{ ordinary day – ordinary outfit }

23.4.2013

Ihan tosi tavallista arkea. Päiviä kotona, sateen ropinaa, makaroonilaatikkoa jne. Mutta miten hurjan onnelliseksi se tavallinen arki tekeekään. Nautin – ihan oikeesti! Arki rullaa nykyään niin sulavasti. Vauva on ottanut oman paikkansa, oppinut omat rytminsä, ja pysyy niissä. Nyt tiedän, millainen on “helppo vauva”, ennen olin kuullut vain tarinoita. Alun hankaluuksien ja rikkonaisten öiden jälkeen voin nykyään sanoa saavani ihan tarpeeksi unta. Ei paina väsymys, tai univelka harteita. Toki oma aika on kortilla, arki paljolti lasten ehdoilla menemistä, mutta niinhän sen nyt kuuluukin olla.

outfit2!

Varmasti jokaisen kotiäidin, tai äidin ylipäätään, hermo on joskus koetuksella ja pinna kireällä. Kenenkäs ei olisi!? Mutta noin niin kuin enimmäkseen mä nautin meidän elämästä nyt todella paljon. Jos jotain saisin lisää, ottaisin enemmän aikaa puolisoni kanssa, ja enemmän aikaa koko perheen kesken. Mutta eihän näitä kannata jäädä kelaamaan, kai me sitten joskus saadaan taas olla kahdestaankin ihan kyllästymiseen asti.

outfit1!

Klaara täyttää huomenna kolme kuukautta. Sanotaan, että vauva-arki helpottuu siinä kohtaa. Niin kai. Meillä tuskin vauva enää helpommaksi muuttuu, mutta itse on nyt sopeutunut taas uuteen, ja kaikki tuntuu helpommalta kuin pari kuukautta sitten. Myönnän, että neljän vuoden ikäero lapsilla sai aikaan sen, että ehdimme jo tottua tosi helppoon arkeen.

outfit4

Kuvissa tosi tavallinen tosi tavallisen päivän asu. Pehmeä, lämmin ja mukava, ne menee nykyään monen jutun edelle. Toisaalta nautin siitäkin, että pienen vauvan äidillä on lupa vain olla. Ei tarvitse ihan vimpan päälle laittautua, mutta toisaalta itseään ei saa unohtaa. Se  kultainen keskitie on tässäkin kohtaa varmasti kaikinpuolin paras.

outfit3

Muistatteko viime keväänä hankkimani korallit pöksyt? Ne zaran nuortenosastolta ostetut. No nää on ne samat pöksyt yhden pesun jäljiltä. Että sellaista laatua… Mutta onni onnettomuudessa; Ne on paremman väriset nyt!

Arkisen tavallista ja turvallisen mukavaa tiistai iltaa teillekin!


12 Responses to “{ ordinary day – ordinary outfit }”

 1. Hellu says:

  Joo,mä koluan kans noi nuorisalerekit, siellä voi tehäihan kivojakin löytöjä! Noi isot senttikoot 158-170 menee sekä ala että yläosistaan, joten joskus voi vaikkapa himmailla 10e oransseissa housuissa….

  • Niin toi zaran osasto on kyllä aikuisten kokoja, mutta tyyliltään kai hiukan teini, ja tietty vaatteet (jos zarassa mahdollista) vielä niukemman mallisia. Mulle ei lastenosaston vaatteet mene mitenkään päin, tai joku neule joskus 170 senttisenä on ollut.
   Mutta mun äiti on tosi pikkuinen, ja löytää perusvaatteita helposti lastenosastoltakin. Siis ihan naurettava hintaero monesti aikuisten ja lasten vaatteilla, vaikka joku koko 170cm ja xs on kuitenkin usein aika samaa kokoluokkaa!

   Eli; Lucky you, nauti! Mäkin tykkäisin! 🙂

 2. Junnu says:

  Kiva hei sun toi sininen paita! Mistä sellaisen voisi löytää? 😛 Käytännöllisiä ja mukavia vaatteita ei ikinä voi olla liikaa!

 3. Jarna says:

  Mulla on sitten tasan kuukautta vanhempi helppo tyttö. Arki on asettunut tasaiseksi rutiiniksi kuin itsestään. Ja käynpä mäkin pyörähtämässä hennarilla. Sun paita näyttää sopivalta imetykseen. 🙂

  • Onnea sinne neljän kuukauden ikäiselle, ja äidille onnittelut helposta vauvasta! 🙂
   Ihan mahtavaa tuo vauva-arki, kun ei ole koko ajan ihan tööt ja rätti poikki väsynyt! 🙂

 4. Annika says:

  Olet kyllä niin upean näköinen, vähän aikaa sitten synnyttänyt ja noin hoikka ja hehkeä! 🙂 Ja ihanan väriset nuo housut!

  • Housut on kyllä nyt paremmat kuin silloin uutena, vaikka viime keväänä kai se alkuperäinen väri just miellytti mua.
   Kiitos geenien, mä onneksi olen tälläinen kuikeli 🙂

 5. Sande says:

  Upea Emilia! 🙂
  Ihanan keväisen pirteät kuvat ja malli! 🙂

  Vinkkaisitko vielä mitä huulipunaa sulla on?
  Kiitos ja mukavaa viikonjatkoa!

  • Kiitos, Sande!

   Piti oikein miettiä, että pöh, mulla mitään huulipunaa ole, mutta onpas kuitenkin. Tai siis sitä clarinsin instant lip perfector voidetta sävyssä 2. Sitä mulla oikeestaan on aina huulissa 🙂

 6. naana says:

  Olet kyllä semmonen kaunokainen! Täytyy moneen kertaan aina ihailla sua. <3

  Ihanan väriset housut! Itse löysin eilen kirpparilta kahdet Lois-merkkiset housut (pinkit&oranssit) 10€/kpl. Sekä pitkät Odd Mollyn villasukat. Olen vieläkin ihan fiiliksissä, hih.

  Oletko tykännyt noista Converseista?

  • Voi kiitti Naana 🙂

   Noi conssit on viime vuodelta jo, ja tykkään kyllä niistä tosi paljon. Tai oon aina tykännyt consuista. Nää oli just pesussa, ja kivasti puhdistuivat taas uutta kevättä varten 🙂

   Hitto, mitä kirppiksiä siellä! Täältä ei kyllä moista kamaa löydä, kaikkea koinsyömää kyllä 😀

Kommentoi