sävyissä }

29.4.2013

Join the navy -postauksessa jo kerroinkin uusista asusteistani siinä lempparisävyssä, eli lämpimän ruskeana (konjakiksikin kutsuttu sävy). Nää on nyt sitä kategoriaa pakolliset asusteet, itseasiassa kyseessä on mun synttärilahja, jonka sain itse valita.

kors3!

Iconemesikseltä saatujen pääkallo kuvioisten puhelimensuojien lisäksi mun kännykkää varjelee nykyisin myös Michael Korsin konjakinsävyinen suojakotelo. Ne pakkoliset asuteet – ja cover my phone -postauksissa te kerroittekin mielipiteitänne hyvästä puhelimen suojauksesta. Toiset olivat sitä mieltä, että kuoret eivät suojaa riittävästi puhelinta esim. näytön osalta, ja toisten mielipide oli, että suojatasku on turha, koska puhelinta käytettäessä, se ei kuitenkaan ole siinä taskussa. No, molempi parempi, eli nyt on tuplasuojaus! Mä olin koko ajan luulut, että jos puhelimessa on noi kuoret, se ei mahtuis tuollaiseen taskuun. Ja jälleen olin siis väärässä…..

kors2!

Korsin valikoimista löytyi myös uusi lompakko, tuolainen mallia kauheen aikuinen. Näppärä, koska sen sisään mahtuu huulikiilto tai -puna, ja myös se kännykkä, jos niin haluaa.
Nyt odottelen lähinnä enää kelejä, jolloin voin heittää jalkaan viime keväänä hankitut ruskeat baltsut, ne kun on aivan samaa sävyä. Preppy sailor -look on siis siinä!
Ja, molemmat löytyi ihan Stockalta, eli jos joku kiinnostui…

kors1!

Meillä on viikonlopun ajan majaillut jäätävä räkätauti. Olo on aika nuutunut, ja korvissa humisee. Tältä ei nyt välttynyt porukan pieninkään, eli myös yöunet on vaihteeksi olleet koetuksella. Mutta parempaan suuntaan ollaan toivottavasti menossa, eli toiveena olis, että vappuna jo päästäis nautiskeleemaan keväästä!

Kivaa aatonaatto maanantaita!
Tekis ihan kauheesti mieli paistaa munkkeja. Tai tekis ainakin mieli munkkeja….


16 Responses to “{ asusteita tutuissa sävyissä }”

 1. Maria says:

  Hei…siis ihana jos näin on että puhelin mahtuu suojakuorien kanssa tuohon suojapussukkaan (tulipa monta kertaa suoja) Olen itsekin tuskaillut että mistä löytyy tuollainen “pussukka” niin nyt sit löytyy jipiiiiiii 😉
  Nyt vaan kysymys… netin kautta vai ihan paikan päältä liikkeestä Hki, Turku???
  -Maria

 2. Mariina says:

  Ihana blogi sinulla ja nyt ensimmäistä kertaa kommentoin 🙂 Olit tehnyt oivan valinnan, omistan samanlaisen kukkaron mustana. Toiminut erittäin hyvin, mutta en ole huomannut, että sinne noin paljon tavaraa mahtuisi 🙂
  Ajattelin heti, että tuo kännykkkäkotelo pitää ostaa, oliko mustana ? ja saako kysyä hintaa.
  Niin tyylikkäät !

  • Voi kiitos, Mariina, kiva kun löysit tänne tiesi 🙂

   Kännykkäkoteloa ei ainakaan tuolla netissä ollut kuin sinisenä ja ruskeana. Hinta toi 45€. Mutta olen kyllä nähnyt noita joskus mustanakin. Jossain.

   Siis mahtuuhan tuonne lompsaan vaikka mitä! Tai sitten se on vaan, kun mulla on siellä se Matti, joka ei oikeastaan vie lainkaan tilaa 😀

 3. LPP says:

  Konjakki on kyllä tosi kiva väri.. ja sopii loistavasti raidan kanssa. Toista on toista ei, täytyypä alkaa tutkimaan valikoimia 🙂

 4. Veera Einola says:

  Näistä olen myös haaveillut! 😉

  t. Veera

  veeraeinolanelamaa.blogspot.com

 5. lili says:

  Ihanko totta tuohon koteloon mahtuu puhelin suojakuoren kanssa!? Joutuuko yhtään sillein änkemään?:D Mä oon jo kauan etsinyt hyvännäköistä suojakoteloa, mihin puhelin mahtuis niiden kuorten kanssa, mä kun oon sellainen rähmäkäpälä, että puhelin ois säpäleinä jos joutuisin sitä käsittelemään ilman suojaa.. Täytyy mennä pikapikaa Stockalle tiirailemaan noita, kiitos vinkistä!:)

  • Juu, ei kuule ole yhtään hankala! Mulla on 4s-mallinen puhelin, ja oikein hyvin toimii ainakin siinä. Ehdottomasti kannattaa hankkia, tämä kun on mun mielestä sen verran edullinen kapistus kuitenkin. 🙂

 6. LadyBlue says:

  Oi onpa kauniit ja ihanasti sopii raikkaan raitavaatteen kanssa 🙂 Minullakin on tuon mallinen lompakko ja tykkään kovasti! Löysin muuten blogisi vasta ja ajattelinkin lueskella juttuja hieman taaksepäin 🙂

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

 7. Martta says:

  Kauniit! Ihan täydellinen kombo sinivalkoisten raitojen kanssa! Paranemista räkätautiin, täällä on samaa vaivaa. Munkit on hyvä lääke 🙂

Kommentoi