{ no more bad hair days }

07.6.2013

Tukka hyvin – kaikki hyvin!
Ajattelin vielä toivotella teille mahtavat viikonloput kera helpon kampausvinkin. No, oikeammin Klaara toivottelee ja vinkkaa. Tällä tukalla edustetaan myös huomisissa kummitädin valmistujaisissa, josko vielä rusetti keksittäisiin tuota komeutta koristamaan. Eka ponnari; Se on iso juttu!

IMG_1778

Me valmistaudutaan huomisen juhlintoihin mitä todennäköisemmin pyöräilemällä, sillä mies palasi juuri urheiluliikkeestä sellainen “peräkärry” mukanaan. Katsotaan kuinka käy, ja kenen reisilihaksia tässä koetellaan.

IMG_1795

Klaaran suloinen mekko on lahja Mekkotehtaan tytöiltä. Kiitos Sunna ja Kirsikka, mekko on ollut käytössä jo pitkään, nykyään se on jo enemmänkin tunikamittaa. Varsin pitkäikäinen malli!

Mutta nyt:
Heikunkeikun ja hauskaa viikonloppua!


34 Responses to “{ no more bad hair days }”

 1. JohannaMaria says:

  Aivan ihana Klaara!! Kunpa oliskin noin helppoa hiustenlaitto näin aikuisiälläkin 😉 Mukavia juhlia teille!

 2. Heini says:

  Onpa hän suloinen!
  Peräkärriä täälläkin kaipaillaan, ois niin oiva apu näin kortittomana. Kuitenkin hinnat niissä malleissa, joihin saa kaukalonkin kiinni, on aika huimia meidän budjettiin. Me siis kävellään 🙂

  • Tuonne kärryyn kun kaukalon laittaa, ei sinne sitten enää toista lasta mahdukaan. 🙂 Mutta tuo meidän malli on sen verran korkea, että kun Klaara alkaa istua kaukalotta, mahtuu Niilokin kyytiin.

   Ja hei, noitahan pyörii huutiksessa ja torissa!

 3. Pieni lintu says:

  hih, itse suloisuus!!! <3

 4. Kummitäti says:

  Eikä, mikä söpöliini! Varmasti juhlien kaunein neitokainen! 🙂

 5. Elisa says:

  Oih! Klaara on niiiiiiiin syötävän suloinen. Aivan ihana pikku ponnari.

 6. salla says:

  voi mikä ihana hymytyttö hän onkaan 🙂

 7. voi apua miten ihana neitinen <3 niin suloinen, söpö, kaunis ja hellunen!

 8. Voi mikä söpis!! :–)

 9. Tiina says:

  Ei huono 😉 Meidän tytöt on ollut niin kaljuja pienenä että eka ponnari saatiin just 1-vuotis synttäreille!

  • Hih, ja monella ei ole vielä silloinkaan hiuksia! Hassu juttu tuo tukka. Meillä molemmila lapsilla on ollut tälläinen pehko jo syntyessä, ja hiukan vain takaraivolta kuluu, kun on niin ohutta laatua. Samoin mulla ja siskollani on molemmilla ollut rusetit päässä jo ristiäisissä! 🙂

 10. Sanna K. says:

  Voi suloisuus, mikä tähtisilmä! Ihana mekko ja hymy on mitä hurmaavin!
  Mukavia koko perheen pyöräilyretkiä ja nauttikaa juhlista!

 11. kaijuli says:

  Voi taivas miten suloinen Klaara ja mitkä hymykuopat!! Ihuna! 🙂 Mä kanssa haaveilen sellasista kärryistä.. mukavaa pyöräilyä ja kerro sit onko kärryt hyvät! 🙂

  • Ihuna se vaan on! 🙂

   Kärry oli hyvä! Turvakaukalon kanssa sinne mahtuu vain yksi mukelo, mutta kun klaara alkaa istua, saa vöihin molemmat lapsoset. Tuo meidän malli on korkea, joten Niilokin pääsee kyytiin. Tosin Niilo nyt tykkää itsekin polkea, ja sen vuoksi kärry hankittiin, että päästään koko porukka mukaan.
   Mun pyörään kärryä ei saanut kiinni, kun mulla ei ole sellaisia normi pultteja, vaan pikalukitukset joka paikassa, mutta mies veti vanhalla mankelillaan, ja sanoi, että ihan on mukava, eikä sen enempää häiritse. Alumiinirunko on kevyt, joten ei se sitten vissiin reisille kummemmin käy 🙂
   Malli on tämä: http://huntteri.fi/tuote/3361/amazor-lastenkuljetuskarry-oranssimusta-alumiinirungolla
   Ei mikään nätti, mutta ajaa asiansa. Klaara tykkäsi istua kyydissä, lauleskeli vain ja tapitti maisemia. Ihan loistava tapa päästä koko porukka pyöräilemään!

 12. Petra / Viilankantolupa says:

  Tutunnäköiset hymykuopat. :)(:

 13. Mariina says:

  Voi että, on Klaara-tyttö niin suloinen <3

 14. Hanna says:

  Voi kun on suloinen! Meidänkin 7kk tytöllä on ponnari, menee hiukset jo silmille. Ihana alkaa laittaan tytön tukkaa, ku isommat lapset on poikia.
  Mistä nuo Klaaran mekon alla olevat pöksyt oot ostanu? Pitäis itekin ostaa tuommoset mekkojen alle,ni ei ruma vaippa näy.

  • Muistan meidänkin pojan puolivuotiskuvan, ihan oli jo pitkät korkkiruuvit. No tytölle sitä tukkaa voikin sitten korostaa ihan eri tavalla. Aika hienoa 🙂

   Pöksyt on sellaiset kapeavakoiset samettishortsit, joku setti lindexiltä keväällä. Tuollaiset on kyllä kivoja mekkojen seurana, ja varsinkin kun helmat käyvät lyhemmiksi.

 15. Anne says:

  Voi hyvä ihme kuinka suloinen pikku tyttö!

 16. Alex says:

  Cutie pie and such a sunshine:)
  Love that she got so much hair already.
  /A

 17. Mirka says:

  Voi mikä suloisuus 🙂

 18. hanna says:

  ihana söpöliini, ja eka ponnari jo 🙂 meillä sais päälaelle sellasen pienen heh!
  Varsinainen tukka jumalatar Klaara 😉

 19. Mie says:

  Tää Klaara on kyllä sellainen rakkaupakkaus että! Aivan syötävä tapaus <3

Kommentoi