{ evakosta palanneet }

21.4.2013

Home sweet home! Mummulaviikonloppu takana, ja kotiin on palattu. Sunnuntai ilta kuluu pyykkivuoren selätyksessä, laukkujen purkamisessa, ja tietty uuteen viikkoon valmistautumisessa.
Blogi tosiaan jäi viikonlopun ajaksi täysin hunningolle, mutta josko tästä reipastuisin, ja tarttuisin kommentteihinne. Siihen ainakin tähtään!
Kivaa oli; Saunottiin, kylvettiin, syötiin mummun lettuja ja katseltiin kipsin (=kidsing). Isikin oli vielä viikonlopun jäljiltä hengissä, ja koti oikein kauniissa siivossa! Loistavaa!

kotona1!

Meillä on lapsilla molemmilla tuollaiset kånkenit. Tosi kivat reput, joihin mahtui nytkin ainakin osa kyläilytarpeista. Klaaralla tuo reppu toimii oikeastaan hoitolaukkuna, noissa kun on ne nepparit hihnoissa, ja laukun saa myös rattaiden tai vaunujen aisaan näppärästi roikkumaan. Mulla oli itsellänikin aikoinaan kånken koulureppuna, mutta se on kyllä hivenen jo huonommassa kunnossa.

kotona3!

Mutta reppuja enemmän teitä varmaan kiinnostaa, kuka onnekas voitti ihanan Pernille Corydonin -arvonnan!?
Laitoin viestiä Hannalle, onnea, voitit ihanan korun!
Kiitos vielä Sannalle arvontapalkinnosta, ja kiitos kaikille osallistujille – teitä oli ihan mieletön määrä!

Mutta nyt hommiin, että saadaan laukut joskus purettua ja tavarat taas paikoilleen….
Leppoisaa sunnuntai iltaa!


13 Responses to “{ evakosta palanneet }”

 1. Niina says:

  Mä heti aattelin ku katoin kuvia että sun kånken puuttuu kuvasta 🙂

 2. Heppu says:

  Meidän lapsilla kånkenit myös. Oletko koskaan pessyt sitä koneessa? Meillä erityisesti kuopuksen keltainen reppu alkaisi olla putsin tarpeessa..
  Itselleni olen haaveillut isompaa mustana, jospa tänä keväänä:)

  • Noita muksujen reppuja en ole vielä pessyt, mutta vaaleanpunainen reppu kyllä olisi jo pesun tarpeessa. Omaani olen pessyt useita kertoja, ja kyllähän reppu siitä muuttui. Muistan, että aluksi jäi väriin (sellainen marjapuuronpunainen) selvät rypyn jäljet, eikä reppu ollut enää ihan niin ryhdikäs. Nykyään se on pehmeä kuin mikä. Ajattelin koittaa Klaaran repun pesua ihan jollain tosi hienolla ohjelmalla, ja tosi vähäisellä linkouksella.

 3. Hanna says:

  Taisi olla joku muu Hanna kuin minä? Onnea Kaimalle 🙂

 4. Muumimamma says:

  Oliko noi lasten reput astetta pienempiä, kuin se sun? Meillä Allulla on tuo sininen reppu pienenä. Yks kohta 5v vois tykätä tuollaisesta pinkistä 😉

 5. Muumimamma says:

  Toi olisi kiva lahja. Ja juuri tuo sama väri, kuin Klaaralla voisi olla in. Tosin pitää olla kans se normikokoinen. Tuo Nissen reppu taisi olla meidän ostama, mutten enää muista mitä kokoa aikanaan ostettiin 🙂

 6. hanna says:

  Juuri hommattiin pojalle tollanen reppu, niin ihania ne
  kyllä on. Neidillekin ajatuksissa hankkia myöhemmin, mutta sitähän tosiaan voi pitää ” hoitolaukkuna “, eli kiitos ideasta 🙂

 7. Petra says:

  Mikä sinisen sävy tuo reppu on?:)
  Itse mietin meidän pojalle sinistä, mutta sävyjä kun on monta, ja ainakin partioaitan ja retkiaitan reppu -kuvia verratessani näytti saman sävyn reput eri värisiltä, joten kuvan perusteella vaikea valita.

  Tulipa muuten tilattua sekä 2kk pojalle että itselleni Lumoan sivuilta aivan ihanat laatat nimillä, kiitos siis vinkistä! 🙂

Kommentoi