{ pinterest – koukuttava harrastus }

28.6.2013

Joko te käytätte Pinterestiä? Itse olen käyttänyt jo jonkin aikaa, vuoden-pari, en niin tarkkaan muista, koska aloitin. Pinnailen kausiluontoisesti; välillä enemmän – välillä vähemmän. Kuitenkin nyt kesällä, Pinterestistä on taas tullut todella koukuttava harrastus, ja iPhoneni akku joutuu välillä kovalle koetukselle, kun innostun kiinnittämään inspiskuvia tauluilleni puhelin appsin avulla. Edellinen aktiivikausi oli Klaaran synnyttyä, sillä Pinterest oli loistava tapa kuluttaa aikaa kun vauva tuhisi rinnalla tunti tolkulla.

Mutta jos siis ette vielä ole Pinterestin käyttäjiä, suosittelen liittymään pinnareiden joukkoon välittömästi. Tämä on ihan loistava tapa koota itselleen nykyaikaista leikekirjaa eri teemoilla, kuten sisustus tai muoti. Inspiraatioita löytyy vaikka kuinka. Ja, hauskaahan tästäkin tekee se, kun huomaa samanaikaisesti olevansa linjoilla teidän blogin kautta tutuiksi tulleiden kanssa.

PINTEREST

Minut löytää Pinterestistä tämän linkin kautta. Samaan osoitteeseen vie myös blogin oikean laidan Pinterest-pallukka.

Pinnaillaan yhdessä!


25 Responses to “{ pinterest – koukuttava harrastus }”

 1. Melissa says:

  Oikein huvitti kun näin tämän postauksen kun juuri ihmiset on kehoittaneet muakin liittymään pinterestiin. Kai se on pakko liittyä nyt kun alkaa kesäloma ja aikaa on enemmän. 🙂

 2. Elisa says:

  Todellakin pinnaillaan yhdessä. Mähän oon tunnetusti siihen ihan koukussa… Miten sitä on pystynytkin elämään ilman sitä?! Aivan ihana paikka! Mulla on myös jotenkin tosi tyylikäs alter ego siellä Pinterestissä, koska melkein kaikki muotikuvat joita pinnailen on ihan erilaisia, ku miten pukeudun itse, mutta ihaillahan voi aina. Ehkä joku päivä ryhdyn oikeassakin elämässä siksi neiti tyylikkääksi. 🙂

  • No mehän siellä ollaan usein yhtäaikaa. Meinasin tohon tekstiinkin jo kirjoittaa, että Elisan kanssa ollaan linjoilla usein samaan aikaan 😀
   Joo hei, toi pinterest alter ego on ihan mahtava juttu! Muakin vois luulla joksikin tosi styleksi tyypiksi! Tietty jos siellä olis sitä oman blogin kansioo 😀

 3. Laura says:

  Joka ilta ennen nukkumaan menoa pakollinen pinterest-hetki äidille. Niinniin koukuttavaa!

 4. Pioni says:

  Ihania juttuja olet löytänyt Pinterestiin. Varsinkin DIY osiosta sain paljon uusia ideoita!

 5. Anni says:

  Miekin olen pinnauskoukussa. Ja tämä tuntuu syrjäyttäneen sisutuslehtitarpeen – ennen tuli näet hankittua kotiin ulkomaisia ja kotimaisia sisustislehtiä selailtavaksi ja luettavaksi. Nykyään kuvat katselee Pinterestissä, pinnaa mieleisimmät omalle seinälle muistiin ja saa ideoita sekä inspiraatiota.
  Suurimmaksi osaksi tulee puhelimen kautta siellä pyörittää, juurikin imettäessä 🙂 alussa tuntui välillä vaan ihan harmittavan kun sieltä löytyy ihania ideoita ja juttuja niin paljon että tietää ettei oma aika riitä kaikkien toteuttamiseen!

  • Niiiin totta!
   Huomaan olevani myös paljon kriittisempi lehtihyllyllä, lehden pitäis olla jotenkin ihan totaalisen hyvä, että ostaisin sen.
   No mutta onhan painotuotteille ollut muutenkin lähivuosina vaihtoehtoja.

   Joo, ja aikaa saisi olla kyllä toteutuksiin enemmän!

 6. Lumo says:

  Pinterest ja blogit sekä nettilehdet ovat aika lailla vähentäneet lehtien ostamista. Pinterest on loistava muistikirja; aina kun näen jotain mielenkiintoista netissä, pinnaan sen muistiin.

  • Vaikken uskokaan, että nämä nykymediat lehtiä täysin syrjäyttävät, luulen, että aikamoisen loven ne kuitenkin leikkaavat lehtien myyntiin. No, mutta maailma muuttuu…

   Miten työlästä oliskin ennen leikellä lehdistä inspiskuviä talteen. Kasa helposti hukkuvia kuvi ja repaleisia lehtiä. Kyllä tämä on paljon parempi!

 7. Sanna says:

  Hei! Mulla oli just samanlainen postaus! 😀 Vastaus kysymykseen on kyllä! Kävin jo kurkkimassa sun sivuilla! Kauniita kuvia! T. Sanna

 8. Elsa says:

  Todellakin pinnauskoukussa, suuret taputukset Pinterestin luojalle! Aivan huippupaikka, suosittelut täältäkin!

 9. hanna says:

  Täällä myös yksi joka on ihan koukussa Pinterestiin. Keväällä vasta tutustuin koko touhuun ja ihmettelen miksi en ole aikaisemmin kokeillut vaikka olen monesti sivustoon eksynyt. Mut aivan mahtava paikka saada uusi inspiraatioita kodin sisustukseen, pukeutumiseen ym. 🙂 Suosittelen myöskin kaikkia kokeilemaan. Pinnaaminen on todella koukuttavaa!

  • Tuohon kyllä uppoaa mukavasti. Toisaalta sieltä voi myös olla pois, eikä jää mistään paitsi, sitähän moni pelkää esim facessa. Niin, tai kai nämä on vähän makuasioita. Mutta mä ainakin tykkään! 🙂

 10. Tiiu says:

  Kertaakaan en ole eksynyt tuonne itse sivustoille, vaikka tuota niin monessa blogissa on hehkutettukin. Menin kuitenkin ja klikkasin nyt tuon sun postauksessa olevan koontikuvan innoittamana ja mun on varmaan pakko liittyä tuonne! Niin kätsä paikka säilöä inspiraatiokuvia ja noista sun pinnaamista kuvista onkin hyvä aloittaa katselu 🙂 Kiitos siis hirveästi tästä kannustavasta postauksesta!

  Pinnaillaan!

 11. Amanda says:

  En ole kokeillut, enkä haluaisi kokeilla juurikin sen takia että pelkään koukuttuvani. Netissä tulee roikuttua ihan tarpeeksi jo nykyisillä kanavilla… Ärsyynnyn vaan, kun pinterest-jutut tulevat facebookiin yms. 😀

  • Ei kai ne sinne faceen tule, jos niitä ei sinne halua? Ei mulla ainakaan tietääkseni näy fb:ssa mitään pinterestiä.

   No oli miten oli, hyvä päätös, jos pelkää, että ei kultainen keskitie ei ole oma juttu. Mä en ole koskaan innostunut facebookista, blogin fb on se, mitä kaytän, muuten en kovasti vaivaudu. Kuulen yleensäkin ihmisten asiat niin myöhässä, kun kukaan ei ymmärrä, etten ole lukenut niitä facebookista 🙂 Pinterestiin koukutuin luvan kanssa. Muutama minuutti silloin tällöin, joskus enemmän. Pääasia on, että siellä ei jää tavallaan paitsi mistään, vaikka muutaman päivän olisitkin poissa.

 12. Sieltä saa valtavasti ideoita ja inspiraatiota! Kiva kun sinuakin voi seurata siellä 🙂 Hauskaa viikkoa!

 13. […] päivän varrelta Instagramin muodossa. Pinteres jo tulikin käsiteltyä pinterest – koukuttava harrastus -postauksessa, mutta kuka myöntää hurahtaneensa instaan? Itse vasta opettelen, vaikka tilin olenkin luonut jo […]

Kommentoi