{ golden leaf necklace }

16.4.2013

Ajattelin muistutella teitä ihanasta Pernillen arvonnasta. Samalla halusin havainnollistaa, miten sirosta ja yksinkertaisesta korusta on kyse, mutta ryppyinen t-paitani taitaa viedä tässä postauksessa kaiken huomion. Voihan surku!
Kaulassani siis Pernille Corydonin hopeinen lehtikoru kullan värisenä. Pieni ja hento, niin helppo, että sitä ei edes tarvitse riisua jatkuvasti pois. Itselläni nimittäin tyssää tuo korujen käyttö useimmiten juuri siihen, että kun ne kerran ottaa pois, ei oikein muista laittaa takaisin. Samoin kävi aikanaan kihla- ja vihkisormukselle; Ylitsepääsemättömän vaikeaa riisua sormukset työpäivän ajaksi, ja laittaa taas kotona takaisin sormeensa.

koru2m

Vaikka suuret ja näyttävät “statement-korut” nyt ovatkin suuressa huudossa, ne eivät yksinkertaisesti ole vain mun juttu. En yleisesti osaa käyttää koruja (kelloa ei lasketa, sillä on oikea funktio), ja tunnen itseni lähinnä joulukuuseksi suuret käädyt kaulassani, tai tekotimantit korvista roikkuen. Pernillen koruista taas olen löytänyt yksinkertaisia nappikorviksia, jotka kulkevat matkassa niin urheillessa, kuin nukkuessakin.
Harvemmin tulee käytettyä koruja ihan vain kotioloissa, mutta näiden kanssa se tuntuu aika helpolta.

koru1m

Sain tänään muuten aikaiseksi jotain, jota olen jo pidemmän aikaa työntänyt  tuonnemmaksi: Kävin alusvaateostoksilla! Käsi ylös, jos joku pitää hommaa mukavana!? Reilun tunnin jälkeen olin aivan loppu, ja kotiin kannoin tavattoman tylsät, mutta mahdottoman mukavat minimizer-liivit sekä mustana, että valkoisena. Se niistä suunnitelluista pitseistä. Alushousuja en enää edes  jaksanut katsella. Sitäpaitsi, noin tylsien liivien kanssa toimii kyllä vanhatkin kalsarit….

Jees, ei mulla muuta. Arvontaan klikkaatte tästä.


14 Responses to “{ golden leaf necklace }”

  1. Fox Lady says:

    Hih! Juuri kirjoitin postauksen alusvaatteista ja sitten klikkasin tänne. 🙂
    http://www.willafox.blogspot.com

  2. LOtta says:

    onpa se siro! ALusvaatetuskailua täälläkin. Nelosen imetys lopetettu ja todettu se valitettava tosiasia, että rinnoista on jäljellä enää pienet tyhjät pussit :/ on siis ehkä pakko marssia ostamaan kunnon liivit, jos niistä jotain hyötyä olisi.

  3. Sissi says:

    Entisenä alusvaatemyyjänä on pakko todeta, että alusvaatteiden ostaminen voi olla kivaa ja helppoa, jos 1) menee erikoisliikkeeseen, eikä markettiin 2) antaa myyjän auttaa. Ja itse lasken marketiksi myös Stockmannin, koska eihän siellä ole myyjiä muualla kuin kassalla 🙂

    • Hansu says:

      Täysin samaa mieltä! Sen jälkeen kun olen alkanut ostamaan alusvaatteet erikoisliikkestä olen saanut aina täydellisen sopivia ja silti ihania alusvaatteita. Kannattaa satsata!

      • Hih, mä lähtisin liikkeelle vielä yksinkertaisimmista asioista 1) mene ostoksille yksin, 2) lähde liikkeelle ilman suuria enakkosuunnitelmia.

        Mä kuulun siihen pieneen ryhmään, jota ei oikein voi liivimyyjäkään auttaa. Eriparitisseille kun en ainakaan ole koskaan nähnyt myytävän mitään “vasen D, oikea C” -liivejä 😀
        Toki liivimyyjä osaa löytää ne liivit, jotka parhaiten sopivat kaltaiselleni, eli mallin, joka on tarpeeksi umpinainen, eikä toisen kupin hörötys ja toisen rinnan pursuaminen näy, mutta liivimallit on sitten tossa kohtaa jo sen verran vähissä, että vaikka kotiin tuleekin istuvat ja napakat yksilöt, niin vähintään harmittaa se pettymys, kun miettii kaikkia niitä yksilöitä, jotka ei sopineet.
        Mulle liivejen ostaminen on yhtä kamalaa, kun aikoinaan housujen hankkiminen. Luojan kiitos, nykyään housuissa on enemmän pituutta, ja niitä löytää pitkäkoipinenkin helpommin. Niin, ja housujen ostamisessa eri pituiset jalkani eivät tuota ongelmaa ;D

        Ai niin, eronsa marketeissakin. Tai tavarataloissa. Muistan joskus vuosia sitten saaneeni tampereen sokokselta ihan älyttömän hyvää palvelua! Tosin voi olla, että henkilökuntaa on leikattu sen jälkeen jo useaa otteeseen….

  4. satu says:

    Hei! Kiitos ihanasta blogista, päivien piristys! Sinun tukka näyttää ihanalta!Huiput nuo loivat laineet! Saako muuten kysyä mikä olet ammatiltasi kun mainitsit, ettet sormuksia voi käyttää? Hoitaja?.. 🙂 Aurinkoista kevättä ja kesän odotusta!

    • Kiitos, Satu. Tykkään tuosta tukastani kyllä ihan hirmuisesti itsekin. Väriä pitäisi taasen piristää, mutta tuollaiset edellisen päivän laineet on kyllä ihanan rennot.
      Saa kysyä, asiasta olen ihan avoimesti kirjoittanutkin: Jäin esikoisesta äitiyslomalle kesken terveydenhoitajanopintojeni. 🙂

  5. Emilia says:

    Oi, tuo koru on niin kaunis ja kaunis on kaimanikin…ei sinusta kyllä uskoisi, että olet vasta saanut vauvan, itse näytän enemmänkin siltä, vaikka kuopuksen synnytyksestä on jo 9 vuotta 😀

    • Hihii, kiitti kaima 😀
      Ja kaipa se vaan on niin, että joka nainen katsoo kriittisemmin aina itseään. Mustakin nimittäin kyllä tuntuu vahvasti siltä, että olen juuri saanut vauvan. Vähintään silmäpussit kertovat asiaa kyllä muillekin 😉

  6. Ragdoll says:

    Kylläpäs täältä löytyy kauniita kuvia! Ihan suu pyöreänä täällä ihastelen. 🙂

  7. Henna says:

    Ihana on tuo kultainen kello, ilmeisesti Michael Korsin 🙂 Onko se mikä malli?

Kommentoi